25 rezultatų ieškant "stalo"

Lašišų suktinukai su pipirų padažu

Lašišą supjaustykite į 8 griežinėlius. Ant stalo padėkite 8 nuplautus kininio kopūsto lapus, ant kiekvieno lapo uždėkite po 1 valgomąjį šaukštą ryžių ir po griežinėlį lašišos. Pridėkite šiek tiek druskos, pipirų ir uždenkite griežinėliu kumpio. Suvyniokite..

Recepto vertinimas: 0

Sausainiai - saldainiai

Iš kiaušinių, miltų, cukraus, vandens suminkome tešlą ir 1 valandą palaikome šaldytuve. Po to tešlą plonai iškočiojame, supjaustome keturkampiais, į kiekvieną dedame po slyvą, suvyniojame kaip saldainius, patepame plaktu kiaušinio tryniu, pabarstome cukrumi ir cinamonu. Kepame orkai..

Recepto vertinimas: 0

Pynutė su džiovintomis slyvomis

Mieles sumaišyti su ½ stiklinės šilto pieno ir 1 šaukšteliu cukraus, paliekti 15-20 minučių, kad pakiltų. Į dubenį suberti miltus, sudėti tarkuotą sviestą, kiaušinio trynį, mieles, cukrų ir druską, citrinos sultis ir žieveles. Supilti likusį pieną ir citrinos sultis. Tešlą ge..

Recepto vertinimas: 0

Keptas kumpis su garstyčiomis

Virtą kumpį supjaustykite plonais, plačiais griežinėliais, iš abiejų pusių aptepkite stalo garstyčiomis ir apkepkite kiaulės taukuose. Į lėkštę dėkite bulvių arba pupelių tyrės, gabalėlį apkepto kumpio, ant jo uždėkite puselę kepto pomidoro. Vietoj pomidoro galima dėti ratuk..

Recepto vertinimas: 0

Aviena su medumi

Keturi didesni avienos muštiniai, 1/2 stiklinės vandens, 1/2 stiklinės medaus, 1 šaukštas stalo acto. Pipirai, druska,mėtos lapeliai ir kitokios žolelės. Aviena apibarstoma druska su juodaisiais pipirais ir 5 min. kepama orkaitėje. Mėsa apverčiama, viskas pakartojama. Po to aviena apip..

Recepto vertinimas: 0

Jautiena, troškinta su grybais ir daržovėmis

Mėsą supjaustyti nedideliais griežinėliais, išmušti ir apkepinti. Kartu su mėsa pakepinti storais griežinėliais supjaustytas morkas ir žiedais supjaustytus svogūnus, viską apibarstyti druska, pipirais, įdėti pomidorų tyrės, smulkiai supjaustyto česnako, grybų, įpilti stiklinę va..

Recepto vertinimas: 0

Trapi tešla picai II

Šiltą pieną, mieles, trynius, sviestą, cukrų, druską išmaišome. Soda maišoma su miltais, įpilamas skystis ir suminkoma tešla, kuri nelips prie rankų. Tešla dalinama į 2 dalis, uždengiama ir kildinama apie 1 valandą. Iškilusi tešla iškočiojama tokio dydžio kaip skarda. Skardą ..

Recepto vertinimas: 3

Lašišos užkandėlė

Lavašą aptepame sūreliu, išdėliojame supjaustytą lašišą, apibarstome smulkintais petražolių lapeliais.Suvyniojame lyg vyniotinį ir padedame į šaldytuvą (nakčiai)Ant stalo pateikiama supjaustytą riekelėmisGero apetito ..

Recepto vertinimas: 0

Makaronų, lęšių ir linų sėmenų sriuba

Dideliame puode ištirpinkite sviestą. Sudėkite svogūną, morkas, salierus ir žaliąjį pipirą. Šias daržoves paskrudinkite ant silpnos ugnies apie 20 minučių, retkarčiais pamaišydami. Įpilkite verdantį vandenį, sultinį, česnakus, lauro lapą, marinuotus pomidorus kartu su marinatu,..

Recepto vertinimas: 0

Paryžietiška kiaušinienė

Į puodą įpilti pusę porcijos aliejaus, šparagus surišti į ryšulėlį (kad šie verdami neišplauktų į paviršių) ir virti aliejuje ant silpnos ugnies. Kiaušinius truputį suplakti, pridėti grietinės, gerai išmaišyti, įberti druskos ir pipirų. Likusį aliejų pašildyti ant silpno..

Recepto vertinimas: 5

Žirneliai prancūziškai

Nuvalytas svogūnų galvas patroškinti pusėje sviesto, įpilti truputį vandens. Tuomet suberti žirnelius ir troškinti dar 10 minučių. Supilti miltus ir atsargiai viską išmaišyti. Pabaigoje pridėti druskos, cukraus ir dar truputį pakaitinti ant silpnos ugnies. Apibarstyti petražolėmis..

Recepto vertinimas: 0

Bulvių kotletai

Bulves gerai nuplauti, išvirti su lupenomis pasūdytame vandenyje, nulupti ir dar karštas sutrinti šakute. Į gautą košę pridėti miltus, trynius, petražoles, druską, juoduosius pipirus, maltus muskato riešutus, sutrintą česnaką. Gautą masę gerai išmaišyti ir vandenyje suvilgytu š..

Recepto vertinimas: 0

Antis konjake

Nuo krūtinėlių nulupti odeles, mėsą įtrinti druska ir sudėti į stiklinį indą. Paruošti marinatą: smulkiai supjaustyti svogūnus ir česnaką, užpilti juos konjaku, pridėti susmulkintą lauro lapelį, žalumynus ir maltus juoduosius pipirus. Anties krūtinėles šioje masėje marinuot..

