25 rezultatų ieškant "keptas"

Keptas ananasas

Keptas ananasas Patiekalo šalis: Ispanija Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1 šviežias ananasas arba 1 skardinė (820 g) ananasų griežinėlių 250 ml pieno 150 ml manų 1 kiaušinis 3 valgomieji šaukštai cukraus 100 ml aliejaus Gaminimas: Šviežią ananasą nulupkite, supjaustykite griežin�..

Recepto vertinimas: 0

Keptas viščiukas

Keptas viščiukas Sudėtingumas: 3 Ingridientai:  * 1 išplaktas kiaušinis; * 3 valg. šaukštai lieso pieno; * ½ puodelio maltų linų sėmenų; * ½ puodelio smulkiai sutarkuotų džiūvėsėlių; * ¼ arb. šaukštelio maltų juodųjų pipirų; * 1 valg. šaukštas džiovintų petr..

Recepto vertinimas: 0

Keptas varškės desertas

Keptas varškės desertas Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 200 g varškės 100 g cukraus 50 g sviesto 4 kiaušinių 1 arbatinio šaukštelio sutarkuotos citrinos žievelės sviesto kepimo formelėms patepti Papuošimui: 200 g grietinėlės, 2 šaukštai cukraus, sirupe kons..

Recepto vertinimas: 0

Keptas karpis su cukinija

Keptas karpis su cukinija Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 4 karpių filė be kaulų 6 šaukštai aliejaus 120 ml sauso baltojo vyno 1,5 stiklinės kubeliais pjaustytos cukinijos 1 šaukštelis raudonėlio Druskos Pipirų Padažui: 0,5 stiklinės majonezo Nedidelis smulkintas svogūnas Šaukštelis s..

Recepto vertinimas: 5

Keptas kalakutas su džiovintomis slyvomis

Keptas kalakutas su džiovintomis slyvomis Sudėtingumas: 4 Ingridientai:  Kalakutas (4-5 kg) Šaukštas druskos 0,5 šaukštelio pipirų 0,5 kg džiovintų slyvų be kauliukų stiklinė vandens 4 stiklinės pjaustytų obuolių stiklinė džiūvėsėlių 2 šaukšteliai citrinų sulčių šauk..

Recepto vertinimas: 0

Keptas kalakutas su spanguolių uogiene ir bulvėmis

Keptas kalakutas su spanguolių uogiene ir bulvėmis Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 4 Ingridientai: Kalakutas 1 šaukštas sviesto 1 kg bulvių druskos 1 kg spanguolių 1 kg cukraus dviejų apelsinų žievelės Gaminimas: Paruošto kalakuto išorę ir vidų įtrinti druska ir palikti 2 ..

Recepto vertinimas: 4

Keptas kalakutas

Keptas kalakutas Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 5 Ingridientai: Marinatas: 5 l vandens 200 g druskos 50 g cukraus 15 g citrinos rūgšties juodųjų pipirų česnakų prieskoninių žolelių (pagal skonį) įpjaustyti 2 citrinas Gaminimas: Kalakutą pamerkti į marinatą, kad apsemtų, ..

Recepto vertinimas: 3

Ant grotelių keptas viščiukas su citrina

Ant grotelių keptas viščiukas su citrina Sudėtingumas: 4 Ingridientai: ¾ puodeliai sojos padažo 200 ml šaldyto limonado koncentrato (atšildyto) 200 ml ananasinių sulčių ¼ puodelio gryno citrinos sulčių (vienos citrinos kiekio) 1 valgomojo šaukšto sezamo aliejaus 1,5 kg viščiuk..

Recepto vertinimas: 0

Keptas karpis

Keptas karpis Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 120 g žuvies, 5 g miltų, 15 g saulėgrąžų aliejaus, 15 g sviesto, 150 g daržovių, pipirų, druskos, žalumynų. Gaminimas: Žuvį išvalykite, supjaustykite gabalais, apvoliokite miltuose ir kepkite gerai įkaitintame, mažame riebalų kiekyje. �..

Recepto vertinimas: 1

Natūralus keptas viščiukas

Natūralus keptas viščiukas Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 180 g viščiuko, 5 g vištinių taukų, 5 g sviesto, 40 g mėsos sulčių, 100 g priedo, druskos. Gaminimas: Nuvalytą viščiuką pasūdykite ir apkepkite įkaitintuose riebaluose iki gražios spalvos. Paskui statykite į orkaitę ir b..

Recepto vertinimas: 1

Keptas triušis su priedu

Keptas triušis su priedu Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1350 g triušio, 30 g lašiniukų, 3 grietinės, 7 g sviesto, 5 g taukų, 5 g prieskoninių daržovių, 150g priedo, druskos Gaminimas: Triušio šlaunelę arba liemeninę prismaigstykite lašiniukų, pasūdykite, aptepkite grietine, apdėki..

Recepto vertinimas: 0

Su bulvėmis užkeptas baltame padaže sterkas

Su bulvėmis užkeptas baltame padaže sterkas Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 145 g žuvies, 150 g bulvių, 5 g džiuvėsėlių, 15 g sviesto, 150 g padažo, pipirų, žalumynų, druskos Gaminimas: Išdarinėtos žuvies gabalėlius dėkite ant sviestu pateptos keptuvės, apdėkite žaliu bulvių g..

Recepto vertinimas: 0

Viščiukas džiuvėsėliuose (FRI)

Viščiukas džiuvėsėliuose (FRI) Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 180 g viščiuko, 4 g miltų, 0,1 kiaušinio, 20 g pyrago, 12 g riebalų, 7 g sviesto, 150 g priedo, žalumynų, druskos. Gaminimas: Virtą viščiuką sukapokite gabalais, apvoliokite miltais, suvilgykite kiaušinio-pieno mišinyj..

