25 rezultatų ieškant "puikiai"

Įsimylėjęs vėžys

Išdarinėkite vėžį, išimkite mėsą iš žnyplių ir galvos. Supjaustykite uodegos mėsą kubeliais. Nuplikykite ir nulupkite pomidorą, išimkite sėklas bei supjaustykite jį kubeliais.Nulupkite ir supjaustykite svogūną, ir pakepkite riebaluose kol suminkštės. Įpilkite vyno, pomidorų p..

Recepto vertinimas: 5

Krevečių pyragas

Sudėkite visas minėtas sudedamąsias dalis ir užmaišykite tešlą. Supilkite ją į riebalais išteptą kepimo formą. Palaikykite šaldytuve 30 min. Po to išimkite ir kepkite 200° temperatūroje apie 20 min. Leiskite atvėsti. Išmirkykite želatinos lakštus šaltame vandenyje. Įdarui gera..

Recepto vertinimas: 0

„Virintas vanduo“

Į puodą supilkite vandenį ir aliejų, sudėkite lauro lapus, česnakus, suberkite druską ir virkite 15 min. Išimkite lauro lapus. Įleiskite kiaušinio trynį į sriubos lėkštę ir maišydami supilkite į sriubą. Sudėkite petražoles. Šaltinis : http://www.dansukker.com ..

Recepto vertinimas: 0

Rudens mišrainė konservavimui

Pomidorus nuplauname, blanširuojame (įdedame kelioms sekundėms į verdantį vandenį, po to į šaltą vandenį, pakartojame tai 2 kartus), nulupame odelę, stambiai supjaustome. Svogūnus supjaustome pusžiedžiais, morkas stambiai sutarkuojame. Į puodą supilame aliejų, cukrų, actą, drusk..

Recepto vertinimas: 0

Sūdyta lašiša

Žuvį nuplauname, nusausiname. Filė kartu su oda atskiriame nuo kaulų. Pincetu išrenkame likusius smulkius kauliukus. Filė kraštelius apipjauname aštriu peiliu. Sumaišome druską, cukrų, pipirus. Vieną filė puselę odele į apačią įdedame į plokščią formelę. Ant viršaus suberia..

Recepto vertinimas: 0

Avienos pjausniai su mėtomis

Marinavimo laikas 12val. Citrinos žievelę nutarkuojame, sultis išspaudžiame. Česnaką ir svogūną nulupame ir smulkiai supjaustome. Mėtas taip pat smulkiai supjaustome. Viską sumaišome, pagardiname pipirais. Mėsą patepame marinatu, sudedame į plokščią indą, pridengiame ir m..

Recepto vertinimas: 0

Jautienos išpjova ant iešmo

Nupjauname išpjovos plėves ir išilgai, per visą ilgį, pasmeigiame ją ant iešmo. Kad kepdama mėsa neprarastų formos ir nesusitrauktų, pririšame ją prie iešmo stipriu natūralaus pluošto siūlu. Mėsą patepame aliejumi. Kepame virš karštų anglių, nuolat sukdami iešmą. Ant at..

Recepto vertinimas: 0

Stirnienos šašlykai

Actą sumaišome su vandeniu, 3 nuluptais ir sumaltais svogūnais, grūstu česnaku, cukrumi, druska, pipirais ir laurų lapeliais. Mėsą supjaustome 30-40 g gabalėliais, sudedame į marinatą ir 10-12 valandų laikome šaltai. Susmeigiame mėsą ant iešmų. Kepame ant žarijų, kartkar..

Recepto vertinimas: 3

Ravioli su mėsa

Iš miltų, kiaušinių, muskatų riešutų ir druskos užmaišykite tešlą, palikite ją valandai, po to plonai iškočiokite. Stikline tešloje išspauskite ratelius (tešlą kvadratėliais galima supjaustyti ir peiliu). Į kiekvieno ratelio vidurį įdėkite po arbatinį šaukštelį įdaro. K..

Recepto vertinimas: 0

Vištienos kepsnys su sūriu

Vištos krūtinėlė padalinama į dvi dalis. Kiekviena dalis įpjaunama, išklojama, išmušama iš abiejų pusių. Paruošti gabalai įtrinami prieskoniais, ištepami majonezu. Į įpjovos vidų įdedami fermentinio sūrio ir sviesto gabalėliai. Dalys suglaudžiamos ir suplojamos su muštuku ka..

Recepto vertinimas: 4

Airiški kepsninės kotletai

Šoninę supjaustom ilgom juostelėm, apsukam farš gabaliukus ir kepam kepsninėje. Manau, kad visai neblogai būtų ir orkaitėje ar grilyje. Mums bulvės netiko, ryžiai - nelabai, o skrebutis puikiai. ..

Recepto vertinimas: 0

Pikantiškos užkandžio kriaušės

Kriaušes nulupame, perpjauname išilgai per pusę, išpjauname sėklalizdžius. Citrinų sultis sumaišome su žiupsneliu pipirų ir druskos. Šiuo mišiniu iš visų pusių aptepame kriaušes. Riešutus sugrūdame. Juose apvoliojame kriaušes. Sūrį sutrupiname, sumaišome su varške ir svi..

Recepto vertinimas: 0

Šokoladinis fondiu su vaisiais

Į mažą keptuvę suberkite cukraus, įpilkite šiek tiek vandens ir kaitinkite ant mažos ugnies, kol cukrus visiškai ištirps, apie 5 minutes. Prikaistuvyje dvigubu dugnu ant lėtos ugnies ištirpinkite šokoladą. Sudėkite sviestą ir maišykite iki vientisos ir purios masės. Nukelkite nuo ..

