25 rezultatų ieškant "malta"

Įdarytos austrės

Į kepimo indą suberti visą stambią druską ir kaitinti ją iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje maždaug 20 min. Į austrių geldelių tarpus įlašinti citrinos sulčių ir kai pradės atsidarinėti, jas peiliu atidaryti. Svieste pakepinti visas daržoves..

Recepto vertinimas: 4

Maltos mėsos suvožtiniai

Svogūnus nulupkite ir susmulkinkite. Keptuvėje ištirpinkite riebalus, keletą minučių pakaitinkite svogūnus ir maltą mėsą. Sudėkite garstyčias, pagardinkite druska ir pipirais, išmaišykite. Sudėkite sūrį ir ištirpinkite jį ant maltos mėsos. Mėsos mišinį išdėliokite ant duono..

Recepto vertinimas: 0

Graikinis mėsos suvožtinis

Riekelę baltos duonos susmulkinkite gabalėliais. Apelsiną nuplaukite ir plonai nulupkite odelę. Maltą mėsą, baltą duoną, nuluptą apelsino žievelę, raudonėlius, petražoles ir sojų padažą sumaišykite į tirštą masę. Masę padalinkite į keturias dalis ir suformuokite suvožtinius..

Recepto vertinimas: 0

Krokodiliena migdolu ir kivi padaze

Krokodilienos file pamarinuojam (pardavime dazniausiai parduodama po 150 gr. file): druska, malta paprika, uogine paprika, aliejus… Padazas: Cukru ir truputeli acto padeginam keptuveje, kol taps gintaro spalvos...Pilame ananasu sulciu, laukiame kol uzvirs...Dedame skaldytus migdolus, anakardzio ri..

Recepto vertinimas: 0

Makaronai su malta mėsa ir daržovėmis

Svogūną nulupti ir smulkiai supjaustyti, nuluptą morką supjaustyti šiaudeliais. Daržoves pakepinti su aliejumi. Sudėti maltą mėsą ir kepinti, kol parus. Kepamą mėsą sklaidyti šakute, kad būtų biri. Sukrėsti sutarkuotą česnaką, sudėti pomidorus. Troškinti pridengtoje keptuve ir..

Recepto vertinimas: 0

Morkų ir bulvių sriuba

Bulves, morkas nuskusti, smulkiai supjaustyti ir 20 min. virti vištienos sultinyje. Viską sutrinti į tyrę, sudėti grietinę. Pagardinti druska, pipirais, malta kalendra ir imbieru. Keptuvėje be riebalų pakepinti migdolus. Prieš patiekiant sudėti į sriubą. ..

Recepto vertinimas: 0

Džiovintų vaisių mišrainė

Kardamono ankštis sudėkite į muslino skiautę ir potvričiai suriškite. Figas ir kriaušes perpjaukite pusiau. Vaisius sumaišykite dideliame prikaistuvyje, užpilkite vandeniu. Užvirinkite, įdėkite kardamono ankštis. Palengva pavirinkite 10 minučių, tada ataušinkite. Išimkite kardamono..

Recepto vertinimas: 0

Paprikos sriuba su šonine

Šoninę supjaustyti kubeliais ir pakepinti aliejuje. Svogūną aplupti, supjaustyti kubeliais. Morkos nuskutamos ir sutarkuojamos stambia tarka. Išvalytas poras supjaustomas plonais griežinėliais. Paprikas nuplauti, išvalyti sėklas ir supjaustyti juostelėmis. Bulvės nuskutamos ir supjaustom..

Recepto vertinimas: 0

Kimšta bandelė „Vitaminas“

Perpjovus bandelę, išskaptuoti jos vidų. Tada pagaminama du įdarai: 1. Gerai išsukama 100 g sviesto. Į jį sudedama malta dešra, kapoti virti kiaušiniai, supjaustytas agurkas, tarkuotas sūris. Pasūdoma, pabarstoma druska. 2. Išsukama 50 g sviesto. Į jį sudedama sutrintos petražolės..

Recepto vertinimas: 0

Cukinija įdaryta malta kiauliena

Cukinija nulupti,supjaustyti griezineliais(tokio dydzio kad y vidu tvirtai ysidetu malta kiauliena,kad nekristu),isimti seklas ir nuplauti. I malta kiauliena sudeti smulkiai pjaustytus svogunus,prieskonius ir viska ismaisyti. Kiek griezineliu,tiek atpjauti gabalu folijos.Ant folijos deti cukinijos ..

Recepto vertinimas: 4

Apelsinų suflė su mangais

1. Biskvitus apšlakstome romo esencija, skiesta vandeniu. 2. Kiaušinių trynius atkiriame nuo baltymų ir sukame su cukrumi tol, kol masė tampa balta, puri ir vienalytė. 3. Įmaišome apelsinų sultis, maltą žievelę, medų, truputį druskos. Suberiame persijotus miltus ir imbierus. ..

Recepto vertinimas: 0

Bulviniai kukuliai, įdaryti mėsa

Pasūdytame vandenyje išverdamos bulvės, nulupamos ir sumalamos mėsmale. Į ataušusią bulvių košę dedamas kiaušinio trynys, 2 plakti kiaušiniai, pasūdomą ir gerai suminkoma. Padaromi paplotėliai, j kiekvieną jų dedama po šaukštą mėsos, kraštai užtaisomi, kiek suplojama. Kukuli..

Recepto vertinimas: 0

Burokėlių sriuba

Morkas, burokėlį, petražolės šaknį sutarkuojame burokine tarka.Svogūną smulkiai supjaustome, pakepiname svieste, įberiame miltų, dar pakepiname, kol miltai pasidaro auksinės spalvos. Pakepintą svogūną sudedame į sutarkuotas daržoves, užpilame 1-1/2l. vandens, sudedame maltą mės..

