25 rezultatų ieškant "vienodo"

Pica su daržovėmis

Iš „Malsenos“ miltinio mišinio picai paruoškite picos pagrindą. Pakelio turinį reikia suberti į dubenėlį, maišant įpilti 1,5 stiklinės vandens, 6 valgomuosius šaukštus aliejaus ir minkyti tol, kol tešla nelips prie rankų. Tešlą 1 val. palikti šiltoje vietoje, kad iškiltų. Ant ..

Recepto vertinimas: 0

Burokėlių ir svogūnų salotos II

Svogūnus ir burokėlius supjaustyti vienodo storio griežinėliais ir sudėti į dubenėlį, užpilti burokėliu sultimis, užberti druską, cukrų bei pipirus. Labai tinka prie jautienos. Skanaus! ..

Recepto vertinimas: 0

Šafraninės bulvės

Užvirinti sultinį su druska ir šafranu. Nuluptas bulves nuplauti, sudėti į puodą, supilti sultinį ir 20-25 min. virti ant mažos ugnies. Po to nukošti ir apipilti išlydytu sviestu. ..

Recepto vertinimas: 0

Mėsos kukuliai su grybais

Į faršą suberkite šaukštelį prieskonių, smulkiai pjaustytą svogūną ir česnaką. Išmaišykite. Nuplautus grybus aplipdykite faršu, suformuokite kukulį. Imkite plonai pjaustytą kumpio gabalėlį ir apjuoskite juo suformuotą faršo kukulį. Sutvirtinkite mediniais smeigtukais. Formą a..

Recepto vertinimas: 0

Kepti filė griežinėliai

Nuo mėsos nugramdyti plėves ir supjaustyti ją į 4--6 storus griežinėlius. Kiekvieną -griežinėlį apvynioti plonu rūkytos šoninės gabalėliu, prismeigti jį degtuku, uždėti šiek tiek sviesto ir kepti ant iešmo arba elektriniame kaitintuve. Po 5--6 minučių mėsos vidus būna dar ši..

Recepto vertinimas: 0

Močiutės meduolis

Medų, cukrų, margariną pakaitinti iki virimo. Atšaldyti. Sukant įmušti po viena kiaušinį. Suberti miltus. Užminkyti tešlą kaip makaronams. Ją padalyti į 5 dalis. Iškočioti vienodo dydžio 1--1,5 cm storio lakštus ir iškepti. Sviestą gerai išsukti, dedant po šaukštą obuolių ko..

Recepto vertinimas: 0

Piene virtas karpis

Išvalytas, nuplautas ir nusausintas karpis supjaustomas vienodo dydžio gabalais. Kiekvienas jų ištrinamas druska su kmynais bei kvapiaisiais pipirais ir 2- 3 valandas paliekamas šaltoje vietoje. Vėliau karpio gabalai nuplaunami šaltu vandeniu ir dedami į negilų emaliuotą puodą, kurio dug..

Recepto vertinimas: 0

Tortas "Mozaika"

Sausainius sumalame mėsmale ir sumaišome su miltiniu cukrumi, minkštu sviestu bet 1 šaukštu citrinų sulčių. Sausainių masę sudedame į tortinę formą ir išlyginame, kad gautume vienodo storio paplotį tortui. Geltoną, oranžinę ir žalią želė paruošiame, kaip nurodyta ant pakuoč..

Recepto vertinimas: 0

Braškių uogienė

Uogienei geriau tinka smulkesnės, apvalios, rūgštokos, tamsiai raudonos uogos, nes jų minkštimas tankesnis ir dėl to verdant jos mažiau ištyžta. Atrenkamos maždaug vienodo dydžio uogos, nuplaunamos ir, vandeniui nuvarvėjus, sudedamos į dubenį sluoksniais su cukrumi. Sekančią dieną ..

Recepto vertinimas: 2

Rauginti pomidorai

Rauginimui tinka užaugę žali, rausvi, rožiniai arba raudoni, bet nepernokę pomidorai. Pomidorai rauginami stiklainiuose, kibiruose arba statinaitėse. Pirmiausia pomidorai surūšiuojami, kad induose būtų maždaug vienodo prinokimo ir vienodo dydžio. Pašalinami sumaigyti, nesveiki. Perrink..

Recepto vertinimas: 0

Marinuoti saldžiarūgščiai agurkai

Nuplauti vienodo dydžio žali agurkai talpiai sudedami į 3 litrų stiklainį, perdedant nuvalytais svogūnais, krapais, krienų skridinėliais, ir užpilami verdančiu marinatu. Marinatas gaminamas išvirus vandenį su nurodytais prieskoniais (garstyčia, lauras, pipirai, actas, vanduo, cukrus, ..

Recepto vertinimas: 0

Obuolienė

Vienodo dydžio, vienodo prinokimo obuolius plonai nulupkite ir pjaustykite į 8 dalis, išimkite sėklalizdžius. Skilteles sudėkite į emaliuotą indą, užberkite cukrumi, išmaišykite ir palikite per naktį kambario temperatūroje. Kitą dieną pusę obuolių skiltelių išimkite, o likusias ..

Recepto vertinimas: 0

Tortas „Napoleonas"

Ant virtuvinės lentos paberiami miltai, užbarstoma druskos, padarius duobutę, supilama grietinė, įmušamas kiaušinis, padedamas atšaldytas supjaustytas sviestas ir šaltoje patalpoje kapojama, kol tešloje nelieka sausų miltų. Tada tešla suspaudžiama, padedama ant lėkštės ir, prideng..

