20 rezultatų ieškant "zelatinos"

Ananaso bavarijos kremas

Ananaso bavarijos kremas Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1 su kaupu šaukštelis želatinos0,5 stiklinės ananaso sulčių, padalinti į dvi dalis3 kiaušiniai, atskirti trynius nuo baltymo4 šaukštai cukraus0,5 stiklinės plaktos grietinėlės Gaminimas: Išmirkyti ir ištirpinti želatiną 1/4 s..

Recepto vertinimas: 0

Krevečių pyragas

Krevečių pyragas Sudėtingumas: 2 Ingridientai: Tešlai 250 ml (150 g) kvietinių miltų 100 g sviesto arba margarino 1,5 valgomojo šaukšto šalto vandens ½ žiupsnio druskos ½ arbatinio šaukštelio cukraus Įdarui 300 g nuvalytų krevečių 4 kietai virti susmulkinti kiaušiniai 100 ml ..

Recepto vertinimas: 0

Obuolių drebučiai

Obuolių drebučiai Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.200 g obuolių, 2.2 šaukštai cukraus, 3.0,5 stiklinės vandens, želatinos, 4.1,5 šaukšto citrinos sulčių. Gaminimas: Obuolius nulupame, supjaustome ir suviriname. Tada perkošiame. Išverdama sirupą iš cukraus ir vandens, jame įdedame..

Recepto vertinimas: 0

Jogurtinis tortas

Jogurtinis tortas Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1.2 kiaušiniai 2.150 g cukraus 3.50 g vanilinio cukraus 4.2 šaukštai krakmolo 5.1 šaukštelis kepimo miltelių 6.2 šaukštai miltų 7.1 indelis (850ml) marinuotų persikų 8.8 šaukšteliai želatinos 9.1 kg naturalaus jogurto 10.1 citr..

Recepto vertinimas: 0

Įdaryta lydeka drebučiuose

Įdaryta lydeka drebučiuose Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 1.1.5 kg lydekos, 2.2 riekelės pyrago, pieno pyragui sumirkyti, 3.2 svogūnai, 4.1 šaukštas sviesto, 5.2 kietai virti kiaušiniai, 6.12 kvepiančiųjų ir karčiųjų pipirų, 7.2 lauro lapeliai, druskos, 8.150 g prieskoninių darž..

Recepto vertinimas: 1

Tortas „Kalėdinė eglutė

Tortas „Kalėdinė eglutė Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 3 Ingridientai: Papločiui: 75 g sviesto, 1 kiaušinis, 50 g cukraus, 300 g miltų. Biskvitiniams lakštams: 6 kiaušiniai, 300 g cukraus, 250 g miltų, 6 šaukštai verdančio vandens, 2 šaukštai kepimo miltelių..

Recepto vertinimas: 0

Tortas „Gėlytė"

Tortas „Gėlytė" Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 3 Ingridientai: Tešlai: 4 kiaušiniai, 120 g cukraus, 100 g miltų. Viršui: 200 g grietinės, 2 šaukštai cukraus, 2 šaukštai želatinos, saldainių papuošimui. Pertepimams: 800 g grietinės, 1 pakelis agrastų želė, 1 p..

Recepto vertinimas: 0

Tortas smaližius

Tortas smaližius Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1 indelio kondensuoto pieno, 2 kiaušinių, 5 - 6 šaukštų miltų, 1 arb. šaukštelio sodos, 1 šaukštą aguonų , 1 šaukštą kakavos , pusės litro grietinės, 3.5 šaukštų cukraus, citrinos rūgšties paga..

Recepto vertinimas: 4

Citrininis kremas

Citrininis kremasIngridientai:4 kiaušiniai, 5 šaukštai cukraus, tarkuota citrinos žievelė, 2 citrinų sultys, pakelis želatinos, 125 ml grietinėlės, 4 šaukštai šokolado džožlių.Gaminimas 1. Kiaušinių trynius atskiriame nuo baltymų, sumaišome su cukrumi, tarkuota citrinnos žievele..

Recepto vertinimas: 0

Lašinukai drebučiuose

Lašinukai drebučiuoseIngridientai:300g lašinukų su raumenų sluoksneliais, 1 morka, 1 svogūnas, 2-3 pipirai, 1 lauro lapelis, 5g želatinos, petražolių, citrinos, druskos.Gaminimas Lašinukai sudedami į verdantį, pasūdytą vandenį kartu su prieskoninėmis daržovėmis. Baigiant virti, į..

