25 rezultatų ieškant "anksto"

Sūrio padažas

Tarkuotą sūrį išplakti su kiaušiniais ir sumaišyti su praaušintu kiaušinių padažu. Jei padažas patiekiamas kaip garnyras, tai jį, sudėjus kiaušinius, reikia kaitinti iki virimo, o jeigu juo užpilama mėsa,kepama orkaitėje - iš anksto kaitinti nereikia. Padažas tinka prie paukštie..

Recepto vertinimas: 0

Jogurto desertas su vyšniomis ir apkepintais avižų dribsniais

1.Sudėkite jogurtą, medų ir apelsino nutarkuotą žievelę (zest) į dubenį ir gerai išmaišykite. Šaldykite (šaldytuve, ne kameroje) mažiausiai 4 val., leisdami atsirastti vientisam skoniui. 2.Išimkite kaulelius iš vyšnių, apibarstykite jas cukrumi ir taip pat šaldykite 4 val. 3.Kai..

Recepto vertinimas: 0

Makaronai su varškės įdaru ir špinatais

Puode pakaitinkite aliejų. Svogūną nulupkite, smulkiai supjaustykite ir pakepinkite aliejuje. Saldytus spinatus sudėkite į puodą su svogūnais, įpilkite truputį vandens ir pavirkite apie 15 minučių. Įberkite druskos, pipirų ir truputį tarkuoto muskato. Kepamąjį indą istepkite sviestu..

Recepto vertinimas: 4

Įdaryti makaronai „Rosanella“

Išmirkykite duoną šaltame vandenyje, gerai išspauskite, išmaišykite su faršu ir paskaninkite druska, pipirais, raudonėliais, čiobreliais. Šiuo mišiniu įdarykite makaronus (galite naudotis virtuviniu švirkštu arba medinio šaukšto kotu). Sviestu ištepkite kepamąjį indą ir iš..

Recepto vertinimas: 4

Kepti makaronai

Makaronus isvirkite pagal instrukciją ant pakelio, perplaukite saltu tekančiu vandeniu ir palikite kostuve, kad nuvarvėtų. Ismaisykite tarkuotą sūrį, kiausinius ir grietinėlę. Įberkite druskos, pipirų ir truputį muskato. Is anksto įkaitinkite orkaitę iki 200 - 225 C temperatūros. Ism..

Recepto vertinimas: 4

Braškių pyragas

Miltus persijoti ir suberti ant minkymo lentos. Įmaišyti cukrų. Šaltą sviestą supjaustyti gabalėliais ir paskirstyti tarp miltų. Sviestą kapoti peiliu. Įdėti 2 trynius, įberti druskos, supilti romą, grietinę arba vyną. Viską atsargiai išmaišyti šakute. Šaltomis rankomis greitai..

Recepto vertinimas: 4

Bezė pyragas su braškėmis

Miltus persijoti ir suberti ant minkymo lentos. Įmaišyti cukrų. Šaltą sviestą supjaustyti gabalėliais ir paskirstyti tarp miltų. Sviestą kapoti peiliu. Įdėti 2 trynius, įberti druskos, supilti romą, grietinę arba vyną. Viską atsargiai išmaišyti šakute. Šaltomis rankomis greitai..

Recepto vertinimas: 4

Tortas su šviežiomis braškėmis

Orkaitę įkaitinti iki 220°C temperatūros. Kiaušinius su 80 g cukraus plakti, kol pasidarys puri masė. Miltus sumaišyti su krakmolu ir užsijoti ant kiaušinių plakinio. Viską atsargiai išmaišyti maišikliu. Tešlą supilti į kepimo popieriumi išklotą 26 cm skersmens torto formą ir i..

Recepto vertinimas: 0

Nugos pyragas

Sviestą su cukrumi, vaniliniu cukrumi ir druska išplakti iki purios masės. Po vieną įmušti kiaušinius. Miltus sumaišyti su kepimo milteliais ir pakaitomis su romu, pienu bei migdolais sudėti į paruoštą masę. 2/3 tešlos įdėti į riebalais pateptą keksams kepti skirtą formą (su sk..

Recepto vertinimas: 0

Pasukų pyragas su apelsinų likeriu

Sviestą išsukti iki labai purios masės. Po truputį suberti cukrų bei vanilinį cukrų. Po vieną įmušti kiaušinius. Miltus sumaišyti su kepimo milteliais, o pasukas su tarkuota apelsino žievele. Į kiaušinių ir sviesto masę sudėti miltus pakaitomis su pasukų mišiniu. Vėliausiai su..

Recepto vertinimas: 0

Tešla su aliejumi ir varške

Varškę padėti ant sietelio, kad nuvarvėtų skystis. Ją iki vientisos masės išsukti su aliejumi, cukrumi, tryniu, citrinos žievele ir druska. Įmaišyti pusę su kepimo milteliais sumaišytų ir persijotų miltų. Likusius miltus įminkyti rankomis. Tešlą dėti į riebalais išteptą form..

Recepto vertinimas: 0

Plakta trapi tešla

26 cm skersmens torto formos dugną iškloti kepimo popieriumi. Minkštą sviestą, cukrų, trynį bei druską išplakti iki purios masės, įmaišyti išsijotus miltus. Tešlą sudėti ant torto formos dugno. Daug kartų subadyti šakute, uždengti popieriumi ir 30 min. laikyti šaltoje vietoje. ..

Recepto vertinimas: 0

Biskvitinė tešla

1. Ruošimo būdas: kiaušinių trynius atskirti nuo baltymų ir su cukrumi išplakit iki purios masės. Sudėti prieskonius. Baltymus išplakti iki standžių putų ir atsargiai sudėti ant trynių masės. Miltus sumaišyti su kepimo milteliais ir persijoti ant baltymų. Viską atsargiai išmaiš..

