24 rezultatų ieškant "virtais"

Kalakutienos pjausniai

Krūtinėlę supjaustyti 0,5 cm storio gabaliukais. Kiekvieną mėsos gabaliuką pakapoti neaštriąja peilio puse ir formuoti pjausnius. Juos įtrinti pipirais ir pavolioti į miltus, sumaišyti su druska ir saldžiąja paprika. Neprilipusius miltus nupurtyti. Didelėje keptuvėje įkaitinti svies..

Recepto vertinimas: 0

Kiaulienos filė su garstyčių padažu svogūnais ir grybais

1. Supjaustykite riekutėmis pievagrybius. Nulupkite svogūnus, pakepinkite riebaluose ir išimkite iš keptuvės. Supjaustykite filė 2 cm storio gabaliukais. Apkepkite juos riebaluose, pabarstykite druska ir pipirais. 2. Sudėkite į keptuvę svogūnus bei pievagrybius kartu su mėsa, supilkite g..

Recepto vertinimas: 0

Sojų padaže marinuota ir iškepta vištiena

1. Nuo mėsos nupjaukite atliekamus riebalus, išpjaustykite kremzles. Bambuko iešmus pamerkite į vandenį (tada jis nesvils). Vištieną sudėkite į lėkštą stiklinį ar keramikinį indą. Dubenėlyje sumaišykite sojų padažą , degtinę, cheresą, rudajį lipnų cukrų ir imbierą. Maišyk..

Recepto vertinimas: 0

Daržovių mišrainė

Išverdamos daržovės (kiekviena rūšis atskirai). Rauginti agurkai ir su lupenomis virtos bulvės nulupama ir supjaustoma nedideliais kubeliais. Burokėliai stambiai sutarkuojami. Svogūnas smulkiai supjaustomas ir pakepinamas riebaluose. Mirkyta silkė, išėmus kaulus, supjaustoma nedideliais ..

Recepto vertinimas: 4

Menkė troškinta su vynuogėmis

Svogūną supjaustykite kubeliais . Žuvis pjaustykite šiaudeliais ir kartu su svogūnais apkepkite aliejuje . Pilkite grietinę , berkite vegetą , pipirus ,karį .Vėliau sudėkite pusiau perpjautas vynuoges be kauliukų . Tiekite su virtais ryžiais . Žuvis galima apibarstyti keptom..

Recepto vertinimas: 0

Ryžių salotos su mėsa

Malta mėsa su 1 šaukštu aliejaus maišant pakepinama, kad būtų biri, pasūdona, pabarstoma pipirais ir užpilama vynu. Atšaldyta mėsa sumaišoma su virtais biriais ryžiais, smulkiai supjaustytu poru, marinuotais agurkais ir maltais riešutais. Kefyras suplakamas su garstyčiomis, aliejumi, ..

Recepto vertinimas: 0

Virtos kiaulių kojelės

Kiaulės kojeles išilgai perkirsti pusiau, užpilti šaltu vandeniu. Užvirinti, nugraibyti atsiradusias putas ir virti 2-2,5 valandos ant mažos ugnies. Po valandos pridėti druskos, prieskonių ir prieskoninių daržovių. Išvirusias kiaulių kojeles patiekti karštas su virtais žirniais arba ..

Recepto vertinimas: 0

Ant grotelių kepta lašiša su sojų padažu

Į puodą supilame sojų padažą, medų, sudedame aitriąją papriką. Kaitiname, kol viskas gerai susimaišys. Lašišą dedame į nemetalinį dubenį, užpilame atšaldytu medaus marinatu. Pamaišome, kad visus gabalėlius apsemtų, ir paliekame pastovėti. Grilį įkaitiname. Lašišą dedame a..

Recepto vertinimas: 0

Lašiša su grybais

Supjaustytą lašišą įdėkite į indą, užpilkite marinatu, pagamintu iš vyno, citrinos sulčių, aliejaus ir žuvies prieskonių. 3 valandoms padėkite šaltai. Grybus nakčiai pamerkite į vandenį. Nukošus supjaustykite plonomis juostelėmis, įdėkite smulkiai supjaustytą svogūną, sutr..

Recepto vertinimas: 2

Įdaryta lydeka drebučiuose

Lydeką nuskusti, išskrosti per padarytą pjūvį neperpjaunant papilvės, išimti žiaunas ir išplauti šaltame vandenyje. Numauti odą taip, kad galva ir uodega pasiliktų neatskirtos nuo odos. Įdarui skirtą žuvies mėsą, išėmus kaulus, sukapoti arba sumalti mašinėle kartu su pakeptu sv..

Recepto vertinimas: 1

Kaimiškas tortas

Miltai, supjaustytas atšaldytas sviestas ir druska kapojama ant stalo, pamažu pilant grietinę, kol nelieka sausų miltų. Tešla suspaudžiama į 3 gabalus ir atšaldoma. Paskui iškočiojami 3 papločiai, iškepami vandeniu suvilgytoje skardoje ir ten pat atšaldomi. Kremui sviestas gerai ..

Recepto vertinimas: 0

Lydeka, šutinta su daržovėmis

Paruošta ir nusausinta lydeka įtrinama druska. Prieskoninės daržovės susmulkinamos, pakepinamos svieste ir sukemšamos į lydeką. Dedama į puodą ir užpilama trupučiu šalto vandens, įpilama citrinos sulčių (ar kitos rūgšties), sudedami prieskoniai, apibarstoma tarkuota citrinos žie..

