25 rezultatų ieškant "kremu"

Tortas " Napoleonas"

Ant lentos išsijojami miltai (kepiniams miltus sijoti būtina, kad miltuose atsirastų oro, nuo to kepinio skonis yra žymiai geresnis, nei kepinio iš nesijotų miltų), į juos dedamas gabalais supjaustytas atšaldytas margarinas, pilama pasūdyta grietinė, įmušamas kiaušinis ir kapojama ilg..

Recepto vertinimas: 3

Bananai su imbieriniu kremu

1. Išplakite grieninėlę su cukrumi, įmaišykite varškę. Suberkite maltą imbierą. 2. Perpjaukite bananus išilgai ir pakepkite juo riebaluose su cukrumi. 3. Į kiekvieną lėkštę įdėkite po 2 bananų puseles ir patiekite ant stalo su imbieriniu kremu. ..

Recepto vertinimas: 0

ŠACHMATINIS TORTAS

Šokoladinis biskvitas: sutrinkite trynius su puse kiekio cukraus ir vaniliniu cukrumi, kad masė taptų puri. Atskirai išplakite baltymus, pamažu berdami likusį cukrų. Miltus sumaišykite su krakmolu, kepimo milteliais ir šokoladu arba kakava. Sudėkite į trynius pakaitomis su plaktais balty..

Recepto vertinimas: 0

Vaflių tortas su džiovintais vaisiais

Trynius išsukite su cukrumi, miltais ir 100 ml pieno. Likusį pieną užvirinkite. Nuolat maišydamos supilkite į jį trynių masę. Nukelkite nuo ugnies ir, kai masė praauš, įmaišykite apelsinų žievelių ir sviestą. Vaflius pertepkite kremu, kas trečią sluoksnį pabarstykite smulkintai..

Recepto vertinimas: 0

Duoninis tortas

Tryniai ištrinami su cukrumi, į juos sudedami prieskoniai. Duonos džiūvėsėliai sudrėkinami grietinėle ir ištrinami, kad pasidarytų purūs. Pusė jų supilama į trynius kartu su kakava ir išmaišoma. Baltymai gerai išplakami ir dedami į trynius, atsargiai maišant ir perpilant krakmol..

Recepto vertinimas: 0

Aukštaitiškas medaus tortas

Į dubenį įmušami kiaušiniai, suberiamas cukrus, supilamas medus ir plakama, įstačius indą į karštą vandenį, kol masė sutirštės ir pasidarys puri. Tada suberiami miltai, parūgštintame vandenyje ištirpyta soda, prieskoniai ir užminkoma tešla. Ji padalijama į 4 lygias dalis. Iš ..

Recepto vertinimas: 4

Biržietiškas vaflinis tortas

Sviestas išsukamas, kad būtų purus. Sukant toliau, dalimis beriamas cukrus, pilamas kondensuotas pienas, dedama kakava, prieskoniai, citrinos žievelė ir rūgštis. Toliau šaukštais dedamas marmeladas ir sukama, kol pasidarys puri masė — kremas. Vafliai pertepami kremu ir stipriai pas..

Recepto vertinimas: 2

Kaimiškas tortas

Miltai, supjaustytas atšaldytas sviestas ir druska kapojama ant stalo, pamažu pilant grietinę, kol nelieka sausų miltų. Tešla suspaudžiama į 3 gabalus ir atšaldoma. Paskui iškočiojami 3 papločiai, iškepami vandeniu suvilgytoje skardoje ir ten pat atšaldomi. Kremui sviestas gerai ..

Recepto vertinimas: 0

Šachmatinis tortas

Šokoladinis biskvitas: sutrinti trynius su puse kiekio cukraus ir vanilinio cukraus, kad masė taptų puri. Atskirai išplakti baltymus, pamažu beriant likusį cukrų. Miltus sumaišyti su krakmolu, kepimo milteliais ir šokoladu ar kakava. Sudėti į trynius pakaitomis su plaktais baltymais ir ..

Recepto vertinimas: 0

Velykinis tortas

Į miltus, pabertus ant lentos, burokine tarka tarkuojamas per naktį šaldytuve laikytas margarinas. Ant viršaus sudedama visa grietinė, 2 tryniai, supilamos citrinos sultys, suberiamas vanilinis cukrus, tada tešla kapojama dideliu peiliu, stumiant nuo šonų į vidurį. Taip maišoma, kol vis..

Recepto vertinimas: 2

Vaflių tortas

Marcipaninę masę mikseriu arba plakimo šluotele išmaišykite su džemu bei likeriu ar citrinų sultimis iki vientisumo. Šiuo įdaru aptepkite 4 vaflius. Kiekvieną vaflį su įdaru uždenkite neapteptu vafliu. Šias poreles paslėkite sunkiu puodu arba panašiu daiktu. Paslėgtus vaflius ..

Recepto vertinimas: 4

Tortas "Mokka" su mandarinais

40 g cukraus, kremui skirtą krakmolo kiekį arba pudingo miltelius, trynius bei 1/8 pieno išplakite iki vientisumo. Kitą cukraus dalį suberkite į likusį pieną ir užvirkite įbėrę žiupsnelį druskos. Verdančiu pienu užpilkite trynių-krakmolo mišinį ir išplakite šluotele. Tada ..

Recepto vertinimas: 0

Riešutinis tortas su likeriu

Riešutų biskvitui baltymus išplakite iki standumo. Plakdami suberkite pusę cukraus. Likusią cukraus dalį sumaišykite su riešutais bei krakmolu ir suberkite į baltymų putas. Tortinę išklokite folija arba sviestiniu popieriumi. Riešutų tešlą sukrėskite į konditerinį maišelį su l..

