25 rezultatų ieškant "perpjaukite"

Vaisių tortas

Sviestą ištrinkite iki baltumo. Dabar į jį dėkite vieną kiaušinio trynį, berkite šaukštelį cukraus, šaukštą miltų ir gerai ištrinkite vėl, kol neliks cukraus kruopelių. Šį procesą kartokite dėdami tik po viena kiaušinio trynį. Galiausiai dėkite tarkuotą citrinos žievelę,..

Recepto vertinimas: 0

Duonos ir sviesto pudingas

Orkaitę įkaitinkite iki 180 laipsnių. Vidutinio didumo lėkštą karščiui atsparų indą ištepkite riebalais. Riekeles aptepkite sviestu ir išilgai perpjaukite pusiau. Paskui sluoksniais sudėkite į indą. Kiekvieną sluoksnį apibarstykite džiovintais vaisiais, cukrumi ir prieskoniais. Ki..

Recepto vertinimas: 0

Salotos vaikų šventėms

1. Nuplaukite visus vaisius ir nusausinkite. 2. Kriauses ir obuolius perpjaukite i keturias dalis, ispjaukite seklalizdzius. Vaisiu zieveles lupti nereikia. 3. Kriauses ir obuolius supjaustykite plonais griezineliais, apslakstykite citrinos sultimis (kad nepajuoduotu). 4. Pasiruoskite stikline salo..

Recepto vertinimas: 4

Karališkas tortas

Sviestą išsukite plaktuvu, supilkite cukraus pudrą, išmaišykite, po 2 minučių padidinkite plakimo greitį. Plakite, kol bus puri masė. Šokoladą ištirpinkite inde karšto vandens vonelėje. Į plakinį po vieną sumuškite trynius, pilkite ištirpintą šokoladą, berkite vaniliną, miltu..

Recepto vertinimas: 0

Holstein

Įdėkite cinamoną, supilkite citrinų sultis ir sudėkite žievelę, druską, razinas, 75 g cukraus. Obuolius nulupkite, perpjaukite į keturias dalis, pasalinkite viduriukus ir supjaustykite griežinėliais. Nuolat maisydami užvirinkite sriubą. Sudėkite supjaustytus obuolius, supilkite alų ir..

Recepto vertinimas: 0

Makaronų salotos su tunu

Į 1 litrą verdančio vandens įberkite druskos, įpilkite saukstą aliejaus ir sudėkite makaronus. Virkite tiek, kiek pataria instrukcija ant makaronų pakelio, po to perpilkite saltu vandeniu ir supjaustykite. Majonezą sumaisykite su kečupu, jogurtu ir cukrumi. Pagardinkite druska ir pipirais...

Recepto vertinimas: 4

Salotos su šparagais

Jogurtą supilkite į dubenį, sumaisykite su majonezu ir garstyčioms, pagardinkite pipirais, pasūdykite. Suberkite supjaustytus svogūnų laiskus. Nulupkite desrą ir svogūną. Obuolį, pomidorą, desrą, svogūną supjaustykite siaudeliais, sparagus perpjaukite į tris dalis ir suberkite į dub..

Recepto vertinimas: 0

Vištienos salotos su vynuogėmis

Nuluptus obuolius ir salierą supjaustykite kubeliais. Nuo vistos slaunelės nulupkite odą ir isimkite kaulus, mėsą susmulkinkite. Vynuoges perpjaukite per pusę ir isimkite kauliukus. Medų istirpinkite ir supil..

Recepto vertinimas: 2

Vištienos salotos “Romantika“

Melioną perpjaukite per pusę. Is vienos pusės isimkite sėklas ir isskobkite vidų. Kitą meliono pusę nulupkite ir isimkite sėklas. Supjaustykite kubeliais.Sudėkite kubeliais pjaustytą vistieną, abrikosus, suberkite migdolus. Užpilkite jogurtu ir ismaisykit..

Recepto vertinimas: 1

Paprikų užkandis

Nuplautas paprikas perpjaukite pusiau, išimkite sėklalizdžius. Paruoškite įdarą: brokolius 5 min. patroškinkite grietinėlėje. Išgriebusi nuvarvinkite ir pertrinkite per sietelį, (muškite kiaušinius, suberkite sūrį, pasūdykite, pagardinkite pipirais, muskatais ir išplakite elektrin..

Recepto vertinimas: 0

Kopūstų suktinukai su vištiena

Kopūstų lapus atskirkite, šešis didesnius minutei užpilkite pasūdytu verdančiu vandeniu. Išgriebusi perliekite šaltu vandeniu. Kai atvės, perpjaukite išilgai. Morkas supjaustykite kubeliais. Mėsą supjaustykite ir sutrinkite elektriniu plakikliu. Suberkite 2/3 morkų, sūrį, įmu..

Recepto vertinimas: 0

Menkės šašlykai vakarėliui

Menkių filė nuplaukite, nusausinkite popieriniu rankšluosčiu ir supjaustykite gabaliukais. Paprikas nuplaukite, perpjaukite pusiau, išskobkite sėklalizdžius ir supjaustykite panašaus dydžio kaip žuvį gabaliukais. Citrinas nuplaukite, nuplikykite verdančiu vandeniu, perpjaukite pusi..

