25 rezultatų ieškant "sluoksniu"

Apkepas su šviežiais vaisiais

Piene arba vandenyje išvirta biri ryžių, sorų arba manų košė ataušinama iki 70 laipsnių, sudedamas cukrus, žalias kiaušinis ir išmaišoma. Pusė masės dedama į džiūvėsėliais pabarstytą skardą, išlyginama, ant viršaus sudedami 1 cm kubeliais supjaustyti žali nulupti vaisiai ir..

Recepto vertinimas: 0

Šventinis siurprizas su vištienos įdaru

Užmaišyta tešla plonu sluoksniu dedama į aliejų pateptą kepimo formą. Įdarui vištiena apkepama keptuvėje su trupučiu aliejaus,sudedamos atšildytos daržovės,šiaudeliais smulkyta paprika ir rūkyta šoninė. Viską gerai pakepinti, pagardinti prieskoniais, supilti grietinėlę, kečup..

Recepto vertinimas: 0

Kalakuto šlaunelės(krūtinėlė ) kepti su obuoliais ir slyvomis savo sultyse

• Kalakutieną nuplaunam ir pernakt (ar visą parą) palaikome gerokai parūgštintame vandenyje(geriausiai –citrinos rūgštimi). • Nusausintą mėsą šiek tiek pamušame, be gailesčio įtriname paukštienos prieskoniais (gali būti ir su cinamonu) , kambario temperatūroje palaikom bent 3 va..

Recepto vertinimas: 4

Džiovintų vaisių plokštainis

Džiovintus vaisius palaikykite karštame vandenyje, kad išbrinktų. Paskui gerai juos nusausinkite, jei reikia išimkite kauliukus, sėklides, supjaustykite vaisius plonais šiaudeliais ir sumaišykite su razinomis. Kiaušinius išplakite su cukrumi. Plakite įstatę juos į karšto vandens vonel..

Recepto vertinimas: 0

Sūrus sausainiai

Iš recepte nurodytų produktų užminkykite tešlą ir 1 val. įmesti į šaltą vandenį ar padėti į šaldytuvą. Paskui tešlą iškočioti 1/2cm storio sluoksniu , ir stiklinaite išspausti apvalius sausainius , patepti išplaktu kiaušiniu , pabarstyti kmynais , druska ir iškepti..

Recepto vertinimas: 0

Varškės pyragas su šokolado kepure

Iš tešlai skirtų produktų paruošti tešlą ir vienodu sluoksniu sudėti ant sviestiniu popieriumi išklotos skardos. Varškę sumalti ir sumaišyti su baltymais, išplaktais su cukrumi. Gautą masę sudėti ant tešlos. Kepti 200 C temperatūoje. Išeptą atvėsusį pyragą aptepti piene išti..

Recepto vertinimas: 0

"Rudeninė" mišrainė su silke

1. Virtas šaltas bulves nulupti ir supjaustyti mažais kubeliais, suberti į serviravimo indą užberti truputi druskos, juodųjų pipirų ir bulves aptepti nestoru majonezo sluoksniu. 2. Tokiais pačiais kubeliais kaip ir bulvės supraustyti agurkus, berti į indą ir užtepti majonezo sluo..

Recepto vertinimas: 0

Paukštienos sūris

Pagaminti stiprų paukštienos sultinį, įpilti į rantuotą metalinę formą 2 cm storio sluoksniu ir palikti, kad gerai sustingtų. Ant drebučių padėti gražiai išpjaustytus virtų morkų, petražolių ir kiaušinių griežinėlius. Po to virtą arba keptą paukštieną, išėmus kaulus, du ..

Recepto vertinimas: 0

Silkė majoneze

Silkę išmirkyti, išskrosti, nulupti, pašalinti kaulus, supjaustyti įstrižais gabalėliais ir sudėti į silkinę, sudarant vieną didesnę silkę. Ją užpilti majonezu, pakraščius apibarstyti storoku pjaustytu svogūnų laiškų sluoksniu, viršų papuošti kietai virto kiaušinio griežin..

Recepto vertinimas: 5

Apelsininiai vyniotinukai

1. Kiaušinių baltymus atskiriame nuo trynių ir išplakame su 3 šaukštais šalto vandens. Plakdami pamažu suberiame cukrų. Išplaktus baltymus sumaišome su tryniais ir maltomis apelsinų žievelėmis. Įmaišome miltus, migdolus ir susmulkintas cukatas. 2. Paruoštą masę plonu sluoksn..

Recepto vertinimas: 0

Citrininis pudingas su uogomis

1. Uogas nuplauname, nusausiname ir lygių sluoksniu suberiame į 600ml talpos kepimo formą. Keletą paliekame papuošti. 2. Dideliame dubenyje išsukame sviestą su 50g cukraus. Įmaišome citrinos žievelę ir pamažu, sukdami įmaišome likusį cukrų, miltus, kiaušinių trynius ir pieną..

Recepto vertinimas: 0

Lazanija su jautienos ragu

Aliejuje apkepinkite svogūną, česnaką, morkas, ir salierą, kol daržovės suminkštės. Sudėkite jautieną ir greitai apkepkite ją, kol apskrus. Supilkite vyną, sudėkite preiskonius ir kaitinkite, kol vynas užvirs. Įpilkite pieną ir suberkite muskato riešutus. Kai pienas pašils, sud..

Recepto vertinimas: 0

Keptos marinuotos daržovės

Baklažanus supjaustome griežinėliais ir vienu sluoksniu sudedame į dubenį. Pabarstome druska ir paliekame pastovėti 15 minučių. Perliejame šaltu vandeniu ir nusausiname popieriniu rankšluosčiu. Papriką perpjauname per pusę, išvalome ir supjaustome juostelėmis. Cukinijas supjaust..

