10 rezultatų ieškant "pailgi"

Sūrio piršteliai

Sūrio piršteliai Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 50 g sviesto, 1 trynys, 100 g tarkuoto olandiško sūrio, truputis raudonųjų pipirų, druskos. Gaminimas: Išsukus iki purumo sviestą, sudedamas tarkuotas sūris, trynys, įberiama druskos ir raudonųjų pipirų. (Dalis tarkuoto sūrio paliekama..

Recepto vertinimas: 0

Sūrio piršteliai

Sūrio piršteliai Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 50 g. sviesto,1 trynys, 100 g. fermentinio sūrio, raudonųjų pipirų, druskos. Gaminimas: Išsukus sviestą sudedamas sutarkuotas sūris, trynys, įberiama druskos ir raudonųjų pipirų (dalis tarkuoto sūrio paliekama piršteliams apvolioti). M..

Recepto vertinimas: 0

Leistinukų sriuba

Leistinukų sriubaIngridientai:1,5l. pieno, 2 kiaušiniai, 150 g miltų, l/2l. vandens, druskos, 20 g sviesto.Gaminimas Kiaušiniai gerai išplakami, plakant įmaišomi miltai ir įberiama druskos. Gauta tešla turėtų būti blynų tešlos tirštumo. Jei per tiršta, atskiedžiama pienu ar van..

Recepto vertinimas: 3

Kapoti kiaulienos pjausniai

Kapoti kiaulienos pjausniaiIngridientai:600 g kiaulienos nugarinės, 2—3 riekelės pyrago, 3 skiltelės česnako, 1 šaukštas miltų, 60 g aliejaus ar kitokių riebalų, prieskonių (maltų pipirų, kalendrų, peletrūno ir kt.), druskos, 1 stiklinė pomidorų padažo.Gaminimas Mėsa s..

Recepto vertinimas: 0

Mėsos kukuliai

Mėsos kukuliaiIngridientai:1/2kg jautienos, prieskonių, 2 kietai virti kiaušiniai, 1 svogūnas, 30g sviesto svogūnams pakepinti, 2—3 riekelės pyrago, džiūvėsėlių, petražolių lapelių, druskos, 50 g riebalų kepti.Gaminimas Mėsa sumalama kartu su piene išmirkytu nuspaust..

Recepto vertinimas: 0

Didžkukuliai (cepelinai)

Didžkukuliai (cepelinai)Ingridientai:1 kg žalių bulvių, 3—4 virtos bulvės, druskos.Gaminimas Nuskustos bulvės sutarkuojamos, nusunkiamos. Skystis neišpilamas, bet laukiama, kol nusės krakmolas. Tada skystis nupilamas, o krakmolas sudedamas į tarkinius. Virtos bulvės sugrūdamos. ..

Recepto vertinimas: 0

Grybais įdaryti bulviniai kukuliai

Grybais įdaryti bulviniai kukuliaiIngridientai:7—8 bulvės, 1 kiaušinis, 2 šaukštai krakmolo arba miltų, druskos, riebalų kepimui. Įdarui: 1 stiklinė šviežių virtų arba 50 g džiovintų virtų grybų, 20 g aliejaus ar sviesto, 1 svogūnas, 1 šaukštas pyrago džiūvėsėli..

Recepto vertinimas: 5

Baklažanai su pomidorais ir sūriu

Baklažanai su pomidorais ir sūriuIngridientai:2 dideli baklažanai, 2 nedideli pailgi pomidorai, 200 g fermentinio sūrio, 16 didelių bazilikų lapelių, 6 šaukštai alyvuogių aliejaus, šaukštas aromatizuoto acto, 2 šaukštai paskrudintų kedrų riešutų, šaukštas pomidorų pastos, šauk�..

Recepto vertinimas: 0

Kopūstų maltiniai (Jūratės)

Kopūstų maltiniai (Jūratės)Ingridientai:800g kopūstų, 1/2 stiklinės ryžių, 2 kiaušiniai, 2 v.š. miltų, 2 svogūnai, 2 v.š. džiūvėsėlių, 50g sviesto, pipirų, riebalų kepimui, druskos.Gaminimas Kopūsto gūžė perpjaunama į 4 dalis, dedama į verdantį pasūdytą vanden..

Recepto vertinimas: 0

Cepelinai

Cepelinai Ingridientai: 12 - 15 žalių bulvių, 4 - 5 virtos bulvės, druskos Gaminimas Bulves nuskusti ir sutarkuoti smulkia trintuve. Bulvių tarkius išsunkti per marlę, skysčio neišpilti, bet palaukti, kol nusistovės krakmolas. Virtas bulves sutrynti į košę. Tuomet nupilti tarkių ..

Recepto vertinimas: 4

Raktiniai žodžiai: pailgi