25 rezultatų ieškant "patepti"

Karšiai su rozmarinais

Rozmarinus sukapoti. Išmaišyti su kapotais česnakais ir dviem šaukštais alyvuogių aliejaus. Pasūdyti ir pabarstyti pipirais. Žuvis nuplauti. Į vidų pridėti rozmarinų mišinio. Iš išorės pašlakstyti dviem šaukštais aliejaus, pasūdyti, pabarstyti pipirais. Citrinas plonai supjausty..

Recepto vertinimas: 0

Kiaulienos šašlykas

Mėsą supjaustyti, apibarstyti druska, pipirais. Supjaustyti obuolius, nuvalyti svogūnus ir viską patroškinti. Pomidorus supjaustyti. Produktus suverti ant iešmo, patepti sviestu, padažu ir kepti. Skanaus. ..

Recepto vertinimas: 0

Pyragėliai su grybais

Miltus sumaišyti su geriamąja soda ir druska. Po truputį į juos sudėti riebalus, supilti skystį, kapojant įmaišyti tešlą įr 30 minučių ją palaikyti šaltai. Grybus sukapoti arba sumalti mėsmale, įdėti svieste pakepintų susmulkintų svogūnų, grietinės, prieskonių, supjaustytą ..

Recepto vertinimas: 0

Vokeliai su rabarbarais

Įkaitinti orkaitę iki 200 laipsnių . Plačiai iškočioti tešlą ir supjaustyti kvadratiniais gabaliukais . Supjaustyti marcipaną ir rabarbarus kubeliais . Maišinį suberti ant tešlos ir apibarstyti miltinio cukraus bei cinamono maišiniu . Keturis kvadratėlio kampus pakelti ir v..

Recepto vertinimas: 0

Sūrus sausainiai

Iš recepte nurodytų produktų užminkykite tešlą ir 1 val. įmesti į šaltą vandenį ar padėti į šaldytuvą. Paskui tešlą iškočioti 1/2cm storio sluoksniu , ir stiklinaite išspausti apvalius sausainius , patepti išplaktu kiaušiniu , pabarstyti kmynais , druska ir iškepti..

Recepto vertinimas: 0

Vaisinis pyragas

Kiaušinių trynius išsukti su cukrumi ir vaniliniu cukrumi, supilti tirpdytą sviestą arba aliejų išmaišyti, supilti kefyrą arba rūgpienį išmaišyti, maišant pilti po vieną šauktą miltų, sumaišytų su kepimo milteliais, kai tešla bus pakankamai tiršta išplakti kia..

Recepto vertinimas: 0

Braškių tortas

Didesnį indą perplauti karštu vandeniu ir sausai išsluostyti. Jame išplakti kiaušinius iki putų. Po truputį dedant cukrų, plakti apie 10 min., kol masė pasidarys šviesi ir padvigubės. Baigiant plakti, supilti vanilę. Persijoti miltus su kepimo milteliais ir atsargiai įmaišyti į mas..

Recepto vertinimas: 0

Šonkauliukai

Šonkaulius supjaustyti ir 40 minučių pavirti. Į prikaistuvį supilti pomidorų tyrę, sojos padažą, , citrinos sultis, suberti cukrų, garstyčias, sudėti sviestą, pasūdyti, suberti susmulkintus svogūnus, česnaką ir virti 20 minučių. Apvirtus šonkaulius išimti, patepti paruoštu pad..

Recepto vertinimas: 0

Kepta žąsis su garstyčiomis

Žąsį nuvalyti ir supjaustyti porcijomis. Tada įtrinti druska, pipirais, čiobreliais ir 1 valandą palaikyti šaldytuve.Garstyčias sumaišyti su sojos padažu ir aliejumi. Žąsies gabaliukus patepti šiuo mišiniu ir kepti. Po valandos apibarstyti džiūvėsėliais, dar kartą patepti padažu..

Recepto vertinimas: 0

Juodos duonos trupinių tortas

Duonos džiūvėsėlius užpilame grietinėle ir ištriname, kad pasidarytų purūs. Trynius išsukame su cukrumi, įberiame prieskonius ir įdedame pusę džiūvėsėlių.Krakmolą sumaišome su likusiais džiūvėsėliais ir riešutais. Išplakame baltymus ir atsargiai juos išmaišome su tryni..

Recepto vertinimas: 4

Tradicinis tortas

Baltymus suplakti kartu su 100 g cukraus. Sumaišyti su tryniais, miltais ir krakmolu bei kepimo milteliais. Tešla iškloti tortinės dugną. Kepti 25 min. 200 laipsnių temperatūros orkaitėje. Želatiną užpilti nedideliu kiekiu vandens. Kai išbrinks, pakaitinti, kad visa ištirptų. Sūrel..

Recepto vertinimas: 0

Aguonų vyniotinis

Užmaišyti tešlą. Padėti valandai šiltai, kad pakiltų. Aguonas išmirkyti piene su vanile, išvirti, ataušusias sumalti. Tešlą iškočioti ant sviestinio popieriaus, kad nepriliptų prie stalo. Ant jos lygiai užtepti aguonų masę. Suvynioti, patepti suplaktu kiaušiniu ir subadyti šaku..

Recepto vertinimas: 4

Paliepsniai

Kiaušinis ištrinamas su druska, įpilama 1 stiklinė vandens, išmaišoma, supilama į miltus, suberiama druska ir išsukama, kad neliktų gumulų. Tada supilamas likęs vanduo, įmaišoma tešla kaip lietiniams ir kepami per visą keptuvę dideli blynai. Lašiniais patepta keptuvė dedama a..

