25 rezultatų ieškant "norimo"

Varškės apkepėlis vasarai

Kruopas uzpilkite grietinele ir palaikykite 15 minuciu, kol isbrinks. Kiausinius isplakite su cukrumi. Apkepas bus puresnis, jei kiausiniu trynius atskirai istrinsite su cukrumi iki baltumo, o baltymus isplaksite elektriniu plaktuvu iki standziu putu (bet cia nebutina). I kiausiniu plakini sudekite..

Recepto vertinimas: 0

Skruzdėlynas

: Glaistas Visas mišinys išmaišomas ir užvirinamas. Tešla Tešla daroma naminių makaronų kietumo. Minkoma 1 - 1,5 val. taip, kad kočiojant nereiktų pabarstyti miltų. Tešla iškočiojama iki plonumo (permatomumo). Supjausčius į norimos formos lapelius (geriausia ..

Recepto vertinimas: 4

Pica su kumpiu ir paprika

Iš miltų, margarino, vandens ir druskos paruošti kočiojąmą tešlą ir įdėti į šaldytuvą, palaikyti 1-2 valandas. Atskirame indelyje sumaišyti majonezą ir pomidorų padažą. Ištraukus iškočioti norimo dydžio paplotelį ar kelis mažesnius ir tolygiai užtepti majonezo mišiniu, tol..

Recepto vertinimas: 0

Blyneliai su sūriu

Kiaušinius suplakti su pienu. Suberti sodą, prieskoniu, tarkuotą sūrį, miltus ir viską labai gerai išmaišyti. Į keptuvę įpilti aliejaus ir gerai įkaitinti. Iš gautos masės kepti norimo dydžio blynelius. Patiekiant blynelius papuošti salotos lapu ar petražolės šakele. Skanaus! ..

Recepto vertinimas: 1

Miežiniai maltiniai

Virtą miežinę košę sumalkite mėsai malti skirta mašinėle. Sudėkite per sietelį pertrintą varškę, kiaušinį, cukrų ir išmaišykite. Iš tešlos suformuokite norimo dydžio blynukus ir apvolioję džiūvėsėliuose ir kepkite. Skanaus! ..

Recepto vertinimas: 1

Margosios salotos su grybais

Sūrį, dešrą, apelsiną, obuolį, pomidorą supjaustyti norimo dydžio gabaliukais ar šiaudeliais ir salotinėje sumaišyti su grybais. Grietinę sumaišyti su druska, kitokiais norimais prieskoniais ir užpilti ant salotų. Papuošti petražolės šakele. Skanaus! ..

Recepto vertinimas: 0

Salotos Agurkėlis

Agurkus, pomidorus ir obuolį supjaustyti norimo dydžio gabalėliais ir sudėti į salotų lapais išklotą salotinę. Suberti svogūnų laiškus ar kubeliais pjaustytą svogūną. Iš majonezą paplakti, pagal skonį įbarti druskos, cukraus, smulkintų krapų ir užpilti ant daržovių. Skanaus!..

Recepto vertinimas: 0

Bruknių vaflinis desertas

Bruknes padalinti į dvi dalis. Vianą dalį sumaišyti (suplakti) su pienu, kitą - su karamele. Du vaflius pertepti pienu, ant viršaus tepti karamelės ir uždėti tračią vaflį. Tai pakaitomis sutempi tiek vaflių, kad gautūsi norimo storio vaflinis pyragas. Paskui viską supjaustyti porciji..

Recepto vertinimas: 5

Ypatingasis obuolių tortas

Paruošti marcipanų masę: sausoje keptuvėje pakepintus migdolus sumalti kavamale. Iš cukraus, vandens ir acto išvirti sirupą. Truputį atvėsinti ir maišant suberti migdolus, supilti citrinų sultis. Iš truputį atšilusios tešlos iškočioti 3 lakštus. Vieną apibarstyti cukraus pudra, ..

Recepto vertinimas: 0

Šermukšnių uogienė

Uogienei uogos renkamos po pirmųjų šalnų -- pašalusios arba, surinkus anksčiau, prieš verdant palaikomos per naktį šaldytuve, kad sušaltų. Po to iš lengvo atšildomos, nuplaunamos ir nurenkamos nuo kotelių. Uogos užpilamos šaltu vandeniu ir kaitinamos, kol vanduo pradeda virti. Po to..

Recepto vertinimas: 0

Cepelinai

Vieną kilogramą bulvių švariai nuplauname ir išverdame su lupena, ataušiname ir sumalame mėsmale. Likusias bulves nulupame ir sutarkuojame smulkia tarka. Tarkius išspaudžiame per merliuką, kuo sausiau. Bulvių sultims duodame pastovėti, kad nusėstų krakmolas. Tada sultis nupilame ..

Recepto vertinimas: 4

Bulvių mišrainė su mėsa

Bulvės, mėsa, grybai, svogūnai supjaustomi norimo dydžio gabaliukais. Aliejus, actas, citrinos sultys ir prieskoniai išplakami, užpilami ant bulvių ir lengvai sumaišoma. Mišrainė papuošiama nesmulkintais grybais. ..

