12 rezultatų ieškant "liks"

Lašišų suktinukai su pipirų padažu

Lašišą supjaustykite į 8 griežinėlius. Ant stalo padėkite 8 nuplautus kininio kopūsto lapus, ant kiekvieno lapo uždėkite po 1 valgomąjį šaukštą ryžių ir po griežinėlį lašišos. Pridėkite šiek tiek druskos, pipirų ir uždenkite griežinėliu kumpio. Suvyniokite..

Recepto vertinimas: 0

Briedukų padažas

Mažoje sunkioje keptuvėje užvirinkite vandenį su cukrumi, nemaišydami, kol pasidarys auksinės spalvos karamelė. Nuėmus keptuvę nuo ugnies, atsargiai įpilkite raudonojo vyno acto ir 1 šaukštą balzamo acto keptuvės pakraščiu. Maišykite mišinį ant vidutinio karštumo ugnies, kol iš..

Recepto vertinimas: 0

Apkepas su vanile

Orkaitę įkaitinkite iki 180 laipsnių. Karščiui atsparų indą išklokite folija. Dubenyje 2 minutes pilikite pieną, kaiušinius, cukrų ir vanilę. Mišinį supilkite į paruoštą indą ir apibarstykite muskato riešutais. Indą su apkepu įstatykite į didesnį indą, iki pusės pirpiltą v..

Recepto vertinimas: 0

Žemaičių midus

Medų ištirpinkite vandenyje ir laikykite parą šiltoje vietoje, dažnai pamaišydami. Po to perkoškite, supilkite į puodą ir virinkite tol, kol liks pusė supilto skysčio. Vėl pripilkite vandens iki ankstesnio lygio, įdėkite apynių, surištų į marlę, prispauskite juos raudona plyta ir..

Recepto vertinimas: 0

Konservuoti baravykai su pomidorais

Vienam kilogramui šviežių grybų imama 100 g aliejaus, 2--3 pomidorai, 5 kvapieji pipirai. Jei dedama svogūnų, pipirų nereikia. Svogūnų galima dėti 1--5 galveles. Druskos beriama pagal skonį. Švariai nuvalyti ir nuplauti baravykai (gali būti ir kiti grybai) supjaustomi gabaliukais ir su..

Recepto vertinimas: 0

Guliašas su ryžiais

Visas daržoves supjaustyti 3 cm ilgio juostelėmis. Suberti į troškintuvą, įpilti 2 stiklines vandens, įdėti pusę sviesto, uždengti ir troškinti. Likusiame svieste pakepinti kiaulieną, supjaustytą pailgais gabalėliais. Kai daržovės suminkštės, sudėti mėsą ir kartu troškinti, k..

Recepto vertinimas: 4

Jaučio liežuvis, keptas ant grotelių

Liežuvį nuplauname ir verdame pasūdytame vandenyje 20 minučių. Tada nugriebiame putas, įberiame pipirų, sudedame kitus prieskonius, įmetame lauro lapelį, įpilame acto ir verdame, kol liežuvis beveik išvirs. Liežuvį išgriebiame iš sultinio, ataušiname ir nulupame. Lašinukus su..

Recepto vertinimas: 0

Kalukutienos ir daržovių salotos

Nuplauti daržoves. Pusę jų supjaustyti smulkiai, o likusias supjaustyti stambiau ir pakepti. Po to įpilti vyno. Kalakutieną pabarstyti druska ir pipirais, troškinti vyne kartu su daržovėmis apie 40 minučių uždengus. Mėsą išimti ir atšaldyti. Išimti daržoves, sumaišyti jas su grie..

Recepto vertinimas: 0

Įvairiaspalvis pavasariškas vyniotinis

Tešlai miltus persijoti į dubenėlį. Viduryje padaryti įdubimą, į jį įmušti 1 kiaušinį (kitas liks vyniotiniui aptepti), įpilti actą, sviestą, įberti druskos. Dalį miltų įmaišyti šakute pradedant nuo vidurio. Maišant po truputį įpilti 50 ml drungno vandens. Minkyti rankomis ..

Recepto vertinimas: 0

Obuolių marmeladas

Obuolius nulupti, isimti seklalizdzius, supjaustyti skiltelemis, sudeti i puoda, apibarstyti cukrumi ir 24 vai. laikyti kambario temperaturoje. Susidariusias sultis nupilti ir virti, kol liks puse turio. I sultis sudeti paruostus obuolius ir maisant virti 20 min. Isvirusi marmelada sukresti i stikla..

Recepto vertinimas: 2

Obuolių sūris III

Obuolius su kieta zievele nulupti, isimti seklalizdzius, supjaustyti skiltelemis, uzberti cukrumi ir palikti kambario temperaturoje 12-24 vai. Kita diena sultis nupilti ir virti, kol liks puse ju kiekio. Penktadali obuoliu palikti, likusius sudeti i verdancias sultis ir virti ant silpnos ugnies kart..

Recepto vertinimas: 2

Bailey's cofee

Daroma i taure. Puse taures pripilti karsto vandens, iberti tirpia kava, ismaisyti, supilti Baileys, ismaisyti. Ant virsaus dviem saukstais uzdeti grietinele. Viena sauksta laikyti apvertus ir prispaudus prie vidinio taures krastelio ir kito piltu grietinele ant pirmojo apversto. Tuomet grietine lik..

Recepto vertinimas: 5

Raktiniai žodžiai: liks