Recepto vertinimas: 0

Obuolių - Vyšnių pyragas

Iš miltų, baltymų, druskos ir vandens užminkyti tešlą (truputį tirštesnę nei įprastiems pyragams). Uždengti, palikti šiltai 1-2val. Didelio stalo viduryje padėti didelę lėkštę, ją uždengti drobe, per sietelį pabarstyti miltų. Tešlą iškočioti ir padėti lėkštės viduryje...

Recepto vertinimas: 0

Sūrūs riestainėliai

Mieles sutrupinti, sumaišyti su miltais ir kapoti su sviestu bei tryniais. Sudėti grietinę, sodą, truputį druskos ir užminkyti tešlą. Rankomis suformuoti volelius ir susukti riestainėlius. Kepimo skardą patepti riebalais, išdėlioti riestainėlius, paliekant tarpus. Paviršių patepti p..

Recepto vertinimas: 0

Daržovių šašlykai

Cukinijas supjaustyti griežinėliais, įmesti į verdantį vandenį. Virti 2 min. ir kiaurasamčiu išgriebti. Pomidorus supjaustyti stambesniais griežinėliais. Mauti ant iešmo paeiliui cukinijas ir pomidorus. Šašlykus patepti lydytu sviestu ir iš visų pusių apkepti. Iškepusius šašlyku..

Recepto vertinimas: 0

Varškės keksas su vyšniomis

Kambario temperatūros sviestą mediniu šaukštu išsukti iki purumo. Sukant po šaukštelį berti cukraus, vanilinio cukraus, druskos ir po vieną įmušti kiaušinius. Į masę įmaišyti pro sietelį pertrintą varškę. Miltus išmaišyti su kepimo milteliais, užsijoti ant varškės bei ..

Recepto vertinimas: 0

Meduolis su lazdynų riešutais

Išsijotus miltus dubenyje sumaišyti su kepimo milteliais, meduolių prieskoniais ir tarkuota apelsino žievele. Inde, įstatytame į karšto vandens vonelę, pašildyti medų. Suberti cukrų ir maišant kaitinti tol, kol masė įgaus rudą atspalvį. Supilti verdantį vandenį, sudėti gabalėli..

Recepto vertinimas: 2

Paprasčiausios lakštinės tešlos sausainiai

Sviestą ištirpinti ir atvėsinti. Į dubenį suberti miltus, druską, įmušti kiaušinį, supilti vandenį ir įpilti tris šaukštus tirpinto sviesto. Viską gerai išminkyti mediniu šaukštu. Tešlą perdėti ant stalo ir stipriai minkyti rankomis dar mažiausiai 10 min., kol pasidarys v..

Recepto vertinimas: 0

Bandelės su cinamonu

Į pašildytą pieną sudėti mieles, cukrų (100 gramų) ir palikti keletui minučių. Po to suberti miltus, druską ir užminkyti tešlą. Baigiant minkyti, supilti ištirpintą šviesą (100 gramų). Pastatyti 30-50 minučių šiltoje patalpoje., kad tešla pakiltų. Paruoštą tešlą..

Recepto vertinimas: 3

Rožių pyragas

Varškę gerai išmaišyti su pienu, kiaušiniu, aliejumi, cukrumi, vaniliniu cukrumi ir druska. Miltus sumaišyti su kepimo milteliais ir persijoti. Pusę šio mišinio įmaišyti į varškės masę, likusius miltus įminkyti. Iš tešlos iškočioti 50 cm ilgio ir 40 cm pločio lakštą ir jį a..

Recepto vertinimas: 4

Vyšnių ir bruknių tortas su trupiniais

Plikytai tešlai puode užvirinti 125 ml vandens su sviestu. Miltus sumaišyti su krakmolu ir suberti į puodą. Maišyti, kol susidarys lengvai nuo puodo kraštų atsiskiriantis tešlos gniužulas. Puodą nukelti nuo viryklės ir po vieną įmušti kiaušinius (dėti tiek kiaušinių, kad tešla ..

Recepto vertinimas: 0

SAUSAINIAI "BUIVOLO AKIS"

Miltus, ismaisytus su kepimo milteliais, istrinti su margarinu, berti cukru, grietine, trynius, vanilini cukru. Tesla isminkyti, padalyti i dvi dalis, i viena suberti soda ir kakava. I riebalais patepta skarda sudeti sviezia tesla, patepti uogiene arba keptais obuoliais. Tamsia tesla padalyti i 24 a..

Recepto vertinimas: 0

AMONIAKO PYRAGAS

Standziai isplakti baltymus su cukrumi, porcijomis deti trynius, ismaisytus su amoniaku, miltus ir gerai istrinta margarina bei supilti arako esencija. Viska gerai ismaisyti. Tesla padalyti i tris dalis. Skarda patepti taukais, iskloti taukais pateptu pergamentiniu popieriumi, ideti plona sluoksni t..

Recepto vertinimas: 5

Sūrio vamzdeliai

Tesla atsildyti, supjaustyti kvadrateliais, plonai juos iskocioti. Suri supjaustyti i 20 gabaliuku. Teslos kvadratelius patepti sviestu, uzdeti surio gabaliuka ir suvynioti i vamzdelius.Kepinukus sudeti i riebalais istepta skarda,o ju virsu patepti sviestu ir medumi. Kepti 180 laipsniu karstumo orka..

Recepto vertinimas: 0

Raktiniai žodžiai: patepti