Recepto vertinimas: 3

Biskvitinė tešla su vandeniu

1. Ruošimo būdas: kiaušinių trynius atskirti nuo baltymų ir išplakti iki purios masės. Plakant po vieną įmaišyti 6 šaukštus karšto vandens. Po truputį suberti didesnę pusę cukraus. Sudėti prieskonius. Masę plakti tol, kol ji taps labai puri. Baltymus išplakti iki standžių put..

Recepto vertinimas: 5

Vidutinio kietumo mielinė tešla

Miltus persijoti į dubenėlį arba ant lentos. Kauburėlio viduryje padaryti įdubimą, į jį sutrupinti mieles, įberti 50 g cukraus ir pilti drungną pieną. Atsargiai išmaišyti kauburėlio vidurį. Jį apibarstyti miltais ir uždengus 15 min. laikyti šiltoje, be skersvėjų vietoje. Pavir..

Recepto vertinimas: 3

Avižinė duona

Mieles sutrupinti į dubenėlį, suberti cukrų, supilti pieną ir viską išmaišyti. Užsijoti 2/3 miltų ir vėl pamaišyti. Likusius miltus užsijoti ant viršaus, dubenėlio kraštuose paskirstyti avižinius dribsnius su druska. Tešlą palaikyti šiltoje vietoje apie 20-30 min., kad pakiltų..

Recepto vertinimas: 0

Migdolinis pyragas „Bitės įgėlimas“

Miltus persijoti į dubenėlį ir kauburėlio viduryje padaryti įdubimą. Į jį supilti mieles. 250 ml pieno pašildyti. Iš mielių su dalimi pašildyto pieno ir žiupsneliu cukraus paruošti įmaišalą. Jį uždengti ir 15 min. laikyti šiltoje vietoje. 100 g sviesto ištirpinti likusiame..

Recepto vertinimas: 3

Madridietiškas mėsos sultinys su daržovėmis

Žirnius iš vakaro pamerkite šaltame sūdytame vandenyje, įberkite truputį sodos. Iš vakaro užmerkite ir karką. Į didelį puodą įpilkite 4 arba 5 litrus vandens, priklausomai nuo to, ar norima tiktai sultinio, ar ketinama iš anksto išsivirti mėsos nuovirą kitiems patiekalams. Vanden..

Recepto vertinimas: 0

Prancūziškas mielinis pyragas

Miltus persijoti. Mieles sutrupinti į šiek tiek pašildytą pieną. Suberti 4 šaukštus miltų ir viską išmaišyti. Įberti šaukštelį cukraus ir uždengus audeklu palaikyti 30 min., kad pakiltų. Likusius miltus sumaišyti su cukrumi bei druska ir kauburėlio viduryje padaryti įdubimą. ..

Recepto vertinimas: 4

Sluoksniuotos tešlos tortas su avietėmis ir varške

Sluoksniuotos tešlos lakštus po vieną sudėti ant šaltu vandeniu suvilgytos skardos ir subadyti šauktus. 20 min. palaikyti ir paskui dėti į iš anksto iki 220°C temperatūros įkaitintą orkaitę ir kepti, kol parusvės. Varškę iki vientisos masės išmaišyti su aviečių sirupu, gr..

Recepto vertinimas: 5

Margaspalviai bezė pyragėliai

Baltymus išplakti iki standžių putų po truputį suberiant cukrų. Ant baltymų masės užsijoti krakmolo ir cukraus pudros mišinį. Atsargiai išmaišyti. Masę dėti į konditerinį švirkštą. Skardą iškloti kepimo popieriumi ir išspausti 10 apskritimų. Jų kraštus apjuosti bezė mas..

Recepto vertinimas: 0

Kalėdinis kepalėlis

Miltus suberti į puodą ir kauburėlio viduryje padaryti įdubimą. Jame iš šiek tiek miltų, mielių, 3 valg. š. cukraus ir 200 ml drungno pieno paruošti įmaišalą. Jį pabarstyti miltais ir uždengus palaikyti 20 min., kad pakiltų. Į indą su įmaišalu ir miltais suberti likusį c..

Recepto vertinimas: 0

Kalėdiniai šokoladiniai sausainėliai

Šokoladą smulkiai sutrinti. Dubenėlyje iki standžių putų išplakti baltymus. Plakant po truputį suberti druską bei cukrų, įmaišyti sutrintą šokoladą ir maltus migdolus. Ant skardos išdėlioti popierinius „paplotėlius“. Dviem šaukšteliais ant jų sudėti paruoštą masę. Kept..

Recepto vertinimas: 0

Kalėdiniai Elizos meduoliai

Kiaušinius iki purios masės išplakti su medumi. Įmaišyti prieskonius, migdolus, lazdyno riešutus, su kepimo milteliais sumaišytus miltus bei cukatas. Orkaitę įkaitinti iki 150-175°C temperatūros. Popierinius „paplotėlius“ paskirstyti ant skardų. Tešlą tepti ant jų maždaug ..

Recepto vertinimas: 4

Kalėdinės žvaigždės su abrikosų uogiene

Miltus persijoti į dubenėlį ir kauburėlio viduryje padaryti įdubimą. Į jį suberti cukrų, vanilinį cukrų, trintas citrinos ir apelsino žieveles, druską, maltus migdolus, supilti romą, sudėti trynius ir įlašinti karčiųjų migdolų aliejaus. Sviestą supjaustyti gabalėliais ir iš..

Recepto vertinimas: 1

Raktiniai žodžiai: anksto