21 rezultatų ieškant "versienos"

Veršienos kepsnys su daržovėmis

1. Keptuvę įkaitiname iki 220 oC. Šalavijo šakelę susmulkiname ir užberiame ant veršienos. Mėsą užklojame lašinių griežinėliais. Skardoje išlydome sviestą, dedame veršieną ir 30 min. kepame orkaitėje. 2. Vandenį pakaitiname ir jame ištirpiname sultinio koncentratą. Įberiame ..

Recepto vertinimas: 0

Veršienos suktinukai su alyvomis

1. Ant kiekvieno veršienos eskalopo dedame pusiau sulenktą kumpio gabalėlį. Suktinuką susukame ir surišame virtuviniu siūlu. Keptuvėje įkaitiname aliejų ir sudedame veršienos suktinukus su svogūnais. Pagardiname čiobreliais ir mairūnais, druska ir pipirais. Suberiame kubeliais pjausty..

Recepto vertinimas: 0

Virtas veršienos vyniotinis

Mėsą apibarstyti druska, pipirais ir imbieru. Lašinukus supjaustyti, morką ir petražolę sutarkuoti. Visus produktus sudėti ant mėsos. Mėsą suvynioti, surišti ir virti 1 valandą. Vyniotinį patiekti karštą su bulvėmis. Skanaus. ..

Recepto vertinimas: 0

Veršienos suktinukai

Mėsą supjaustyti, išmušti, apibarstyti druska ir pipirais. Sviestą išsukti su krapais. Ant kiekvieno mėsos gabalo uždėti po sviesto gabalėlį, susukti ir surišti siūlu. Suktinukus pakepinti, o vėliau patroškinti 15 minučių. Pagaminti padažą iš mėsos sultinio, miltų ir grietinė..

Recepto vertinimas: 0

Veršienos suktinukai su kumpiu

Mėsą supjaustyti ir išmušti. Kumpį supjaustyti, o virtus kiaušinius perpjauti pusiau. Ant kiekvieno mėsos gabalėlio uždėti po pusę kiaušinio ir gabalėlį kumpio, susukti, persmeigti degtuku. Suktinukus pakepti. Tada įpilti vandens ir troškinti 1 valandą. Išėmus mėsą, į skystį ..

Recepto vertinimas: 0

Kepti veršienos griežinėliai

Mėsą supjaustyti, išmušti, apšlakstyti citrinos sultimis ir palaikyti šaltai. Tada pavolioti miltuose ir pakepinti. Tada įpilti vandens ir 20 minučių troškinti. Galiausiai įdėti grietinės, dar truputį patroškinti. Skanaus. ..

Recepto vertinimas: 0

Veršienos pjausnys

Mėsą supjaustyti, išmušti, apšlakstyti citrinos sultimis ir palaikyti šaltai. Kiaušinį išplakti su druska ir pienu. Tada mėsos gabalus pavolioti miltuose, kiaušinyje, džiūvėsiuose ir kepti. Iškepus, sudėti į puodą apšlakstyti sviestu. Iš riebalų padaryti padažą su grietine ir..

Recepto vertinimas: 0

Makaronai su veršienos šonkauliais

Veršienos šonkaulius supjaustyti mažais gabalėliais ir pakepinti svieste. Morką rupiai sutarkuoti, svogūną ir česnaką susmulkinti. Daržoves sumaišyti su šonkauliukais, suberti prieskonius ir patroškinti. Makaronus išvirti pasūdytame vandenyje, išgriebus nuvarvinti ir perlieti šaltu..

Recepto vertinimas: 0

Rytietiškasis veršienos kebabas

Mėsą suverkite ant 8 [medinių] iešmų. Sumaišykite slyvų, sojų padažus, česnaką, imbierą ir papriką. Mėsą apšlakstykite paprikos ir slyvų maišiniu. Iešmus virš karštos krosnelės kepkite 3-4 minutes, nepamirškite nuolatos šlakstyti padažu. Veršienos kebabą į stalą duokite..

Recepto vertinimas: 0

Žąsis su veršienos įdaru

Žąsį išvalyti ir įtrinti su druska, pipirais bei čiobreliais. Vienai valandai įdėti į šaldytuvą.Paruošti įdarą: svogūnus supjaustyti, pakepinti aliejuje. Kepenėles pakepinti ir sumalti. Sudėti piene išmirkytas ir gerai nuspaustas bandeles, maltą veršieną, įmušti kiaušinį, s..

Recepto vertinimas: 0

Veršienos muštiniai su citrinų ir apelsinų padažu

Veršieną supjaustyti, išmušti, pasūdyti, apibarstyti pipirais ir pekepinti aliejuje. Paskui 15 minučių patroškinti. Paruošti padažą: citrinos žievelę 6 minutes blanširuoti, paskui supjaustyti. Į rieblus keptuvėje supilti vermutą ir pavirinti. Sudėti citrinos žievelę, cit..

