25 rezultatų ieškant "puikiai"

Marinuotos kiaulienos nugarines kepsnys su ananasais

1. Įjunkite orkaitę ir nustatykite 175° temperatūrą. Ištepkite pyrago formą sviestu ir pabarstykite džiūvėsėliais. 2. Nedideliame puode ištirpinkite sviestą. Sudėkite sutrintus sausainius ir palikite masę atvėsti. 3. Nuolat maišydami nedideliame puode ištirpinkite 125 g juodojo š..

Recepto vertinimas: 3

Putpelių kiaušinių gėrimas su medumi

5-6 putpelių kiaušinius išplakite, užpilkite mėgstamomis vaisių sultimis, raudonu vynu ar kava, įdėkite truputi medaus. Šis gėrimas yra labai maistingas. Japonai išplaktus kiaušinius užpila dviejų šviežiai išspaustų apelsinų sultimis. Ir tvirtina, kad toks gėrimas puikiai paded..

Recepto vertinimas: 0

Grilyje kepti lašišos kepsneliai

Nuplaukite čiobrelius ir nuskabykite lapelius. Negilioje lėkštėje sumaišykite citrinos sultis ir alyvuogių aliejų, suberkite čiobrelių lapelius, pasūdykite ir pagardinkite pipirais pagal skonį. Lašišos gabalėlius nuplaukite šaltu vandeniu ir nusausinkite popierine servetėle. Sudėki..

Recepto vertinimas: 0

Makaronai su citrinų padažu

Puode užvirinkite 3 -- 4 1 sūdyto vandens, sudėkite makaronus ir virkite 8--10 minučių, kartais pamaisydami. Nukoskite makaronus ir laikykite siltai. Padažas. Nuplaukite ir nusausinkite citriną, sutarkuokite žievelę ir atidėkite. Ispjaukite citrinos serdį, smulkiai supjaustykite minkstim..

Recepto vertinimas: 0

Lašišos suktinukai su paprika

Lašišos filė gražiai išklojame ant stačiakampio formos maistinės plėvelės gabalo. Grietinėlę kartu su citrinos sultimis, žiupsneliu pipirų, druska gerai išplakame plaktuvu. Papriką perpjauname per pusę, išvalome. Pusę minkštimo supjaustome plonomis juostelėmis, kitą pusę - ku..

Recepto vertinimas: 0

Sūdyta lašiša

Žuvį nuplauname, nusausiname. Filė kartu su oda atskiriame nuo kaulų. Pincetu išrenkame likusius smulkius kauliukus. Filė kraštelius apipjauname aštriu peiliu. Sumaišome druską, cukrų, pipirus. Vieną filė puselę odele į apačią įdedame į plokščią formelę. Ant viršaus suberia..

Recepto vertinimas: 0

Avienos pjausniai su mėtomis

Marinavimo laikas 12val. Citrinos žievelę nutarkuojame, sultis išspaudžiame. Česnaką ir svogūną nulupame ir smulkiai supjaustome. Mėtas taip pat smulkiai supjaustome. Viską sumaišome, pagardiname pipirais. Mėsą patepame marinatu, sudedame į plokščią indą, pridengiame ir m..

Recepto vertinimas: 0

Jautienos išpjova ant iešmo

Nupjauname išpjovos plėves ir išilgai, per visą ilgį, pasmeigiame ją ant iešmo. Kad kepdama mėsa neprarastų formos ir nesusitrauktų, pririšame ją prie iešmo stipriu natūralaus pluošto siūlu. Mėsą patepame aliejumi. Kepame virš karštų anglių, nuolat sukdami iešmą. Ant at..

Recepto vertinimas: 0

Stirnienos šašlykai

Actą sumaišome su vandeniu, 3 nuluptais ir sumaltais svogūnais, grūstu česnaku, cukrumi, druska, pipirais ir laurų lapeliais. Mėsą supjaustome 30-40 g gabalėliais, sudedame į marinatą ir 10-12 valandų laikome šaltai. Susmeigiame mėsą ant iešmų. Kepame ant žarijų, kartkar..

Recepto vertinimas: 3

Ravioli su mėsa

Iš miltų, kiaušinių, muskatų riešutų ir druskos užmaišykite tešlą, palikite ją valandai, po to plonai iškočiokite. Stikline tešloje išspauskite ratelius (tešlą kvadratėliais galima supjaustyti ir peiliu). Į kiekvieno ratelio vidurį įdėkite po arbatinį šaukštelį įdaro. K..

Recepto vertinimas: 0

Vištienos kepsnys su sūriu

Vištos krūtinėlė padalinama į dvi dalis. Kiekviena dalis įpjaunama, išklojama, išmušama iš abiejų pusių. Paruošti gabalai įtrinami prieskoniais, ištepami majonezu. Į įpjovos vidų įdedami fermentinio sūrio ir sviesto gabalėliai. Dalys suglaudžiamos ir suplojamos su muštuku ka..

Recepto vertinimas: 4

Mėsos vyniotinis su sūriu (Ramunės)

Mėsą gerai išmaišyti su svogūnais, supjaustytais smulkiais kubeliais, kiaušiniais ir maltais džiūvėsėliais.Paskaninti masę druska ir pipirais. Porą nuvalyti, nuplikyti verdančiu vandeniu arba trumpai pavirinti. Palikti ant sietelio, kad gerai nuvarvėtų. Išdėlioti mėsą ant kepimo..

Recepto vertinimas: 5

Keptas jautienos kumpis

Kumpį nuplauname, nusausiname ir sudedame į indą, kuriame marinuosime. Gaminame marinatą. Į mažą indelį supilame išspaustas vienos citrinos sultis, įberiame cukraus, druskos, prieskonių, kalendros grūdelių ir suplėšytų laurų lapelių, įpilame 2 šaukštus vandens, šaukštą alie..

