25 rezultatų ieškant "garnyrui"

Maltos mėsos suvožtiniai

Svogūnus nulupkite ir susmulkinkite. Keptuvėje ištirpinkite riebalus, keletą minučių pakaitinkite svogūnus ir maltą mėsą. Sudėkite garstyčias, pagardinkite druska ir pipirais, išmaišykite. Sudėkite sūrį ir ištirpinkite jį ant maltos mėsos. Mėsos mišinį išdėliokite ant duono..

Recepto vertinimas: 0

Anties krūtinėlė su apelsinų padažu

Riebioje anties krūtinėlės pusėje šiek tiek įpjaukite odą (rombo formos) ir tą pačią pusę kepkite įkaitintoje keptuvėje tol, kol taps auksinės spalvos. Tuomet ją apverskite ir vieną minutę pakepkite, o po to vėl apverskite ir pašaukite į orkaitę trims minutėms. Neperkepkite, p..

Recepto vertinimas: 0

Aviena mairūno padaže

Mėsą sudėti į verdantį vandenį, pasūdyti, sudėti prieskonius ir virti 1 valandą. Dalį mėsos sultinio perpilti į kitą indą ir jame išvirti garnyrui skirtas morkas, pastarnokus ir bulves. Pagaminti padažą: svieste pakepinti miltus, įpilti sultinio ir 5 minutes pavirti. Paskaninti ci..

Recepto vertinimas: 0

Viščiukas tanduri greituoju būdu

Vištos galūnėms nuimkite oda, poodinius riebalus bei kelis kartus įpjaukite (tik nepersistenkite, nes reikės dar ir ant iešmo maut). Dubenyje sumaišykite druska, pasta, česnaką, jogurtą ir citrinos sultis iki vientisos mases. Duokite šitą masę pauostyti namiškiams, kad jiems prasid..

Recepto vertinimas: 0

Daniškas viščiukas

Viščiuką išdaryti, nuplauti ir pasūdyti. Įdėti į puodą su sviestu, kepinti iš visų pusių, kol mėsa suminkštės. Kepant nepamiršti lygiais tarpais vis palaistyti baltu vynu. Baigus kepti, išimti kaulus ir vištieną sudėti į dubenį. Garnyrui patiekti pomidorus, įdarytus smulkiai ..

Recepto vertinimas: 0

Vištiena tešloje

Česnaką išspaudžiame ir gerai išmaišome su produktais skirtais padažui, kol gausis vientisa masė. Vištieną supjaustome šiaudeliais ir pamarinavę su prieskoniais apie 1 valandą palaikome šaldytuve. Kiaušinius išplakame su grietinėle, miltais bei prieskoniais. Keptuvėje įkaitina..

Recepto vertinimas: 5

Grilyje kepti lašišos kepsneliai

Nuplaukite čiobrelius ir nuskabykite lapelius. Negilioje lėkštėje sumaišykite citrinos sultis ir alyvuogių aliejų, suberkite čiobrelių lapelius, pasūdykite ir pagardinkite pipirais pagal skonį. Lašišos gabalėlius nuplaukite šaltu vandeniu ir nusausinkite popierine servetėle. Sudėki..

Recepto vertinimas: 0

Žuvis su citrina

Žuvį nuvalyti, perpjauti pusiau. Išplakti kiaušinio baltymus. Paruoštą kepti žuvį pavolioti miltuose, po to kiaušinio baltyme ir kepti aliejuje 10 minučių. Ant iškeptos žuvies užpilti šilto padažo, viršų papuošti citrinos žievelėmis, pjaustytais česnako lapais. Padažas: Į..

Recepto vertinimas: 0

Obuolių sunkoje troškinta triušiena

250g triušienos gabalą apkepinkite įkaitintame 20g naminiame svieste, paskui pasūdykite 2,5g druska, pagardinkite 0,5g grūstais juodaisiais pipirais ir sudėkite į troškintuvą. Supilkite 50ml obuolių sunkos, 20ml vištienos sultinio, sudėkite 3g česnako, 10g citrinos žievelę, 3g petra..