Recepto vertinimas: 0

Šokoladinis vyniotinis su abrikosais ir grietinėle

Orkaitę įkaitinti iki 200°C temperatūros. Kiaušinių trynius atskirti nuo baltymų ir kartu su medumi bei 3 šaukštais drungno vandens suplakti į vientisą masę. Miltus sumaišyti su kakavos milteliais ir trynių mišiniu. Įmaišyti išplaktus baltymus. Tešlą tepti ant skardos, iškloto..

Recepto vertinimas: 0

Tortas su pistacijomis ir ananasų kremu

Trapiai tešlai skirtus miltus su krakmolu ir cukrumi sudėti į dubenėlį, įdėti trynį ir minkštą sviestą arba margariną. Tešlą suplakti elektriniu maišikliu ir pastatyti šaltai. Orkaitę įkaitinti iki 200-225°C temperatūros. Iškočioti tarp dviejų polietileno plėvelės sluoksni..

Recepto vertinimas: 0

Graikinių riešutų tortas su vaniliniu kremu

Orkaitę įkaitinti ii 175°C temperatūros. Kiaušinių trynius atskirti nuo baltymų ir išplakti su 4 šaukštais karšto vandens iki purios masės. Po truputį suberti 2/3 cukraus. Plakti, kol kremas pasidarys tirštokas. Baltymus išplakti su likusiu cukrumi ir vaniliniu cukrumi iki standži..

Recepto vertinimas: 4

Citrininis tortas su medumi

Tešlai kiaušinį, medų, miltus ir sodą gerai sumaišyti ir padaryti minkštą tešlą. Ją padalinti į keturias lygias dalis ir iškepti 4 lakštus. Kremui ištrinti šaukštu sviestą. Miltus puode sumaišyti su trupučiu pieno, pastatyti ant nedidelės ugnies ir kaitinant po truputį su..

Recepto vertinimas: 0

BALTAS TORTAS SU SPANGUOLĖMIS

Biskvito paruosimas: sumaisyti kiausiniu trynius,marmelada ir garuose istirpinta sokolada, i gauta mase sudeti labai gerai su cukrumi issukta sviesta, paskui persijotus miltus, kepimo miltelius,susmulkintus migdolu riesutus ir galiausiai - iki standziu putu isplaktus kiausiniu baltymus. Apvalios ska..

Recepto vertinimas: 0

KALĖDINIS PYRAGAS SU "RUDUDU" KREMU

Kiausinius isplakame su cukrumi, pakaitiname karsto vandens voneleje. Sumaisome su krakmolu ir miltais. Sudedame mase plonu sluoksniu i kepimo skarda ir iskepame. Kremui sviesta issukame su karameliniu kremu. Ant biskvito uztepame krema ir susukame vyniotini. Puosiame kremu. (Kvieciu prie st)..

Recepto vertinimas: 4

ŠOKOLADINIS TORTAS SU VARŠKĖS KREMU

Is biskvitui skirtu produktu iskepame biskvita. Ruosiame krema: kiausinio trynius istriname su cukrumi, uzplikome karstu pienu, pakaitiname, kol sutirstes. Sudedame sokolada, mase atvesiname ir, ideje sviesto, gerai ismaisome. Ruosiame varskes krema: zelatina isbrinkiname ir islydome. Varske istrina..

Recepto vertinimas: 4

Tortas su vyšniomis

Kremui sviesta issukame su plakta pasaldinta grietinele ir sumaisome su pertrinta per tinkleli varske bei vaniliniu cukrumi. Sausainius pamirkome piene. Ant folijos ar sviestinio popieriaus lapo dviem eilemis dedame sausainius. Juos aptepame kremu, i kuri ispaudziame vysnias. Tuomet tris kitas sausa..

Recepto vertinimas: 1

Vaflių tortukas su džiovintais vaisiais

Trynius issukame su cukrumi, miltais ir 100 g pieno. Likusi piena uzverdame. I ji nuolat maisydami supilame tryniu mase. Nukeliame nuo ugnies ir, masei praausus, imaisome apelsino zievele bei sviesta. Vaflius pertepame kremu, kas trecia sluoksni pabarstydami susmulkintaisdziovintais vaisiais. Torto ..

Recepto vertinimas: 5

Tortas ''Jaunystė''

Riešutus pakepinti ir sukapoti. Persijoti miltus. Riešutus sumaišyti su miltiniu cukrumi ir miltais. Išplakti baltymus. Į plakamus baltymus, kai jie pradeda putoti, mažomis porcijomis suberti visą cukrų, ir riešutų, miltinio cukraus ir miltų masę. Viską lėtai išmaišyti...

Recepto vertinimas: 3

Tortas Meilės žiedai

Iš tešlai skirtų produktų paruošiame biskvitinę tešlą, iškepame tris širdelės formos lakštus ir atvėsiname. Kremui sviestą išsukame su kondensuotu pienu ir vaniliniu cukrumi. Įmaišome apelsino žievelę,sultis ir romą. Paruoštu kremu pertepame biskvitinius lakštus, 2 ir 3 lakšt..

Recepto vertinimas: 5

Dviejų rūšių tešlų tortas

• Iš trapiai tešlai skirtų produktų užminkome tešlą ir 1 vai. palaikome šaltai. Tuomet iškočiojame du 5 mm storio lakštus. Iš likusios juos apipjaunant tešlos suformuojame 6 gėlytes, likusią tešlą paliekame trupiniams. Kepame 170° C temperatūros orkaitėje.•Iš pagerintai teš..

Recepto vertinimas: 0

Raktiniai žodžiai: kremu