Recepto vertinimas: 1

Ant iešmo keptas viščiukas

Ant iešmo keptas viščiukas Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 2 viščiukai, citrinos sulčių, druskos, petražolių lapelių, 3 šaukštai sviesto, stiklinė grietinės, šaukštas aštraus padažo, 0,5 stiklinės sultinio. Gaminimas: Viščiukus įtrinti sultimis ir druska, į pilvą įdėti pet..

Recepto vertinimas: 0

Keptas grybų vyniotinis

Keptas grybų vyniotinis Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 600 g šviežių grybų, 50 g lašiniukų, 2 svogūnai, 1 kiaušinis, 1 stiklinė avižinių dribsnių, 3 virtos bulvės, druskos, pipirų, maltų džiūvėsėlių, 2 šaukštai ištirpinto sviesto, sultinio arba pieno. Gaminimas: Grybus smul..

Recepto vertinimas: 0

Marinuota stinta

Marinuota stintaIngridientai: 1 kg stintos 0,5 stiklinės miltų 5-6 šaukštai aliejaus 2 stiklinįs vandens 1 stiklinė acto 50 g petražolių 2 šaukštai cukraus laurų lapelis morkų svogūnų pipirų druskos Paruošimo būdas: Nuvalytas žuveles nusausinti, pasūdyti, pav..

Recepto vertinimas: 3

Kiaušinienė su dešrelėmis

Kiaušinienė su dešrelėmis Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 3 kiaušiniai, 45 g dešrelių, 60 g pieno, 10 g sviesto, žalumynų, druskos. Gaminimas: Kiaušinius išplakite su pienu ir pasūdykite. Keptuvėje ištirpinkite sviestą ir supilkite kiaušinius. Kepkite maišydami kol pasidaro košel�..

Recepto vertinimas: 5

Keptas kumpis su garstyčiomis

Keptas kumpis su garstyčiomis Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 85 g virto kumpio, 10 g kiaulės taukų, 100 g pomidorų arba svogūnų, 15 g paruoštų stalo garstyčių, 150 g priedo. Gaminimas: Virtą kumpį supjaustykite plonais, plačiais griežinėliais, iš abiejų pusių aptepkite stalo gars..

Recepto vertinimas: 0

Kotletai su sūriu

Kotletai su sūriuIngridientai: 700 g jautienos faršo 0,5 stiklinės avižinių dribsnių 1 kiaušinio 1 svogūno 100-150 g varškės sūrio, gali būti keptas ar rūkytas prieskonių, druskos pagal skonį džiuvesėlių trupinių apvoliojimui aliejaus kepimui Gaminimas: Avižinius..

Recepto vertinimas: 4

Karpis keptas folijoje

Karpis keptas folijojeIngridientai : 1 vidutinis karpis (~1 kg) žuvies prieskonių druskos pipirų česnako 2 šaukštų aliejaus 20 g sviesto Gaminimas: Karpį išvalome, nupjauname galvą. Ištriname prieskoniais, česnakais , pabarstome pipirais, drudska. Paliekame valandai marin..

Recepto vertinimas: 5

Keptas karpis

Keptas karpisIngridientai: 1 karpis 200 g majonezo 200 g fermentinio sūrio druskos juodųjų pipirų 50 g sviesto arba margarino 1 stiklinė vandens Gaminimas: Karpį nuskutame, išimame vidurius, nupjaunam galvą. Tada perpjauname išilgai į dvi dalis. Jas supjaustom..

Recepto vertinimas: 4

Keptas kalakutas įdarytas obuoliais

Keptas kalakutas įdarytas obuoliaisIngridientai: 1 kalakutas (apie 2kg) 10 obuolių (geriau antaninių) 1 šaukštas sviesto druskos Gaminimas: Kalakutą išvalyti, ištrinti druska,patepti sviestu , prikimšti nuluptų su išpjautais viduriais obuolių. Apipilti trimis šaukštais vand..

Recepto vertinimas: 1

Keptas fazanas su grybais

Keptas fazanas su grybais Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 1.Jaunas apie 1 kg sveriantis fazanas, 2.1 šaukštelis druskos, 3.1/2 šaukšteliai pipirų, 4.100 g šoninės, 5.2 šaukštai aliejaus, 6.100 g  sūrio7.1/8 l baltojo vyno, 8.1/8 l mėsos sultinio, 9.250 g šviežių grybų, 10.4 šauk..

Recepto vertinimas: 0

Keptas kiaulienos vyniotinis su slyvomis

Keptas kiaulienos vyniotinis su slyvomis Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 1 kg kiaulienos nugarinės, 100 g džiovintų slyvų, druskos, garstyčių, vandens arba sultinio, 1 svogūnas, 1 petražolės šaknis, 2 šaukšteliai miltų , grietinės. Gaminimas: Mėsą, išėmus šonkaulius, įtrinti dru..

Recepto vertinimas: 0

Paukštienos ir grybų troškinys, keptas su bulvių koše

Paukštienos ir grybų troškinys, keptas su bulvių koše Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 300 g virtos arba keptos paukštienos, 300 g šviežių grybų, 2 šaukštai margarino arba sviesto, 1 stiklinė sultinio arba mėsos padažo, 2 šaukštai rūgšėių sulčių arba vyno, druskos, pipirų, 2 �..

Recepto vertinimas: 0

Raktiniai žodžiai: keptas