5 rezultatų ieškant "idaryta vi"

Įdaryta višta

Vištą ištrinkite druska ir sutintomis kadagių uogomis. Įdarui sviestą išsukite iki baltumo, sukant sudėkite kiaušinius ir džiūvėsėlius, truputį druskos ir kelias sutrintas kadagio uogas. Gerai išsuktu įdaru prikimškite vištą, ją užsiūkite ir įvynioję į pergamentinį popieri..

Recepto vertinimas: 0

Grybais įdaryta višta

Išvalytą vištą padėkite ant pjaustymo lentelės krūtinėle į apačią. Nuo kaklo pjaukite išilgai žemyn, stengiantis nepažeisti aplink esančios odos ir filė. Kuo atsargiau pašalinti visus kaulus ir kremzles - stuburą, krūtinkaulį, šlaunikaulius. Geriausia tai daryti siauru plonu ir..

Recepto vertinimas: 0

Kepta įdaryta višta

Vištą paruošti. Įdarui skirtus vištos skilvį, širdį, sparnus ir kaklą pusiau išvirti. Apvirtą mėsą, pakeptas svieste kepenėles ir žalią nuimtą nuo kaulų mėsą sumalti. Į išsuktą iki purumo sviestą sudėti maltos mėsos masę, piene mirkytą pyragą, kiaušinį ir viską gerai..

Recepto vertinimas: 3

Įdaryta grybais višta

1. Išvalytą vištą padėkite ant pjaustymo lentelės krūtinėle į apačią. Nuo kaklo pjaukite išilgai žemyn, stengiantis nepažeisti aplink esančios odos ir filė. Jūsų tikslas - kuo atsargiau pašalinti visus kaulus ir kremzles - stuburą, krūtinkaulį, šlaunikaulius. Geriausia tai da..

Recepto vertinimas: 0

Aukštaitiška virta įdaryta višta

Išdarinėtai ir išplautai vištai pro pjūvį nugaroje išimami kaulai (kojų ir sparnelių kaulai paliekami). Į vidų prikemšama paruošto įdaro, užsiuvama, dedama, į puodą, užpilama karštu vandeniu, kad pusiau apsemtų, ir verdama su prieskoninėmis daržovėmis ir prieskoniais. Baigia..

Recepto vertinimas: 0

Raktiniai žodžiai: idaryta vi