25 rezultatų ieškant "susmulkinto"

Imbieriniai ledai

1. Nedideliame inde ant mažos ugnies pašildykite džiną. Nuimkite nuo ugnies ir sudėkite kristalizuoto imbiero gabaliukus. Uždenkite ir palikite kambario temperatūroje 1 valandai. 2. Įmaišykite džino mišinį į ledus. Sudėkite į 20x10 cm indą. Uždenkite ir padėkite į šaldytuvą iki..

Recepto vertinimas: 0

Sojos padaže ir citrinų rūgštyje marinuota vištiena

Marinuoti vištieną sojos padažę, citrinų sultyse ir imbiere 30 minučių. Išvirti ryžius kaip nurodyta ant pakuotės. Sušildyti 2 valgomuosius šaukštus sezamo aliejaus keptuvėje iki vidutinės temperatūros ir pradėti kepti vištieną. Iškepus vištieną ir ją išėmus į keptuvę pri..

Recepto vertinimas: 0

Bulvių ir briuselio kopūstų apkepas

Briuselio kopūstus nuplauname, nupjauname kotelius.Bulves nuskutame, supjaustome briuselio kopūstų gūželių dydžio gabaliukais.Pusę sviesto išlydome didelėje keptuvėje, sudedame bulves, kopūstus ir kepame 15 min., nuolat maišydamos.Svogūną nulupame, smulkiai supjaustome.Faršą, varš..

Recepto vertinimas: 0

Liesas kugelis

Nulupkite ir smulkiai sutarkuokite bulves. Susmulkintą svogūną pakepinkite aliejuje, kol pagels. Svogūną, pašildytą liesą pieną ir likusius produktus sudėkite į sutarkuotų bulvių masę. Gerai išmaišykite. Padenkite skardos paviršių riebalais, kad, kepant, kugelis nepriliptų. Supil..

Recepto vertinimas: 4

Žuvis su česnakais ir imbieru

Žuvis nuvalyti, išdarinėti. Česnako laiškus susmulkinti. Žuvis sudėti į verdantį vandenį (kad būtų vos apsemtos), įberti druskos, įdėti dalį česnako laiškų, dalį imbiero bei muskato riešuto. Pavirti 10 minučių. Žuvį atsargiai išgriebti, nuvarvinti. Į keptuvę įpilti alie..

Recepto vertinimas: 0

Kviečių ir linų sėmenų plovas

Puode ištirpinkite sviestą ar margariną. Suberkite kviečius, linų sėmenis ir svogūnus. Maišydami patroškinkite apie 3 minutes, kol kviečiai pasidarys šviesiai rudi, o linų sėmenys patamsės. Sudėkite pomidorus, vištienos sultinį, druską ir rozmariną.Uždėkite dangtį, palaukite, ..

Recepto vertinimas: 0

Gemalų dribsniai su bulvių sultimis

Bulves gerai nuplauti, išspausti sultis, įberti baziliko ir pasternoko lapelių ir išmaišyti su dribsniais. Rekomenduojama sergant skrandžio opalige, padeda nuo gastritų su padidėjusiu rūgštingumu. Tinka sergančių inkstų ir širdies ligomis dietai...

Recepto vertinimas: 0

Bulviniai virtiniai su mėsos padažu

Bulves sumalkite mėsmale. Įminkykit trynius, druskos, muskato riesuto, kepimo miltelius, džiūvėsėlius, miltus. Baltymus isplakite ir įmaisyke į teslą. Keptuvėje su aliejumi apkepkite susmulkintą svogūną, sumaisykite su apkeptais batono kubeliais. Imkite dalį teslos, į vidurį dėkite ..

Recepto vertinimas: 0

Pica “Siciliana”

Supjaustykite pomidorus (jei naudojate šviežius). Užkaiskite puodą ir įkaitinkite jame aliejų. Į puodą sudėkite susmulkintus svogūnus ir česnaką, kaitinkite, kol jie suminkštės. Tada sudėkite pomidorus, pomidorų padažą, cukrų, baziliką, įberkite pipirų ir druskos. Labai gerai..

Recepto vertinimas: 0

Neapolietiška pica (II)

Tešlą apšlakstykite šaukštu alyvuogių aliejaus. Pomidorus sudėkite į gilų indą, apipilkite verdančiu vandeniu ir palaikykite apie minutę. Po to išimkite, nulupkite odelę, supjaustykite ir sudėkite ant tešlos paviršiaus. Apibarstykite česnaku, druska ir pipirais. Sūrį supjaustyk..

Recepto vertinimas: 0

Kopūstų salotos su obuoliais

Paruošiame padažą iš susmulkinto česnako, citrinos sulčių, aliejaus, druskos ir pipirų. Sutarkuojame kopūstą, svogūną ir obuolį. Juos iš karto užpilame padažu, išmaišome ir sudedame į salotinę. Papuošiame ir patiekiame. ..

Recepto vertinimas: 0

Neapoliečių kukurūzų sriuba

Kmynus pakepinti aliejuje, sudėti smulkintą česnaką ir visus prieskonius. Sultinį užvirti, sudėti kukurūzų sėklas, sudėti kepintus prieskonius ir virti ant mažos ugnies 15 min. Prieš patiekiant sriuba mikseriu suplakama ir sumaišoma su jogurtu. Į kiekvieną lėkštę įdedame truput..

Recepto vertinimas: 0

Vištienos salotos su avokadu ir pievagrybiais

Jei naudosite žalią vištieną, sudėkite ją į puodą drauge su supjaustytomis morkomis, svogūnais, salierais ir virkite ant vidutinio karštumo ugnies, kol mėsa išvirs (15-20 min.). Nepamirškite druskos bei pipirų. Tuomet nukelkite nuo ugnies ir leiskite atvėsti. Išvirtą vištien..