Recepto vertinimas: 5

Daržovių sriuba su jautiena

Maltą mėsą sumaišykite su virtais ryžiais ir smulkintais porais, įmuškite kiaušinį, supilkite pomidorų sultis, suberkite petražoles, pagal skonį pasūdykite ir pagardinkite pipirais. Iš gautos masės suformuokite graikinių riešutų dydžio kukulaičius. Puode užvirkite litrą vande..

Recepto vertinimas: 0

Tradiciniai balandėliai su malta mėsa

Kopūsto gūžę apvirkite pasūdytame vandenyje arba pakaitinkite mikrobangų krosnelėje. Suminkštėjusius lapus nulupkite, storesnius lapkočius apipjaustykite. Maltą veršieną sumaišykite su virtais ryžiais, smulkintu svogūnu, pasūdykite, pagardinkite šviežiai maltais juodaisiais pipi..

Recepto vertinimas: 5

Raudonųjų pupelių sriuba

Pupeles nuplauname, suberiame į puodą, užpilame šaltu vandeniu, įberiame druskos, uždengiame ir užverdame. nugriebiame putas ir verdame 1-1,5val. ant silpnos ugnies. Svogūną nulupame, smulkiai supjaustome, pakepiname svieste, suberiame miltus, maltą aitriąją papriką ir dar truputį pa..

Recepto vertinimas: 0

Kavos kokteilis

Užplikytą kavą sumaišyti su cukrumi, citrinos arba obuolių sultimis ir ledais. Viską suplakti plaktuvu, supilti į stiklinę, apibarstyti malta citrinos ar apelsino žievele. Galima pabarstyti smulkiai malta kava. ..

Recepto vertinimas: 5

Pikantiškas sluoksniuotas varškės tešlos pyragas

Varškę išsukite su 6 kiaušinių tryniais ir druska iki vientisos masės. Supilkite pieną ir išmaišykite. Suberkite persijotus miltus ir vėl gerai išmaišykite. Likusius 6 kiaušinių baltymus išplakite iki standumo ir atsargiai įsukite į tešlą. Keptuvėje įkaitintame aliejuje vieną..

Recepto vertinimas: 3

Briuselio kopūstų sriuba su mėsos kukuliais

Kopūsto gūžę virti sultinyje. Į maltą mėsą sudėti supjaustytą ir pakepintą svogūną, kiaušinį, pipirų, mairūno, druskos ir gerai išmaišyti. Iš mėsos faršo padaryti kukuliukus. Baigiant kopūstams virti, sudėti mėsos kukulius ir virti 10-15 min. Sriubą išpilstyti į lėkšt..

Recepto vertinimas: 0

Madagaskaro mėsos sklindžiai (Sambos)

Iš miltų, druskos, sviesto ir vandens paruoškite trapią tešlą. Suminkykite į rutulį ir palaikykite, kol bus sutaisytas įdaras. Svogūną susmulkinkite, pakepinkite aliejuje (30 g), suberkite kari, sudėkite maltą mėsą; viską gerai sumaišykite, pasūdykite, įberkite pipirų. Mėsą a..

Recepto vertinimas: 0

Itališkas Bolonijos padažas

Smulkiai supjaustykite nuluptus svogūnus, lašinius, žalumynus, šalavijus ir bazilikus. Pašildykite aliejų ir sviestą, apkepinkite gautą mišinį. Tada sudėkite maltą mėsą, nuluptus ir sutrintus pomidorus, supilkite vandenį, įberkite druskos, pipirų, įdėkite rozmarinų, čiobrelių..

Recepto vertinimas: 1

MORKŲ - BULVIŲ SRIUBA

Bulves, morkas nuskusti, smulkiai supjaustyti ir 20 min. virti vistienos sultinyje. Viska sutrinti i tyre, sudeti grietine. Pagardinti druska, pipirais, malta kalendra ir imbieru. Keptuveje be riebalu pakepinti migdolus. Pries patiekiant sudeti i sriuba...

Recepto vertinimas: 0

Mėsos kukuliai

Mesa, dziuveselius, kiausinius ir prieskonius gerai isminkyti. Is marinato isgriebtus pievagrybius nusausinti ant popierinio ranksluoscio.Kiekviena pievagrybi aplipinti malta mesa ir suformuoti kuliukus, apvolioti miltuose ir virti aliejuje iki rusvumo.Patiekti saltus, papuostus rauginto agurko grie..

Recepto vertinimas: 0

Kepta kiauliena su moliūgais

Moliūgą supjaustome nedideliais kubeliais irapkepame keptuvėje su sviestu.Svogūną susmulkiname ir apkepamekeptuvėje su aliejumi. Į maltą mėsą įmaišome kiaušinį, maltą išmirkytą batoną, keptąsvogūną, kiaušinių, prieskonius, druską, geraiišminkome.Į mažos kepimo formos apač..

Recepto vertinimas: 0

Įvairiaspalviai kiaulienos rutuliukai ant iešmo

Susmulkiname svogūną ir apkepame keptuvėje su aliejumi.Į maltą mėsą įmaišome kiaušinių, sumaltą batoną, svogūnus, pomidorų padažo, paskaniname druska, maltos mėsos prieskoniais, gerai išminkome, jeigu reikia, įpilame truputį vandens (mėsa turi lipti prie rankų).Atskirai susmulk..

Recepto vertinimas: 0

Raktiniai žodžiai: malta