Recepto vertinimas: 5

Bulvių ir žuvies pyragėliai

Bulvės ir virta žuvis permalamos mėsmale, įmušamas kiaušinis, įdedama pomidorų pastos, pasūdomą. Iš tešlos daromi norimo dydžio pyragėliai, apvoliojami džiūvėsėliais ir įkaitintuose riebaluose iš abiejų pusių apkepami. Valgomi su salotomis. ..

Recepto vertinimas: 4

Spurgos pavakariams (kropeliai)

Tešla ruošiama kaip mieliniam pyragui, tik ji turi būti daug minkštesnė. Kai užminkyta tešla pakyla, virimui riebalai įkaitinami, į juos pamirkytu metaliniu šaukštu leidžiamos norimo dydžio spurgos. Apverdama viena, paskui kita pusė. Iš riebalų išgriebiamos skylėtu graibštu ..

Recepto vertinimas: 0

Migdolų kroketai

Iš šių produktų sumaišyti vientisą tešlą. Ją suvynioti į foliją ir palaikyti šaltai. Atvėsusią tešlą kočioti pusės centimetro storio sluoksniu ir formuoti norimo dydžio bei formos sausainius. Juos dėti į kepimo popieriumi išklotą skardą ir apie 20 min. kepti vidutinio karš..

Recepto vertinimas: 0

Nugarinės kepsnys su gelsve.

Mėsą pasūdyti, įtrinti pipirais. Svogūną supjaustyti kubeliais. Ankštinius pipirus perpjauti, išimti sėklas, supjaustyti šiaudeliais. Gelsvės lapus nuplauti, nusausinti, sukapoti kuo smulkiau. Svogūnus ir ankštinius pipirus pakepinti įkaitintame aliejuje. Orkaitę įkaitinti iki 220 ..

Recepto vertinimas: 0

Nekepti sausainiai (Jūratės)

Riestainius supjaustyti riekutėmis, kad išeitų norimo dydžio gabalėliai. 1. Šokoladą ištirpinti. Riekutę riestainio įmerkti į šokolado masę ir pavolioti kokoso drožlėse ar jomis apibarstyti. 2. Riešutus smulkiai suskaldyti. Išlydyti cukrų. Riestainių riekutes įmerkti į..

Recepto vertinimas: 5

TRIUFELIAI II

Viska permalti per mesmale, siek tiek vafliu palikti apvoliojimui. Is gautos mases spausti norimo dydzio ir formos triufelius, apvolioti maltuose vafliuose. (Lina)..

Recepto vertinimas: 0

Žemuogių ir rabarbarų marmeladas

Paruostus ir supjaustytus rabarbarus suberti i puoda ir maisant virti ant mazos ugnies, kol pradeda tirsteti. Tada supilti zemuogiu tyre, suberti cukru ir virti iki norimo tirstumo. Karsta marmelada sukresti i stiklainius ir tuoj pat sandariai uzdaryti...

Recepto vertinimas: 0

Pieniška lašišos sriuba

Bulves ir morkas nuskusti, supjaustyti ir isvirti minimaliame kiekyje pasudyto vandens. Isvirus darzovems, jas apgrusti ar visai sugrusti (kaip patinka). Tada sudeti nedideliais kubeliais supjaustyta lasisa (be odos ir kaulu), ipilti pieno iki norimo tirstumo (~0,5 l)ir virti dar tris minutes. (Dan..

Recepto vertinimas: 0

Vafliniai sausainiai

Vafliu lakstus tolygiai aptepti kondensuotu pienu, supjaustyti norimo dydzio gabaleliais. Kepti vidutinio kaitrumo (apie 150 laipsniu) orkaiteje apie 10-15 min. (kol graziai aprus). (Laura)..

Recepto vertinimas: 0

SKANUS JAUTIENOS IŠPJOVOS KEPSNYS

1.Geram kepsniui netinka jautienos kumpis ar nugarine.2.Geram kepsniui naudojama tik jautienos ispjova.3.Butina nusipirkti vienkartini svirksta ir brendzio arba konjako.4.Pritraukti svirksta brendzio arba konjako ir isvirksti i ispjova keliose vietose.5.Pamasazuoti ispjova rankomis, nestipriai, svel..

Recepto vertinimas: 0

SPRAGINTŲ KUKURŪZŲ TORTAS

Pienišką ir baltą šokoladą ištirpinti atskiruose induose. Į kiekvieną įmaišyti po 50g. riešutų. Pusę spragintų kukurūzų sumaišyti su pienišku šokoladu ir supilti į norimo dydžio formą, šaukštu gerai suspausti viršų. Ant viršaus supilti kitą dalį kukurūzų, sumaišytų s..

Recepto vertinimas: 0

Paprasta Pica

Miltus sumaišyti su sausomis mielėmis, įpilti vandens tiek,kad tešla būtų tąsi ir neitin standi. Palikti tešlą valandai. Iškilusią masę minkyti [galima vis įdėti miltų,kad neliptų prie rankų ir paviršių]. Iškočioti iki norimo storumo [rekomenduoju plonesnį padą]. Sumaišyti ..

Recepto vertinimas: 4

Salotos

Visus vaisius nuplauti. Kivius,apelsinus ir bananus nulupti. Paskui visus vaisius supjaustyti norimo dydžio kubeliais. Viską supjausčius dėkite į indą ir užpilkite multivitaminų sultimis. Skanaus!!! (Vaiva )..

Recepto vertinimas: 0

Raktiniai žodžiai: norimo