Recepto vertinimas: 0

Harbonarų spagečiai

Nedidelėje keptuvėje įkaitinkite aliejų ir 2-3 minutes pakepinkite svogūnus, kol truputį pagels. Sudėkite į keptuvę kumpį ir kepinkite apie 5 minutes, kol apskrus. Nuimkite keptuvę nuo ugnies ir padėkite šalia. Dideliame inde išplakite trynius ir grietinę, įberkite druskos, pip..

Recepto vertinimas: 0

Šokoladinis paplotis su grietinėle ir braškėmis

Įkaitinkite orkaitę iki 200°C. Ištepkite sviestu 23x12 cm kepimo formą. Ištirpinkite 125 g šokolado prikaistuvyje dvigubu dugnu, įstatytame į puodą su lėtai verdančiu vandeniu. Dideliame dubenyje suplakite 3 kiaušinius su puse normos cukraus iki balkšvos ir tirštos masės. Įma..

Recepto vertinimas: 0

Kiaušinių vyniotinis su ryžių įdaru (Jūratės)

Trynius suplakti su pienu ir miltasi. Įmaišyti ir plaktą baltymą. Supilti į sviestu pateptą formą ir kepti orkaitėje. Išėmus išversti ant stalo, uždėti ryžių įdaro. Įdarą paruošti taip: ryžius išvirti, sumaišyti su svieste troškintasi svogūnų laiškais ir kietai kapotu kia..

Recepto vertinimas: 0

Lydeka su daržovėmis ir grietinėle (Viktorijos)

Lydekos filė supjaustyti nedideliais gabaliukais, pagardinti prieskoniais ir kepti orkaitėje apie 30 min. Po to, ant viršaus sudėti daržoves užpilti grietinėle, pagardinti prieskoniais ir kepti toliau. Kai daržoves iškepa galima patiekti ant stalo. Skanaus! ..

Recepto vertinimas: 0

Avižinė duona

Mieles sutrupinti į dubenėlį, suberti cukrų, supilti pieną ir viską išmaišyti. Užsijoti 2/3 miltų ir vėl pamaišyti. Likusius miltus užsijoti ant viršaus, dubenėlio kraštuose paskirstyti avižinius dribsnius su druska. Tešlą palaikyti šiltoje vietoje apie 20-30 min., kad pakiltų..

Recepto vertinimas: 0

Prancūziškas batonas

Dideliame dubenyje mieles ištirpinti 6 šaukštuose drungno vandens. Po truputį suberti miltus bei druską ir tešlą gerai išminkyti. Ją uždengti ir 30 min. laikyti šiltoje vietoje, kad pakiltų. Paskui tešlą dar kartą išminkyti ir 30 min. palaikyti, kad dar pakiltų. Ant miltais pa..

Recepto vertinimas: 3

Sekmadienio rageliai

Mieles sutrupinti ir ištirpinti piene. Dubenėlyje iki vientisos konsistencijos sumaišyti tirpintas mieles, miltus, druską ir sviestą. Tešlą uždengti ir laikyti šiltoje vietoje, kol ji pakils dvigubai. Paskui dar kartą gerai išminkyti ant miltais pabarstytos lentos ar stalo. Suformuoti 1..

Recepto vertinimas: 4

Pyragėliai „Saulutės“ su abrikosais

Sutrupintas mieles ir cukrų suberti į šiltą pieną, išmaišyti ir 15 min. laikyti šiltoje vietoje, kad pakiltų. Paskui kartu su 100 ml šilto vandens, sviestu arba margarinu, vaniliniu cukrumi ir druska sudėti į miltus. Suminkyti vientisą tešlą. Ją uždengti ir laikyti 30 min., kad pa..

Recepto vertinimas: 0

ŠLIŽIKAI (KŪČIUKAI) II

Tryniai issukami su cukrumi, supilamas istirpintas margarinas, suberiamos maltos aguonos. Viskas gerai sumaisoma, suberiami miltai ir uzminkoma tesla. Is jos formuoajami pirsto storio voleliai. Jie pjaustomi itsrizai nedideliais gabaliukais, dedami ant miltais pabarstytos skardos ir kepami, kol page..

Recepto vertinimas: 4

Veršiena su vermuto padažu

Versienos file pabarstome prieskoniais ir patepame garstyciomis. Paruosta kiaulienos sonine isdedame ant stalo, ant jos uzdedame versiena irsusukame pusgamini. Ji apkepame keptuveje su aliejumi, tada idedame i orkaite ir kepame dar 10 min. 220 C temperaturoje. Padazui supjaustyta svoguna pakepame su..

Recepto vertinimas: 0

Šventinė nugarinė

Marinatui skirtas morkas, svoguna ir saliera sutarkuojame siaudeliais, susmulkiname pora, petrazoles, idedame druskos, pipiru, mesos prieskoniu, sudedame i puoda, ipilame alaus ir uzviriname. Atvesiname uzdengtąa ir įi marinataą sudedame nugarinęe. Marinuojame per naktee03;į. IiiiiMeasą išsim..

Recepto vertinimas: 0

karstas ir saltas Vaisiu fondiu

Saltas vaisiu fondiu : grietinele kartu su vaniliniu cukrumi plakam iki standziu putu, paskui sukreciama i dailu dekorativiny inda pastatyta stalo viduryje. Aplink ji isdeliojamos lekstes sukuo ivairesniu rusiu uogomis ir vaisiu gabaleliais. Desertine sakute smeigiami vaisiai ir mirkomi grietinele. ..

Recepto vertinimas: 0

Raktiniai žodžiai: stalo