25 rezultatų ieškant "pakankamai"

Grybų įdaras su pomidorais

Grybus nuvalyti, nuplauti, labai sūrius pamirkyti šaltame vandenyje. Petražolę ir morką sutarkuoti arba supjaustyti. Sukapotus arba mėsmale sumaltus grybus, pomidorų tyrę, prieskonines daržoves troškinti riebaluose, kol išgaruos skysčio perteklius. Troškinį praaušinti, sumaišyti su ..

Recepto vertinimas: 0

Nicos salotos su tunu ir ančiuviais

Tuną perdėkite į sietelį ir nuvarvinkite, sudėkite į lėkštę ir sutrinkite jį šakute. Virtas bulves nulupkite ir supjaustykite kubeliais. Svogūną nulupkite ir supjaustykite pusžiedžiais. Pomidorus nuplaukite, pašalinkite kotelio pagrindus ir kiekvieną supjaustykite į aštuonias dal..

Recepto vertinimas: 0

Saldžiarūgštė tiršta sriuba

supjaustyti bulves kūbeliais ir sudeti virti. įpilti i keptuvę nemažai aliejaus ir sudeti kepti dideliais kubeliais supjaustytus svogūnus. Į šiek tiek pakeptus, tačiau neapskrudintus svogūnus sudėti kūbeliais (vėl gi dideliais) supjaustytas paprikas. pakepti, jei megstate ispausti 4-5 n..

Recepto vertinimas: 0

Trapūs žagarėliai

Sviestą, cukrų ir druską gerai išsukti. Sukant po vieną įmušti kiaušinius, suberti vitrinos žievelę, miltus, sumaišytus su kepimo milteliais bei druska, supilti romą. Tešlą gerai išminkyti. Iškočioti ploną 20x50 cm dydžio lakštą. Peiliu supjaustyti 2,5 pločio ir 10 cm ilgio ju..

Recepto vertinimas: 1

Vaisinis pyragas

Kiaušinių trynius išsukti su cukrumi ir vaniliniu cukrumi, supilti tirpdytą sviestą arba aliejų išmaišyti, supilti kefyrą arba rūgpienį išmaišyti, maišant pilti po vieną šauktą miltų, sumaišytų su kepimo milteliais, kai tešla bus pakankamai tiršta išplakti kia..

Recepto vertinimas: 0

Žemaičių blynai

: Glaistas Visas mišinys išmaišomas ir užvirinamas. Tešla Tešla daroma naminių makaronų kietumo. Minkoma 1 - 1,5 val. taip, kad kočiojant nereiktų pabarstyti miltų. Tešla iškočiojama iki plonumo (permatomumo). Supjausčius į norimos formos lapelius (geriausia ..

Recepto vertinimas: 4

Grietininiai saldainiai

Viską virti ant silpnos ugnies, kad sutirštėtų. Maišyti. Kai pradės tirštėti, perpilti į didesnį indą. Masei pakankamai sustingus , supjaustyti ir pavolioti cukraus pudroje. ..

Recepto vertinimas: 0

Bulvių kvadratai

Nuskustas ir nuplautas bulves sutarkuoti, sudėti mėsmale sumaltas virtas bulves, miltus, kiaušinį ir druską, paruošti masę (turėtų būti pakankamai minkšta). Kepimo skardą ištepti taukais, uždėti ploną bulvių masės sluoksnį, pabarstyti sūriu, apipilti lydytais taukais, įdėti į..

Recepto vertinimas: 0

Skumbrė su pievagrybiais

Skumbrė nuvaloma, pasūdoma ir apšlakstoma citrinos sultimis. Keptuvėje ištirpinama pakankamai sviesto ir jame iš abiejų pusių apkepinama žuvis. Paskui ji sudedama į pašildytą indą ir pastatoma į šiltą vietą. Į keptuvėje likusius riebalus įberiama miltų, įpilama truputį vanden..

Recepto vertinimas: 0

Trapi tešla picai

Užminkyti mielių tešlą, palikti 30-60 minučių, kad pakiltų, dar kartą suminkyti, iškočioti lakštą ir padėti ant pakankamai aukštos formos, kadangi pica kepimo metu pasikelia. Visi produktai, kurie sudaro picos įdarą, supjaustomi mažais, vienodais gabaliukais, alyvuogės atskiriamos..

Recepto vertinimas: 4

Juoda ruginė duona

Vanduo pašildomas, suberiamą 1/3 miltų, supilamas šiltame vandenyje išleistas raugas ir, gerai išmaišius, tešlos paviršius pabarstomas miltais. Duonkubilis šiltai apdengiamas ir pastatomas šiltoje vietoje, kad įmaišas įrūgtų. Rūgdamas jis 2—3 kartus padidėja, todėl įmaišant ..

Recepto vertinimas: 3

"Babilono" pyragas

Miltus, išmaišytus su kepimo milteliais, sukapoti su margarinu, suberti cukrų, sudėti trynius, grietinę. Užminkyti pakankamai kietą tešlą. Iškočioti į dvi dalis, sudėti į kepimo skardas, patepti džemu, o ant viršaus supilti išplaktus su dviem šaukštais cukraus baltymus. Apiberti..

Recepto vertinimas: 0

Keptų baklažanų ir riešutų salotos

Baklažanus kepame grilyje maišydami. Jų minkštimas turi iškepti, tačiau likti pakankamai kietas, kad būtų galima supjaustyti gabalėliais. Atvėsusius baklažanus supjaustome kubeliais ir sudedame į salotinę. Pomidorus nuplikome, nulupame, supjaustome į 4 dalis, išimame sėklas ir ..

