19 rezultatų ieškant "krien"
SILKĖ SU KRIENAIS IR DARŽOVĖMIS
Virta morka ir nuluptus obuolius suatarkuoti rupia tarka ir sumaisyti. I grietine sudeti krienus, paskaninti maltais pipirais, cukrumi bei citrinos sultimis ir gerai ismaisyti.Ant supjaustytos silkes uzdeti obuoliu-morku misini ir apipilti paruostu padazu...
Recepto vertinimas:
Silkiu file nuplauti saltu vandeniu ir nusausinti. Moliugus ir raugintus agurkus supjaustyti. Sumaisyti varske, krienus, moliugus, agurkus ir susmulkinta svoguna. Iberti ciobreliu lapeliu. Paskaninti druska, pipirais. Mase deti ant silkes file ir susukti...
Recepto vertinimas:
Bulves nuplauk, nuskusk, sutarkuok smulkia tarka, siek tiek nusunk. Pasalink slyvu kauliukus, jas ismirkyk, isvirk, pertrink per sieta, sumsisyk su tarkuotomis bulvemis, pomidoru padazu, krienais, kiausiniais, miltais ir vynu, mase pasudik. Ikaitink krptuveje riebalus, dek bulviu mase nedideliais pl..
Recepto vertinimas:
BULVIŲ APKEPAS SU KRIENŲ PADAŽU
Bulves nuplauti, nuskusk, isvirk suditame vandenyje, nukosk, supjaustyk ploksciais gabaleliais. Apibarstyk prieskoniais ir tarkuotais dziuveseliais, mase sudek i riebalais istepta kepimo forma. Apibarstyk konservuotais zirneliais ir razinomis, uzpilk grietine, sumaisyta su tarkuotais krienais ir pla..
Recepto vertinimas:
SALDŽIARŪGŠTIS VARŠKĖS PADAŽAS
Varske trinti, kol pasidarys vientisa mase, sudeti likusius produktus, prieskonius ir gerai isplakti. Padaza patiekti prie paukstienos, triusienos ir laukiniu zveriu mesos. Prie paukstienos ir triusienos valgiu padaza gaminti saldesni ir svelnesnio skonio, prie laukiniu pauksciu ir zveriu mesos - as..
Recepto vertinimas:
Isvirkite burokelius, atausinkite ir nulupkite. Supjaustykite ir suberkite i inda, kuriame patieksite.Pataisykite padaza is majonezo, grietines, krienu ir paskaninkite citrinu sultimis, pipirais bei druska.Uzpilkite padaza ant burokeliu ir papuoskite tarkuotais krienais...
Recepto vertinimas:
Svogunus supjaustyti ir is marinatui skirtu produktu isvirti marinata. Atvesinti. Kriena ir morka nuvalyti, stambiai supjaustyti ir sudeti i stiklainius. Nuvalytas cesnako skilteles ir krapus sudeti i stiklainius. Agurkus gerai nuplauti ir talpiai sudeti i stiklainiukus. Marinata uzpilti ant agurku ..
Recepto vertinimas:
Pomidorus nuplikome karstu vandeniu, nulupame ir sumalame kartu su cesnakais. Krienus sutarkuojame tarka ir sudedame i pomidoru ir cesnaku tyre. Iberiame druskos, cukraus, supilame alieju. Viska gerai ismaisome. Supilstome i stiklainiukus. Laikome saltoje vietoje...
Recepto vertinimas:
Kiaulienos file pabarstome prieskoniais ir iskepame. Pomidorus supjaustome griezineliais, ant griezineliu uzdedame pasteto, ant jo - svogunu marmelado. Kepta kiaulienos file supjaustome stambokais griezineliais. Liezuvi - griezineliais. Graziai isdeliojame ant padeklo, puosiame majonezu ir ikrais. T..
