25 rezultatų ieškant "kremas"

Vištienos kremas

Vištieną ištrinkite prieskoniais ir tris kartus gerai permalkite. Masę pasūdykite, supilkite vyną, prieskonius ir gerai išsukite. Į sultinį supilkite išmirkytą želatiną. Stingstančius drebučius sumaišykite su mėsos mase ir išplakta grietinėle. Kremą sukrėskite į formą ir laik..

Recepto vertinimas: 0

Rūkyto kumpio kremas

Miltai pakepinami ištirpintame svieste, atkiedžiami pienu, pavirinami ir gerai ištrinami. Ataušęs padažas išplakamas plaktuvu iki putų, įdedamas smulkiai sukapotas kumpis, supilami drebučiai, konjakas ir prieskoniai, įlašinama keli lašai burokėlių sulčių ir vėl plakama, kol pabąl..

Recepto vertinimas: 0

Obuolinis kremas

Obuoliai suvirinami ir pertrinami per sietelį. Baltymai suplakami su 0,5 stiklinės cukraus ir sumaišomi su obuoliais. Grietinėlė suplakama su likusiu cukrumi ir sumaišoma su obuolių tyre. Tada įdedama ištirpinta želatina ir viskas sustingdoma. Skanaus. ..

Recepto vertinimas: 0

Plikytiniai

Vanduo užvirinamas su sviestu. Šiuo karštu skysčiu užplikomi miltai ir intensyviai maišoma, kol tešla atšoka nuo dubenėlio kraštų. Tada po vieną įmušami kiaušiniai. Paruošta tešla neblogai išlaiko formą (būna neperskysta ir nekieta). Ant riebalais išteptos skardos drėgnu šauk..

Recepto vertinimas: 0

Mini tortas su kiviais

Miltus sumaišyti su miltiniu cukrumi, persijoti ir papilti ant lentos. Miltuose padaryti duobutę. Sudėti gabaliukais supjaustytą šaltą sviestą ir peiliu iš kraštu užverčiant miltus kapoti iki gausis kruopelės. Po to sudėti suplaktą kiaušinį, supilti truputį pasūdytą pieną, citri..

Recepto vertinimas: 0

Rūgštynių sriuba - kremas

Bulves nuplauname, nulupame, smulkiai supjaustome, sudedame į pasūdytą vandenį ir verdame 20 min. Rūgštynes perrenkame, nuplauname, smulkiai supjaustome, sudedame į kitą puodą ir troškiname 5 min. svieste, nuolat maišydami mediniu šaukštu, kad neprisviltų. Į puodą su bulvėmis ..

Recepto vertinimas: 0

Keptų obuolių kremas

Kepti antaniniai obuoliai pertrinami pro sietelį. Tryniai gerai išsukami su cukrumi, sumaišomi su obuolių tyre, išplaktais baltymais, ištirpdyta želatina ir prieskoniais. Išmaišius kremas sukrečiamas į vandeniu pavilgytą skardinę gražią formą ir atšaldoma. Prieš tiekiant forma mi..

Recepto vertinimas: 0

Grietinėlės (grietinės) kremas

Grietinėlė ar grietinė turi būti šviežia ir gerai atšaldyta. Moliniame dubenyje (arba mikseryje) ji plakama, kol pasidaro putos. Tada suberiamas cukrus ir vanilinis cukrus arba įlašinama pora lašų prieskoninių esencijų, išmaišoma ir atšaldoma. Po to kremas sukrečiamas į lėkštę..

Recepto vertinimas: 3

Tortas „Napoleonas"

Ant virtuvinės lentos paberiami miltai, užbarstoma druskos, padarius duobutę, supilama grietinė, įmušamas kiaušinis, padedamas atšaldytas supjaustytas sviestas ir šaltoje patalpoje kapojama, kol tešloje nelieka sausų miltų. Tada tešla suspaudžiama, padedama ant lėkštės ir, prideng..

Recepto vertinimas: 4

Grietininiai pyragėliai

Miltus sukapoti su sviestu, suberti cukrų, kepimo miltelius. Tada įmušti kiaušinį (kad tešla būtų puresnė, pirma dėti trynį, o paskui pusę išplakto baltymo) ir greitai užminkyti tešlą. Valandą palaikyti šaldytuve. Atšaldytą tešlą iškočioti 0,5 cm. storiu sluoksniu ir formel..

Recepto vertinimas: 0

Riešutinis tortas

Į persijotus miltus dėti tešlos produktus ir gerai išmaišyti. Sviestu pateptoje ir džiūvėsėliais pabarstytoje tortinėje iškepti 3 tešlos lakštus. Kremo produktus sudėti į puodą ir maišant, kad neprisviltų, išvirti. Nukelti nuo ugnies ir dar kartą gerai pamaišyti. Kai kremas at..

Recepto vertinimas: 0

Velykinis tortas

Į miltus, pabertus ant lentos, burokine tarka tarkuojamas per naktį šaldytuve laikytas margarinas. Ant viršaus sudedama visa grietinė, 2 tryniai, supilamos citrinos sultys, suberiamas vanilinis cukrus, tada tešla kapojama dideliu peiliu, stumiant nuo šonų į vidurį. Taip maišoma, kol vis..

Recepto vertinimas: 2

Merengos su šokolado įdaru

Įkaitinkite orkaitę iki 130°C. Išklokite kepimo skardą kepimo popieriumi ir ant popieriaus pažymėkite 23 cm skersmens apskritimus. Dideliame dubenyje elektriniu plakikliu vidutiniu greičiu suplakite kiaušinių baltymus iki standžių putų. Padidinę plakiklio greitį, palaipsniui į..