Recepto vertinimas: 0

Virta jautiena

Mėsą išvirti. Atskirai pasūdytame vandenyje išvirti per naktį išmirkytas pupeles. Paruošti padažą: ištirpinti sviestą, pridėti miltus ir pieną ir, nuolat maišant, kaitinti ant mažos ugnies. Labai svarbu, kad padažas neužvirtų. Jis turi būti pakankamai tirštas. Iš sultinio..

Recepto vertinimas: 0

Persikų šerbetas

Šampano taures atšaldyti šaldytuve. Persikų minkštimą maišikliu sukti, kol pasidarys tyrė, pertrinti per sietelį. Į vandenį supilti citrinos sultis, suberti cukrų ir virti, kol cukrus ištirps. Sirupą atvėsinti. Po to sirupą ir vaisių tyrę sumaišyti, gautą masę šaldyti. Palauk..

Recepto vertinimas: 0

Citrininis Rikotos (Ricotta) sūrio pyragas su mėlynėmis

Pagrindas: Į indą sudedame trupinius, margariną ir cukrų. Išplakame kiaušinio baltymą iki standumo ir maišydami supilame į trupinių mikstūrą. Paruoštą masę dedame į 25 cm skersmens kepimo formą ir tolygiai paskirstome. Kepame 190 laipsnių karštumo orkaitėje 7-10 minučių. Pali..

Recepto vertinimas: 4

Kiniška jūros gėrybių sriuba

Jūros gėrybes sudedame į nedidelį kiekį vandens, apverdame. Praėjus 8 min. sudedame likusius produktus. Sriuba turėtų būti pakankamai aštri, negailime čili aliejaus. ..

Recepto vertinimas: 1

Apelsininiai sausainiai (Polvorones de naranja)

Nutarkuokite vieno apelsino ir pusės citrinos žieveles. Išspauskite vaisių sultis. Apelsinų sulčių turėtų būti apie 50 ml. Minkštą sviestą išplakite su ¾ cukraus pudros. Įmaišykite kiaušinio trynius ir pamažu supilkite apelsinų sultis. Migdolus sumaišykite su miltais ir sudėk..

Recepto vertinimas: 0

Marinuota žuvis (Pescado en escabeche)

Keturias česnako skilteles su luobele paskrudinkite sausoje keptuvėje, žiūrėdami, kad neprisviltų. Išimkite ir nulupkite, kaip ir likusias česnako skilteles. Pipirų grūdelius, cinamono lazdelę, gvazdikėlius, raudonėlius ir kmynus trumpam suberkite į įkaitintą keptuvę ir maišydami..

Recepto vertinimas: 0

Madridietiškas mėsos sultinys su daržovėmis

Žirnius iš vakaro pamerkite šaltame sūdytame vandenyje, įberkite truputį sodos. Iš vakaro užmerkite ir karką. Į didelį puodą įpilkite 4 arba 5 litrus vandens, priklausomai nuo to, ar norima tiktai sultinio, ar ketinama iš anksto išsivirti mėsos nuovirą kitiems patiekalams. Vanden..

Recepto vertinimas: 0

Sviestiniai sausainiai

Sviestą su cukraus pudra ir vaniliniu cukrumi išplakti iki purios masės. Įmušti kiaušinius ir po truputį įmaišyti miltus. Kai tešla bus pakankamai kieta, įminkyti likusius miltus. Įpilti truputį pieno. Tešlą kočioti iki peilio nugarėlės storio ir išspausti norimas forma..

Recepto vertinimas: 3

Avižinių dribsnių sausainiai su kokoso drožlėmis

100 g sviesto ištirpinti keptuvėje ir jame iki rusvumo paskrudinti avižinius dribsnius. Paskui juos suminkyti su miltų ir kepimo miltelių mišiniu, cukrumi, vaniliniu cukrumi, kiaušiniais, kokoso drožlėmis ir grietine. Orkaitę įkaitinti iki 200°C temperatūros. Skardą ištepti rie..

Recepto vertinimas: 5

KALDERADAS

Nuplauti darzoves. Paprika isvalyti nuo seklu ir supjaustyti juostelemis. Pomidora ir aplupta svoguna supjaustyti griezineliais. I dideli puoda ant dugno sudeti svogunus, ant virsaus pomidorus, paskiau paprikas. Vistos krutinele supjaustyti pakankamai dideliais gabaleliais ( viena krutinele i 3-4 da..

Recepto vertinimas: 0

Tinginys II

1 pokeli sausauniu sumalti su mesmale i trupinius, o kitus 3 pokelius sulauzyti rankomis gabaliukais. Istirpinti ant virykles sviesta. I istirpinta, bet nekarsta sviesta, supilti kondensuota piena, sudeti kakava ir gerai ismaisyti. I mase supilti sausainiu trupinius. Vel viska issukti ir mase supilt..

Recepto vertinimas: 3

Tinginys II (pataisytas)

1 pokeli sausauniu sumalti su mesmale i trupinius, o kitus 3 pokelius sulauzyti rankomis gabaliukais. Istirpinti ant virykles sviesta. I istirpinta sviesta, supilti kondensuota piena, sudeti kakava ir gerai ismaisyti. I mase supilti sausainiu trupinius. Vel viska issukti ir mase supilti i sausainiu ..

Recepto vertinimas: 0

Raktiniai žodžiai: pakankamai