25 rezultatų ieškant "produktus"

Grybų užkandis

Į didelį dubenį susluoksniuoti griežinėliais supjaustytą mėsą, dešrą, kiaušinius, morkas, pomidorus, agurkus, grybus (nesmulkintus) ir kitur produktus. Daržoves ir grybus apšlakstyti padažu, pagamintu iš aliejaus ir citrinos sulčių. Puošti salotų lapeliais. Skanaus ..

Recepto vertinimas: 0

Grybų ir troškintų kopūstų apkepas

Į riebalais pateptą formą sudėti grybus, ant jų kopūstus ir supjaustytus raugintus agurkus. Svogūną arba porą ir miltus apkepinti riebaluose, įpilti pieno, pavirinti ir pasūdyti. Šiuo tirštu padažu užpilti į formą sudėtus produktus. Pabarstyti tarkuotu sūriu ir kepti, kol viršus..

Recepto vertinimas: 0

Virtas veršienos vyniotinis

Mėsą apibarstyti druska, pipirais ir imbieru. Lašinukus supjaustyti, morką ir petražolę sutarkuoti. Visus produktus sudėti ant mėsos. Mėsą suvynioti, surišti ir virti 1 valandą. Vyniotinį patiekti karštą su bulvėmis. Skanaus. ..

Recepto vertinimas: 0

Velykinis pyragas

Tešlai skirtus produktus išmaišome.Kepti 175 laipsniu orkaiteje 15-20min.Glaisto produktus pavirinti ant ne kaitrios ugnies,kol sutirštes.Supilti ant atvesusio pyrago.Pabarstyti truputi kokoso riešutu. ..

Recepto vertinimas: 4

Krevečių salotos "Morocco"

Dziuvesius sutrupinti, persijoti per sieteli, suberti i verdanti piena, praskiesta vandeniu. Uzvirti, nukelti nuo ugnies, ir ideti tryni, cukru, vanile ir sviesta...

Recepto vertinimas: 0

Pyragas su vištiena

Sumaišykite visus tešlai skirtus produktus. Mažiausiai 30 min. palaikykite šaldytuve. Įjunkite orkaitę ir nustatykite 200° temperatūrą. Sudėkite tešlą į dvi mažesnes formeles pyragams kepti arba į kitą indą, pritaikytą kepti orkaitėje. Kraštus uždenkite su folija. Padėkite ant..

Recepto vertinimas: 0

Margarita

Menkę, nulupus ir išėmus kaulus, ir svogūną supjaustyti mažais kvadratėliais. Į dubenėlį sudėti visus produktus ir užpilti majonezu. Kas mėgsta galima įdėti šaukštą kubeliais pjaustytų virtų bulvių. ..

Recepto vertinimas: 4

Veršelio liežuvis su medumi

Išvirti liežuvį sūriame vandenyje. Nupilti vandenį ir įdėti liežuvį į puodą, supilti kitus produktus ir virti uždengtą ant mažos ugnies 45 minutes. Jeigu padažas nuvirs, įpilti truputi vandens. Daugiau receptų bei patarimų susijusių su medumi galite rasti adresu : http://medus..

Recepto vertinimas: 0

Salotos su avokadais ir mandarinais

Avokadą perpjaukite pusiau, specialiu šaukšteliu iš minkštimo išskobkite rutuliukus ir pašlakstykite juos citrinų sultimis, kad nepajuoduotų. Mandarinus nulupkite, papriką ir salotas supjaustykite plonomis juostelėmis. Užpilui skirtus produktus suplakite, supilkite ant paruoštų produk..

Recepto vertinimas: 0

Vištienos salotos su daržovėmis

Vistieną, bulves ir papriką supjaustykite kubeliais. Salierų lapus susmulkinkite. Padažui skirtus produktus isplakite, kol istirpsta cukrus. Tada užpilkite salotas ir ismaisykite. Salotos bus s..

Recepto vertinimas: 0

Špinatų salotos su bazilikais ir kiauliena

Špinatus nuplauname, nuvarviname ir suplėšome. Į dubenį dedame suplėšytus špinatus, susmulkintus bazilikų lapus, pakepintus kedrų riešutus ir viską sumaišome. Kiaulienos šoninę supjaustome plonomis juostelėmis, dedame į įkaitintą keptuvę, kepame, kol mėsa gražiai apskrunda. I..

Recepto vertinimas: 0

Daržovių ir mėsos salotos su padažu

Visus padažui skirtus produktus sudedame į dubenį ir suplakame plakikliu. Salotų lapus nuplauname, nuvarviname, suplėšome ir sudedame į didelę lėkštę. Kitus produktus eilėmis sudedame ant salotų. Tiekiame su paruoštu padažu. Pastabos: Daržoves pasirenkame pagal skonį. Į s..

Recepto vertinimas: 0

Sausainiai su kremu

Miltus kapoti su sviestu ir riebalais, įdėti grietinę, trynį ir atsargiai rankomis užminkyti tešlą. Padalinti į 4 dalis ir plonai iškočioti. Kiekvieną kvadratą atskirai iškepti. Birius kremo produktus gerai išmaišyti su kiaušiniais, įpilti 1/2 stiklinės šalto pieno. Likusį pien..

