12 rezultatų ieškant "padazas"

Krokodiliena migdolu ir kivi padaze

Krokodilienos file pamarinuojam (pardavime dazniausiai parduodama po 150 gr. file): druska, malta paprika, uogine paprika, aliejus… Padazas: Cukru ir truputeli acto padeginam keptuveje, kol taps gintaro spalvos...Pilame ananasu sulciu, laukiame kol uzvirs...Dedame skaldytus migdolus, anakardzio ri..

Recepto vertinimas: 0

Bašamelio padažas

Keptuvėje ištirpinti sviestą, suberti miltus ir kaitinti. Tada supilti sultinį, pieną. Kai padažas sutirštės suberti prieskonius ir gerai išmaišyti. ..

Recepto vertinimas: 0

Lenkiškas padažas

Kiaušinius išvirkite, sutrinkite. Sviestą ištirpdykite, sudėkite sutrintus kiaušinius, pamaišykite. Pagardinkite druska, citrinos rūgštimi, kapotomis petražolėmis ir išmaišykite. Toks padažas tinka prie žuvies patiekalų. Skanaus! ..

Recepto vertinimas: 0

Baltasis grybų padažas

Lašiniukus supjaustyti kubeliais ir pakepinti. Sudėti grybus, smulkintus svogūnus ir viską troškinti. Baigiant troškinti, įberti miltų, įdėti prieskonių, išmaišyti ir dar keletą minučių troškinti. Į troškinį įpilti skysčio ir 10 minučių pavirinti. Paskiausiai įdėti gr..

Recepto vertinimas: 4

Rudasis grybų padažas

Miltus sausai pakepinti. Įkaitintuose riebaluose apkepinti šiaudeliais supjaustytas prieskonines daržoves, pridėti pomidorų tyrės, įpilti rudojo sultinio (išvirto iš pakepintų kaulų) ir viską pavirinti. Norint, kad padažo spalva būtų gražiai rusva, galima pridėti deginto cukraus, i..

Recepto vertinimas: 0

Vištienos padažas su paprikomis

Vištų krūtinėles supjaustome šiaudeliais ir kepame su aliejumi. Po 5 min. sudedame supjaustytą svogūną ir šiaudeliais supjaustytas paprikas, įberiame druskos, pipirų, miltų. Įpilame sultinio arba vandens tike, kad padažas būtų grietinės tirštumo. Patiekiame karštą su virtais ry..

Recepto vertinimas: 5

Varškės padažas

Varškę trinti, kol pasidarys vientisa masė, į ją sudėti prieskonius, įpilti skysčio, aliejaus ir viską gerai išplakti. Jei varškė riebi arba padažas duodamas prie riebios mėsos, vietoj aliejaus įpilti skysčio. ..

Recepto vertinimas: 0

Šaltas aštrus padažas

Sviestą ištirpinti, pakepinti miltus, kol pagels. Įpilti sultinio, pavirinti 8 - 10 minučių, ataušinti. Į šaltą padažą įmaišyti kiaušinio trynį, aliejų, aštriai pagardinti. Padažas tinka prie paukštienos, triušienos, ožkienos. ..

Recepto vertinimas: 0

Sūrio padažas

Tarkuotą sūrį išplakti su kiaušiniais ir sumaišyti su praaušintu kiaušinių padažu. Jei padažas patiekiamas kaip garnyras, tai jį, sudėjus kiaušinius, reikia kaitinti iki virimo, o jeigu juo užpilama mėsa,kepama orkaitėje - iš anksto kaitinti nereikia. Padažas tinka prie paukštie..

Recepto vertinimas: 0

Bruknių padažas

40g bruknių uogienės atskieskite 23g raudonu sausu vynu, įberkite 0,5g sutrėkštų kadagių uogų, 0,01g maltų gvazdikėlių, įpilkite 2g brendžio ir užvirinkite, jei padažas skystokas, sutirštinkite 1g krakmolo. Padažą galite pasiruošti iš anksčiau ir laikyti šaldytuve uždarame in..

Recepto vertinimas: 0

Kario padažas

Alyvų aliejuje ir svieste patroškinama 2-3 nuskusti ir plonai supjaustyti obuoliai, 1 didelis smulkiai supjaustytas svogūnas, 1-2 sumaigytos česnako skiltelės ir arbatinis šaukštelis kario prieskonių. Po to įpilama stiklinė balto vyno, padažas sutirštinamas 1 nubrauktu arbatiniu šauk..

Recepto vertinimas: 0

Padažas ryžiams iš Dramblio Kaulo Kranto

Mėsą supjaustykite gabaliukais. Nulupkite ir smulkiai supjaustykite svogūnus. Dideliame puode pašildykite aliejų, pakepinkite jame mėsą ir svogūnus. Įpilkite vandens (kad mėsa būtų tik apsemta), užvirinkite. Sudėkite turkiškus žirnius, nuluptus grybus, griežinėliais supjausty..

Recepto vertinimas: 0

Raktiniai žodžiai: padazas