Recepto vertinimas: 0

Ananasų sultyse troškinta vištiena

Vištieną supjaustyti kubeliais, dėti į įkaitintą keptuvę, pakepinti 2-3 min., pilti ananasų sultis, dėti karį, druską, patroškinti apie 3 min, pilti su keliais šaukštais sulčių išmaišytą krakmolą.Viską maišant kaitinti, kol sutirštės. Garnyrui tinka virti ryžiai (apie 200g..

Recepto vertinimas: 3

Švediški kotletai (Ramunės) (foto)

Faršą paruošti įprastai. Sudėti per smulkesnė tarką sutarkuotą bulvę ir burokėlius, kubeliais supjaustytą svogūną. Krauopščiai išmaišyti. Formuoti kotletus, juos apvolioti džiūvėsiuose ir kepti keptuvėje. Garnyrui labai tinka raugintų kopūstų salotos ir žalieji žirnel..

Recepto vertinimas: 3

Sprandinė su daržovėmis (Ramunės)

Sprandinę supjaustom ir paruošiam kaip karbonadą. Apkepame keptuvėje. Kol mėsa kepa, pasiruošiam padažą: pomidorų padažą ir majonezą (lygiom dalim ) sumaišom, išspaudžiam česnako nemažai, pridedam pipirų, druskos. Kai mėsa pravėsta, aptepame tuo padažu iš abiejų pusių, sude..

Recepto vertinimas: 0

Jautienos suktinukai II

Mėsą nuplauti, supjaustyti piršto storumo riekelėmis, išmušti, pasūdyti. Lašinukus ar rūkytą mėsą labai smulkiai sumalti mėsmale ir pakepinti su svogūnais bei petražolėmis. Mėsos riekeles aptepti įdaru, susukti ir persmeigti mediniais pagaliukais. Suktinukus apvolioti miltuose, i..

Recepto vertinimas: 0

Kmyniniai sojų kepsneliai (Ramunės)

Užvirkite vandenį, į jį sutrupinkite sultinio kubelį ir įberkite sojas. Mirkykite apie pusvalandį, tada nukoškite ir palikite apdžiūti. Krakmolą sumaišykite su majonezu, gardinkite sukapotomis šviežiomis petražolėmis, nuplikytais kmynais, juodaisiais kmynais ir sūdykite. Masę sum..

Recepto vertinimas: 0

Itališka veršienos filė (Ramunės)

Švariai nuvalyta filė supjaustoma į 4-6 porcijas. Kiekviena porcija įtrinama druska ir šviežiai maltais pipirais. Kiekvienas kepsnys įvyniojamas į lašinių juostelę. Ant viršaus uždedamas šviežias šalavijų lapas ir šis paketėlis kryžmiškai apvyniojamas siūlu. Truputį apšlaks..

Recepto vertinimas: 0

Keptas jautienos kumpis

Kumpį nuplauname, nusausiname ir sudedame į indą, kuriame marinuosime. Gaminame marinatą. Į mažą indelį supilame išspaustas vienos citrinos sultis, įberiame cukraus, druskos, prieskonių, kalendros grūdelių ir suplėšytų laurų lapelių, įpilame 2 šaukštus vandens, šaukštą alie..

Recepto vertinimas: 0

Vištienos kepsnys „Sombrero“

Vištienos krūtinėles išmušti ir įtrinti prieskoniais. Įkaitinti keptuvėje šiek tiek aliejaus, sudėti paruoštą filė, gerai prispausti ir apkepti iš abiejų pusių po 3 min. Tada užtepti majonezo, pabarstyti tarkuotu fermentiniu sūriu, o ant viršaus uždėti po skiltelę konservuoto..