Recepto vertinimas: 0

Riešutinis tortas

Į persijotus miltus dėti tešlos produktus ir gerai išmaišyti. Sviestu pateptoje ir džiūvėsėliais pabarstytoje tortinėje iškepti 3 tešlos lakštus. Kremo produktus sudėti į puodą ir maišant, kad neprisviltų, išvirti. Nukelti nuo ugnies ir dar kartą gerai pamaišyti. Kai kremas at..

Recepto vertinimas: 0

Makaronų ir kumpio salotos su padažu

Išvirti makaronus, perpilti šaltu vandeniu. Kai atauš, sudėti juostelėmis pjaustytą kumpį ar šoninę, tarkuotą sūrį, smulkintą svogūną ir svogūnų laiškus. Atskirai išmaišyti padažo produktus ir juo apipilti salotas. Galima įdėti pjaustytos paprikos, pomidorų. Patiekti saloti..

Recepto vertinimas: 4

Kiniški šašlykai

Mėsą supjaustome 3 cm ilgio, 0,5-1 cm storio griežinėliais. Svogūnus - žiedais. Papriką -juostelėmis. Obuolį ir pomidorą - smulkiais kubeliais. Visus paruoštus produktus sudedame į nerūdijantį indą, supilame sojų padažą, brendį, suberiame pusę kubelio sugrūsto sultinio, pa..

Recepto vertinimas: 0

Saldžiarūgštis varškės padažas

Varškę trinti, kol pasidarys vientisa masė, sudėti likusius produktus, prieskonius ir gerai išplakti. Padažą patiekti prie paukštienos, triušienos ir laukinių žvėrių mėsos. Prie paukštienos ir triušienos valgių padažą gaminti saldesnį ir švelnesnio skonio, prie laukinių pauk..

Recepto vertinimas: 0

Kalėdinis tortas su likeriu

Džiovintas kriaušes ir cukatas supjaustome nedideliais gabalėliais, imbierą - smulkiai. Kiaušinius išplakame. Į dubenį sudedame džiovintus produktus, razinas ir cukatas. Supilame likerį ir sumaišome. Pridengiame plėvele ir paliekame 18-24 valandas pastovėti. Per šį laiką vieną du ..

Recepto vertinimas: 0

Daržovių apkepėlė (Jūratės)

Keletą minučių apvirti brokolio žiedynus. Stambius žiedynus susmulkinti. Papriką, nulupus ir išėmus kauliuką, supjaustyti kubeliais, taip pat supjaustyti pomidorą ir papriką. Susmulkinti svogūno galvutę ir laiškus. Susmulkinti, jei dedama, ir mėsos riekutes. Paruoštus produktus sub..

Recepto vertinimas: 0

Tortas "Paletė"

Miltus, rišutus bei cukrų suberkite ant lentos, sudėkite sviestą, supjaustytą gabaliukais, į kauburėlio vidų įmuškite kiaušinį. Suberkite kepimo miltelius, druską, supilkite citrinų esenciją. Produktus kapokite peiliu plačiais ašmenimis. Kai neliks sausų miltų ir sviesto kruopel..

Recepto vertinimas: 0

MĖSOS KALNAS

Malta jautiena sumaisyti su dziuveseliais, imusti du kiausinius, ipjaustyti svoguna ir zalia paprika. Padazui skirtus produktus sumaisyti - turi gautis skysta tyrele. Puse padazo imaisyti i farsa, puse palikti. Kepti geriau ilgoje ir siauroje kepimo formoje apie viena valanda. Po to mesa istraukti i..

Recepto vertinimas: 0

ANKSTYVO PAVASARIO SALOTOS

Topinambu gumbus svariai nuplauti, nuskusti ir stambiai sutarkuoti, likusius produktus supjaustyti smulkiai. Papuosimui - meniskai ispjaustytas poro laiskas arba petrazoles sakeles. Salotomis megautis siulyciau besilaikantiesms dietos ir kenciantiems nuo padidejusio kraujospudzio. (Irena Karaliene)..

Recepto vertinimas: 4

VAISIŲ TORTAS

Is nurodytu produktu isminkyti tesla ir pusei valandos ideti i saldytuva. Atsaldyta tesla iskloti tortines sonus ir dugna, Kepti stipriai ikaitusioje orkaiteje (250 laipsniu). Sviesta istrinti su cukrumi, ideti trynius ir likusius kremo produktus, ismaisyti. Kremo prideti i atausinta pyraga, papuost..

Recepto vertinimas: 0

TUNO SALOTOS III

Visus produktus (isskyrus tuno konservus ir zirnelius) supjaustome kubeliais. I stikline salotine produktus dedame sluoksniais, ant virsaus sudedame tuno konservus, uzpilame majonezo ir uzbarstome skrebuciu. Skrebucius ruosiame taip: batono riekeles supjaustome kubeliais ir pakepiname aliejuje arba ..

Recepto vertinimas: 0

ŠVENTINIS KEPSNYS

Visus produktus, skirtus padazui, sutriname smulkintuvu. Jei padazas per tirstas, atskiedziame sultiniu, susidariusiu kepant kiauliena. Kiaulienos nugarine plonai ismusame, pabarstome prieskoniais, sudedame ismaisytus idarui skirtus produktus ir susukame. Kepame orkaitejei 70 C temperaturoje 15 minu..

Recepto vertinimas: 0

Raktiniai žodžiai: produktus