Recepto vertinimas: 0

Kario padažas

Alyvų aliejuje ir svieste patroškinama 2-3 nuskusti ir plonai supjaustyti obuoliai, 1 didelis smulkiai supjaustytas svogūnas, 1-2 sumaigytos česnako skiltelės ir arbatinis šaukštelis kario prieskonių. Po to įpilama stiklinė balto vyno, padažas sutirštinamas 1 nubrauktu arbatiniu šauk..

Recepto vertinimas: 0

Lazanija su pievagrybiais ir Bechamel padažu (foto)

Gilesnėje keptuvėje ištirpinamas sviestas. Jame pakepinamas svogūnas, sutarkuota morka, susmulkintas česnakas. Daržovėms apkepus, sudedamas faršas, susmulkinti grybai. Viskas šiek tiek apkepama. Tuomet įpilama pusė stiklinės balto vyno, tiek pat vandens ir 3 valgomieji šaukštai pomid..

Recepto vertinimas: 4

Aviečių šerbetas

Avietes perrenkame ir nuplauname. Visus komponentus sudedame į virtuvinį kombainą ir sukame, kol masė tampa vientisa. Sukrečiame masę į plastikinį indą ir sandariai uždarome. Šaldome pusvalandį šaldymo kameroje. Šerbetą šaukšteliu sudedame į deserto indelius. Papuošiame uog..

Recepto vertinimas: 0

Ėrienos sriuba Chalisko stiliumi (Birria estilo o Jalisco)

Adobo padažui aitriąsias paprikas paskrudinkite sausoje keptuvėje- atsargiai, kad nesudegtų. Iš aitriųjų paprikų pašalinkite sėklas bei pertvarėles. Aitriąsias paprikas užpilkite 500 ml karšto vandens ir palikite 20 min. suminkštėti. Svogūnus ir česnako skilteles nulupkite. Svog..

Recepto vertinimas: 0

Tešla su aliejumi ir varške

Varškę padėti ant sietelio, kad nuvarvėtų skystis. Ją iki vientisos masės išsukti su aliejumi, cukrumi, tryniu, citrinos žievele ir druska. Įmaišyti pusę su kepimo milteliais sumaišytų ir persijotų miltų. Likusius miltus įminkyti rankomis. Tešlą dėti į riebalais išteptą form..

Recepto vertinimas: 0

Sluoksniuota tešla su varške

Šaltus miltus sumaišyti su kepimo milteliais ir išsijoti ant lentos arba stalo. Įmaišyti supjaustytą šaltą sviestą. Varškę sudėti ant sietelio, kad nuvarvėtų vanduo, paskui sudėti į miltus. Užberti druską. Viską greitai suminkyti šaltomis rankomis. Suformuoti kepaliuką, jį u..

Recepto vertinimas: 5

Baltoji pica arba picos paplotėliai (Karolinos)

Iškočiojame picos papločio tešlą. Pirštų galiukais atsargiai, kad neperplėštume tešlos, padarome duobutes. Tešlą apibarstome druska, raudonėliais ir suvilgome šlakeliu aliejaus. Kepame orkaitėje, kol tešla paruduoja ir pasidaro traški. Puikiai tinka patiekti prie karšto sultinio ..

Recepto vertinimas: 3

Bulvės ispaniškai (Patatas ala pobre) (Ilonos)

Bulves nuplauname, nuskutame ir supjaustome griežinėliais. Svogūnus ir paprikas taip pat susmulkiname griežinėliais. Į kepimo formą pilame aliejų ir baltą vyną. Sudedame bulves, svogūnus ir paprikas. Pagardiname druska bei pipirais. Viską gerai išmaišome ir tolygiai paskirstome. Tada..

Recepto vertinimas: 0

Ispaniškos pomidorų salotos (Ilonos)

Pomidorus nuplauname ir supjaustome kubeliais. Česnakus taip pat susmulkiname. Viską sumaišome, pagardiname druska ir pipirais. Užberiame smulkintomis petražolėmis ir užpilame aliejumi. Šios salotos puikiai tinka su šilta skrudinta duona. ..

Recepto vertinimas: 0

Vištienos filė kepsneliai "Mozaika" (Violetos)

Vištienos filė supjaustome kubeliais. Daržoves susmulkiname. Gerai išmaišome kiaušinius, majonezą, krapus, prieskonius ir krakmolą. Viską sudedame į vieną dubenėlį ir gerai išmaišome. Ant silpnos ugnies įkaitiname keptuvėje aliejų, dideliu šaukštu dedame paruoštą masę ir kep..

Recepto vertinimas: 0

GARSTYČIŲ PADAŽAS

Smulkiai supjaustykite svoguna ir, subere i puoda su aliejumi, trumpai pakaitinkite. Suberkite nuluptus ir kubeliais supjaustytus vaisius, supilkite vyna, darzoviu sultini ir pasudykite. Virkite neuzdengta apie 10 min., kol vaisiai suminkstes. Sutrinkite padaza ir patiekite karsta arba salta.Padazas..

Recepto vertinimas: 0

Ispaniškas veršienos guliašas

Mesa nuplaukite, nusausisnkite popierine servetele, supjaustykite gabaliukais ir maisydami apkepinkite ikaitintoje keptuveje, ipyle i ja pora saukstu aliejaus. Pasudykite, paskaninkite paprikos milteliais. Sumazinkite ugni, uzdenkite dangciu ir 15 min. troskinkite mesa savo sultyse.Svogunus supjaust..

Recepto vertinimas: 4

Raktiniai žodžiai: puikiai