25 rezultatų ieškant "lapas"

Marinuota jautiena

Vandenyje pavirinti prieskonius, įdėti acto, vyno ir ataušinti. Mėsą sudėti į marinatą ir palaikyti šaltai 4 dienas. Tada išimti iš marinato ir kepti aliejuje. Pasūdyti, įpilti marinato ir patroškinti. Į padažą, kuriame troškinosi mėsa įpilti vandenyje išplaktus miltus, pavirin..

Recepto vertinimas: 0

Marinuota jautiena su lašinukais

Mėsą sudėti į dubenį ir apibarstyti prieskonių mišiniu, užpilti acto. Taip mėsą palaikyti 3 dienas. Tada prismaigstyti lašinukų, surišti. Po to pakepinti, įpilti marinato ir patroškinti. Į padažą supilti vandenyje plaktus miltus, grietinėlę, pagardinti marinatu, pakaitinti ir pe..

Recepto vertinimas: 0

Avienos troškinys su svogūnais ir bulvėmis

Mėsą supjaustyti kubeliais, sudėti į puodą, apibarstyti druska, pipirais ir supjaustytais svogūnais. Tada įpilti karšto vandens ir troškinti. Baigiant troškinti, sudėti supjaustytas bulves ir pasūdyti. Skanaus. ..

Recepto vertinimas: 0

Aštri aviena

Mėsą supjaustyti ir apkepinti su svogūnais ir česnaku. Tada įdėti prieskonių, įpilti vandens ir troškinti. Vėliau mėsą sumaišyti su virtais ryžiais. Skanaus. ..

Recepto vertinimas: 0

Marinuota veršiena

Veršieną supjaustyti ir pamušti. Tada apšlakstyti sultimis. Alyvų aliejų sumaišyti su supjaustytu svogūnu, įdėti pipirų, sugrūstą lauro lapą. Mėsą suvilgyti aliejuje ir tada užpilti aliejumi. Taip palaikyti 6 valandas. Kepti tame pačiame aliejuje 15 minučių. Patiekti su marinuot..

Recepto vertinimas: 0

Raugintų kopūstų sriuba

Išmirkytus grybus išvirti. Nuovirą supilti į mėsos sultinį. Raugintus kopūstus troškinti, užpylus stikline vandens ir įdėjus šaukštą riebalų. Baigiant troškinti, į kopūstus sudėti riebaluose su miltais pakepintus svogūnus, grybus, tarkuotas morkas, petražolę. Sudėti prieskon..

Recepto vertinimas: 0

Pertrinta morkų sriuba

Nuskustas morkas supjaustyti plonais griežinėliais ir 10 minučių virti vištienos sultinyje. Nuluptus svogūnus supjaustyti smulkiais kubeliais, patroškinti svieste, kol suminkštės. Iš sultinio graibštu išgriebti morkas. Nuovirą pagardinti krapų šakelėmis, lauro lapeliu, svogūnais ir..

Recepto vertinimas: 0

Menkė su kopūstais

Kopūstus supjaustyti, sudėti į puodą su pipirais, lauro lapeliu ir troškinti 30 minučių. Svogūnus supjaustyti apkepti svieste, sumaišyti su pomidorų tyre, cukrumi, pasūdyti, įberti miltų ir sudėti į puodą su kopūstais. Troškinti 15 minučių. Į sviestu išteptą prikaistuvį sud..

Recepto vertinimas: 0

Elnienos ragu su raudonuoju vynu

Mėsa supjaustyti trijų centimetrų storio kubeliais, pabarstyti druska bei pipirais ir apvolioti miltuose. Gerai įkaitintame aliejuje pačirškinti mėsos gabaliukus, kol paruduos. Kartu su mėsa labai trumpai pakepinti svogūnus. Supilti raudonajį vyną ir suberti prieskonius. Ragu troškinti ..

Recepto vertinimas: 0

Jautiena burgundiškai

Mėsą ir lašinius supjaustyti dideliais kubeliais, pasūdyti, pabarstyti pipirais. Daržoves nuvalyti, nuplauti ir supjaustyti dideliais gabalais. Puode pašildyti sviestą, jame pakepinti lašinius ir mėsos gabalėlius. Pridėti daržoves ir taip pat pakepinti. Visus ingriedientus pabarstyti mi..

Recepto vertinimas: 0

Bulvienė su duona ir česnaku

Į vandenį sudedamos bulvės, susmulkintas svogūnas, lauro lapas, įberiama druskos ir verdama. Išvirusios bulvės išgriebiamos, sumaigomos, suberiami miltai, sumaišoma, ir tyrė supilama į vandenį, kuriame virė bulvės, Juoda duona supjaustoma maždaug 3x3 cm kubiukais, apkepinama riebalu..

Recepto vertinimas: 0

Bulvės su olandišku sūriu

Nuskustos bulvės verdamos pasūdytame vandenyje. Baigiant virti, įdedamas lauro lapas. Išvirus nusunkiamos ir sugrūdamos. Sudedamas tarkuotas sūris ir sumaišoma. Viskas sudedama j keptuvę, apšlakstoma ištirpintu sviestu ir kepama orkaitėje, kol viršus pagels. Valgoma su mėsos kepsniais..

Recepto vertinimas: 0

Troškinys su aviena

Nuo mėsos nuimami riebalai, supjaustomi ir paspirginami. Į greitpuodį supilami paspirginti riebalai, sudedami smulkiai supjaustyti kopūstai, mėsos gabaliukai, bulvių skiltelės, susmulkintas ir pakepintas svogūnas, stambiai tarkuota morka, užberiama kmynų, įdedamas lauro lapas, pasūdom..

