MARCIPANINĖS ŠIRDELĖS SU PISTACIJOMIS

Ingridientai:
70g maltų pistacijų
1 šaukštas romo
120g cukraus pudros
200g marcipaninės masės
200g šokolado (gali būti betkoks: juodas, pieniškas, baltas)
keliata pistacijų ir valgomų karoliukų papuošimui

Gaminimas
20g cukraus pudros pasilikti puodelyje (bus pabarstymui), o 100g cukraus pudros ištrinti su marcipaninę masę, maltomis pistacijomis ir romu. Kai gerai išminkyta, tai masę suvinioti į sviestinį popierių ir 10 min. įdėti į šaldytuvą. Po to išimti ir iškočioti 1 cm storio lakštą bei mažomis formelėmis išspausti širdutes. širdutes dėti ant folijos, kuri turi būti pabarstyta cukraus pudra. Kai padarytos visos širdelės vėl dėti į šaldytuvą ir laikyti 90 min. Tuo metu įį puodelįį susmulkinti šokoladąą. Indeįlį su šokoladįu įstatyįti į indąą su karš#į3;tu vandeniu ir išštirpinti. Aštšalusiašąą;s širdeles po vieną merktiš į šokoladšą, išsšešmti šakute, nuvarvinti ir dėėti ant kepimo popieriaus, papuošti karoliukais ir pistacijomis. Palikti sustingti.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!