25 rezultatų ieškant "produktus"

Citrininės lazdelės

Visus produktus sudėkite į dubenėlį, rankomis skubiai užminkykite tešlą ir palikite 1 valandai šaltame kambaryje, kad sustingtų. Prieš kepdami, uždėkite tam tikrą formelę ant mėsai malti mašinėlės, su ja padarykite pailgus, lazdelės pavidalo sausainėlius, arba tešlą iškočiok..

Recepto vertinimas: 0

Grybų ir troškintų kopūstų apkepas

Į riebalais pateptą formą sudėti grybus, ant jų kopūstus ir supjaustytus raugintus agurkus. Svogūną arba porą ir miltus apkepinti riebaluose, įpilti pieno, pavirinti ir pasūdyti. Šiuo tirštu padažu užpilti į formą sudėtus produktus. Pabarstyti tarkuotu sūriu ir kepti, kol viršus..

Recepto vertinimas: 0

Vištiena su pomidorais ir svogūnais

Mėsą supjaustyti, pakepinti, pasūdyti, pridėti supjaustytų svogūnų ir dar pakepinti. Padažui svogūną, morką sutarkuoti ir pakepinti. Tada sudėti kitus produktus ir pavirti. Mėsą sudėti į padažą ir troškinti. Pomidorus supjaustyti, apkepinti ir sudėti ant paukštienos. Patiekti s..

Recepto vertinimas: 5

Velykinis pyragas

Tešlai skirtus produktus išmaišome.Kepti 175 laipsniu orkaiteje 15-20min.Glaisto produktus pavirinti ant ne kaitrios ugnies,kol sutirštes.Supilti ant atvesusio pyrago.Pabarstyti truputi kokoso riešutu. ..

Recepto vertinimas: 4

Pyragas su vištiena

Sumaišykite visus tešlai skirtus produktus. Mažiausiai 30 min. palaikykite šaldytuve. Įjunkite orkaitę ir nustatykite 200° temperatūrą. Sudėkite tešlą į dvi mažesnes formeles pyragams kepti arba į kitą indą, pritaikytą kepti orkaitėje. Kraštus uždenkite su folija. Padėkite ant..

Recepto vertinimas: 0

Pikantiška duona su abrikosais

Supjaustykite abrikosus kubeliais. Sudėkite mieles į indą, ištrinkite ir supilkite vandenį. Maišykite, kol mielės ištirps. Sudėkite kitus produktus ir maišykite, kol tešla pasidarys minkšta. Tešlą uždenkite rankšluosčiu ir palikite 45 min. kilti. Po to išverskite ją ant miltais p..

Recepto vertinimas: 0

Šližikai (Kūčiukai)

Užmaišome mieles su cukrumi , trupučiu miltų ir vandeniu. Kai mielės pradeda kilti sudedame likusius produktus ir užmaišome tešlą. Palaukiame kol iškils, gerai išminkome ir formuojame volelius, kuriuos supjaustome mažais gabalėliais. Dedame į miltais pabarstytą skardą ir ..

Recepto vertinimas: 4

Varškės užkandis su lašiša

Paruošti marinatą: dubenėlyje sumaišyti portą, konjaką ir apelsinų žievelę. Anties kepenėles ir krūtinėlę 12 val. palaikyti marinate.Sviestą ištirpinti ir šiek tiek atšaldyti.Mėsą bei kepenėles išimti iš marinato ir maišikliu sutrinti su kiaušiniais.Trinant supilti sviestą...

Recepto vertinimas: 0

Tortas „Paukščių pienas“

Tešlai trynius išsukite su puse cukraus. Baltymus išplakite iki putų, supilkite į juos likusį cukrų ir dar paplakite. Paskui atsargiai kartu sumaišykite išplaktus trynius, miltus ir baltymus. Masę supilkite į pateptą riebalais torto formą (ją rinkitės platesnę ir žemesnę) ir kepki..

Recepto vertinimas: 5

Vištienos salotos su daržovėmis

Vistieną, bulves ir papriką supjaustykite kubeliais. Salierų lapus susmulkinkite. Padažui skirtus produktus isplakite, kol istirpsta cukrus. Tada užpilkite salotas ir ismaisykite. Salotos bus s..

Recepto vertinimas: 0

Daržovių ir mėsos salotos su padažu

Visus padažui skirtus produktus sudedame į dubenį ir suplakame plakikliu. Salotų lapus nuplauname, nuvarviname, suplėšome ir sudedame į didelę lėkštę. Kitus produktus eilėmis sudedame ant salotų. Tiekiame su paruoštu padažu. Pastabos: Daržoves pasirenkame pagal skonį. Į s..

Recepto vertinimas: 0

Naujametinis desertas

Ant desertinės lėkštės dėti 0,5 cm storio biskvito riekeles, ant jų - konservuotus ir šviežius vaisius. Po to dedame ledus, aplink sudedame likusį biskvitą. Kiaušinių baltymus išplakti su cukraus pudra iki standžių putų ir per konditerinį maišelį apdengti į lėkštę sudėtus p..