Recepto vertinimas: 0

Veršienos vyniotinis

Mėsa storesnėse vietose įpjaunama, pamušama, įtrinama su druska sumaišytais prieskoniais, sutrintu česnaku. Paskui ji susukama, įvyniojama į sudrėkintą celofaną ar marlę ir virvele surišama. Išimtas kaulas sukapojamas ir su prieskoniais bei prieskoninėmis daržovėmis 20 min paviri..

Recepto vertinimas: 0

Veršienos kepsnys vyno padaže

Į keptuvą sudedami susmulkinti veršienos kaulai, ant jų dedamas veršienos kumpio gabalas, įtrintas druska, sumaišyta su prieskoniais, pabarstoma susmulkintomis prieskoninėmis daržovėmis, užpilama trupučiu karšto vandens ar sultinio ir kepama orkaitėje 1—2 val. Padažui smulkiai..

Recepto vertinimas: 0

Žemaitiškas veršienos kumpis su obuoliais

Veršienos kumpis ar kumpio gabalas palaikomas šaltame marinate ar rūgusiame piene 2—3 val. Išimtas nusausinamas, įtrinamas druska, sumaišyta su susmulkintais prieskoniais, ir kepamas orkaitėje pridėjus susmulkintų prieskoninių daržovių, truputį sviesto ar riebalų ir įpylus šiek t..

Recepto vertinimas: 2

Žemaitiški veršienos maltiniai

Veršiena, kiauliena ir išvalytos silkės sumalamos kartu su išmirkytu ir nuspaustu pyragu, sudedamas plaktas žalias kiaušinis, prieskoniai, druska. Viskas labai gerai išsukama. Jei masė tirštoka, atskiedžiama saldžia grietinėle. Daromi 70—100 g ovalūs maltiniai ir kepami riebaluose a..

Recepto vertinimas: 0

Ryžių ir veršienos blyneliai

Ryžius sumaišome su malta veršiena, imušame kiaušinį, įberiame prieskonių, gerai išmaišome. Formuojame apvalius paplotėlius ir apvoliojame miltuose. Kitą kiaušinį iįplakame ir į jį sumerkiame paplotėlius. Įkaitiname keptuvę ir supilame aliejų. Sudedame blynus ir apkepiname iš..

Recepto vertinimas: 0

Makaronai su veršienos šonkauliais

Veršienos šonkaulius supjaustyti mažais gabalėliais ir pakepinti svieste. Morką rupiai sutarkuoti, svogūną ir česnaką susmulkinti. Daržoves sumaišyti su šonkauliukais, suberti prieskonius ir patroškinti. Makaronus išvirti pasūdytame vandenyje, išgriebus nuvarvinti ir perlieti šalt..

Recepto vertinimas: 0

Veršienos kepsnys

Veršiena gerai nuplaunama, nušluostoma, iš jos išimami kaulai. 1 kg veršienos reikia 10-12 maltų kvapiųjų pipirų, šaukštelio cukraus ir šaukštelio druskos. Tokiu mišiniu mėda įtrinama ir prismaigstoma lašinukų. Lašiniai supjaustomi 3cm. ilgio ir 1cm. pločio juostelėmis ir..

Recepto vertinimas: 0

Veršienos suktinukai

Veršieną supjaustome į 8 didelius gabalus. Kiekvieną išmušame, apibarstome grūstu česnaku, pipirais, druska, pašlakstome citrinų sultimis ir 4-6 valandoms padedame šaltai. Lašinius supjaustome į 8 lygius gabalėlius. Ant kiekvieno veršienos gabalo uždedame po lašinių gabal..

Recepto vertinimas: 0

Veršienos salotos su avokadais

Veršieną supjaustyti Šiaudeliais. Apelsinus nulupti ir supjaustyti kubeliais. Avokados vaisius perpjauti išilgai iki kaulo ir nuo žievės 0,5 cm gyliu išpjauti minkštimą. Supjaustyti kubeliais, apšlakstyti citrinos sultimis. Bananus nulupti, supjaustyti griežinėliais. Viską sudėti į ..

Recepto vertinimas: 0

Pievagrybiais įdarytas veršienos kumpis

Veršienos kumpyje aštriu peiliu įpjauname "kišenėlę", įtriname druska, prieskoniais, susmulkintais česnakais ir paliekame šaltai per naktį.Svogūnus ir pievagrybius supjaustome kubeliais, sumaišome su grietine ir paskaninę druska bei pipirais patroškiname, kol išgaruoja susidaręs skys..

Recepto vertinimas: 0

Raktiniai žodžiai: versienos