Recepto vertinimas: 0

Kiauliena tešloje

Į dubenį supilti miltus, padaryti juose duobutę, įdėti į ją 150 g minkšto, gabaliukais supjaustyto sviesto bei 0,5 šaukštelio druskos. Viską greitai pirštais išminkyti ir įpilti 0,5 stiklinės vandens. Kai tešla taps vienalytė, suformuoti iš jos rutulį, uždengti servetėle ir pa..

Recepto vertinimas: 4

Bandelės su cinamonu

Į pašildytą pieną sudėti mieles, cukrų (100 gramų) ir palikti keletui minučių. Po to suberti miltus, druską ir užminkyti tešlą. Baigiant minkyti, supilti ištirpintą šviesą (100 gramų). Pastatyti 30-50 minučių šiltoje patalpoje., kad tešla pakiltų. Paruoštą tešlą..

Recepto vertinimas: 3

Šokoladiniai keksiukai su grietinėle ir uogomis

Jums prireiks 16 miniatiūrinių popierinių kekso formelių. Ištirpinkite šokoladą prikaistuvyje dvigubu dugnu virš lėtai verdančio vandens. Konditeriniu šepetėliu ištepkite popierines formeles tirštu šokolado sluoksniu. Atvėsinkite šaldytuve, kol šokoladas sustings, apie 15 minuči..

Recepto vertinimas: 0

Šokoladinis paplotis su grietinėle ir braškėmis

Įkaitinkite orkaitę iki 200°C. Ištepkite sviestu 23x12 cm kepimo formą. Ištirpinkite 125 g šokolado prikaistuvyje dvigubu dugnu, įstatytame į puodą su lėtai verdančiu vandeniu. Dideliame dubenyje suplakite 3 kiaušinius su puse normos cukraus iki balkšvos ir tirštos masės. Įma..

Recepto vertinimas: 0

Tortas "Mokka" su mandarinais

40 g cukraus, kremui skirtą krakmolo kiekį arba pudingo miltelius, trynius bei 1/8 pieno išplakite iki vientisumo. Kitą cukraus dalį suberkite į likusį pieną ir užvirkite įbėrę žiupsnelį druskos. Verdančiu pienu užpilkite trynių-krakmolo mišinį ir išplakite šluotele. Tada ..

Recepto vertinimas: 0

Varškės ir serbentų tortas

Orkaitę įkaitinti iki 150°C temperatūros. Išplakti lydytą sviestą, cukraus pudrą, citrinos žievelę, vanilinį cukrų ir druską. Po vieną įmušti kiaušinius. Įmaišyti varškę, grietinėlę ir pudingo miltelius. Tešlą 1 cm storio sluoksniu sudėti ant kepimo popieriumi išklotos s..

Recepto vertinimas: 0

Kubietiškas pyragas su vištiena

Iš miltų, riebalų (sviesto ir margarino), cukraus ir kiaušinių trynių paruoškite tešlą. Įberkite tarkuoto muskato riešuto, gerai išminkykite rankomis; palaikykite valandą. Keptuvėje ištirpdykite sviestą, pakepinkite nuluptus pomidorus be sėkliukių, sumaltus svogūnus ir ankštini..

Recepto vertinimas: 0

Senegalietiški kokoso riešutų pyragėliai

Sutarkuokite ketvirtį kokoso riešuto. Į dubenį suberkite miltus, cukrų, trintą vanilę, tarkuotą kokoso riešutą; viską sumaišykite. Padarykite duobelę, sudėkite mieles, minkštą sviestą, įmuškite kiaušinius, maišant pamažu supilkite pieną. Tešla turi būti gerai išminkyta ir..

Recepto vertinimas: 0

Žydiški pyragėliai su varške

Miltus supilkite į dubenį, padarykite juose duobutę, suberkite cukrų, druską, sudėkite 2 kiaušinio trynius, pienu atskiestas mieles ir gabaliukais supjaustytą sviestą. Viską gerai išmaišykite, greitai suminkykite rankomis. Iš tešlos padarykite rutulį ir 12 valandų palaikykite šald..

Recepto vertinimas: 3

KUKURŪZŲ KRUOPŲ KOŠĖ SU RUDENINĖMIS DARŽOVĖMIS

Kukuruzu kruopas uzpilame 150 g vandens Ir paliekame 5 minutes, kad isbrinktu. Nuolat maisydami, verdame likusiame pasudytame vandenyje 10-15 min. Baigiant virti, sudedame sviesta. Isimame mase ir paskleidziame 1 cm storio sluoksniu, paliekame, kad atvestu. Atvesusia supjaustome 2cm storio ir 5 cm i..

Recepto vertinimas: 1

Veršienos suktinukas

Mesa nuplauname, mirkome obuoliu sultyse. Nusausiname. Ismusame. Itriname pipiru, cesnaku, druskos misiniu. Morkas ir svogunus sutarkuojame per stambia trintuve. Troskiname svieste. Sudedame razinas, susmulkintas (stambiai) slyvas, smulkiai pjaustytus lasinukus, troskintas morkas su svogunais, drusk..

Recepto vertinimas: 0

Žuvies salotos (pigiai, skanu ir greitai)

Konservuota zuvi su visu aliejum deti i pailga lekste, su sakute susmulkinti ir tolygiai paskirstyti po lekste.Labai plonais griezineliais supjaustyti svoguna, i svoguna ipilti sauksteli acto ir pabarstyti maltais pipirais. Svogunus plonu sluoksniu deti ant konservuotos zuvies.Nulupti ir burokine ta..

Recepto vertinimas: 4

Raktiniai žodžiai: sluoksniu