25 rezultatų ieškant "lapas"

Barščiai

Burokėlius, morkas, salierus,smulkiai sukapoti, užpilti vandeniu, pasūdyti ir virti 5-7 min, įberti vieną šaukštelį krapų sėklų arba kmynų, įdėti kvepiančiųjų pipirų, lauro lapų, po to griežinėliais supjaustytų bulvių. Kai tik vanduo su šakniavaisiais ir bulvėmis užvirs, d..

Recepto vertinimas: 0

Daržovių, bulvių ir mėsos košė

Viską sutriname. ..

Recepto vertinimas: 0

Bulvių troškinys su aviena

Nuo avienos nuimtus ir paspirgintus riebalus supilkite į puodą. Sudėkite smulkiai supjaustytus kopūstus, mėsos gabaliukus, bulvių skilteles, susmulkintą ir pakepintą svogūną, stambiai sutarkuotą morką, įberkite kmynų, įdėkite lauro lapą, pasūdykite, užpilkite 0,5 l verdančio van..

Recepto vertinimas: 0

Bulvių sriuba su grietine ir grybais

Nuskustas bulves supjaustykite kubeliais ir katrų su susmulkintu svogūnu išvirkite pasūdytame vandenyje. Nuvalytus ir supjaustytus grybus patroškinkite su druska ir kmynais, grietinę sumaišykite su miltais ir supilkite į bulvių sriubą, įdėkite lauro lapą, o baigiant virti įmuškite ki..

Recepto vertinimas: 0

Vištiena su ankštiniais pipirais

Paukštieną supjaustyti, pakepinti taukuose. Tada įpilti sultinio, pridėti prieskonių. Pipirus supjaustyti ir sudėti ant mėsos. Taip pat sudėti supjaustytas daržoves. Viską troškinti. Vėliau iš šio skysčio, miltų ir grietinės pagaminti padažą ir patiekti su mėsa. Skanaus. ..

Recepto vertinimas: 0

Vištienos troškinys

Mėsą supjaustyti, pakepinti svieste, įpilti skysčio, sudėti supjaustytas daržoves, prieskonių ir troškinti. Žirnelius sudėti troškinimo pabaigoje. Miltus pakepinti taukuose, sumaišyti su skysčiu nuo troškinimo ir pavirinti. Galiausiai pagardinti grietine. Skanaus. ..

Recepto vertinimas: 0

Agurkinė su inkstais

Inkstus perpjaukite išilgai, išmirkykite, užpilkite šaltu vandeniu ir užvirinkite. Pavirę 10 minučių, vandenį nupilkite, inkstus išplaukite, vėl užpilkite šaltu vandeniu ir virkite dar 5 minutes. Po to susmulkinkite ir sudėkite juos į puodą. Liežuvį (geriausiai ver..

Recepto vertinimas: 4

Raudonojo vyno marinatas jautienai

Cukrų ir druską ištirpinkite vyno ir acto mišinyje. Tada suberkite garstyčias ir gerai išmaišykite. Svogūną supjaustykite žiedeliais, sudėkite į emaliuotą indą, sumeskite prieskonius, supilkite vyno ir acto mišinį ir užvirkite. Tinka vartoti atšalusį. ..

Recepto vertinimas: 0

Norvegiška žuvienė

Pakaitintame aliejuje troškinkite smulkiai supjaustytus svogūnus, porą, česnaką. Ant jų užpilkite karštą mėsos sultinį su kvapniaisiais pipirais. Sudėkite į 4 dalis supjaustytas bulves, lauro lapą, uždenkite ir virkite apie 20 min. Pasūdykite. avirinę sudėkite smulkiais gabaliukai..

Recepto vertinimas: 0

Bulvių ir gelteklių sriuba

Bulvės ir gelteklės stambiai sutarkuojamos, sudedamos į verdantį sultinį ir 15 min. verdama ant silpnos ugnies. Šiaudeliais supjaustytas pyragas paspirginamas su lašinukais, supilama grietinė, suberiami susmulkinti petražolių bei salierų lapeliai ir sumaišius viskas supilama į sriubą..

Recepto vertinimas: 0

Bulvienė su duona ir česnaku

Į vandenį sudedamos bulvės, susmulkintas svogūnas, lauro lapas, įberiama druskos ir verdama. Išvirusios bulvės išgriebiamos, sumaigomos, suberiami miltai, sumaišoma, ir tyrė supilama į vandenį, kuriame virė bulvės, Juoda duona supjaustoma maždaug 3x3 cm kubiukais, apkepinama riebalu..

Recepto vertinimas: 0

Daržovių sriuba

Stambiai sutarkuota morka, petražolės šaknis ir susmulkintas svogūnas pakepinami riebaluose. Kopūsto lapai supjaustomi kvadratėliais, žiediniai kopūstai išskirstomi mažais žiedynėliais, bulvės supjaustomos skiltelėmis. Į verdantį sultinį sudedami kopūstai, o kai užverda — apke..

Recepto vertinimas: 0

Bulvės su mairūnu

Bulvės išverdamos pasūdytame vandenyje su lauro lapu. Nusunkiamos. Paspirgintuose lašinukuose apkepinami skiltelėmis supjaustyti obuoliai, įberiamas žiupsnelis cukraus, mairūno ir viskas užpilama ant išvirtų bulvių. Sumaišoma. Valgoma su jautienos patiekalais...

