8 rezultatų ieškant "vidutinis"

Karpis keptas folijoje

Karpį išvalome, nupjauname galvą. Ištriname prieskoniais, česnakais , pabarstome pipirais, drudska. Paliekame valandai marinuotis. Po valandos apšlakstome alyvų aliejumi ir įvyniojame į foliją ir kepame apie 1 val. karštoje orkaitėje (180C). Likus 10 min iki kepimo pabaigos, ..

Recepto vertinimas: 5

Virta jautiena su krienų padažu

Mėsą (šoninę, mentę arba krūtininę) įdėti į karštą vandenį, greit užvirinti, nugraibius putas, sudėti druską, petražolės šaknį ir toliau virti ant mažos ugnies. Išvirusią mėsą išimti iš sultinio, supjaustyti skersai raumenų griežinėliais. Patiekti 'su virtomis daržov..

Recepto vertinimas: 0

Karšti sumuštiniai su grybais ir pomidorais

Grybai susmulkinami, patroškinami svieste, įdedama miltų, pamaišoma, vėliau sumaišoma su pienu arba grietine ir verdama, kol padažas sutirštėja, tada pagardinama. Ant kiekvienos riekės užtepamas griežinėlis pomidoro ir svogūno, pabarstoma tarkuoto sūrio. Svogūną galima patroškinti..

Recepto vertinimas: 0

Padažas salotoms

Viską suberti į dubenį ir gerai išmaišyti. ..

Recepto vertinimas: 0

Pikantiški ryžiai su apelsinais

Ryžius virti įpylus 5-6 stiklines vandens, nepervirti. Svogūną ir salierą pakepinti svieste, kol svogūnai pasidarys auksinės spalvos. Tada sudėti ryžius, įpilti sultis, pasūdyti. Virti 10 minučių ant silpnos ugnies. Paruoštą patiekalą galima apibarstyti tarkuota citrinos žievele. ..

Recepto vertinimas: 0

Graikiškos salotos

Nulupkite agurkus. Nupjaukite galiukus ir perpjaukite išilgai perpus. Šaukštu išskobkite sėkleles. Puseles supjaustykite 1,25 cm ilgio gabaliukais. Išpjaukite ir pašalinkite paprikų šerdis. Perpjaukite paprikas ir jas išvalykite. Supjaustykite. Nulupkite raudonąjį svogūną ir nupj..

Recepto vertinimas: 3

Padažas ryžiams iš Dramblio Kaulo Kranto

Mėsą supjaustykite gabaliukais. Nulupkite ir smulkiai supjaustykite svogūnus. Dideliame puode pašildykite aliejų, pakepinkite jame mėsą ir svogūnus. Įpilkite vandens (kad mėsa būtų tik apsemta), užvirinkite. Sudėkite turkiškus žirnius, nuluptus grybus, griežinėliais supjausty..

Recepto vertinimas: 0

Marinuoti agurkai arba pomidorai

1. I stiklaini sudeti supjaustyta morka, svoguna. Taip pat sudeti lapelius, gvazdikelius, krapu ziedus, pipirus, cukru, druska.2. Sudeti agurkus arba pomidorus. (Ziurint ka marinuojate).3. Supilti acta.4. Viska uzpilti vasarosilciu vadeniu ir pridengti dangteliu.5. I puodo dugna pakloti renksluosti,..

Recepto vertinimas: 4

Raktiniai žodžiai: vidutinis