25 rezultatų ieškant "kremas"

Tortukas

Želatiną ištirpinti ir pakaitinti ir supilti į išplaktą greitinėlę.Plakant grietinėlę aš truputuką įpyliau cukraus .Kremą palaikyti šaltai,kad truputuką sustingtų. Riešutus reikia susmulkinti.smulkintus riešutus pakepinti,kol gražiai pagels. Sviestą ištirpinti,sup..

Recepto vertinimas: 0

Rūkyto kumpio kremas

Miltai pakepinami ištirpintame svieste, atkiedžiami pienu, pavirinami ir gerai ištrinami. Ataušęs padažas išplakamas plaktuvu iki putų, įdedamas smulkiai sukapotas kumpis, supilami drebučiai, konjakas ir prieskoniai, įlašinama keli lašai burokėlių sulčių ir vėl plakama, kol pabąl..

Recepto vertinimas: 0

Plikytiniai

Vanduo užvirinamas su sviestu. Šiuo karštu skysčiu užplikomi miltai ir intensyviai maišoma, kol tešla atšoka nuo dubenėlio kraštų. Tada po vieną įmušami kiaušiniai. Paruošta tešla neblogai išlaiko formą (būna neperskysta ir nekieta). Ant riebalais išteptos skardos drėgnu šauk..

Recepto vertinimas: 0

Griliažinis tortas

Baltymus išplakti su cukrumi, kad būtų tiršta masė, sudėti riešutus, medų. Masę užtepti ant vaflių ir atskirai džiovinti (ne kepti) vidutiniškai pakaitintoje orkaitėje. Dubenėlyje, pastatytame ant puodo su verdančiu vandeniu, kiaušinius išplakti su cukrumi, suberti kakavą. Atvės..

Recepto vertinimas: 3

Mini tortas su kiviais

Miltus sumaišyti su miltiniu cukrumi, persijoti ir papilti ant lentos. Miltuose padaryti duobutę. Sudėti gabaliukais supjaustytą šaltą sviestą ir peiliu iš kraštu užverčiant miltus kapoti iki gausis kruopelės. Po to sudėti suplaktą kiaušinį, supilti truputį pasūdytą pieną, citri..

Recepto vertinimas: 0

Keptų obuolių kremas

Kepti antaniniai obuoliai pertrinami pro sietelį. Tryniai gerai išsukami su cukrumi, sumaišomi su obuolių tyre, išplaktais baltymais, ištirpdyta želatina ir prieskoniais. Išmaišius kremas sukrečiamas į vandeniu pavilgytą skardinę gražią formą ir atšaldoma. Prieš tiekiant forma mi..

Recepto vertinimas: 0

Grietinėlės (grietinės) kremas

Grietinėlė ar grietinė turi būti šviežia ir gerai atšaldyta. Moliniame dubenyje (arba mikseryje) ji plakama, kol pasidaro putos. Tada suberiamas cukrus ir vanilinis cukrus arba įlašinama pora lašų prieskoninių esencijų, išmaišoma ir atšaldoma. Po to kremas sukrečiamas į lėkštę..

Recepto vertinimas: 3

Tortas „Napoleonas"

Ant virtuvinės lentos paberiami miltai, užbarstoma druskos, padarius duobutę, supilama grietinė, įmušamas kiaušinis, padedamas atšaldytas supjaustytas sviestas ir šaltoje patalpoje kapojama, kol tešloje nelieka sausų miltų. Tada tešla suspaudžiama, padedama ant lėkštės ir, prideng..

Recepto vertinimas: 4

Prancūziškas tortas

Užmaišyti trapią tešlą, suvynioti į polietileną ir 30 min. įdėti į šaldytuvą. Iškočioti, kad atitiktų tortinės formos dugną, ir subadyti šakute. Plikyta tešla: užvirti stiklinę vandens su sviestu ir žiupsneliu druskos, suberti miltus, maišyti, kol tešla atstos nuo puodo..

Recepto vertinimas: 3

Riešutinis tortas

Į persijotus miltus dėti tešlos produktus ir gerai išmaišyti. Sviestu pateptoje ir džiūvėsėliais pabarstytoje tortinėje iškepti 3 tešlos lakštus. Kremo produktus sudėti į puodą ir maišant, kad neprisviltų, išvirti. Nukelti nuo ugnies ir dar kartą gerai pamaišyti. Kai kremas at..

Recepto vertinimas: 0

Velykinis tortas

Į miltus, pabertus ant lentos, burokine tarka tarkuojamas per naktį šaldytuve laikytas margarinas. Ant viršaus sudedama visa grietinė, 2 tryniai, supilamos citrinos sultys, suberiamas vanilinis cukrus, tada tešla kapojama dideliu peiliu, stumiant nuo šonų į vidurį. Taip maišoma, kol vis..

Recepto vertinimas: 2

Šviežių braškių kremas

Braškes nuplaukite, jų kotelius nuskabykite. Želatiną išbrinkykite. 200 g braškių ir 2 šaukštus citrinų sulčių išplakite elektriniu plakikliu. Likusias uogas perpjaukite per pusę. Į pieną ir kokosų pieną įberkite vanilinio cukraus ir pakaitinkite puodelyje ant mažos ugn..

Recepto vertinimas: 3

Merengos su šokolado įdaru

Įkaitinkite orkaitę iki 130°C. Išklokite kepimo skardą kepimo popieriumi ir ant popieriaus pažymėkite 23 cm skersmens apskritimus. Dideliame dubenyje elektriniu plakikliu vidutiniu greičiu suplakite kiaušinių baltymus iki standžių putų. Padidinę plakiklio greitį, palaipsniui į..

