25 rezultatų ieškant "sriubai"

Trinta moliūgo sriuba su česnaku

Puode įkaitinkite alyvų aliejų. Pakepinkite jame susmulkintą porą maždaug 6 min. Paskui sudėkite susmulkintą česnaką, kubeliais supjaustytą moliūgą, supilkite sultinį, suberkite čiobrelius ir pipirus ir pakaitinkite iki virimo. Sumažinkite ugnį ir virkite dar 30 min., kol moliūgas..

Recepto vertinimas: 0

Rugštynių sriuba

Išverdame sultinį, jį reikės virti apie 1,5 valandos, kol lengvai nuo kaulų atsiskirs mėsa. Supajaustome smulkiai morką , bulves susmulkinam kubeliais ir suberiam į sultinį ir toliau verdam. Kol verda bulvės ir morkos, susmulkinam rugštynes. Kai bulvės suminkštės galima s..

Recepto vertinimas: 4

Agurkinė su inkstais

Inkstus perpjaukite išilgai, išmirkykite, užpilkite šaltu vandeniu ir užvirinkite. Pavirę 10 minučių, vandenį nupilkite, inkstus išplaukite, vėl užpilkite šaltu vandeniu ir virkite dar 5 minutes. Po to susmulkinkite ir sudėkite juos į puodą. Liežuvį (geriausiai ver..

Recepto vertinimas: 4

Grybų sriuba su naminiais lakštiniais

Iš miltų ir kitų produktų įmaišyti tąsią tešlą, iškočioti ant lentos ir supjaustyti juostelėmis. Tešlą lengviau pjaustyti, jei iškočiota ji truputį padžiovinama. Supjaustytus lakštinius sudėti į verdantį pasūdytą vandenį ir virti, kol jie iškils į paviršių. Iš recepte..

Recepto vertinimas: 0

Vistienos sriuba

Apverdame vištienos ketvirčius, nupilame sultinį. Dedame apvirtus ketvirčius i svaru vandenį ir vėl verdame. Mėsai išvirus, ja kiek atvėsiname ir susmulkiname, dedame atgal į verdantį sultinį kartu su gana smulkiai supjaustytomis bulvėmis, morka, ryžiais ir svogūnu (jei pageidaujate,..

Recepto vertinimas: 3

autienos kukulių sriuba su pievagrybiais

Užvirkite pasūdytą vandenį. Užminkykite is kukuliams skirtų produktų masę ir formuokite kukulius, sudėkite juos į verdantį vandenį. Suberkite kubeliais supjaustytą svogūną. 20 minučių pavirkite. Tada suberkite kubeliais supjaustytas morkas, bulves ir per pusę perpjautus pievagrybiu..

Recepto vertinimas: 0

Grybų ir ryžių sriuba

Mėsą sudėkite į puodą, įpilkite 1,5 litro salto sūdyto vandens, užvirinkite ir virkite 2 valandas; galite nugriebti putas. Mėsą ir kaulus isimkite is sultinio, mėsą atskirkite nuo kaulų, smulkiai supjaustykite ir atidėkite. Grybus nuvalykite ir supjaustykite plonais griežinėliais. Pr..

Recepto vertinimas: 0

Šalta jogurto ir mėtų sriuba

Jogurtą ir pomidorų sultis supilame į indą, gerai išmaišome. Supilame pieną, suberiame susmulkintą česnaką, nuluptą smulkiai supjaustytą agurką, didesnę dalį susmulkintų mėtų, pasūdome, įberiame pipirų. 2 valandoms pastatome į šaldytuvą. Supilame sriubą į dubenį, suberia..

Recepto vertinimas: 0

Karbonadas su vynu

Nuluptus svogūnus ir obuolius supjaustyti griežinėliais ir pakepinti svieste. Baigiant kepti, įberti pipirų, druskos. Karbonadą supjaustyti, išmušti, užberti druskos, apvolioti miltuose ir kepti, kol pagels. Mėsą sudėti į troškintuvą su svogūnais ir obuoliais, užpilti vynu ir tro..

Recepto vertinimas: 4

Jautiena su cukinijomis ir baklažanu

Į didelę keptuvę įpilti 2 šaukštus aliejaus, įdėti šaukštą sviesto. Smulkiai supjaustyti svogūną, česnaką ir pakepinti. Sudėti mėsą. Po 5 min. įberti druskos, pipirų, raudonėlio, prieskonių sriubai, sudėti pjaustytus žalumynus. Mėsą išimti, atvėsinti. Vidutinio dyd..

Recepto vertinimas: 0

Meksikietiška žuvienė

Svogūną nulupti ir smulkiai supjaustyti. Įkaitinti augalinį aliejų, jame apkepti svogūnus, bet neleisti paruduoti. File supjaustyti 1 cm storio kubeliais, apibarstyti česnakine druska ir išmaišyti. Įpilti baltojo vyno, įberti pipirų. Sriubą šildyti 5 minutes. Po to žuvies filė iši..

Recepto vertinimas: 0

Pupelių sriuba su mėsa

Didelius mėsos gabaliukus pakepinti keptuvėje ir pagaminti sultinį. Vėliau sultinį perkošti, suberti perrinktas, nuplautas, bet ne mirkytas pupeles (juodąsias arba raudonąsias), įdėti prieskonių ir virti. Baigiant sriubai virti, ją pagardinti kepintu pomidorų padažu su smulkiai pjaus..

Recepto vertinimas: 0

Sopa de sebolija (svogūnų sriuba)

Smulkiai supjaustyti svogūną, įdėti sviesto ir troškinti uždengus apie 20 minučių. Po to įberti miltų, druskos, prieskonių, įpilti mėsos sultinio, pieno ir grietinėlės. Masę virti 20 minučių. Tuo metu augaliniame aliejuje pakepti duonos riekeles. Sutarkuoti sūrį, sumaišyti su ..