Recepto vertinimas: 4

Salotos su kriaušėmis, avių pieno sūriu ir graikiniais riešutais

Dubenėlyje šakute iki vientisos masės išmaišykite garstyčias, aliejų, actą ir žiupsnelį druskos. Į didelę salotinę sudėkite salotų lapus, suberkite salierus ir sumaišykite. Sudėkite kriaušes, sūrį, apibarstykite graikiniais riešutais. Apšlakstykite viską paruoštu padažu. L..

Recepto vertinimas: 0

Kviečių salotos su mocarelos sūriu ir kukurūzais

Į pasūdytą verdantį vandenį suberkite kviečius ir virkite 35-40 min., kol suminkštės. Išvirusius perliekite šaltu vandeniu, nusausinkite ir paberkite ant švaraus virtuvinio rankšluosčio, kad visiškai nudžiūtų. Grilyje pakepinkite raudonąjį pipirą, nuolat iš visų pusių va..

Recepto vertinimas: 0

Kviečių salotos su pomidorais, kukurūzais ir kaparėliais

Į pasūdytą verdantį vandenį suberkite kviečius ir virkite 35-40 min., kol suminkštės. Išvirusius perliekite šaltu vandeniu, nusausinkite ir paberkite ant švaraus virtuvinio rankšluosčio, kad visiškai nudžiūtų. Suberkite kviečius į didelę salotinę. Sudėkite pomidorus, kuku..

Recepto vertinimas: 5

Rizotas su prieskoninėmis žolelėmis ir putpelių kiaušiniais

Sudėkite putpelių kiaušinius į mažą puodą su šaltu vandeniu. Kaitinkite, kol užvirs. Pavirkite dar 2 min. Kiaušinius atvėsinkite po šaltu vandeniu, nulupkite ir perpjaukite perpus. Ant vidutinės ugnies didelėje keptuvėje įkaitinkite aliejų. Sudėkite svogūnus ir salierus. Pak..

Recepto vertinimas: 0

NEAPOLIEČIŲ KUKURŪZŲ SRIUBA

Kmynus pakepinti aliejuje, sudeti smulkinta cesnaka ir visus prieskonius. Sultini uzvirti, sudeti kukuruzu seklas, sudeti kepintus prieskonius ir virti ant mazos ugnies 15 min. Pries patiekiant sriuba mikseriu suplakama ir sumaisoma su jogurtu. I kiekviena lekste idedame truputi konservuotu kukuruzu..

Recepto vertinimas: 0

NAMINĖS DEŠRELĖS

Mesa sumalama mesamale, pridedama prieskoniu, susmulkinto cesnako, supjaustytu svogunu, druskos ir truputi sultinio ar vandens (jeigu mase kieta). Viskas labai gerai isminkoma ir nekietai sukemsama i zarnas. Desreles persukamos porcijomis ir verdamos truputi pasudytame vandenyje, o isimtos apkepinam..

Recepto vertinimas: 0

DARŽOVIŲ APKEPAS

Nuplaukite ir supjaustykite darzoves griezineliais, o svogunus - labai plonais ziedelias.Suberkite darzoves paeiliui i skarda ir apipilkite aliejumi. Apibarstykite prieskoniais ir tarkuotu suriu.Kepkite 200 laipsniu karstumo orkaiteje 20-25 min., kol darzoves suminkstes. Patiekite su kumpiu arba gri..

Recepto vertinimas: 0

KIAULIENOS ESKALOPAS SU VOVERAIČIŲ PADAŽU

Paruosti marinata: visus ingridientus sudeti i viena inda ir ismaisyti.Sonine ideti i marinata 2 valandom.Paruosti padaza: voveraites nuplikyti pasudytu vandeniu. Keptuveje ikaitinti sviesta ir jame pakepinti voveraites, susmulkintąa svogunaą, rozmarianą. Po to supilti grietinęe ir vayną, pasii..

Recepto vertinimas: 5

Krevečių ir avokado salotos

Susmulkinę svogūną ir laiškus, išpjaukite agurko sėklas ir supjaustykite likusias dalis. Avokado vaisių apipjaukite išilgai apie kaulą ir puses atskirkite. Supjaustykite krevetes į 1 centimetro dydžio gabalėlius, sudėkite susmulkintus svogūnus, svogūno laiškus, agurką, a..

Recepto vertinimas: 4

„Kulebiaka" su šokoladiniais ryžiais ir raudona žuvimi

•Į puodą įpilame 1 stiklinę vandens, suberiame ryžius ir verdame, kol ryžiai suminkštėja. Baigiant virti suberiame šokoladą ir paverdame, kol šokoladas ištirpsta. •Kitame puode nedideliame kiekyje vandens verdame špinatus. Verdame, kol nelieka vandens. Špinatus nuvarviname.•Į ke..

Recepto vertinimas: 4

Salotos su fermentiniu sūriu

Į lėkštę sudedame suplėšytus salotų lapus, suberiame susmulkintus marinuotus agurkus, bulves, paprikas, kukurūzus, svogūnų laiškus, užpilame paruoštu padažu. (skanaus :))..

Recepto vertinimas: 0

Saldžiarūgštė kiaulienos filė

PasiruošimasKiauliena supjaustyt 10 g gabaliukais. Į dubenį sudėti kiaulieną, kiaušinio baltymą, krakmolą (KOKĮ KIEKĮ, NŽN, KNYGOJ KLAIDA, NENURODYTA) ir maišyti kol mėsa pasidengs storu pastos sluoksniu.Kitam inde sumaišyti porą, imbierą, česnaką, sojos padažą, vyną, cukrų, ac..

Recepto vertinimas: 0

Raktiniai žodžiai: susmulkinto