Recepto vertinimas: 4

Kalakutienos maltinukai su šparaginėmis pupelėmis

Faršą sumaigykite šakute, įmuškite kiaušinį, pasūdykite, pagardinkite pipirais, kapotais žalumynais ir gerai išminkykite. Iš faršo masės formuokite nedidelius apvalius maltinukus ir iš abiejų pusių patroškinkite svieste. Garnyrui šparagines pupeles nuplaukite, nusausinkite, g..

Recepto vertinimas: 0

Tuno kepsneliai su įdarytu pomidoru

Tuną nuplaukite, nusausinkite, supjaustykite vidutinio dydžio gabalėliais, sudėkite į indą ir užilkite marinatu, pagamintų sumaišius kapotus česnakus, citrinos sultis, aliejų, druską ir pipirus. Žuvį padėkite valandai, kad pasimarinuotų. Marinuotus kepsnelius nuvarvinkite, įvyniok..

Recepto vertinimas: 0

VEGETARIŠKAS DARŽOVIŲ TROŠKINYS

Sojos mesa apslakstyti sojos padazu, uzpilti sultiniu ir palikti kelioms valandoms brinkti. Sudeti i troskintuva ir uzvirinti. Morkas ir bulves supjaustyti gabaleliais ir sudeti ant sojos. Iberti prieskoniu, patroskinti. Tada sudeti nuluptus, skiltelemis supjaustytus obuolius ir dar 10 min. troskini..

Recepto vertinimas: 0

KUKULAIČIAI ANT IEŠMO

Suimaisykite mesa, druska, pipirus, grietinele ir kiausini. Sudekite tarkuota virta bulve, burokelius, svogunus ir suberkite kaparius. Gerai ismaisykite.Suformuokite dregnomis rankomis pailgus kukulaicius.Ikaitinkite keptuveje sviesta ir apkepkite kukulius is visu pusiu, kol graziai parus.I kukulaic..

Recepto vertinimas: 0

ALVYDO GULIAŠAS

Vistienos krutineles itrinti prieskoniais, darzoves supjaustyti. Ikaitinti keptuvi , sudeti juostelemis supjaustyta vistiena, prispausti ir neuzdengus kepti 3-5 min. Po to suberti susmulkinta cesnaka, saldziaja paprika, ananaso gabaliukus, ipilti konservuotu ananasu sulciu ir 2 valg. saukstus pomido..

Recepto vertinimas: 5

ŽUVIES VYNIOTINIS

Zuvi sumalti mesmale, sudeti piene ismirkyta duona, ideti prieskoniu, pasudyti ir dar karta permalti. Supilti piena, lydyta sviesta, kiausini ir gerai ismaisyti. Mase sudeti i specialu celofana ir suteikti jai vyniotinio forma. Perristi virve ir isvirti garuose. Tiekti supjauscius ir apliejus grieti..

Recepto vertinimas: 2

TROŠKINTA ŽŪVIS SU ŽALUMYNAIS IR DŽIŪVĖSIAIS

Isdarineta zuvi pasudyti, pavolioti miltuose, apkepinti, sudeti i aliejumi istepta forma, sudeti smulkintus svogunus, zalumynus, tarkuotus dziuvesius, supilti karsta piena ir troskinti. Papuosti zalumynais ir kapotais kietai virtais kiausiniais. Garnyrui tinka virtos bulves...

Recepto vertinimas: 4

ŽUVIES VYNIOTINIS II

Zuvi sumalti mesmale, sudeti piene ismirkyta duona, pasudyti ir dar karta permalti. Supilti piena, lydyta sviesta, kiausini ir gerai ismaisyti. Mase sudeti i celofana ir suteikti jai vyniotinio forma. Perristi virve ir isvirti garuose. Tiekti supjauscius ir apliejus padazu. Garnyrui tinka virtos bul..

Recepto vertinimas: 0

Raktiniai žodžiai: garnyrui