23 rezultatų ieškant "malta m"

Krokodiliena migdolu ir kivi padaze

Krokodilienos file pamarinuojam (pardavime dazniausiai parduodama po 150 gr. file): druska, malta paprika, uogine paprika, aliejus… Padazas: Cukru ir truputeli acto padeginam keptuveje, kol taps gintaro spalvos...Pilame ananasu sulciu, laukiame kol uzvirs...Dedame skaldytus migdolus, anakardzio ri..

Recepto vertinimas: 0

Makaronai su malta mėsa ir daržovėmis

Svogūną nulupti ir smulkiai supjaustyti, nuluptą morką supjaustyti šiaudeliais. Daržoves pakepinti su aliejumi. Sudėti maltą mėsą ir kepinti, kol parus. Kepamą mėsą sklaidyti šakute, kad būtų biri. Sukrėsti sutarkuotą česnaką, sudėti pomidorus. Troškinti pridengtoje keptuve ir..

Recepto vertinimas: 0

Bananai su imbieriniu kremu

1. Išplakite grieninėlę su cukrumi, įmaišykite varškę. Suberkite maltą imbierą. 2. Perpjaukite bananus išilgai ir pakepkite juo riebaluose su cukrumi. 3. Į kiekvieną lėkštę įdėkite po 2 bananų puseles ir patiekite ant stalo su imbieriniu kremu. ..

Recepto vertinimas: 0

Briuselinių kopūstų sriuba su mėsos kukuliais

Kopūsto gūžę virti sultinyje. Į maltą mėsą sudėti supjaustytą ir pakepintą svogūną, kiaušinį, pipirų, mairūno, druskos, gerai išmaišyti ir padaryti kukuliukus. Baigiant kopūstams virti, sudėti mėsos kukulius ir virti 10 – 15 minučių. Patiekiant įberti petražolių lapelių..

Recepto vertinimas: 0

Ryžių salotos su mėsa

Malta mėsa su 1 šaukštu aliejaus maišant pakepinama, kad būtų biri, pasūdona, pabarstoma pipirais ir užpilama vynu. Atšaldyta mėsa sumaišoma su virtais biriais ryžiais, smulkiai supjaustytu poru, marinuotais agurkais ir maltais riešutais. Kefyras suplakamas su garstyčiomis, aliejumi, ..

Recepto vertinimas: 0

Paprikos sriuba

Šoninę supjaustyti kubeliais ir pakepinti aliejuje. Svogūną aplupti, supjaustyti kubeliais. Morkos nuskutamos ir sutarkuojamos stambia tarka. Išvalytas poras supjaustomas plonais griežinėliais. Paprikas nuplauti, išvalyti sėklas ir supjaustyti juostelėmis. Bulvės nuskutamos ir supjaustom..

Recepto vertinimas: 0

Morkų ir bulvių sriuba

Bulves, morkas nuskusti, smulkiai supjaustyti ir 20 min. virti vištienos sultinyje. Viską sutrinti į tyrę, sudėti grietinę. Pagardinti druska, pipirais, malta kalendra ir imbieru. Keptuvėje be riebalų pakepinti migdolus. Prieš patiekiant sudėti į sriubą. ..

Recepto vertinimas: 0

Cukinija įdaryta malta kiauliena

Cukinija nulupti,supjaustyti griezineliais(tokio dydzio kad y vidu tvirtai ysidetu malta kiauliena,kad nekristu),isimti seklas ir nuplauti. I malta kiauliena sudeti smulkiai pjaustytus svogunus,prieskonius ir viska ismaisyti. Kiek griezineliu,tiek atpjauti gabalu folijos.Ant folijos deti cukinijos ..

Recepto vertinimas: 4

Bolonės spagečiai

Nulupkite ir smulkiai supjaustykite svogūnus, česnaką. Puode pakaitinkite alyvų aliejų, pakepinkite svogūnus ir česnaką. Sudėkite maltą mėsą ir maisydami kepkite 5 minutes; mėsos gumuliukus isskirstykite. Įberkite druskos, pipirų ir paprikos. Sudėkite pomidorus, supilkite jų sultis,..

Recepto vertinimas: 4

Paprikos sriuba

Soninę supjaustyti kubeliais ir apkepinti alieue. Svogūną nulupti, supjaustyti. Morkas nuskusti ir sutarkuoti. Nuvalyti porą supjaustyti griežinėliais. Paprikas nuplauti, isvalyti sėklas ir supjaustyti juostelėmis. Bulves nuskusti ir supjaustyti kubeliais. Pomidorus nuplikyti, aplupti ir sup..

Recepto vertinimas: 0

Sūrio kepsnys su špinatų padažu ir salotomis „Freese“

Sutarkuoti fermentinį sūrį, įdėti kiausinio ir suformuoti apskritos formos kepsnį. Pavolioti plaktame kiausinyje, tada džiūvėsėliuose, tą patį pakartoti dar kartą. Dėti į įkaitusią keptuvę ir kepti aliejuje ant mažos ugnies, kol gražiai pagels is abiejų pusių. Svogūnus ir sp..

