25 rezultatų ieškant "plonomis"

Karpis su bulvėmis

Žuvį nuplauti, pasūdyti, pabarstyti pipirais. Citriną nuplikyti ir supjaustyti plonomis skiltelėmis. Su petražolių stiebeliais sudėti į žuvies vidų. Bulves nuskusti, nuplauti ir supjaustyti plonomis skiltelėmis. Česnaką nulupti ir sukapoti. Nuo petražolių nuskinti lapelius ir sukapo..

Recepto vertinimas: 0

Lašiša su greipfrutų salotomis

Greipfrutus nulupti ir padalyti skiltelėmis. Actą ir aliejų išmaišyti, pasūdyti ir pabarstyti pipirais. Lašišą supjaustyti plonomis riekelėmis. Žuvies gabaliukus kepinti alyvuogių aliejuje 2 min. Salotas, greipfrutų skilteles, salierų stiebus ir keptą lašišą sudėti į lėkštę. ..

Recepto vertinimas: 0

Upėtakiai su šonine

Upėtakius išdarinėti, nuplauti, nusausinti, apšlakstyti citrinos sultimis, pasūdyti ir pabarstyti pipirais. Išmaišyti sūrį, džiūvėsėlius, citrinos žievelę, kapotus česnaką, petražoles bei krapus. Mišiniu įdaryti žuvį. Šoninę supjaustyti plonomis juostelėmis ir apvynioti kie..

Recepto vertinimas: 0

Obuolių uogienė su imbieru

Nulupkite obuolius, išimkite sėklas ir supjaustykite plonomis skiltelėmis. Sumaišykite puode visus ingredientus (išskyrus natrio benzoatą) ir maišydami virkite apie 30 min. Nuimkite nuo viryklės puodą. Nugriebkite putas. Supilkite natrio benzoatą. Supilkite į šiltus, gerai išvalytus st..

Recepto vertinimas: 0

Šviežių bulvių salotos su pelėsiniu sūriu

Pupeles gerai nuplauti, nupjauti galus ir isvirti silpnai sudytame vandenyje. Pupeles isgriebti ir atvesinti. Paprika supjaustyti siauromis juostelemis ir suberti ant pupeliu. Alyvas ir kaparelius taip pat sudeti ant salotu. Salotas pasudyti, papipirinti, pabarstyti raudoneliu, apslakstyti aliejumi...

Recepto vertinimas: 4

Baklažanų suktinukai su riešutais

Nuplautus baklažanus supjaustykite išilgai plonomis (3-5 mm) riekelėmis pabarstykite druska, sudėkite vieną ant kitos ir stipriai suspauskite. Po 20 min. nuplaukite ir nusausinkite. Baklažanų riekeles apkepkite aliejuje iš abiejų pusių, kol gražiai apskrus. Kepdami baklažanai sugeria ri..

Recepto vertinimas: 0

Lašiša su grybais

Supjaustytą lašišą įdėkite į indą, užpilkite marinatu, pagamintu iš vyno, citrinos sulčių, aliejaus ir žuvies pagardų. Marinuokit apie 3 val. Galima ir ilgiau. Grybus pamerkite į vandenį. Nukošus, supjaustykite plonomis juostelėmis, įdėkite smulkiai supjaustytą svogūną, sutr..

Recepto vertinimas: 0

Rūgštynių sriuba

Keptuvėje istirpinkite 3 gabaliukus sviesto. Duoną supjaustykite smulkiais kubeliais ir paskrudinkite. Skrebučius padalykite į keturis sriubos dubenėlius. Nuvalykite morkas, salierą, gerai nuplaukite ir nuvalykite porus, palikdami apie 10 cm žaliosios dalies. Nuplautas daržoves smulkiai supj..

Recepto vertinimas: 0

Cikorijų salotos su rūkyta lašiša

Porus ar svogūnėlius supjaustykite 5 cm ilgio gabalėliais, po to - plonomis juostelėmis. Trumpam jas panadinkite į karstą vandenį, kad susvelnėtų skonis. Nuvarvinkite ant sietelio. Trynį sutrinkite su garstyčiomis, cukrumi, vynu ir citrinų sultimis. Padažą pagardinkite druska ir pipira..

Recepto vertinimas: 0

Omletas su obuoliais

Obuolius nulupti, supjaustyti plonomis riekutėmis, troškinti keptuvėje su ištirpintu sviestu. Kai iškeps, įpilti 2 suplaktus kiaušinius ir iškepti kaip kiaušinienę. Patiekiant sulenkti perpus, apibarstyti cukraus pudra. ..

Recepto vertinimas: 5

Lašišos suktinukai su paprika

Lašišos filė gražiai išklojame ant stačiakampio formos maistinės plėvelės gabalo. Grietinėlę kartu su citrinos sultimis, žiupsneliu pipirų, druska gerai išplakame plaktuvu. Papriką perpjauname per pusę, išvalome. Pusę minkštimo supjaustome plonomis juostelėmis, kitą pusę - ku..

Recepto vertinimas: 0

Kiaulienos sriuba

Virti ryžiai turi būti birūs. Liesą kiaulienos dalį supjaustyti kubeliais ir pakepinti iki gelsvumo kartu su svogūnu, pjaustytu plonomis riekelėmis. Morką, ropę, porą, bulves supjaustyti, įdėti baziliko, mairūno ir raudonėlio, pakepinti, aplieti sultiniu arba vandeniu, įdėti nulupt..

Recepto vertinimas: 5

Krabų ir avokadų salotos

Bulves išvirti neluptas. Atšaldyti, nulupti, supjaustyti plonomis riekelėmis. Atsargiai nulupti ir perpjauti avokadas. Supjaustyti plonomis riekelėmis ir iš karto apšlakstyti citrinų sultimis, kad nepajuoduotų. Krabus, avokadas ir bulves išmaišyti salotinėje. Išmaišyti actą, druską,..

