25 rezultatų ieškant "kietai"

Prancūziška bulvių mišrainė

Supjaustytą morką ir salierą ištroškinkite svieste. Baigiant troškinti sudėkite žirnelius, truputį pakaitinkite ir atšaldykite. Supjaustykite kubeliais bulves, agurkus, obuolius ir kiaušinius. Viską sumaišykite, pasūdykite, įberkite truputį cukraus, sudėkite į salotinę, užpilkit..

Recepto vertinimas: 0

Garsusis Šilutės šokoladinis pyragaitis

Biskvitui išmaišyti persijotus miltus su maltais migdolais, alyvų aliejumi ir tryniais. Atskirai su cukrumi kietai suplakti baltymus ir atsargiai įmaišyti į tešlą. Tešlą plonu sluoksniu supilti į kepimo popieriumi išteptą skardą ir kepti 250? 5 minutes. Kas nemoka kepti biskvito, gal..

Recepto vertinimas: 5

Velykiniai bulvių kiaušiniai

1. Įkaitinkite orkaitę iki 220 arba 180 temperatūros. Nušveiskite bulves, nušluostykite sausai. Šakute įdurkite bulves 2-3 vietose. (Jei norite, kad odelės būtų švelnesnės, patepkite bulves riebalais arba įvyniokite kiekvieną į foliją.)2. Sudėkite bulves į negilią kepimo skardą...

Recepto vertinimas: 0

Įdaryti kiaušiniai

Krevetes su alyvuogemis sumauname ant iesmeliu. Patepame alyvu aliejumi ir kepame po 1 minute is abieju pusiu. Baigdami kepti apslakstome vynu...

Recepto vertinimas: 0

Lapinės salotos su ridikėliais ir agurkais

Perrinkti salotų lapeliai gerai nuplaunami, sudedami ant sietelio, kad nuvarvėtų vanduo (nespaudžiama), ir stambiai suplėšomi. Nuplauti ridikėliai supjaustomi griežinėliais, taip pat supjaustomi nulupti agurkai (stambesni pirma perpjaunami išilgai į 4 dalis), įberiama susmulkintų krap..

Recepto vertinimas: 0

Šaltas užkandis su žuvimi

Nulupti žuvies odą, išimti kaulus, ašakas ir supjaustyti gabaliukais. Kietai virtus kiaušinius nulupti ir supjaustyti griežinėliais. Pomidorus nuplauti ir supjaustyti skiltelėmis. Paruošti užpilą : į dubenėlį su citrinų sultimis nuolat maišant supilti vandenį ir aliejų, pagardinti..

Recepto vertinimas: 0

Škotiškai patiektas kiaušinis

Kietai išvirtas kiaušinis nulupamas, aptepamas maltos mėsos mišiniu, apvoliojimas džiūvėsėliuose ir kepamas gruzdintuvėje. Tokius kiaušinius galima siūlyti karštus ar šaltus. ..

Recepto vertinimas: 0

Įdaryta lydeka drebučiuose

Lydeką nuskusti, išskrosti per padarytą pjūvį neperpjaunant papilvės, išimti žiaunas ir išplauti šaltame vandenyje. Numauti odą taip, kad galva ir uodega pasiliktų neatskirtos nuo odos. Įdarui skirtą žuvies mėsą, išėmus kaulus, sukapoti arba sumalti mašinėle kartu su pakeptu sv..

Recepto vertinimas: 1

Aliejinis ančiuvių užpilas salotoms

40g išdarytų ančiuvių arba be odos sūdytų kilkučių, 20g kietai virtų kiaušinių trynių, 10g preseliu išspaustų česnakų, 6g druskos, 1 g maltų juodųjų pipirų sutrinkite į tyrę ir paskui išmaišykite su 320g alyvų aliejumi ir 60g obuolių actu. Supilkite į užsukamu dangteliu ..

Recepto vertinimas: 0

Rauginti kopūstai

Ilgam laikymui raugiami vėlyvųjų veislių baltagūžiai kopūstai. Vasarinių veislių kopūstuose mažiau cukraus ir jie vandeningesni. Parenkamos baltos, kietos, nesuskilusios, bet užaugusios gūžės. Rauginimui netinka sušalusios, kenkėjų pažeistos gūžės todėl, kad tokie kopūstai n..

Recepto vertinimas: 0

Šalta cukinijų ir pomidorų sriuba

Cukinijas perpjaukite isilgai, abi puses smulkiai supjaustykite, palaikykite garuose apie 10 minučių, kad suminkstėtų. Į pieną sudėkite jogurtą, grietinėlę, cukinijas, pomidorus, mėtas arba peletrūnus, krapus ir petražoles. Smulkiai supjaustykite česnaką ir sudėkite į sriubą. Pagar..

Recepto vertinimas: 0

šaltibarščiai

Į didesnį dubenį supilame marinuotus burokėlius, suberiame nuluptus, smulkiai supjaustytus agurkus, sukapotus svogūnų laiškus, krapus. Užpilame kefyru, pasūdome, suberiame smulkiai supjaustytus kietai virtus kiaušinius ir išmaišome. Prieš tiekdami į stalą, šaltibarščius 1 valand..

Recepto vertinimas: 5

Pienių lapelių salotos

Jaunų pienių lapelius nuplauname ir smulkiai supjaustome arba suplėšome, įdedame supjaustytą kietai virtą kiaušinį, įberiame susmulkinto česnako, pasūdome ir užpilame grietine. ..