Recepto vertinimas: 0

Porų ir perlinių kruopų sriuba su vištiena

Vištos šlaunelę dedame į puodą, užpilame šaltu vandeniu ir užverdame. Atsiradusias putas nugriebiame, įdedame vištienos sultinio kubelį arba įpilame paruošto vištienos sultinio, suberiame perlines kruopas, įdedame laurų lapą ir dar kartą užverdame. Sumažiname ugnį ir verdame a..

Recepto vertinimas: 0

Virta žuvis su česnaku

Iš smulkmės su prieskoninėmis daržovėmis bei prieskoniais pasūdę išvirkite sultinį. Išvirusią smulkmę išmeskite, o sultinyje virkite stambius žuvies gabalus. Smulkiai supjaustytą česnaką sutrinkite su druska ir, sudėję puodukan, įpilkite du šaukštus sultinio. Gerai išmai..

Recepto vertinimas: 0

Jautiena burgundiškai

Mėsą ir lašinius supjaustyti dideliais kubeliais, pasūdyti, pabarstyti pipirais. Daržoves nuvalyti, nuplauti ir supjaustyti dideliais gabalais. Puode pašildyti sviestą, jame pakepinti lašinius ir mėsos gabalėlius. Pridėti daržoves ir taip pat pakepinti. Visus ingredientus pabarstyti mi..

Recepto vertinimas: 0

Burokėlių sriuba su daržovėmis

Iš mėsos išverdame sultinį. Kaip tai padaryti paaiškinti "Raugintų kopūstų" sriubos recepte. Išvirtą sultinį perkošiame. Į išvirtą ir perkoštą sultinį sudedame supjaustytus kvadratėliais kopūstus, išvirtus arba iškeptus burokėlius, virtas arba konservuotas pupeles, supja..

Recepto vertinimas: 0

Kiauliena, paruošta uruapaniškai (Cerdo estilo uruapan)

Mėsą supjaustykite 4-6 cm dydžio kubeliais. Svogūną ir česnako skiltelę nulupkite. Svogūną stambiai supjaustykite. Daržoves nuplaukite. Morkas nuskuskite ir, kaip ir salierą, smulkiai supjaustykite. Užvirinkite 750 ml vandens su svogūnu, česnaku, morka, salieru ir lauro lapu. Sudėki..

Recepto vertinimas: 0

Konservuoti agurkai su patisonais (Ramunės)

Patisoną perpjauti pusiau, išimti sėklas ir kartu su agurkais supjaustyti vienodo dydžio gabaliukais. Į stiklainį sudėti žalumynus ir prieskonius, paskui susluoksniuoti agurkus ir patisonus. Daržoves užpilti karštu marinatu (kad liktų nuo viršaus 2–1,5 cm tarpas), uždengti dangteli..

Recepto vertinimas: 5

Konservuoti patisonai su agurkais (Ramunės)

Agurkėlius ir patisoną nuplaukite. Patisoną supjaustykite maždaug tokio pat dydžio gabaliukais kaip agurkėliai. Į stiklainį sudėkite žalumynus ir prieskonius, paskui — agurkus ir patisonus (sluoksniais). Užpilkite karštu marinatu, uždenkite dangteliais ir pasterizuokite apie 10 min...

Recepto vertinimas: 0

Anyžiniai pyragėliai iš Peru (Turones)

Kiaušinio trynius išplakite šakute, supilkite pieną, vandenį, anyžius; palaikykite 15 minučių. Miltus suberkite į dubenį, sumaišykite su mielėmis ir druska. Sudėkite gabaliukais supjaustytą sviestą. Palengva išmaišykite mentele, supilkite trynių ir pieno mišinį. Skardą ištepk..

Recepto vertinimas: 0

Bulvių sriuba su pievagrybiais

Bulves nuskusti, nuplauti, supjaustyti, sudėti į puodą, užpilti verdančiu sultiniu, įdėti lauro lapą, kvapiųjų pipirų ir virti 10 min. Pievagrybius nuplauti ir supjaustyti griežinėliais. Ištirpinti sviestą keptuvėje ir pakepinti smulkintą svogūną. Tada sudėti grybus ir kepti da..

Recepto vertinimas: 0

Kiaulienos šaltiena

Mesa nuplauti, ideti i salta vandeni, uzvirinti, nugraibyti putas ir 3 - 5 valandas virti ant mazos ugnies 85 - 90C temperaturoje. Likus valandai iki virim pabaigos, sudeti prieskonines darzoves. Isvirusia mesa (jau be kaulo) isimti is sultinio ir supjaustyti gabaleliais. Sultini perkosti per marle ..

Recepto vertinimas: 3

Troškinta veršiena su salierais

Veršienos gabalėlius truputį pamušame, pabarstome prieskoniais ir apkepame keptuvėje su sviestu. Apkepę mėsą, į keptuvę sudedame stambius saliero griežinėlius ir juos taip pat apkepame.Mėsą perlenkiame, į vidurį įdedame saliero griežinėlius, susmeigiame mediniais smeigtukais, o an..

Recepto vertinimas: 0

Brokolių salotos

Brokolius ..supjaustome" žiedynėliais, gerai išplauname, marinuojame 10-12 vai. Sudedame į salotinę, uždedame sūrio šiaudelių, riešutų, majonezo. (skanaus :))..

Recepto vertinimas: 0

Raktiniai žodžiai: lapas