25 rezultatų ieškant "agurkais"

Mėsa įdarytos bulvės

Bulves išvirti, nulupti, išgremžti vidų ir pridėti įdaro. Puode ištirpinti margariną, viena eile sustatyti įdarytas bulves, supilti 2 šaukštais karšto vandens praskiestą pomidorų pastą. Troškinti 20 – 25 minutes. Valgyti su agurkais arba salotomis. Įdaras: į mėsą sudėti susmul..

Recepto vertinimas: 0

Keptas triušis su priedu

Triušio šlaunelę arba liemeninę prismaigstykite lašiniukų, pasūdykite, aptepkite grietine, apdėkite prieskoninėmis daržovėmis ir kepkite orkaitėje, palaistydami tais pačiais riebalais ir sultimis, kuriose kepa. Iškeptą mėsą išimkite, o keptuvėje pagaminkite raudonąjį sultinį m..

Recepto vertinimas: 0

Virta mėsa su grybais ir agurkais

Mėsą supjaustyti. Ant jos uždėti supjaustytus grybus, agurkus, svogūną, petražoles. Užpilti aliejumi, išplaktu su prieskoniais. Mėsą atšaldyti. Skanaus. ..

Recepto vertinimas: 0

Su bulvėmis ir agurkais troškinta jautiena

Mėsą supjaustyti ir apkepti. Kartu su mėsa pakepinti svogūnus, įdėti pomidorų padažo, pabarstyti druskos, pipirų, įpilti 2 stiklines karšto vandens ir troškinti. Sausoje keptuvėje pakepti miltus, įpilti mėsos sulčių ir šį padažą užpilti ant mėsos. Vėliau sudėti supjaustytus..

Recepto vertinimas: 5

Jogurtas su agurkais

Smulkų koštuvą išklokite muslinu. Į koštuvą sudėkite agurkus ir uždenkite kitu medžiagos gabaleliu. Spauskite, kad iš agurkų pašalintumėte skystį. Agurkus perdėkite į dubenį. Į agurkus sudėkite jogurtą, česnakus, krapus ir supilkite aliejų, kruopščiai išmaišykite. Pagal s..

Recepto vertinimas: 0

Sterkas su „Daumantų“ majonezo padažu

Sterkas supjaustomas gabalėliais. Žuvies gabalėlius pabarsčius druska, pipirais, apvolioti miltuose ir kepti įkaitintoje keptuvėje su aliejumi. Sterkas apkepamas apie 5 min. Majonezo padažo gaminimui reikės pakaitinti puodelyje grietinėlę, sudėti ,,Daumantų" pusriebį majonezą, susmulk..

Recepto vertinimas: 0

Padažas su raugintais agurkais

Pomidorų tyrę troškinti kartu su svogūnais. Kiek patroškinus, sudėti nuluptą smulkiai supjaustytą raugintą agurką ir ankštinį pipirą. Pagamintą padažą pagardinti garstyčiomis ir tarkuotais krienais. Padažas tinka prie virtos kiaulienos, avienos ir jautienos ..

Recepto vertinimas: 0

Šerniena, virta su daržovėmis

Mėsą sudėti į truputį actu parūgštintą šaltą vandenį, užvirinti, nugraibyti putas. Uždengus dangtį virti, kol apvirs (1,5-2 valandas). Tada pridėti druskos, supjaustytų prieskoninių ir kt. daržovių. Bulves sudėti ant viršaus taip, kad jų nesiektų vanduo. Apibarstyti druska pa..

Recepto vertinimas: 5

Rauginti agurkai žiemai

Į švarų 3 litrų stiklainį dėkite pusę kiekio krapų, česnakus, visus lapus ir sudėkite išplautus agurkus. Stiklainio viršuje, ant agurkų, sudėkite likusius krapus. Paimkite 1,5 litro šalto vandens ir jame ištirpinkite druską su cukrumi ir supilkite į stiklainį su agurkais. Stiklai..

Recepto vertinimas: 1

Marinuoti saldžiarūgščiai agurkai

Nuplauti vienodo dydžio žali agurkai talpiai sudedami į 3 litrų stiklainį, perdedant nuvalytais svogūnais, krapais, krienų skridinėliais, ir užpilami verdančiu marinatu. Marinatas gaminamas išvirus vandenį su nurodytais prieskoniais (garstyčia, lauras, pipirai, actas, vanduo, cukrus, ..

Recepto vertinimas: 0

KONSERVUOTI PATISONAI SU AGURKAIS

Agurkėlius ir patisoną nuplaukite. Patisoną supjaustykite maždaug tokio pat dydžio gabaliukais kaip agurkėliai. Į stiklainį sudėkite žalumynus ir prieskonius, paskui -- agurkus ir patisonus (sluoksniais). Užpilkite karštu marinatu, uždenkite dangteliais ir pasterizuokite apie 10 min. 9..

Recepto vertinimas: 0

Jautienos suktinukai su marinuotais agurkais

Mėsą supjaustome griežinėliais, išmušame, aptepame garstyčiomis, pabarstome druska, pipirais, ant viršaus uždedame labai plonais griežinėliais arba kubeliais supjaustytus svogūnus, agurkus, sūrio juosteles. Susukame suktinukus, juos persmeigiame pagaliukais arba surišame siūlais. Vyn..

Recepto vertinimas: 0

Bulvių ir maltos mėsos apkepas

Bulves nuskusti, supjaustyti plonais griežinėliais, sudėti į verdantį pasūdytą vandenį, virti 5 min. Paruosti mėsą: sudėti batono riekeles, pakepintą svogūną, suberti druską ir pipirus, įmusti kiausinį). Grybus ismirkyti, isvirti, supjaustyti juostelėmis. Į paruostą indą dėti p..

