Varškės padažas


Sudėtingumas: 1
Ingridientai:
100 g. varškės,
1/2 - 3/4 stiklinės pieno arba sultinio,
2 - 3 šaukštai aliejaus,
druskos,
garstyčių,
pipirų,
acto arba rūgščių sulčių,
aštraus padažo. 
Gaminimas:
Varškę trinti, kol pasidarys vientisa masė, į ją sudėti prieskonius, įpilti skysčio, aliejaus ir viską gerai išplakti. Jei varškė riebi arba padažas duodamas prie riebios mėsos, vietoj aliejaus įpilti skysčio.
Tinka vartoti su:  Patiekti prie kiaulienos, avienos, žąsienos ar antienos valgių.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!