Recepto vertinimas: 0

Šalta rūgštynių sriuba

Rūgštynes perrenkame, nuplauname, supjaustome ir sudedame į verdantį pasūdytą vandenį, Paverdame 2-3 min. Nukeliame nuo ugnies, atvėsiname, supilame grietinėlę, suberiame susmulkintus krapus, petražoles. Tiekdami į stalą, įdedame supjaustytų kietai virtų kiaušinių...

Recepto vertinimas: 0

Prancūziška bulvių mišrainė

Morka ir salieras stambiai sutarkuojami ir troškinami svieste. Baigiant troškinti, sudedami žirneliai, ataušinama. Bulvės, agurkai, obuoliai ir kiaušiniai supjaustomi kubiukais. Viskas sumaišoma, pasūdoma, įberiama truputis cukraus, sudedama į salotinę, užpilama majonezo, užbarstoma k..

Recepto vertinimas: 0

Įdarytas batonas

Batono viršus aptarkuojamas, kad nebūtų kietesnių sukepusių vietų, galas nupjaunamas, minkštimas išgremžiamas. Kiaušiniai kietai išverdami, nulupami ir sukapojami (atskirai baltymas, atskirai tryniai). Raugintas agurkas nulupamas ir smulkiai supjaustomas, taip pat smulkiai supjausto..

Recepto vertinimas: 0

Mėsos kukuliai

Mėsa sumalama kartu su piene išmirkytu nuspaustu pyragu, sudedami svieste pakepinti smulkiai pjaustyti svogūnai, petražolių lapeliai, kapoti kietai virti kiaušiniai, prieskoniai ir druska. Viskas gerai išsukama, daromi pailgi kukuliai — „cepelinai", pavoliojami džiūvėsėliuose ir kep..

Recepto vertinimas: 0

Suvalkietiškai įdaryti veršienos kepsneliai

Veršiena supjaustoma skersai raumenų, truputį pamušama, pabarstoma druska, sumaišyta su prieskoniais, dedamas paruoštas įdaras, ir kepsnelis stipriai susukamas, pavilgomas išplaktame kiaušinyje, pavoliojamas džiūvėsėliuose ir kepamas dideliame riebalų kiekyje. Įdarui apvirintos ..

Recepto vertinimas: 4

Virtas karšis (supjaustytas)

Nuvalytas karšis supjaustomas gabalais, pašlakstomas citrinos sultimis ir palaikomas pušy valandos. Prieskoninės daržovės ir prieskoniai užpilami vandeniu ir užvirinami, į juos sudedami žuvies gabalai ir ant mažos ugnies verdama 15 min. Išvirto karšio gabalai dedami į pašildytą..

Recepto vertinimas: 2

Grietinėlės padažas salotoms

Pertrinkite per sietelį į dubenį kietai virtus kiaušinio trynius. Įmaišykite žalią trynį ir vandens. Nepaliaujamai maišydami, plona srovele supilkite riebią grietinėlę. Įdėkite pipirų ir druskos pagal skonį. Pagardinkite šaukštu citrinos sulčių arba aromatizuoto acto. ..

Recepto vertinimas: 0

Švediška dilgėlių sriuba (Nässelsoppa)

Dilgėles gerai nuplaukite. Dideliame puode užvirkite vandenį, sumeskite dilgėles ir virkite, kol ištiš apie 40 minučių. Nusunkite, vandens neišpilkite. Dilgėles ir svogūnų laiškus (jų dedama pagal skonį) smulkiai supjaustykite. Iš svieto ir miltų sutaiosykite padažą. Atskie..

Recepto vertinimas: 0

Indiškos pomidorų salotos

Pomidorus nuplikykite verdančiu vandeniu, nulupkite odelę. Česnakus nulupkite, susmulkinkite, sugrūskite grūstuvėlyje drauge su pomidorais ir kietai virtais kiaušinio tryniais. Viską gerai sumaišykite, įberkite trinto imbiero, pipirų, druskos, supilkite citrinos sultis. ..

Recepto vertinimas: 0

KEPTA SILKĖ SU ĮDARU

Silke nulupame, isvalome, isimame nugurkauli, perpjauname isilgai pusiau. Ruosiame idara: obuoli, svoguna, virta kiausini smulkiai supjaustome, imusame zalia kiausini, iberiame pipiru (pagal skoni) ir gerai ismaisome. Ant folijos padedame silkes pusele. Ant jos uzdedame idara, ant virsaus uzklojame ..

Recepto vertinimas: 0

SŪRIO VYNIOTINIS

Suri smulkiai supjaustyti, sudeti ant celofanines pleveles, susukti, suristi ir palaikyti verdanciam vandeny 2-3 min.. Issilydziusi suri iskocioti kuo ploniau (kaip tesla virtinukams). Ant surio deti paruosta idara: zuvies (susmulkinti karstai rukyta zuvi, svoguna, kietai virtus kiausinius. Viska ge..

Recepto vertinimas: 0

Kiaulienos suktinukai su rūkytais lašinukais

Nugarines gabaliukus pamusti, pabarstyti pipirais, druska, kmynais.Idarui kietai virta kiausini susmulkinti. Lasinukus supjaustyti kubeliais, svoguna susmulkinti. Viska sumaisyti, deti ant mesos gabaliuku, suvynioti ir susmeigti dantu krapstuku.Suktinukus volioti plaktame kiausinyje, dziuveseliuose ..

Recepto vertinimas: 0

Raktiniai žodžiai: kietai