16 rezultatų ieškant "svaraini"

SALDAINIAI "SVARAINIUKAI"

Visus produktus ismaisome. Mase turi pastoveti, kol isbrinks kokosas. Jai sustangrejus darome mazus saldainiukus ir apibarstome juos kokoso drozlemis.Siuos saldainius galima laikyti ilgai, jie padziusta ir pasidaro dar skanesni...

Recepto vertinimas: 0

Cukinijų, obuolių, svarainių uogienė

Cukinijas ir obuolius nulupti, pasalinti seklas ir supjaustyti kubeliais. Svarainius supjaustyti plonomis skiltelemis. Paruostus produktus uzpilti cukrumi ir palaikyti 6 8 vai. Tuomet uzvirinti ir vel palaikyti per nakti. Issiskyrusias sultis nupilti ir virti, kol ju turis sumazes trecdaliu. Karstas..

Recepto vertinimas: 3

Cukinijų kompotas su svarainiais

Cukinija nulupti, pasalinti seklas su jas gaubianciu minkstimu ir supjaustyti kubeliais. Paruosta cukinija blansiruoti 80 C pasaldintame ir parugstintame vandenyje 5-6 min. Svarainius supjaustyti plonomis skiltelemis ir isimti seklas.Cukinijas ir svarainius sluoksniais deti i pasterizavimui paruostu..

Recepto vertinimas: 5

Cukinijų ir svarainių tyrė su česnakais

Cukinijas nulupti, pasalinti seklas su jas gaubianciu minkstimu, supjaustyti stambiais kubeliais ir, ipylus nedideli kieki vandens, pasutinti. Tuomet pertrinti per kiaurasamti, sumaisyti su svarainiu tyre, sudeti sumaltus kvapiuosius pipirus, smulkiai supjaustytus krapus, sukapota cesnaka, pasudyti ..

Recepto vertinimas: 0

Cukinijų ir svarainių tyrė su petražolėmis

Cukinija nulupti, pasalinti seklas su jas gaubianciu minkstimu, supjaustyti gabaliukais ir, ipylus nedideli kieki vandens, pasutinti. Tuomet pertrinti per kiaurasamti, sumaisyti su svarainiu tyre, suberti mesmale sumaltas petrazoles, paskaninti cukrumi ir pasudyti.Tyre virti nuolat maisant 5-6 min. ..

Recepto vertinimas: 0

Cukinijų ir svarainių tyrė su muskatais

Cukinija nulupti, pasalinti seklas su jas gaubianciu minkstimu, supjaustyti gabaliukais ir, ipylus nedideli kieki vandens, patroskinti. Tuomet pertrinti per kiaurasamti ir, sumaisius su svarainiais, suberti sutarkuota muskato riesuta, paskaninti cukrumi ir pasudyti.Tyre virti nuolat maisant 5-6 min...

Recepto vertinimas: 0

Žali svarainiai su cukrumi

Gerai nuplautus sunokusius svarainius perplauti virintu vandeniu, supjaustyti plonomis skiltelemis, isimti seklas ir seklalizdzius. Taip paruostus svarainius sudeti i svarius stiklainius sluoksniuojant su cukrumi, gerai suslegti, gausiai apibarstyti cukrumi ir uzdaryti plastmasiniais dangteliais. La..

Recepto vertinimas: 5

Svarainių sultys be cukraus

I sulciapuodi sudeti isvalytus, skiltelemis supjaustytus svarainius. Is sulciapuodzio tekancias karstas sultis tuoj pat supilti i svarius butelius arba stiklainius ir sandariai uzdaryti.Sultis patogiausia laikyti 0,25 l talpos buteliukuose su uzsukamais dangteliais (nuo mineralinio vandens) arba 0,2..

Recepto vertinimas: 3

Svarainių sirupas

Isvalytus svarainius supjaustyti plonais griezineliais, sumaisyti su cukrumi ir sudeti i stiklaini. Laikyti kambario temperaturoje, kol istirps cukrus. Cukrui istirpus laikyti vesioje vietoje 5-6 paras. Kai cukraus dedama 1 kg, nukosus sirupa supilti i svarius butelius, sandariai uzkimsti ir laikyti..

Recepto vertinimas: 4

Svarainių uogienė

Nuplautus svarainius supjaustyti griezineliais, isimti seklaiizdzius ir pasaldintame vandenyje (1 l vandens 100 g cukraus) plikyti 5-8 min. Is vandens, kuriame buvo plikomi svarainiai, ir 800 g cukraus isvirti sirupa, pakaitinti iki virimo (bet neuzvirinti), sudeti svarainius ir 4-5 vai. palaikyti. ..

Recepto vertinimas: 0

Svarainių ir moliūgų tyrė su prieskoniais

Moliugus nulupti, isimti seklas su minkstimu, supjaustyti stambokais gabalais, deti i puoda, ipilti stikline vandens ir sutinti, kol suminkstes. Susutusia mase sutrinti, sumaisyti su svarainiu tyre, suberti sumaltus prieskonius, pagal skoni pasudyti, paskaninti cukrumi ir pavirti 4-5 min. nuolat mai..

Recepto vertinimas: 0

Svarainių ir kriaušių tyrė

Svarainius ir kriauses nuplauti, supjaustyti skiltelemis, isimti seklas bei seklalizdzius, ipilti 0,5 stiklines vandens ir virti, kol vaisiai issileis. Paskui suberti cukru ir virti nuolat maisant, kol mase prades tirsteti ir keisti spalva.Karsta mase supilstyti i svarius stiklainius ir uzdaryti met..

Recepto vertinimas: 0

Saldi svarainių ir moliūgų tyrė

Moliugus nulupti, isimti seklas su minkstimu, supjaustyti kubeliais ir iskepti orkaiteje. Svarainius supjaustyti skiltelemis, isvalyti seklas ir seklalizdzius. Svarainius ir keptus moliugus sudeti i puoda, ipilti 0,5 stiklines vandens, suberti cukru ir nuolat maisant virti, kol mase prades tirsteti...

Recepto vertinimas: 0

Svarainių ir prieskoninių daržovių tyrė

Svarainius supjaustyti skiltelemis ir sumaisyti su nuluptais ir kubeliais supjaustytais arba rupia trintuve sutarkuotais moliugais. Ipilti apie 0,5 l vandens ir virti apie 20 min. Gauta mase pertrinti per tinkleli, sudeti smulkiai supjaustytus zalumynus, pasudyti pagal skoni ir kaitinti uzdengtame e..

Recepto vertinimas: 0

Moliūgų ir svarainių kompotas

Moliugus supjaustyti kubeliais, svarainius - griezineliais. Moliugus ir svarainius sudeti i verdanti pasaldinta vandeni ir virti ant silpnos ugnies tol, kol suminkstes.Moliugu ir svarainiu kompotas gali buti konservuojamas ziemai. Tada reikia pilti maziau vandens, o pries vartojant skiesti virintu v..

Recepto vertinimas: 3

Sedulų džemas II

Prinokusias nukritusias sedulas nuplauti, perrinkti ir isimti kauliukus. Sudeti i virimo inda, pripilti obuoliu ar svarainiu sulciu ir maisant virti 10 min. Po to prideti cukraus ir virti nuolat maisant apie 40 min...

Recepto vertinimas: 0

Raktiniai žodžiai: svaraini