Recepto vertinimas: 0

Sausainiai su kremu

Miltus kapoti su sviestu ir riebalais, įdėti grietinę, trynį ir atsargiai rankomis užminkyti tešlą. Padalinti į 4 dalis ir plonai iškočioti. Kiekvieną kvadratą atskirai iškepti. Birius kremo produktus gerai išmaišyti su kiaušiniais, įpilti 1/2 stiklinės šalto pieno. Likusį pien..

Recepto vertinimas: 0

Riešutinis tortas

Į persijotus miltus dėti tešlos produktus ir gerai išmaišyti. Sviestu pateptoje ir džiūvėsėliais pabarstytoje tortinėje iškepti 3 tešlos lakštus. Kremo produktus sudėti į puodą ir maišant, kad neprisviltų, išvirti. Nukelti nuo ugnies ir dar kartą gerai pamaišyti. Kai kremas at..

Recepto vertinimas: 0

Aviena, marinuota aluje

Avieną supjaustome kubeliais, užpilame alumi ir padedame 2 valandoms šaltai. Svogūnus nulupame ir supjaustome žiedais. Paprikas perpjauname per pusę, išvalome ir supjaustome kvadratėliais. Mėsą, daržoves ir ananaso žiedus pakaitomis susmeigiame ant iešmų. Kepame įkaitintame ..

Recepto vertinimas: 0

Kiniški šašlykai

Mėsą supjaustome 3 cm ilgio, 0,5-1 cm storio griežinėliais. Svogūnus - žiedais. Papriką -juostelėmis. Obuolį ir pomidorą - smulkiais kubeliais. Visus paruoštus produktus sudedame į nerūdijantį indą, supilame sojų padažą, brendį, suberiame pusę kubelio sugrūsto sultinio, pa..

Recepto vertinimas: 0

Krevečių, ananasų ir cukinijų salotos

Krevetes atšildome, perpilame šaltu vandeniu ir nuvarviname. Cukiniją perpjauname per pusę ir supjaustome plonais griežinėliais. Konservuotus ananasus nusunkiame. Viską sudedame į salotinę, suberiame smulkiai supjaustytus žalių svogūnų laiškus, kokosų drožles ir išmaišome. Padaž..

Recepto vertinimas: 0

Kalėdinis tortas su likeriu

Džiovintas kriaušes ir cukatas supjaustome nedideliais gabalėliais, imbierą - smulkiai. Kiaušinius išplakame. Į dubenį sudedame džiovintus produktus, razinas ir cukatas. Supilame likerį ir sumaišome. Pridengiame plėvele ir paliekame 18-24 valandas pastovėti. Per šį laiką vieną du ..

Recepto vertinimas: 0

Krevečių salotos su obuoliais

Paruošti padažą: majonezą sumaišyti su medumi ir kefyru, pasūdyti, įberti prieskonių ir išmaišyti. Krevetes suberti į sietelį. Kai atšils, perpilti šaltu vandeniu. Obuolius supjaustyti kūbeliais, salierus - griežinėliais, cikoriją - juostelėmis. Migdolus smulkiai sukapoti. Visus..

Recepto vertinimas: 0

Žemuogių tortas „Jamaika“

Miltus sumaišyti su kepimo milteliais, kiaušiniu, paprastu ir vaniliniu cukrumi, druska ir sudėti gabalėliais supjaustytą sviestą. Visus šiuos produktus gerai suminkyti. Iš tešlos padaryti apskritimą ir uždengus 30 min. palaikyti šaltai. Orkaitę įkaitinti iki 200°C temperatūros..

Recepto vertinimas: 5

KOPŪSTŲ KOTLETAI

Kopusta sutarkuoti per burokine tarka, sudeti likusius produktus. Formuoti kotleto formos kukuliukus ir deti i ikaitinta keptuve.Padazas:I keptuveje ikaitinta alieju deti sauksta miltu, sauksta sviesto arba margarino, sauksta grietines ir supilti 0,5 stiklines grybu sultinio. Viska be perstojo maisy..

Recepto vertinimas: 3

GAIVIOS SALOTOS

Pora supjaustyti griezineliais, obuoli kubeliais. Sudeti likusius produktus. Gerai sumaisyti...

Recepto vertinimas: 0

"PIENO DEBESYS"

Kondensuota piena atsaldyti. Paskui visus produktus isplakti. Supilti i aukstas taures, ideti ledo, papuosti vysniomis ir metu lapeliais...

Recepto vertinimas: 0

TUNO SALOTOS III

Visus produktus (isskyrus tuno konservus ir zirnelius) supjaustome kubeliais. I stikline salotine produktus dedame sluoksniais, ant virsaus sudedame tuno konservus, uzpilame majonezo ir uzbarstome skrebuciu. Skrebucius ruosiame taip: batono riekeles supjaustome kubeliais ir pakepiname aliejuje arba ..

Recepto vertinimas: 0

ŠVENTINIS KEPSNYS

Visus produktus, skirtus padazui, sutriname smulkintuvu. Jei padazas per tirstas, atskiedziame sultiniu, susidariusiu kepant kiauliena. Kiaulienos nugarine plonai ismusame, pabarstome prieskoniais, sudedame ismaisytus idarui skirtus produktus ir susukame. Kepame orkaitejei 70 C temperaturoje 15 minu..

Recepto vertinimas: 0

Raktiniai žodžiai: produktus