7 rezultatų ieškant "marinuoti 3"

Marinuotos kiaulienos nugarines kepsnys su ananasais

1. Įjunkite orkaitę ir nustatykite 175° temperatūrą. Ištepkite pyrago formą sviestu ir pabarstykite džiūvėsėliais. 2. Nedideliame puode ištirpinkite sviestą. Sudėkite sutrintus sausainius ir palikite masę atvėsti. 3. Nuolat maišydami nedideliame puode ištirpinkite 125 g juodojo š..

Recepto vertinimas: 3

Salotos "Fantazija"

Išvirkite bulves su lupenomis, jas atšaldykite, nulupkite ir supjaustykite kubeliais. Sudėkite smulkiais griežinėliais supjaustytą dešrą, kumpį, svogūną, stambiai supjaustytus virtus kiaušinius ir marinuotus agurkus. Įpilkite aliejaus, pagardinkite druska ir pipirais. Turinį sud..

Recepto vertinimas: 0

Neapolietiškos salotos

Mėsą, burokėlį, saliero šaknį ir marinuotus agurkus supjaustykite smulkiais kubeliais ir sumaišykite su morkomis bei bulvėmis. Įdėkite majonezo, druskos ir pipirų. Viską gerai išmaišykite. ..

Recepto vertinimas: 0

Krabų užkandėlė su daržovėmis

Visų produktų dėti tiek, kiek yra po ranka. Krabų lazdeles, ananasus bei agurkus supjaustyti, sudėti kukurūzus. Viską gerai išmaišyti su majonezu. Galima pridėti Vegetos prieskonių bei džiovintų krapų. Užkandėlė labai tinka tepti ant duonos, dėti į pyragaičius ar šiaip pateikt..

Recepto vertinimas: 0

Solianka (Ramunės)

Šonkauliukus išverdame. Išimame. Pakepiname svogūnus, pjaustytus šiaudeliais, grybus, įdedame pomidorų pastos. Supilame į sultinį. Kumpį ir dešrą pjaustome kubeliais. Verdame kartu. Pabaigoje įberiame druskos, pipirų. Prieš valgant įdedame grietinės. ..

Recepto vertinimas: 1

MARINUOTI SVOGŪNAI

Geriausiai marinuoti puslitriniuose stiklainiuose. Pirmiausia reikia isvirti marinata. I emaliuota puoda supilti vandeni, suberti cukru ir druska, virinti 12-15 min. Tuomet tirpala perkosti ir vel uzvirinti. Kai uzvirs supilti acta.Svogunus nuvalyti nuo lukstu, nuplauti ir blansiruoti verdanciame..

Recepto vertinimas: 3

Sluoksniuota liežuvio mišrainė

I porcijines taures salotoms dedame kubeliais supjaustytas bulves ir morkas. Prie tauriu sieneliu sudedame marinuotus pievagrybius, o i viduri - kubeliais supjaustytus liezuvius. Salotas papuosiame marinuotais agurkeliais, majonezu ir petrazoliu sakelemis...

Recepto vertinimas: 3

Raktiniai žodžiai: marinuoti 3