Recepto vertinimas: 3

Sluoksniuotasis pyragas

Sluoksniuotasis pyragasIngridientai:I Sluoksnis: 8 tryniai, kiaušinis, 8 šaukštai cukraus, 1/2 pakelio margarino, 3 šaukštai želatinos, vanilinio cukraus. II Sluoksnis: 4 baltymai, 4 šaukštai cukraus, 2 šaukštai kakavos, 1/4 pakelio margarino, 1,5 šaukšto želatinos. III Sluoksnis: 4 b..

Recepto vertinimas: 0

Mišrainė drebučiuose

Mišrainė drebučiuoseIngridientai:Virtų bulvių, morkų, konservuotų žaliųjų žirnelių, 1-2 raudoni obuoliai, pakelis želatinos, 1/2l. grietinėlės, pusė citrinos.Gaminimas Virtos daržovės supjaustomos žirnio dydžio kubeliais. Morkos bus skanesnės, jeigu jas, supjaustytas maž..

Recepto vertinimas: 0

Krabai (krevetės) drebučiuose

Krabai (krevetės) drebučiuoseIngridientai:2 kiaušiniai, 30g. želatinos, 80g. sauso vyno, 250g. pomidorų, 25g. konservuotų krabų (krevečių), 75g. grietinės, 10g. vidutinio aštrumo garstyčių, 20g. smulkintų petražolių, druska, pipirai, žiupsnelis cukraus, petražolių šakelė, acto p..

Recepto vertinimas: 0

Gaivinantis tortas su migdolais (Ramunės)

Gaivinantis tortas su migdolais (Ramunės)Ingridientai:2 pakelių geltonos spalvos želė, 2 pakelių žalios spalvos želė, 4-5 šaukštų želatinos, pusė indelio kondensuoto pieno. migdolų, 2 - 3 apelsinų arba 6 -7 mandarinų.Gaminimas Želatiną išbrinkinti nedideliame kiekyje šalto vand..

Recepto vertinimas: 0

Krevetės drebučiuose

Krevetės drebučiuoseIngridientai:400 g. virtų krevečių, 500 g. šparagų, 2 šaukštai želatinos, 100 ml. sauso baltojo vyno, kiaušinis, 2 šaukštai citrinų sulčių, krapų papuošti, druskos.Gaminimas Ant želatinos užpilame šalto vandens ir ją išbrinkiname. Šparagus 30 minučių ve..

Recepto vertinimas: 0

Sausainukų putėsiai

Sausainukų putėsiaiIngridientai:500 g karčiai saldaus (juodojo) šokolado, 250 g cukraus, 200 ml vandens, 2 kiaušiniai, 8 kiaušinių tryniai, 1 šaukštas bekvapės želatinos, 375 ml tirštos grietinėlės, 36 sausainukai.Gaminimas Ištepkite sviestu 25 cm skersmens atidaromą formą. Ištirp..

Recepto vertinimas: 0

Ananaso bavarijos kremas

Ananaso bavarijos kremasIngridientai:1 su kaupu šaukštelis želatinos, 0,5 stiklinės ananaso sulčių, padalinti į dvi dalis, 3 kiaušiniai, atskirti trynius nuo baltymo, 4 šaukštai cukraus, 0,5 stiklinės plaktos grietinėlės.Gaminimas Išmirkyti ir ištirpinti želatiną 1/4 stkl. anana..

Recepto vertinimas: 4

Braškių ir jogurto tortas

Braškių ir jogurto tortasIngridientai:Tešlai: 40 g pistacijų; 200 g sviesto; 200 g cukraus; Žiupsnelis druskos; 5 kiaušiniai; 225 g miltų; 2 arbat. š. kepimo miltelių. Įdarui ir papuošimui: 1 kg braškių; 10 valg. š. cukraus; 3 valg. š. citrinų sulčių; 6 arb. š. želatinos; 500 ..

Recepto vertinimas: 5

Desertas " Vaivorykštė"

Desertas " Vaivorykštė"Ingridientai:Aviečių kremui: 50 g aviečių uogų, 200 g grietinėlės (35 proc. riebumo), 50 g cukraus, 10 g želatinos. Šaltalankio kremui: 50 g uogų, 200 g grietinėlės, 70 g cukraus, 10 g želatinos, 50 g vandens. Šokoladiniam kremui: 200 g grietinėlės, 50 g cukr..

Recepto vertinimas: 0

Aviečių - riešutų nugos tortas

Aviečių - riešutų nugos tortasIngridientai:12 porcijų Torto biskvitas, 300 g riešutų nugos (žiūrėti skyrelyje "Viskas desertams"), 300 g šviežių arba šaldytų aviečių ir 12 želė saldainiukų tortui puošti, 4 valg. šaukšt. aviečių uogienės, cukraus pagal skonį, 600 g grietin..

Recepto vertinimas: 3

Raktiniai žodžiai: zelatinos