Recepto vertinimas: 0

Bulvės su olandišku sūriu

Nuskustos bulvės verdamos pasūdytame vandenyje. Baigiant virti, įdedamas lauro lapas. Išvirus nusunkiamos ir sugrūdamos. Sudedamas tarkuotas sūris ir sumaišoma. Viskas sudedama j keptuvę, apšlakstoma ištirpintu sviestu ir kepama orkaitėje, kol viršus pagels. Valgoma su mėsos kepsniais..

Recepto vertinimas: 0

Troškinys su aviena

Nuo mėsos nuimami riebalai, supjaustomi ir paspirginami. Į greitpuodį supilami paspirginti riebalai, sudedami smulkiai supjaustyti kopūstai, mėsos gabaliukai, bulvių skiltelės, susmulkintas ir pakepintas svogūnas, stambiai tarkuota morka, užberiama kmynų, įdedamas lauro lapas, pasūdom..

Recepto vertinimas: 0

Itališka veršienos filė (Ramunės)

Švariai nuvalyta filė supjaustoma į 4-6 porcijas. Kiekviena porcija įtrinama druska ir šviežiai maltais pipirais. Kiekvienas kepsnys įvyniojamas į lašinių juostelę. Ant viršaus uždedamas šviežias šalavijų lapas ir šis paketėlis kryžmiškai apvyniojamas siūlu. Truputį apšlaks..

Recepto vertinimas: 0

Vištiena su raudonuoju migdolų padažu (Pollo almendrado rojo)

Vištą supjaustykite dalimis. Morką nuskuskite, nuplaukite ir supjaustykite gabaliukais. Svogūną ir česnako skiltelę nulupkite. Svogūną stambiai supjaustykite. 1 l vandens įkaitinkite puode. Sudėkite vištą, morką, svogūną, česnako skiltelę, citrininę melisą ir citrinos lapus. Pa..

Recepto vertinimas: 0

Keptos tortilijos su kiauliena (Garnachas)

Svogūnus ir česnako skilteles nulupkite ir smulkiai supjaustykite. Morką nuskuskite ir supjaustykite kubeliais. Į puodą sudėkite mėsą, morkos kubelius, supjaustytus svogūnus bei česnakus, čiobrelius ir lauro lapą. Įpilkite 750 ml karšto vandens ir pagardinkite druska. Uždenkite ir v..

Recepto vertinimas: 2

Meksikietiškas pomidorų padažas (Salsa de jitomate)

Pomidorus nuplikykite, nulupkite odelę, išimkite sėklas ir sukapokite. Svogūną ir česnako skilteles nulupkite. Svogūną supjaustykite smulkiais kubeliais. Česnakus sutraiškykite. Aitriąsias paprikas įpjaukite, pašalinkite sėklas bei pertvarėles ir smulkiai supjaustykite. Petražoles ..

Recepto vertinimas: 0

Tiršta sriuba su juodosiomis pupelėmis (Sopa de frijol negro)

Pupeles per naktį brinkykite vandenyje. Kitą dieną užkaiskite jas šviežiame vandenyje su lauro lapu. Virkite apie 1 val., kol suminkštės. Tai priklauso nuo pupelių rūšies. Tuo metu supjaustykite šoninę. Svogūną ir česnako skiltelę nulupkite. Svogūną smulkiai sukapokite, česnak..

Recepto vertinimas: 0

MARINUOTI AGURKAI IR PATISONAI

Agurkelius nuplauti ir apdziovinti. Patisona nuplauti, isimti seklas ir supjaustyti mazdaug tokio pat dydzio gabaliukais kaip agurkeliai. I stiklaini pirmiausia sudeti zalumynus ir prieskonius, paskui pasluoksniui agurkus ir patisonus. Tada uzpilti karstu marinatu, nepripilant iki virsaus 2-1,5 cm. ..

Recepto vertinimas: 1

SŪDYTI AGURKAI SU RAUDONAISIAIS SERBENTAIS

Agurkus nuplauti ir palikti 1 val. saltame vandenyje. Raudonuosius serbentus nuplauti ir isvalyti nuo sakeliu. I stiklaini ant dugno deti prieskonius ir zalumynus. Paskiau sudeti agurkus tarp ju pridedant raudonuju serbentu. Vandeni uzvirti ir suberti druska. Truputi atvesinus uzpilame juo agurkus s..

Recepto vertinimas: 0

Karpis su baravykais

Karpi nuvalome, supjaustome gabalais. I puoda ipilame 1 l vandens, idedame saliera, svoguna, baravykus, pipirus, lauru lapa, 1/2 citrinos zieveles, duona, druskos ir verdame. I verdanti sultini idedame zuvi ir ant silpnos ugnies atvirame puode verdame apie 20 min. Padazui miltus pakepiname keptuveje..

Recepto vertinimas: 0

Kiaulienos nugarinė su baklažanais

Kiaulienos nugarine supjaustome i 4 dalis, pamusame peiliu. Uzbarstome prieskoniu, druskos ir apkepame keptuveje su aliejumi, I puodeli sudedame kepsnius, ipilame truputi vandens, idedame grietines, kelis pipirus, lauru lapa, saliero lapeliu ir patroskiname. Baklazana supjaustome griezineliais, po t..

Recepto vertinimas: 0

Airiška aviena

Aviena supjaustome nedideliais kubeliais, sudedame i puoda, iberiame druskos, pipiru, sudedame didesne dali supjaustytu svogunu, lauru lapeliu, ciobreliu. Mesa uzpilame vandeniu, kad apsemtu ir uzdenge verdame ant nedideles ugnies.Kai mesa pasidaro minksta, sudedame bulves ir likusius svogunus. Verd..

Recepto vertinimas: 0

Raktiniai žodžiai: lapas