13 rezultatų ieškant "raudonaja"

Apkeptos paprikos sriuba

Apkeptos paprikos sriuba Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 4 vidutinės raudonosios paprikos 1 nedidelė geltonoji paprika 1-2 nedideli kajeno pipirai 3 skiltelės česnako 1 šaukštas alyvų aliejaus 400 g vištienos sultinio 0,5 puodelio grietinėlės Gaminimas: 1. Įkaitinkite orkaitę iki 220 C...

Recepto vertinimas: 0

Lazanija

Lazanija Ingridientai: 1 pakelio lazanijos lakštų (500 gramų), 300 gramų Parmezano sūrio Bolonese padažui 1 didesnis svogūnas, 1 didelė morka, skiltelė česnako, 300 gramų faršo (galima 150 gramų kiaulienos ir 150 gramų jautienos), 15 gramų džiovintų grybų arba 200 gram..

Recepto vertinimas: 4

Vafliai su slyvomis raudonajame vyne

Vafliai su slyvomis raudonajame vyne Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1.125g smulkaus malimo rupių miltų 2.1/2 l pieno žiupsnelis druskos 3.1šaukštas sirupo [sirupą gali pakeisti medus] 4.2 tryniai 5.50g ištirpinto sviesto 6.100g varškės 7.50g sezamų [sezamų sėklas gali pakeisti malti ..

Recepto vertinimas: 0

Kepsniai su ananasu

Kepsniai su ananasu Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 1.1 kg kiaulienos (su labai nedaug riebaliukų),2.100 g prancūziško pusiau saldaus vyno, 3.500 g marinuotų ananasų griežinėliais, vorčesterio padažo, kiaulienos prieskonių, majonezo, fermentinio sūrio,4.2 galvutės česnako, truputėlis m..

Recepto vertinimas: 0

Lazanija

LazanijaIngridientai: 1 pakelio lazanijos lakštų (500 g), 300 g Parmezano sūrio; Bolonese padažui: 1 didesnis svogūnas 1 didelė morka 1 skiltelė česnako, 300 g faršo 15 g džiovintų grybų arba 200 g. pievagrybių, 0.5 stiklinės balto vyno, 0.5 stiklinės vandens, 3 ša..

Recepto vertinimas: 4

Krabų kotletukai

Krabų kotletukai Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.1/2 kg krabų lazdelių (supjaustyti), 2.1/4 stiklinės maltų džiūvėsėlių, 3.1 kiaušinis (suplakti), 4.1 šaukštas majonezo, 5.1 šaukštelis neaštrių garstyčių, 6.1/4 arbatinio šaukštelio sausų žuvies prieskonių, 7.1/2 šaukšteli..

Recepto vertinimas: 0

Torero viščiukas

Torero viščiukasIngridientai:220 g viščiuko, 50 g alyvuogių aliejaus, 30 g baltojo vyno, 50 g mėsos sulčių, 10 g pomidorų padažo, 60 g šviežių grybų, 30 g pomidorų, 30 g raudonosios saldžiosios paprikos, 10 g kukurūzų miltų, 30 g sumuštinių duonos, druskos.Gaminimas V..

Recepto vertinimas: 0

Meksikietiškas jautienos kepsnys

Meksikietiškas jautienos kepsnysIngridientai:200 g jautienos išpjovos, 25 g augalinio aliejaus, 3 g česnako, 75 g svogūno, 75 g raudonosios saldžiosios paprikos, 75g pomidorų, 0,1 g maltų juodųjų pipirų, druskos.Gaminimas Jautienos kepsnius ištrinti česnaku, pabarstyti druska, pipi..

Recepto vertinimas: 5

Kiaulienos vyniotinis su česnakų įdaru

Kiaulienos vyniotinis su česnakų įdaruIngridientai:800 g. kiaulienos be kaulo, 5 skiltelės česnako, 3 svogūnai, 3 šaukštai sviesto, 50 g. smulkiai supjaustytų žalumynų, 2 šaukštai miltų, 300 ml. mėsos sultinio, 3 šaukštai grietinės, šaukštelis raudonųjų paprikų miltelių, raud..

Recepto vertinimas: 0

Avokadų padažas 2 (Guacamole 2)

Avokadų padažas 2 (Guacamole 2)Ingridientai:1-2 pomidorai; ½ baltojo svogūno; 1 česnako skiltelė; 1 raudona vidutinio aitrumo paprika; 1 ryšulėlis šviežių kalendrų; 3-4 prinokę avokadai; 1 žalioji citrina; Druska ir pipirai.Gaminimas Pomidorus nuplikykite, nulupkite, išimkite sėkl..

Recepto vertinimas: 0

Tortilijos su jautiena (Burritos de res)

Tortilijos su jautiena (Burritos de res)Ingridientai:400 g jautienos sprandinės; 1 svogūnas; 1 česnako skiltelė; 500 ml mėsos arba daržovių sultinio; Druska ir ką tik malti juodieji pipirai; 2-3 pomidorai; Po 1 mažą raudonąją ir žaliąją papriką; 2 valg. š. alyvuogių aliejaus; 2 kar..

Recepto vertinimas: 3

SLYVOS RAUDONAJAME VYNE

SLYVOS RAUDONAJAME VYNEIngridientai:1 apelsinas, 1 citrina, 750 ml (3 stiklinės) raudonojo vyno su stipriu vaisių aromatu, 500 ml (2 stiklinės) vandens, 1/4 stiklinės cukraus pudros, 1 žievelė cinamono, žiupsnelis šviežiai malto muskato, 2-3 gvazdikė..

Recepto vertinimas: 0

Lazanija

LazanijaIngridientai:1 pakelio lazanijos lakštų (500 g.), 300 g Parmezano sūrio; Bolonese padažui: 1 didesnis svogūnas,1 didelė morka, skiltelė česnako, 300 g faršo (galima 150 g kiaulienos ir 150 g jautienos), 15 g džiovintų grybų arba 200 g pievagrybių, 0.5 stiklinės balto vyno,0.5 s..

Recepto vertinimas: 4

Raktiniai žodžiai: raudonaja