Recepto vertinimas: 0

Troškintas grybais įdarytas upėtakis

Pro pakaklę išdarinėti upėtakiai nuplaunami ir nusausinami, įtrinami druska ir, prikimšus paruošto grybų įdaro, pjūvis užsiuvamas. Upėtakiai pavoliojami miltuose ir apkepinami svieste. Paskui sudedami į troškintuvą su susmulkintomis prieskoninėmis daržovėmis, įpilama truputis su..

Recepto vertinimas: 4

Jautiena, troškinta raudonųjų serbentų padaže

Jautieną nuplauname, nusausiname, sujaustome griežinėliais ir apkepiname aliejuje. Po to apibarstome maltais pipirais, garstyčių milteliais, druska, įpilame karšto sultinio arba vandens, uždengiame ir troškiname ant silpnos ugnies. Miltus išplakame nedideliame vandens arba grietinėlės ..

Recepto vertinimas: 0

Kiauliena, kepta ant iešmelių

Kiaulieną nuplauname, nusausiname ir supjaustome kubeliais. Svogūnus ir česnakų skilteles nulupame, smulkiai supjaustome ir sudedame į negilų indą. Supilame aliejų, sojų padažą, citrinų sultis, susmulkintą kalendrą arba kmynus, maltus pipirus ir viską išmaišome. Į paruoštą mari..

Recepto vertinimas: 0

Pyragėliai su dešrelėmis (Jūratės)

Tešlai trynį ištrinti su prieskoniais, grietine, įbėrus miltų gerai išminkyti, padalinti į kelis gabalėlius, jais iškloti keksiukų formeles, patepus prieš tai riebalais. Į vidų sukrėsti įdaro ir kepti orkaitėje. Įdarui dešreles supjaustyti plonomis riekutėmis, sumaišyti su vir..

Recepto vertinimas: 0

KEPTA VIŠTA SU VYNUOGĖMIS

Vista supjaustyti i keturias dalis, itrinti druska ir palikti 20 min. pastoveti. Is 500 g vynuogiu isspausti sultis. Vistos gabalelius pakepinti svieste, kol igaus auksiniai geltona spalva. Po to mesos gabalelius sudeti i kepimui atsparu inda, istatyti i orkaite ir kepti toliau. Kepant kartas nuo ka..

Recepto vertinimas: 0

SALDI VIŠTIENA SU VAISIAIS

Vista supjaustyti vidutinio didumo gabaleliais, pasudyti ir pakepinti riebaluose, kol igaus auksini atspalvi. Tada perdeti i puoda, ipilti nedideli kieki vandens ir troskinti ant silpnos ugnies, kol mesa suminkstes. I kita puoda ipilti 2 stiklines vandens, suberti cukru, uzvirinti. I verdanti sirupa..

Recepto vertinimas: 0

JAUTIENOS SUKTINUKAI ''STAIGMENA''

Mesa nuplauti, nusausinti ir supjaustyti skersai raumenu 1 cm storio griezineliais. Mesos griezinelius ismusti. Agurkus ir svoguna nulupti. Svoguna supjaustyti pusgrieziniais, agurkus - siaudeliais, o sonine - kubeliais. Mesa pasudyti, apibarstyti pipirais, aptepti garstyciomis. Ant kiekvieno griezi..

Recepto vertinimas: 0

Kepti sojų paplotėliai su sūriu

Soju paplotelius uzpilame gausiai prieskoniais paskanintu verdanciu vandeniu (apie 2 stiklines). Paliekame 2 vai. Tuomet vandeni nupilame, paplotelius ipjauname ir i vidu idedame po riekele surio. Ipjautus krastus suspaudziame. Paplotelius apvoliojame miltuose, pasudytame kiausiniu plakinyje ir dziu..

Recepto vertinimas: 0

Sojų kubeliai su pomidorų tyre ir razinomis

Isbrinkintus soju prieskoniais paskanintame vandenyje soju kubelius nusunkiame, pavoliojame miltuose ir apkepame su aliejumi. Svogunus supjaustome pusziedziais, sumaisome su pakepintais kubeliais, ipilame skyscio, kuriame brinko soju kubeliai ir troskiname apie 20 min. Tuomet sudedame razinas, pomid..

Recepto vertinimas: 0

Kiaulienos išpjova su svogūnais, keptais pievagrybiais ir virtais brokoliais

Svogūnus nulupame ir supjaustome plonais griežinėliais. Griežinėlius kepame aliejuje 5 min., įpilame 1/2 puodelio vandens, įberiame žiupsnelį cukraus ir druskos ir troškiname 10 min. ant silpnos ugnies. Pievagrybius supjaustome į keturias dalis ir pakepame atskiroje keptuvėje, kol pagelt..

Recepto vertinimas: 4

Kinietiški vištienos sparneliai

Sparnelius trumpai (0,5 val) palaikyti apibarsčius paukštienos prieskoniais ir česnaku. Sudėti į pasūdytą verdantį vandenį ir apie 8 min. apvirti. Nuvarvinti vandenį ir sudėti į įkaitintą keptuvę su aliejumi. Apskrudinti. baigiant skrudinti į keptuvę supilti prieš tai išmaišytą ..

Recepto vertinimas: 4

Jautienos maltiniai su majonezu

•Jautienos faršą sumaišome su kiaušinio plakiniu, majonezu, piene išmirkyta batono riekele, prieskoniais, pakepintu svogūnu ir krakmolu. Iš faršo formuojame maltinius, sudedame j aliejumi pateptą skardą. Maltinius aptepame aliejumi, j skardą įpilame 1 stiklinę vandens ir kepame 220° ..

Recepto vertinimas: 0

Raktiniai žodžiai: virtais