5 rezultatų ieškant "pluteles"

BUROKĖLIAI RAUDONIEJI

Burokėlius nuplauti, nulupti, dar kartą nuplauti, supjaustyti griežinėliais ir sudėti į išplikytą molinę puodynę arba stiklainį. Ant viršaus įmesti nuluptą česnaką ir duonos pluteles. Puode užvirinti 3l. pasūdyto vandens ir atšaldyti. Paruoštus burokėlius užpilti atvėsusiu s..

Recepto vertinimas: 0

Sumuštiniai su lašiša

Nupjauname duonos pluteles. Jos riekeles iš abiejų pusių pakepame įkaitintame svieste. Ataušiname. Želatiną užpilame nedideliu kiekiu vandens ir išbrinkiname. Lašišą aštriu peiliu supjaustome dailiais vienodo dydžio griežinėliais. Juos gražiai sudedame ant duonos riekučių. Žela..

Recepto vertinimas: 0

Sumuštinukai su sūriu

Nupjauname duonos pluteles. Minkštimą supjaustome kvadratėliais, trikampėliais ar kitaip, aptepame sviestu ir paskrudiname orkaitėje. Sūrį sutarkuojame. Aliejų išsukame su citrinos sultimis, žalumynais, maltais pipirais ir trupučiu druskos. Sūrį suberiame į maišytuvą. Ten pat supil..

Recepto vertinimas: 0

Karšti sumuštinių ritinėliai

Nuo duonos nupjaustyti pluteles, iškočioti, dėti ketvirtadalį dešrelės ir sūrio gabaliuką, susukti. Dantų krapštukais sutvirtinti kraštus. Dėti į kepimo skardą išklotą folija ar kepimo popieriumi ir kepti orkaitėje kol išsilydys sūris ir apskrus duona. ..

Recepto vertinimas: 4

BUROKĖLIŲ RAUGINIMAS

Burokelai nulupami. I inda su zaliais burokeliais sudedamos juodos duonos pluteles ir uzpilame karstu (40-60C) vandeniu. Taip paruosti burokeliai pastatomi siltoje patalpoje 2-3 dienoms parugti...

Recepto vertinimas: 2

Raktiniai žodžiai: pluteles