Recepto vertinimas: 0

Lęšių salotos

Lęšius pamerkti nakčiai. Kitą dieną virti kartu su daržovėmis apie 30-45 minutes. Nukošti. Bulves išvirti neluptas. Po to nulupti ir supjaustyti kubeliais. Svogūną nulupti ir supjaustyti riekutėmis, pakepinti. Nuplauti ir supjaustyti šakniavaisius. Nulupti ir kuo smulkiau supjaustyti ..

Recepto vertinimas: 0

Neapoliečių kukurūzų sriuba

Kmynus pakepinti aliejuje, sudėti smulkintą česnaką ir visus prieskonius. Sultinį užvirti, sudėti kukurūzų sėklas, sudėti kepintus prieskonius ir virti ant mažos ugnies 15 min. Prieš patiekiant sriuba mikseriu suplakama ir sumaišoma su jogurtu. Į kiekvieną lėkštę įdedame truput..

Recepto vertinimas: 0

Sriuba su citrina

Vištienos krūtinėlę supjaustyti juostelėmis 1,5 cm pločio. Į puodą sudėti supjaustyta mėsą, porus, pipirus, prieskonius, įpilti citrinos sulčių, užpilti sultiniu ir užvirti. Kai užvirs sumažinti ugnį ir dar pavirti 10 min. Tada supilti makaronus, griežinėliais supjaustytus gry..

Recepto vertinimas: 0

Kreivabudžių sriuba su naminiais lakštiniais

Iš miltų, vandens ir sviesto užminkome tešlč, po to plonai iškočiojame ant lentos ir truputį leidžiame padžiūti, kad lengviau būtų pjaustyti. Apdžiųvusią tešlą supjaustome plonomis juostelėmis. Supjaustytus lakštinius sudedame į verdantį pasūdytą vandenį ir verdame, kol la..

Recepto vertinimas: 0

Kario padažas

Alyvų aliejuje ir svieste patroškinama 2-3 nuskusti ir plonai supjaustyti obuoliai, 1 didelis smulkiai supjaustytas svogūnas, 1-2 sumaigytos česnako skiltelės ir arbatinis šaukštelis kario prieskonių. Po to įpilama stiklinė balto vyno, padažas sutirštinamas 1 nubrauktu arbatiniu šauk..

Recepto vertinimas: 0

Tiršta meksikietiška sriuba

Mėsą išverdame ir susmulkiname, smulkiai supjaustome ir apkepame svogūnus. Pupeles, pomidorų padažą, svogūnus, mėsą, ir prieskonius (pagal skonį) supilame į vieną puodą. Panaudodami bulvių trintuvę viską sutriname ir kaitiname ant mažos ugnies. Pilame vandens (priklausomai kokio ..

Recepto vertinimas: 4

Pomidorinė sriuba (Karinos)

Sutraiškyti visus pomidorus (ir iš skardinių, ir nuplikytus). Užkaitus puodą supilti pomodorų masę, įpilti sulčių tiek, kad gerokai apsemtų masę. Viską užvirinti. Pakepinti česnaką su svogūnu, ant galo užberti truputėlį miltų. Suberti į puodą. Suberti prieskonius, sutraišky..

Recepto vertinimas: 5

Saldi vidurvasario sriuba

Uogas perrenkame, nuplauname ir padarome iš jų tyrę. Tyrę pertriname per sietelį. Ant sietelyje likusių išspaudų užpilame vandens ir užverdame. Perkošiame, pasaldiname, supilame sultis ir nedideliame šalto vandens kiekyje išleistą krakmolą. Maišydami kaitiname, kol sutirštėja..

Recepto vertinimas: 0

Rūgšti krevečių sriuba su citrinžole (Tom Yum Kung) (foto)

Krevetės išlukštenamos, paliekant tik paskutinį kiauto narelį ir uodegėlę, bei gerai išvalomos. Sultinys užverdamas, į jį sudedamos citrinžolės stiebai, žaliosios citrinos lapai, kalendros šaknys ir grybai. Tuomet suberiamos krevetės. Verdama kol krevetės kiek suminkštės. Tuomet..

Recepto vertinimas: 4

Ėrienos sriuba Chalisko stiliumi (Birria estilo o Jalisco)

Adobo padažui aitriąsias paprikas paskrudinkite sausoje keptuvėje- atsargiai, kad nesudegtų. Iš aitriųjų paprikų pašalinkite sėklas bei pertvarėles. Aitriąsias paprikas užpilkite 500 ml karšto vandens ir palikite 20 min. suminkštėti. Svogūnus ir česnako skilteles nulupkite. Svog..

Recepto vertinimas: 0

SRIUBA SU CITRINA

Vistienos krutinele supjaustyti juostelemis 1,5 cm plocio. I puoda sudeti supjaustyta mesa, porus, pipirus, prieskonius, ipilti citrinos sulciu, uzpilti sultiniu ir uzvirti. Kai uzvirs sumazinti ugni ir dar pavirti 10 min. Tada supilti makaronus, griezineliais supjaustytus grybus ir supjaustytas spa..

Recepto vertinimas: 0

ŠVENTINĖ GRAIKINIŲ RIEŠUTŲ IR BAKLAŽANŲ SRIUBA

Atrenkame keleta graziu riesutu ir paliekame sriubai papuosti. Riesutus perrenkame,nuplauname, sudedame keptus svogunus ir cesnakus. Smulkintuvu sutriname, uzpilamesultiniu. Baklazana supjaustome kubeliais, uzberiame druskos ir paliekame 15 minuciupastoveti. Po to nuplauname susidariusi skysti ir dr..

Recepto vertinimas: 0

Raktiniai žodžiai: sriubai