15 rezultatų ieškant "vyniotinis su"

Avienos vyniotinis su obuoliais

Mėsą išmušti, įtrinti garstyčiomis, druska. Ant viršaus uždėti obuolių ir razinų. Mėsą suvynioti ir surišti. Tada kepti orkaitėje 2 valandas. Perkoštas mėsos sultis patiekti kaip padažą. Skanaus. ..

Recepto vertinimas: 0

Keptas grybų vyniotinis

Grybus smulkiai sukapoti, lašiniukus supjaustyti kubeliais ir troškinti, kol beveik išgaruos skystis. Baigiant troškinti, įberti pjaustytų svogūnų ir viską pakepinti. Mišinį ataušinti, įmušti kiaušinį, sudėti dribsnius, šakute sumaigytas bulves arba bulvių košę, prieskonius. Je..

Recepto vertinimas: 0

Vištienos vyniotinis su apelsinais

250g kiaulienos arba vištienos faršo išmaišykite su 50g kapotų džiovintų abrikosų, 50g obuolių kubelių, 40g kiaušinio baltymo, 30g kepintų smulkintų migdolų, 30g razinų, 4g druskos, 0,05g maltų juodųjų pipirų. Nuo 400g viščiukų šlaunelių nuimkite odeles, mėsą išplakite, a..

Recepto vertinimas: 0

Bulvių vyniotinis su grybais

..

Recepto vertinimas: 1

Jautienos vyniotinis

Jautiena atpjaunama taip, kad būtų didesnis paviršius, išmušama, pabarstoma druska ir maltais pipirais. Ant viršaus suklojami plonai pjaustyti lašinukų griežinėliai, o ant jų - iš kiaušinių, pieno ir riebalų iškepta kiaušinienė. Taip paruošta jautiena atsargiai sukama į drobel..

Recepto vertinimas: 5

Veršienos vyniotinis

Mėsa storesnėse vietose įpjaunama, pamušama, įtrinama su druska sumaišytais prieskoniais, sutrintu česnaku. Paskui ji susukama, įvyniojama į sudrėkintą celofaną ar marlę ir virvele surišama. Išimtas kaulas sukapojamas ir su prieskoniais bei prieskoninėmis daržovėmis 20 min paviri..

Recepto vertinimas: 0

Mielinės tešlos vyniotinis su aguonomis

Tešla užmaišoma ir užminkoma kaip pagerintam pyragui. Aguonos gerai nuplaunamos ir išbrinkinamos karštame vandenyje, paskui vanduo nusunkiamas, o aguonos sumalamos mėsmale arba sutrinamos molinėje čerpėje. Riešutai nuplikomi ir, nulupus luobelę, smulkiai sukapojami. Apelsinų cukrinuka..

Recepto vertinimas: 5

Sluoksniuotos tešlos vyniotinis su pievagrybiais

Tešlą atšildykite. Mėsą kartu su supjaustytais svogūnais ir pievagrybiais apkepkite aliejuje, paskaninkite prieskoniais ir žalumynais. Atšaldykite ir sumaišykite su džiūvėsėliais. Ant tešlos sudėkite įdarą, išlyginkite, tešlos galus užlenkite ir suvyniokite. Vyniotinį patieski..

Recepto vertinimas: 4

Vanilinis vyniotinis su braškių žele

Kiaušinių baltymus atskirti nuo trynių. Baltymus su puse kiekio cukraus išplakti iki standžių putų. Trynius išsukti iki purumo su likusiu cukrumi ir atsargiai išmaišyti su baltymais. Miltus bei krakmolą išsijoti ir palengva įmaišyti į kiaušinių masę. Tešlą supilti į kepimo..

Recepto vertinimas: 0

Kiaušinių vyniotinis su ryžių įdaru (Jūratės)

Trynius suplakti su pienu ir miltasi. Įmaišyti ir plaktą baltymą. Supilti į sviestu pateptą formą ir kepti orkaitėje. Išėmus išversti ant stalo, uždėti ryžių įdaro. Įdarą paruošti taip: ryžius išvirti, sumaišyti su svieste troškintasi svogūnų laiškais ir kietai kapotu kia..

Recepto vertinimas: 0

Jautienos išpjovos vyniotinis su įdaru

Jautienos išpjovą nuplauname ir nusausiname. Aštriu peiliu iš viršaus įpjauname išpjovą iki vidurio, apverčiame ir dar kartą įpjauname iki vidurio. Ištiesiame ir paspaudome pirštais, kad mėsa tolygiai pasiskirstytų. Gaminame įdarą. Džiovintus caisius nuplauname. Pamirkome ši..

Recepto vertinimas: 0

Mėsos vyniotinis su sūriu (Ramunės)

Mėsą gerai išmaišyti su svogūnais, supjaustytais smulkiais kubeliais, kiaušiniais ir maltais džiūvėsėliais.Paskaninti masę druska ir pipirais. Porą nuvalyti, nuplikyti verdančiu vandeniu arba trumpai pavirinti. Palikti ant sietelio, kad gerai nuvarvėtų. Išdėlioti mėsą ant kepimo..

Recepto vertinimas: 5

Biskvitinis vyniotinis su braškėmis

Orkaitę įkaitinti iki 200°C temperatūros. Kiaušinių trynius atskirti nuo baltymų ir su 3 šaukštais drungno vandens išplakti iki purios masės. Suberti vanilinį cukrų bei 80 g cukraus. Įmaišyti baltymus, iki standžių putų išplaktus su likusiu cukrumi. Miltus sumaišyti su krakmolu..

Recepto vertinimas: 4

Obuolių vyniotinis su medumi

Kvietinius miltus išsijoti į dubenėlį ir kauburėlio viduryje padaryti įdubimą. Į jį supilti aliejų, pusę citrinos sulčių, suberti druską ir vanilinį cukrų. Po truputį supilti 100-150 ml drungno vandens ir, pradedant nuo vidurio, viską suminkyti į vientisą tešlą. Tešlą mušt..

Recepto vertinimas: 0

Slyvų vyniotinis su lazdyno riešutais

125 ml vandens pašildyti, kad būtų drungnas. Iš miltų, kiaušinio, aliejaus, druskos bei vandens suminkyti vientisą tešlą ir mušti ant lentos tol, kol ji taps vientisa ir blizganti. Mažiausiai 2 val. palaikyti įvyniotą į polietileninę plėvelę. Tešlą padalyti į dvi lygias dalis i..

Recepto vertinimas: 0

Raktiniai žodžiai: vyniotinis su