Recepto vertinimas: 4

Grietinėje troškinti baklažanai

Parinkti baklažanus vienodo dydžio, supjaustyti griežinėliais 1,5 cm storio, pabarstyti druska ir pipirais ir palaikyti po svoriu ir leisti nubėgti sultims. Po to pavolioti miltuose ir pakepinti ant silpnos ugnies. Žiedais pjaustytus svogūnus taip pat pakepinti aliejuje ir įdėti smulk..

Recepto vertinimas: 0

Obuoliai tešloje

Miltus kapoti su sviestu, išmaišyti su cukrumi ir vaniliniu cukrumi, įdėti keletą šaukštų grietinės i kapojant minkyti tešlą. Tada įdėti į dubenėlį, uždengti, 2val. palaikyti šaldytuve. Vienodo dydžio obuolius nuplauti, nulupti, išpjauti sėklalizdžius, o į jų vietą įberti..

Recepto vertinimas: 0

Pyragas su sardinėmis, pomidorais ir svogūnais

Pomidorus perpjauname per pusę. Svogūnų laiškus supjaustome smulkiai. Kiaušinį išplakame. Tešlą iškočiojame, supjaustome keturiais vienodo dydžio stačiakampiais ir sudedame į skardą. Pomidorus, sardines ir svogūnų laiškus sudedame ant tešlos gabalėlių, o iš kraštų paliekame..

Recepto vertinimas: 0

Sumuštiniai su lašiša

Nupjauname duonos pluteles. Jos riekeles iš abiejų pusių pakepame įkaitintame svieste. Ataušiname. Želatiną užpilame nedideliu kiekiu vandens ir išbrinkiname. Lašišą aštriu peiliu supjaustome dailiais vienodo dydžio griežinėliais. Juos gražiai sudedame ant duonos riekučių. Žela..

Recepto vertinimas: 0

Piene virtas karpis

Išvalytas, nuplautas ir nusausintas karpis supjaustomas vienodo dydžio gabalais. Kiekvienas jų ištrinamas druska su kmynais bei kvapiaisiais pipirais ir 2-3 valandoms paliekamas šaltoje vietoje. Po to karpio gabalai nuplaunami šaltu vandeniu ir dedami į negilų emaliuotą puodą, kurio dugn..

Recepto vertinimas: 0

Bekonienos ir kalakutienos vyniotiniai

Kalakutieną supjaustome į 8 pailgus vienodo dydžio gabalėlius. Alyvuoges susmulkiname ir sudedame ant kalakutienos gabalėlių. Kiaušinį išplakame su druska ir pipirais. Įmaišome smulkiai supjaustytus porus, tarkuotą sūrį, grūstą česnaką. Gerai išmaišome. Kiekvieną bekon..

Recepto vertinimas: 0

Burokelių - jautienos salotos

Viską pjaustome vienodo dydžio kubeliais ir maišome su majonezu. ..

Recepto vertinimas: 0

Šokoladas su grietinėle ir avietėmis

Ištirpinkite šokoladą prikaistuvyje dvigubu dugnu virš lėtai verdančio vandens. Supilkite ištirpintą šokoladą ant didelio vaškuoto popieriaus lakšto 3mm storio sluoksniu. Palikite, kad sustingtų. Supjaustykite lakštą į 18 vienodo dydžio stačiakampių. Dideliame dubenyje suplakite..

Recepto vertinimas: 0

Kiaulienos eskalopas su apelsinais ir raudonėliu

Pirmiausia pagaminkite padažą. Nulupkite keletą apelsino žievės riekelių, atidėkite. Nupjaukite apelsino viršų ir apačią, nulupkite, įpjaukite membranas, kad liktų tik minkštimas, išimkite sėklas. Šiuos veiksmus atlikite taip, kad skystis varvėtų į dubenėlį. Supjaustykite min..

Recepto vertinimas: 4

PYRAGAS SU KAIMAKU

Is miltu, sviesto, tryniu ir miltinio cukraus greitai uzminkome tesla (kad nuo ranku nesusiltu sviestas) ir pastatome saltai. 1/3 atsaldytos teslos atskiriame ir is jos padarome vienodo storumo volelius. Visa likusia tesla iskociojame iki 7 mm storio, klojame i skarda ir kepame karstoje orkaiteje. K..

Recepto vertinimas: 0

Šparagai svieste su peletrūnais

Nupjaustykite sumedejusius sparagu galus. Suriskite sparagus i keturis vienodo dydzio rysulelius. Sudekite rysulelius i dideli troskintuva su verdanciu vandeniu. Uzdenkite ir troskinkite 6-8 min., kol sparagai suminkstes, bet vis dar bus pakankaimai tvirti. Nusunkite ir atriskite. Sudekite sparagus ..

Recepto vertinimas: 0

Bulvių masė virtinukams

Supjaustome bulves mažais vienodo dydžio gabalėliais ir išverdame pasūdytame vandenyje. Nupilame vandenį, sudedame bulves ant kepimo skardos ir įkišame15 min. į karštą orkaitę, kad išgaruotų vanduo. Karštas bulves pertriname per tinklelį, atvėsiname. Sudedame likusius priedus ir sum..

Recepto vertinimas: 5

Raktiniai žodžiai: vienodo