Recepto vertinimas: 0

Voveraičių troškinys su šviežiomis bulvėmis

Voveraites gerai nuplauname, supjaustome, dedame į verdantį vandenį ir 5 min. verdame. Vandenį nupilame, grybus nuvarviname. Lašinukus supjaustome kubeliais ir pakepiname su susmulkintais svogūnais. Sudedame paruoštas voveraites, kubeliais supjaustytas bulves, smulkiai sutarkuotas morkas, s..

Recepto vertinimas: 0

Salotos su ridikėliais ir agurkais

Perrinkti salotų lapeliai gerai nuplaunami, sudedami ant sietelio, kad nuvarvėtų vanduo, ir stambiai suplėšomi. Nuplauti ridikėliai supjaustomi griežinėliais, taip pat supjaustomi nulupti agurkai (stambesni pirma perpjaunami išilgai), įberiama susmulkintų krapų ir svogūnų laiškų, s..

Recepto vertinimas: 3

Mėsos šlaunelės

Kiaulienos nugarinė prie šonkauliukų supjaustoma gabaliukais, išimami kauliukai (jie bus reikalingi šlaunelėms), mėsa pamušama, pabarstoma pipirais, druska ir apdedama pakepintais svieste svogūnais, pabarstoma petražolių lapeliais ir į vidų įdedamas išimtas ir nugramdytas kauliukas...

Recepto vertinimas: 0

Menkės kepsnys

Menkė nuplaunama ir, išėmus kaulus, sumalama mėsmale kartu su išmirkytu ir nuspaustu pyragu, sudedami svieste (20 g) pakepinti svogūnai, kiaušiniai, prieskoniai, pasūdoma. Viskas išsukama, kad masė būtų puri, padaromas pailgas kepalėlis, dedamas ant riebalais išteptos skardos ar į k..

Recepto vertinimas: 0

Troškė

Nuskustos bulvės išverdamos pasūdytame vandenyje ir nusunkiamos, į dubenėlį supilamos pasukos, grietinė, pasūdoma, įdedama svogūnų laiškų, krapų, petražolių, mairūnų, sumaišoma ir užpilama ant išvirusių bulvių. Paskui dar pakaitinama ant mažos ugnies pakratant, kad nugaruot..

Recepto vertinimas: 0

Bulvių ir grybų apkepas.

Bulvės nuskutamos, supjaustomos griežinėliais, sudedamos į verdantį vandenį ir 2—3 min paverdamos. Paskui išgriebiamos, nuvarvinamas vanduo. Džiovinti grybai 1—2 val. pamirkomi, išverdami ir supjaustomi šiaudeliais. Svogūnai supjaustomi griežinėliais ir pakepinami svieste. Kia..

Recepto vertinimas: 0

Kepta žuvis su agurkais (Ingridos)

Supjaustyti svogūnus žiedais ir pakepti aliejuje, įberti druskos. Žuvį pabarstyti druska, pipirais, susmulkintais krapais, dėti į aliejuje išteptą skardą. Ant žuvies dėti svogūnus, užpilti citrinos sultis, sudėti nuluptus, be sėklų, plonai suplaustytus agurkus, užtepti majonezu, ..

Recepto vertinimas: 0

Bulvių ir mėsos faršo apkepas (Vitos)

Bulvės nuskutamos, supjaustomos plonais griežinėliais, sudedamos į verdantį pasūdytą vandenį ir 5 min. verdamos. Mėsos faršas paruošiamas kaip maltiniams (sudedamas išmirkytas pyragas, pakepintas svogūnas, pipirai, druska, kiaušinis). Grybai išmirkomi ir išverdami nedideliame vande..

Recepto vertinimas: 4

Prancūziški jautienos kepsneliai

Keptuvėje įkaitintame aliejuje iš abiejų pusių pakepiname riekeles. Jautienos filė supjaustome labai plonais griežinėliais, apvyniojame rūkytos šoninės juostelėmis ir prismeigiame mediniu smeigtuku. Ištirpiname sviestą ir įpilame aliejaus. Į įkaitintus riebalus sudedame suktinukus..

Recepto vertinimas: 0

Vištienos sriuba su agurkais ir morkomis

Krūtinėlę supjaustome gabaliukais, sumaišome su prieskoniais ir citrinų sultimis ir marinuojame 10 min.•Į vištienos sultinį suberiame šiaudeliais sutarkuotas morkas ir verdame apie 10 min. ant vidutinio stiprumo ugnies. Sudedame vištieną ir dar verdame 10 min. Supilstome j lėkštes ir ..

Recepto vertinimas: 0

Žuvienė su raugintais agurkais

•Į verdantį vandeni sudedame į 4 dalis supjaustytus grybus, po keleto minučių žuvies gabalus ir verdame ant silpnos ugnies. Po 10 min. sudedame susmulkintą svogūną, nuluptus ir kubeliais supjaustytus agurkus, įdedame keletą pipiru grūdelių, laurų lapą, druskos. Sriuba verdame dar 20..

Recepto vertinimas: 0

Kepta žuvis su agurkais

•Svogūnus supjaustome žiedais ir apkepame keptuvėje su aliejumi. įberiame druskos.•Žuvį pabarstome druska, pipirais ir susmulkintais krapais, dedame į aliejumi patepta skarda. Ant žuvies dedame apkeptus svogūnus, užpilame citrinų sulčių, sudedame nuluptus, be sėklų, plonai supjaus..

Recepto vertinimas: 0

Raktiniai žodžiai: agurkais