Recepto vertinimas:
BUROKĖLIŲ SALOTOS SU ALYVUOGĖMIS
I lekste sudedame stambiai suplesytus salotu lapus. Burokeli supjaustome plonais griezineliais ir isdeliojame ant salotu. Susmulkiname alyvuoges ir apibarstome salotas. Puosiame padazu ir kapotais kiausiniais...
Recepto vertinimas:
VIRTAS LIEŽUVIS KRIENŲ-GRIETINĖLĖS PADAŽE
Liezuvj supjaustome pailgomis juostelemis. I troskintuva sudedame krienus ir supilame grietinele, sudedame supjaustyta liezuvi, troskiname 3 minutes. Tiekiame su darzovemis ir ryziais...
Recepto vertinimas:
Fermentini suri ir avokada supjaustome kubeliais, susmulkiname kiausinius. Susmulkinta cesnaka, krienus, grietine ir majoneza sumaisome ir supilame ant paruostu salotu, ismaisome. Puosiame avokados griezineliais, kiausinio tryniu ir petrazoliu sakele...
Recepto vertinimas:
Keptuveje su sviestu pakepiname krienus, idedame truputi druskos, pipiru, po to sudedame grietine ir pakaitiname 5 min. Susmulkiname svogunus ir virta mesa, burokelius sutarkuojame. Kopustus truputi patroskiname. Keptuveje su aliejumi apkepame svogunus, po to sudedame burokelius. Kai burokeliai apke..
Recepto vertinimas:
Jaunus 4-7 cm skersmens patisonus nuplauti ir sluoksniuojant su prieskoniais sudeti i rauginimui skirta inda. Druska istirpinti saltame vandenyje, uzpilti ant patiso-nu ir paslegti. Pirmasias 1-2 dienas laikyti 18-20 C temperaturoje, veliau 0-4 C.Irugusius patisonus laikyti 0C. Ant surymo pavirsiaus..
Recepto vertinimas:
Parauginti saldžiarūgščiai patisonai
Jaunus 3-5 cm skersmens patisonus nuplauti, sudeti i inda sluoksniuojant su prieskoniais. Saltame vandenyje istirpinti druska ir cukru, uzpilti ant patisonu ir paslegti. Laikyti kambario temperaturoje, kol pavirsiuje atsiras putu, o surymas pasidarys drumzlinas. Tuomet patisonus perdeti i paruostus ..
Recepto vertinimas:
Aštrios marinuotos bulvinės saulėgrąžos
Bulviniu saulegrazu sakniagumbius 2-3 min. plikyti verdanciame vandenyje. Tuomet atvesinti saltame vandenyje, nulupti, supjaustyti griezineliais, sudeti i stiklainius, uzpilti karstu marinatu, paruostu is recepte nurodytu produktu. Stiklainius kaitinti verdanciame vandenyje: 1 l talpos - 15 min., 0..
Recepto vertinimas:
Duona aptepti sviestu ir garstyciomis, uzdeti kelias plonas jautienos riekeles. Marinuotus agurkus supjaustyti veduokle, svogunus - plonais griezineliais ir papuosti sumustinius. Galima uzdeti alyvuogiu ar uzkresti krienu. Sumaisyti majoneza ir kecupa, pagardinti druska ir pipirais. Patiekti padazin..
Recepto vertinimas:
Isvirta liezuvi nuvalome ir supjaustome kubeliais. Taip pat supjaustome kubeliais agurka ir citrina. Sudedame krienus ir zirnelius. Viska ismaisome ir uzpilame majonezu. (Edita)..
Recepto vertinimas:
Ananasus nuvarvinti, salierus susmulkinti. Obuoli nuplauti, aplupti, isimti seklas ir supjaustyti pusgrieziniais. Vynuoges perpjauti pusiau. I jogurta imaisyti druskos, pipiru, medaus, krienus ir citrinos sultis. Visus ingridientus sudeti i salotine ir uzpilti jogurtu. papuosti salieru lapeliais.Sio..
Recepto vertinimas: