Marcipaninė masė

Ingridientai:
110 g migdolų,
180 g cukraus pudros,
1/2 kiaušinio baltymo,
1 arb. šaukšt.
kavos likerio,
maistiniai dažai.
Gaminimas
Marcipaninę masę puošimui pradėkite ruošti iš vakaro: migdolus nuplikykite, nulupkite lukštus ir susmulkinkite mėsmale. Migdolų masę išmaišykite su 80 g cukraus pudros, kiaušinio baltymu ir likeriu.

24 val. laikykite šaldytuve, suvynioję į politileninį maišelį. Tada masę dar kartą išminkykite su 100 g cukraus pudros (galite nuspalvinti trupučiu maistinių dažų).
Pastaba. Marcipaninė masė greitai kietėja, todėl ją kočiokite maišelyje.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!