Recepto vertinimas: 0

Lašišų sušis su raugintais kopūstais

Svogūnus nulupti, supjaustyti plonomis juostelėmis. Sviestą ištirpdyti puode, suberti svogūnus ir patroškinti, kol taps skaidrūs. Sudėti kopūstus, supilti vyną. Užvirti, supilti obuolių sultis, suberti kopūstų prieskonius. Paskaninti medumi, druska, užpilti vandens, kad apsemtų kop..

Recepto vertinimas: 1

Bulvių traškučiai su tunų pagardais

Bulves nuskusti, nuplauti ir supjaustyti labai plonomis riekelėmis, kurias bent pusvalandį (o galima ir visą naktį) pamirkyti šaltame vandenyje. Vandenį reikėtų vis keisti, kad bulvės prarastų krakmolą ir skrudinant taptų traškios. Išimtas iš vandens bulves nuvarvinti, nusausint..

Recepto vertinimas: 0

Spagečiai su paprika ir kumpiu

Didelėje keptuvėje įkaitinkite aliejų iki vidutinio karštumo. Sudėkite šoninės arba kumpio gabalėlius ir kepinkite juos 3 minutes, kol gražiai apskrus. Sudėkite svogūnus, česnaką, petražoles, baziliką ir papriką. Kepinkite apie 10 minučių, kol paprika ir svogūnai suminkštės. ..

Recepto vertinimas: 0

Rizotas su paprikomis

Ant vidutinės ugnies didelėje keptuvėje įkaitinkite aliejų. Sudėkite svogūnus bei česnaką ir pakepinkite, kol pasidarys permatomi (3-4 min.). Sudėkite paprikas ir pakepinkite, kol suminkštės (5-7 min.). Suberkite ryžius ir pakepinkite 2 min. Supilkite vyną ir kaitinkite, kol išgaruo..

Recepto vertinimas: 0

Vištienos sriuba su bambukų ūgliais

Grybus 1/2 valandos pamirkykite karštame vandenyje. Vištieną supjaustykite plonomis juostelėmis. Bambuko ūglius nuvarvinkite ir supjaustykite plonomis juostelemis. Grybus nuvarvinkite, nupjaukite kietus kotelius, kepurėles supjaustykite juostelėmis. Grybus, vištieną, bambuko ūglius sudė..

Recepto vertinimas: 3

Baklažanų ir pomidorų apkepas

Baklažano griežinėlius sudėkite sluoksniais į kiaurasamtį, kiekvieną sluoksnį pabarstydami druska. Palikite pastovėti 30 min., po to perliekite vandeniu ir nusausinkite virtuvine šluoste. Iki 200°C temperatūros įkaitinkite orkaitę. Keptuvėje įkaitinkite 2 valg. š. aliejaus, su..

Recepto vertinimas: 0

Kriaušių, pankolių ir graikinių riešutų salotos

Paskrudinkite graikiškus riešutus 180 laipsnių karštumo orkaitėje 5-8 minutes, kol pasidarys traškūs. Nulupkite gorgonzolos sūrio luobelę, sūrį sutrupinkite pirštais. Trečdalį jo sudėkite į dubenėlį su raudonojo vyno actu. Po truputį įplakite aliejų, kad padažas sutiršt..

Recepto vertinimas: 0

Imbieriniai sausainiai su cukatomis

Vanilės lazdelę perpjauti išilgai ir iškrapštyti šerdį. Miltus persijoti ant lentos. Kauburėlio viduryje padaryti įdubimą ir į jį suberti druską bei įmušti kiaušinį. Sviesto arba margarino gabalėlius išdėlioti ant įdubimo kraštų. Ant viršaus suberti cukrų, vanilės šerdie..

Recepto vertinimas: 0

Ryžiai su kiniškomis dešrelėmis

Ryžius išvirkite vandenyje. Sukrėskite į sietelį, kad atauštų. Didelėje keptuvėje įkaitinkite pusę aliejaus. Dešreles perliekite karštu vandeniu, nušluostykite, supjaustykite griežinėliais, pakepinkite riebaluose. Sudėkite plonomis juostelėmis supjaustytą kumpį, svogūno griež..

Recepto vertinimas: 5

SALOTOS SU PAPRIKA

Kalafioro ziedynus isvirti pasudytame vandenyje. Isvirti per nakti vandenyje mirkytas pupeles. Morkas sutarkuoti burokine tarka arba supjaustyti plonomis juostelemis. Paprika (zalia ir raudona) supjaustyti juostelemis, o svogunus - kuo smulkiau. Uzpilti padazu.Padaza ruosti taip: pora ir petrazoles ..

Recepto vertinimas: 0

Raudonųjų cikorijų salotos

Kelis cikoriju lapus paliekame salotoms papuosti, o kitus supjaustome plonomis juostelemis. Tada jas nuplauname ir gerai nuvarviname vandeni. Paprikas irgi supjaustome plonomis juostelemis. Cesnaku skilteles supjaustome plonais griezineliais. Paruosiame padaza. Labai smulkiai supjaustome svoguna ir ..

Recepto vertinimas: 0

Cikorijų salotos su rūkyta lašiša

Porus ar svogunelius supjaustyti 5cm ilgio gabaleliais, po to - plonomis juostelemis. Trumpai jas panardinti i karsta vandeni, kad susvelnetu skonis. Nuvarvinti ant sietelio. Tryni sutrinti su garstyciomis, cukrumi, vynu ir citrinu sultimis. Padaza pagardinti druska ir pipirais. Nuvalyti cikorijas, ..

Recepto vertinimas: 0

Raktiniai žodžiai: plonomis