Recepto vertinimas: 0

Braškių salotos su kiaulpienėmis

Kiaulpienių lapus gerai nuplauname ir nuvarviname. Du apelsinus nulupame. Abu perpjauname per pusę, paskui supjaustome plonais griežinėliais. Iš trečiojo apelsino išspaudžiame sultis, sumaišome jas su cukrumi, maltomis aitriosiomis paprikomis ir aliejumi. Išplakame. Uogas nuplauname,..

Recepto vertinimas: 0

Tortilijos su jautiena (Burritos de res)

Mėsą supjaustykite kubeliais. Svogūną ir česnaką nulupkite. Svogūną supjaustykite griežinėliais, o česnaką sutraiškykite. Užvirinkite sultinį su svogūnu bei česnako skiltele. Įdėkite mėsą, pasūdykite ir virkite ant vidutinės ugnies dar 2 val. Nuplikykite pomidorus, nulupkite..

Recepto vertinimas: 3

Žemės riešutų padažas (Salsa de cacahuate)

Įkaitinkite kuo sunkesnę keptuvę. Džiovintas aitriąsias paprikas apkepkite ant vidutinės ugnies iš abiejų pusių 1-2 min., saugodami, kad neprisviltų. Po to pašalinkite sėklas bei pertvarėles ir užpilkite 250 ml karšto vandens. Česnako skilteles nulupkite. Plaktuvu sutrinkite žemė..

Recepto vertinimas: 0

Aviečių šerbetas

Avietes perrenkame ir nuplauname. Visus komponentus sudedame į virtuvinį kombainą ir sukame, kol masė tampa vientisa. Sukrečiame masę į plastikinį indą ir sandariai uždarome. Šaldome pusvalandį šaldymo kameroje. Šerbetą šaukšteliu sudedame į deserto indelius. Papuošiame uog..

Recepto vertinimas: 0

Ėrienos sriuba Chalisko stiliumi (Birria estilo o Jalisco)

Adobo padažui aitriąsias paprikas paskrudinkite sausoje keptuvėje- atsargiai, kad nesudegtų. Iš aitriųjų paprikų pašalinkite sėklas bei pertvarėles. Aitriąsias paprikas užpilkite 500 ml karšto vandens ir palikite 20 min. suminkštėti. Svogūnus ir česnako skilteles nulupkite. Svog..

Recepto vertinimas: 0

Tešla su aliejumi ir varške

Varškę padėti ant sietelio, kad nuvarvėtų skystis. Ją iki vientisos masės išsukti su aliejumi, cukrumi, tryniu, citrinos žievele ir druska. Įmaišyti pusę su kepimo milteliais sumaišytų ir persijotų miltų. Likusius miltus įminkyti rankomis. Tešlą dėti į riebalais išteptą form..

Recepto vertinimas: 0

Sluoksniuota tešla su varške

Šaltus miltus sumaišyti su kepimo milteliais ir išsijoti ant lentos arba stalo. Įmaišyti supjaustytą šaltą sviestą. Varškę sudėti ant sietelio, kad nuvarvėtų vanduo, paskui sudėti į miltus. Užberti druską. Viską greitai suminkyti šaltomis rankomis. Suformuoti kepaliuką, jį u..

Recepto vertinimas: 5

Baltoji pica arba picos paplotėliai (Karolinos)

Iškočiojame picos papločio tešlą. Pirštų galiukais atsargiai, kad neperplėštume tešlos, padarome duobutes. Tešlą apibarstome druska, raudonėliais ir suvilgome šlakeliu aliejaus. Kepame orkaitėje, kol tešla paruduoja ir pasidaro traški. Puikiai tinka patiekti prie karšto sultinio ..

Recepto vertinimas: 3

Persikų tortas su maskarponės (arba rikotos) sūriu

Į šaldymo maišelį subertus sausainius sutrupinti kočėlu. Trupinius sumaišyti su ištirpintu sviestu ir torto formoje iš gautos masės suspausti 0,5cm storio sluoksnį. Jogurtą išmaišyti su sūriu, suberti cukrų, vanilinįį cukrų, citrinos sultis. Nedideliame kiekyje van..

Recepto vertinimas: 3

Vištos krutineles suktinukai

Krutinele supjaustome i 4 dalis kuo ploniau ir didesniais kepsneliais. Mesa pabarstome prieskoniais. Morka sutarkuojame kuo smulkesnia tarka, svoguna smulkiai supjaustome taip pat ir petazoles.darzoves pakepiname ant sviesto 5 minutes. Pakepintas darzoves sudedame i inda su kumpiu ar saliami ir suri..

Recepto vertinimas: 4

Pusšilkiniai kukuliai

Skustos, virtos bulvės gerai sugrūdamos, suberiamas krakmolas, įmušamas kiaušinis, kaip reikiant pasūdoma, gerai suminkoma ir su aliejuotom rankom formuojami kukuliai. Jie įdaromi smulkiai supjaustytais svieste pakepintais svogūnais (svogūnai puikiai kepa ne tik svieste, bet ir aliejuje). V..

Recepto vertinimas: 5

Cepelinų padažas

Lašinukus supjaustyti smulkiais kūbeliais ir sudėti į keptuvę. Lašinukams pradėjus gelsti, į keptuvę įdėti smulkiai supjaustytus svogūnus. Kiek pakepintus svogūnus supilti į dubenėlį, paliekant dalį riebalų keptuvėje. Į likusius riebalus sudėti miltus ir keptuvėje es..

Recepto vertinimas: 4

Raktiniai žodžiai: puikiai