8 rezultatų ieškant "kukuliukai"

Bulvienė su miltiniais kukuliukais ir lašinukais

Iš miltų , sviesto, kiaušinio ir vandens sumaišote tešlą. Iškočiojate į smulkias virveles ir supjaustote nedideliais kubeliais. Į verdantį Maggi vištienos sultinį sudedamos bulvės ir kukuliukai. Likus 5 minutėms iki bulvių virimo pabaigos, sudedamos su lašinukais pakepintos daržov..

Recepto vertinimas: 0

Ananasiniai kukuliai

Iš persijotų miltų, suplaktų kiaušinių, druskos ir pieno užminkoma tešla. Ji sumaišoma su ananaso gabalėliais. Šaukšteliu daromi nedideli kukuliukai ir verdami įkaitintuose riebaluose, kol pasidaro rusvai auksinės spalvos. Prieš patiekiant apibarstomi miltiniu cukrumi. ..

Recepto vertinimas: 0

Sūrio kukuliai

Baltymai pasūdomi ir išplakami, į juos pamažu supilamas tarkuotas sūris ir, jei norima, įberiama pipirų. Iš šios gana tirštos masės padaromi nedideli kukuliukai, kurie pavoliojami miltuose ir iškepami verdančiuose riebaluose. Kai jie pasidaro dvigubai didesni, išgriebiami, nusausinami..

Recepto vertinimas: 0

Leistinukų sriuba

Kiaušiniai gerai išplakami, plakant įmaišomi miltai ir įberiama druskos. Gauta tešla turėtų būti blynų tešlos tirštumo. Jei per tiršta, atskiedžiama pienu ar vandeniu. Vanduo su pienu užvirinamas, šaukštu suleidžiami pailgi kukuliukai. Išvirusi sriuba paskaninama sviestu. P..

Recepto vertinimas: 3

Varškinės spurgos

Ištrinti su cukrumi kiaušiniai, varškė, grietinė, sumaišyta su soda, miltai ir prieskoniai gerai suminkoma. Iš jos daromi maži kukuliukai arba riestainėliai. Verdama iš abiejų pusių įkaitintuose riebaluose. Išgriebtos ant rėčio spurgos pabarstomos miltiniu cukrumi. Kuo tešla mink..

Recepto vertinimas: 4

Virtinukai su žalios mėsos įdaru (koldūnai)

Iš miltų, sūdyto vandens ir kiaušinio užminkoma nekieta tešla ir palaikoma 20—30 min. Tada dar kartą labai gerai išminkoma. Įdarui mėsa be plėvių ir gyslų ir svogūnas sumalama mėsmale. Lajus labai smulkiai supjaustomas, sudedamas į mėsą, įberiama druskos, trintų mairūnų..

Recepto vertinimas: 0

Užkandžio kukuliukai

Jautienos ir kiaulieno faršą sudedame į gilų dubenį. Įmušame kiaušinius. Batoną išmirkome piene, nuspaudžiame ir grūdame, kol nelieka gumuliukų. Sudedame į mėsos faršą. Mėsą maišome tol, kol masė tampa puri. Baigdami maišyti sudedame smulkiai supjaustytus svogūnus, suberiame..

Recepto vertinimas: 0

BRIUSELINIŲ KOPŪSTŲ SRIUBA SU MĖSOS KUKULIAIS

Kopustu guzeles verdamos sultinyje. I malta mesa sudedamas smulkiai supjaustytas ir svieste pakepintas svogunas, kiausinis, truputi maltu pipiru, mairuno, druskos, gerai ismaisoma ir padaromi nedideli kukuliukai. Baigiant kopustams virti, sudedami mesos kukuliukai ir verdama 10-15 min. Duodant i sta..

Recepto vertinimas: 0

Raktiniai žodžiai: kukuliukai