Recepto vertinimas: 0

Baltojo šokolado pyragas

Įkaitinkite orkaitę iki 170°C. Ištepkite sviestu ir apibarstykite miltais 23 cm skersmens atidaromą formą. Didelėje keptuvėje sumaišykite sviestą, šokoladą, rudąjį cukrų, pieną ir kukurūzų sirupą ir kaitinkite virš mažos ugnies iki vientisos masės. Neužvirinkite. Padėk..

Recepto vertinimas: 3

"Velnio" pyragas

Įkaitinkite orkaitę iki 180°C. Ištepkite sviestu dvi 23 cm skersmens apvalias formas. Išklokite jas vaškuotu popieriumi. Ištepkite jį sviestu. Ištirpinkite šokoladą prikaistuvyje dvigubu dugnu, įstatytame į puodą su lėtai verdančiu vandeniu. Palikite atvėsti. Įmaišykite pie..

Recepto vertinimas: 3

Pyragaičiai "Vasara"

Kiaušinių trynius atskiriame nuo baltymų ir išplakame su 120 g cukraus, pastatę dubenėlį virš garų, sukame, kol masė tampa balta, vienalytė. Toliau plakdami pamažu beriame persijotus, su krakmolu sumaišytus miltus. Baltymus plakame tol, kol susidaro standžios putos. Atsargiai įmaiš..

Recepto vertinimas: 0

Tortas "Paletė"

Miltus, rišutus bei cukrų suberkite ant lentos, sudėkite sviestą, supjaustytą gabaliukais, į kauburėlio vidų įmuškite kiaušinį. Suberkite kepimo miltelius, druską, supilkite citrinų esenciją. Produktus kapokite peiliu plačiais ašmenimis. Kai neliks sausų miltų ir sviesto kruopel..

Recepto vertinimas: 0

Vaflių tortas

Marcipaninę masę mikseriu arba plakimo šluotele išmaišykite su džemu bei likeriu ar citrinų sultimis iki vientisumo. Šiuo įdaru aptepkite 4 vaflius. Kiekvieną vaflį su įdaru uždenkite neapteptu vafliu. Šias poreles paslėkite sunkiu puodu arba panašiu daiktu. Paslėgtus vaflius ..

Recepto vertinimas: 4

Paprastas sviestinis kremas

Cukraus pudrą persijoti. Minkštą sviestą išsukti iki purios masės, sudėti trynius, suberti cukraus pudrą ir viską dar kartą gerai išmaišyti. Pagardinti ryžių degtine (arba romu, arba likeriu) bei vanilės lazdelės šerdimi (arba kakava, arba šokoladu, arba riešutais). Kremas turi ..

Recepto vertinimas: 0

Grietinėlės kremas su vaisiais

Konservuotus vaisius padėti, kad nuvarvėtų skystis, ir smulkiai supjaustyti. Želatiną suberti į šaltą vandenį ir 10-15 min. brinkinti. Paskui nusunkti. Sultis arba vandenį įkaitinti ir jame ištirpinti želatiną. Ją šiek tiek ataušinti. Grietinėlę išplakti, įmaišyti persijotą ..

Recepto vertinimas: 0

Trikampėliai su mandarinais ir mascarpone sūriu

Jei naudojate šaldytą sluoksniuotą tešlą- ją atšildyti. Orkaitę įkaitinti iki 200°C temperatūros. Tešlą iškočioti ir supjaustyti į 20 trikampių. Juos sudėti ant kepimo popieriumi išklotos skardos ir aptepti tryniu. Baltymus išplakti iki standžių putų. Plakant po truputį sub..

Recepto vertinimas: 0

Riešutų kremas

Trynius suplakame su cukrumi ir 1 stikline pieno. Supilame sia mase i puodeli, pastatome ant mazos ugnies ir nuolat plakame po truputi suberdami miltus bei supildami likusi piena. Kai kremas uzverda, nukaiciame. Imaisome i krema sumaltus riesutus ir vanilini cukru. Kai kremas pravesta, imaisome mink..

Recepto vertinimas: 0

''Medaus'' tortas

Tešlos ruošimas Ant garų ištirpinti sviestą, įmušti kiaušinius ir maišant įberti cukraus, medaus, sodos. Po to maišant berti po stikline miltų. Tešlą iškočioti į blynus (lengviau kočioti kai tešla šilta) ir dėti kepti į orkaitę. Iškeptus blynus paliekam atvės..

Recepto vertinimas: 2

Kremas su braškėmis

Plakimo inde suplakame kondensuota piena su pienu, konjaku ir vaniliniu cukrumi. Zelatina isbrinkiname 3-juose saukstuose pieno, istirpiname ir po truputi supilame i plakama krema. Kai kremas pradeda stingti, ji plakame,kol susidaro putos. Braskes nuplauname, perpjauname pusiau ir vidinemis pusemis ..

Recepto vertinimas: 5

Morenginis kavos pyragas

pirmiausia pasiruošiame morenginę masę - išplakame baltymus su cukraus pudra. Kad gautųsi gera tiršta bezė, reikia šviežių kiaušinių baltymų. Kad išsiplaktų lengvai, įberkite žiupsnelį druskos ir plakite baltymus, kol pradės atsirasti putos, po to po truputį ebrkite cukraus pudr..

Recepto vertinimas: 2

Raktiniai žodžiai: kremas