Recepto vertinimas: 4

Apelsinų suflė su mangais

1. Biskvitus apšlakstome romo esencija, skiesta vandeniu. 2. Kiaušinių trynius atkiriame nuo baltymų ir sukame su cukrumi tol, kol masė tampa balta, puri ir vienalytė. 3. Įmaišome apelsinų sultis, maltą žievelę, medų, truputį druskos. Suberiame persijotus miltus ir imbierus. ..

Recepto vertinimas: 0

Apkepas su moliūgu

Moliūgą, supjaustytą kubeliais, kartu su susmulkintais svogūnais ir česnakais apkepkite. Maltą mėsą sumaišykite su kiaušiniu, padažu, žalumynais, prieskoniais ir apkeptu moliūgu. Gautą masę sukrėskite į riebalais išteptą skardą ir kepkite 180 laipsnių C temperatūros orkaitėj..

Recepto vertinimas: 0

Maltos mėsos troškinys

Į didelę keptuvę sudėkite stambiai supjaustytus svogūnus ir morką, apkepkite. Tada sudėkite maltą mėsą, pakaninkite prieskoniais ir 5-7 minutes pakepinkite. Stambiai supjaustykite paprikas, susmulkinkite česnakus ir sudėkite į keptuvę. Įpilkite stiklinę vandens (sultinio), sume..

Recepto vertinimas: 3

Tradiciniai balandėliai su malta mėsa

Kopūsto gūžę apvirkite pasūdytame vandenyje arba pakaitinkite mikrobangų krosnelėje. Suminkštėjusius lapus nulupkite, storesnius lapkočius apipjaustykite. Maltą veršieną sumaišykite su virtais ryžiais, smulkintu svogūnu, pasūdykite, pagardinkite šviežiai maltais juodaisiais pipi..

Recepto vertinimas: 5

Kukulaičiai su žalumynais

Maltą mėsą sumaišome su žiupsneliu maltų baltųjų pipirų ir druskos. Pridengę laikome 15 minučių šaltai. Žalumynus sumaišome su sviestu ir citrinų sultimis. Batoną užpylę šaltu vandeniu išbrinkiname, nuspaudžiame ir kartu su kiaušinių tryniais bei saldžiosiomis paprikomis ..

Recepto vertinimas: 0

Kavos kokteilis

Užplikytą kavą sumaišyti su cukrumi, citrinos arba obuolių sultimis ir ledais. Viską suplakti plaktuvu, supilti į stiklinę, apibarstyti malta citrinos ar apelsino žievele. Galima pabarstyti smulkiai malta kava. ..

Recepto vertinimas: 5

Itališkas Bolonijos padažas

Smulkiai supjaustykite nuluptus svogūnus, lašinius, žalumynus, šalavijus ir bazilikus. Pašildykite aliejų ir sviestą, apkepinkite gautą mišinį. Tada sudėkite maltą mėsą, nuluptus ir sutrintus pomidorus, supilkite vandenį, įberkite druskos, pipirų, įdėkite rozmarinų, čiobrelių..

Recepto vertinimas: 1

MORKŲ - BULVIŲ SRIUBA

Bulves, morkas nuskusti, smulkiai supjaustyti ir 20 min. virti vistienos sultinyje. Viska sutrinti i tyre, sudeti grietine. Pagardinti druska, pipirais, malta kalendra ir imbieru. Keptuveje be riebalu pakepinti migdolus. Pries patiekiant sudeti i sriuba...

Recepto vertinimas: 0

SPAGEČIAI SU PORŲ IR KUMPIO PADAŽU

Supjaustykite kumpi kubeliais, pora griezineliais ir apkepkite keptuveje su aliejumi. Isvirkite spagecius. Suppjaustykite pomidorus kubeliais. Paruoskite padaza: supilkite i puodeli piena, darzoviu sultini ir nuolat maisant suberkite miltus. Pakaitinkite, kai padazas ims tirsteti, imaisykite suri. P..

Recepto vertinimas: 0

Jautiena su kaparėlių padažu

Mėsos gabaliukus nuplauti, nusausinti popierine servetėle, aštriu peiliu keliose vietose įpjauti kraštus, kad kepant neužsiriestų į viršų. Mėsą pasūdyti, pabarstyti pipirais, pavolioti miltuose, nupurtyti miltų perteklių ir dėti į įkaitintą keptuvę su aliejumi. Aukštoje temperat..

Recepto vertinimas: 0

RYŽIŲ IR VERŠIENOS BLYNAI

Ryzius sumaisome su malta versiena, imusame kiausini, iberiame prieskoniu, gerai ismaisome. Formuojame apvalius paplotelius ir apvoliojame miltuose. Kita kiausini isplakame ir i ji sumerkiame paplotelius. Ikaitiname keptuve ir supilame alieju. Sudedame blynus ir apkepiname is abieju pusiu. Taip paru..

Recepto vertinimas: 0

Kepta kiauliena su moliūgais

Moliūgą supjaustome nedideliais kubeliais irapkepame keptuvėje su sviestu.Svogūną susmulkiname ir apkepamekeptuvėje su aliejumi. Į maltą mėsą įmaišome kiaušinį, maltą išmirkytą batoną, keptąsvogūną, kiaušinių, prieskonius, druską, geraiišminkome.Į mažos kepimo formos apač..

Recepto vertinimas: 0

Raktiniai žodžiai: malta m