Recepto vertinimas: 0

Baltojo šokolado pyragas

Įkaitinkite orkaitę iki 170°C. Ištepkite sviestu ir apibarstykite miltais 23 cm skersmens atidaromą formą. Didelėje keptuvėje sumaišykite sviestą, šokoladą, rudąjį cukrų, pieną ir kukurūzų sirupą ir kaitinkite virš mažos ugnies iki vientisos masės. Neužvirinkite. Padėk..

Recepto vertinimas: 3

"Velnio" pyragas

Įkaitinkite orkaitę iki 180°C. Ištepkite sviestu dvi 23 cm skersmens apvalias formas. Išklokite jas vaškuotu popieriumi. Ištepkite jį sviestu. Ištirpinkite šokoladą prikaistuvyje dvigubu dugnu, įstatytame į puodą su lėtai verdančiu vandeniu. Palikite atvėsti. Įmaišykite pie..

Recepto vertinimas: 3

Tortas "Paletė"

Miltus, rišutus bei cukrų suberkite ant lentos, sudėkite sviestą, supjaustytą gabaliukais, į kauburėlio vidų įmuškite kiaušinį. Suberkite kepimo miltelius, druską, supilkite citrinų esenciją. Produktus kapokite peiliu plačiais ašmenimis. Kai neliks sausų miltų ir sviesto kruopel..

Recepto vertinimas: 0

Vaflių tortas

Marcipaninę masę mikseriu arba plakimo šluotele išmaišykite su džemu bei likeriu ar citrinų sultimis iki vientisumo. Šiuo įdaru aptepkite 4 vaflius. Kiekvieną vaflį su įdaru uždenkite neapteptu vafliu. Šias poreles paslėkite sunkiu puodu arba panašiu daiktu. Paslėgtus vaflius ..

Recepto vertinimas: 4

Paprastas sviestinis kremas

Cukraus pudrą persijoti. Minkštą sviestą išsukti iki purios masės, sudėti trynius, suberti cukraus pudrą ir viską dar kartą gerai išmaišyti. Pagardinti ryžių degtine (arba romu, arba likeriu) bei vanilės lazdelės šerdimi (arba kakava, arba šokoladu, arba riešutais). Kremas turi ..

Recepto vertinimas: 0

Kavos kremas

Vanilės lazdelę perpjauti išilgai ir įdėti į verdantį pieną. Nukėlus puodą nuo ugnies keletą minučių palaikyti, kad prisitrauktų. Vanilės lazdelę išimti. Kitame puode iki vientisos konsistencijos sumaišyti krakmolą, pudingo miltelius, trynius bei cukrų. Į kremą po truputį pl..

Recepto vertinimas: 0

Grietinėlės kremas su vaisiais

Konservuotus vaisius padėti, kad nuvarvėtų skystis, ir smulkiai supjaustyti. Želatiną suberti į šaltą vandenį ir 10-15 min. brinkinti. Paskui nusunkti. Sultis arba vandenį įkaitinti ir jame ištirpinti želatiną. Ją šiek tiek ataušinti. Grietinėlę išplakti, įmaišyti persijotą ..

Recepto vertinimas: 0

DUONOS - ABRIKOSŲ KREMAS

Dziovintus abrikosus 30 min. pamerkiame vandenyje. Paskui siame vandenyje juos ir isverdame. Duona sutarkuojame. Isvirtus abrikosus pertriname per sieteli, suberiame prieskonius ir tarkuota duona. Viska gerai ismaisome. Grietinele isplakame su cukraus pudra. Krema sudedame i taure ir puosiame plakta..

Recepto vertinimas: 0

Riešutų kremas

Trynius suplakame su cukrumi ir 1 stikline pieno. Supilame sia mase i puodeli, pastatome ant mazos ugnies ir nuolat plakame po truputi suberdami miltus bei supildami likusi piena. Kai kremas uzverda, nukaiciame. Imaisome i krema sumaltus riesutus ir vanilini cukru. Kai kremas pravesta, imaisome mink..

Recepto vertinimas: 0

''Medaus'' tortas

Tešlos ruošimas Ant garų ištirpinti sviestą, įmušti kiaušinius ir maišant įberti cukraus, medaus, sodos. Po to maišant berti po stikline miltų. Tešlą iškočioti į blynus (lengviau kočioti kai tešla šilta) ir dėti kepti į orkaitę. Iškeptus blynus paliekam atvės..

Recepto vertinimas: 2

Kremas su braškėmis

Plakimo inde suplakame kondensuota piena su pienu, konjaku ir vaniliniu cukrumi. Zelatina isbrinkiname 3-juose saukstuose pieno, istirpiname ir po truputi supilame i plakama krema. Kai kremas pradeda stingti, ji plakame,kol susidaro putos. Braskes nuplauname, perpjauname pusiau ir vidinemis pusemis ..

Recepto vertinimas: 5

Morenginis kavos pyragas

pirmiausia pasiruošiame morenginę masę - išplakame baltymus su cukraus pudra. Kad gautųsi gera tiršta bezė, reikia šviežių kiaušinių baltymų. Kad išsiplaktų lengvai, įberkite žiupsnelį druskos ir plakite baltymus, kol pradės atsirasti putos, po to po truputį ebrkite cukraus pudr..

Recepto vertinimas: 2

Raktiniai žodžiai: kremas