Recepto vertinimas: 0

Trapios tešlos pyragas su slyvomis (Gintarės)

Miltus sumaišykite su kepimo milteliais, 2 kiaušinių tryniais, cukrumi, grietine, vaniliniu cukrumi, supilkite lydytus riebalus ir užmaišykite tešlą. Pusę tešlos klokite į kepimo formą, likusią suvyniokite į polietileno plevelę ir valandai padėkite į šaldiklį. Slyvas nuplaukite, ..

Recepto vertinimas: 5

Kepenėlių ir persikų šašlykai (Ramunės)

Kepenėles išvalykite, obuolius nulupkite, perpjaukite pusiau ir pašalinkite sėklalizdžius, persikus perpjaukite pusiau ir išimkite kaulelius. Ant iešmų kepenėles verkite paeiliui su obuolių ir persikų skiltelėmis, ištepkite aliejumi ir kepkite ant grotelių. Iškepusias kepenėles pas..

Recepto vertinimas: 0

Graikiškos salotos

Nulupkite agurkus. Nupjaukite galiukus ir perpjaukite išilgai perpus. Šaukštu išskobkite sėkleles. Puseles supjaustykite 1,25 cm ilgio gabaliukais. Išpjaukite ir pašalinkite paprikų šerdis. Perpjaukite paprikas ir jas išvalykite. Supjaustykite. Nulupkite raudonąjį svogūną ir nupj..

Recepto vertinimas: 3

Marinuotų porų salotos

Nupjaukite porams šaknis ir višūnes. Perpjaukite išilgai pusiau, tik nepjaukite prie šaknies pagrindo. Kruopščiai nuplaukite. Padalykite į du pundelius; suriškite juos abiejuose galuose. Sudėkite į verdantį vandenį ir virkite ant mažos ugnies 15-25 minutes. Kai porai bus minkšti..

Recepto vertinimas: 0

Kriaušių, pankolių ir graikinių riešutų salotos

Paskrudinkite graikiškus riešutus 180 laipsnių karštumo orkaitėje 5-8 minutes, kol pasidarys traškūs. Nulupkite gorgonzolos sūrio luobelę, sūrį sutrupinkite pirštais. Trečdalį jo sudėkite į dubenėlį su raudonojo vyno actu. Po truputį įplakite aliejų, kad padažas sutiršt..

Recepto vertinimas: 0

Aštrios meliono salotos

Didįjį melioną perpjaukite išilgai pusiau. Išskobkite sėklas ir išmeskite. Kiekvieną puselę supjaustykite į tris pailgas skiltis. Nupjaukite minkštimą nuo žievės ir supjaustykite 2,5 cm gabalėliais, nesuardydami skilties formos. Gabalėlius pastūmėkite į šalis, kad atrodytų įd..

Recepto vertinimas: 0

Valdorfo vištienos salotos

Nuluptą svogūną ir nuskustą morką supjaustykite į keturias dalis. Salierų viršūnėles ir lapelius nuskabykite. Petražoles, čiobrelius bei lauro lapą suriškite į ryšelį. Nuo vištos krūtinėlių apačios nupjaukite kremzles. Į platų puodą pripilkite vandens. Sudėkite pipirus, s..

Recepto vertinimas: 0

Atogrąžinės salotos su vištiena

Nuluptą svogūną ir nuskustą morką supjaustykite į keturias dalis. Salierų viršūnėles ir lapelius nuskabykite. Suriškite į ryšelį petražoles, čiobrelius ir lauro lapą. Pripilkite platų puodą vandens. Sudėkite į jį pipirus, daržoves ir prieskonių mišinį. Užvirinkite ir vir..

Recepto vertinimas: 0

Vaisių ir varškės salotos

Sumaišykite varškę su grietinėle, trupučiu cukraus ir druskos. Masė turi būti grietinėlės tirštumo. Į ją sudėkite išmirkytas razinas (keletą jų pasilikite papuošimui), gabaliukais supjaustytus obuolius ir persiką. Tada viską krėskite į salotinę. Vyšnias perpjaukite pusiau, i..

Recepto vertinimas: 0

Vištiena su sezamo sėklomis ir daržovėmis

Viščiukų krūtinėlių filė supjaustykite pailgomis juostelėmis, pagardinkite vištienos prieskoniais, sezamų sėklomis ir apkepkite aliejuje. Padėkite šiltai, kad neatauštų. Tuomet paruoškite garnyrą. Svogūną ir česnako skilteles susmulkinkite, pakepinkite karštuose riebaluose..

Recepto vertinimas: 0

SUMUŠTINIAI SU AVOKADOMIS

Perpjaukite avokadas ir isimkite kaulus. Isgremzkite minkstima saukstu ir sudekite i inda. Uzpilkite citrinu sultimis bei sudekite sutrintus cesnakus. Sutrinkite ir issukite vientisa mase. Sumaisykite aitrijuju papriku gabalelius su aliejumi, pabarstykite druska ir sudekite i avokadu mase. Paskrudin..

Recepto vertinimas: 2

Pikantiškas guliašas su raugintais kopūstais

Svogunus supjaustykite siaudeliais, cesnaka isspauskite. Mesa supjaustykite gabaliukais, pakepinkite keptuveje su aliejumi. Baigiant kepti, sudekite svogunus ir cesnakus. Visa keptuveje turini perpilkite i troskintuva, sudekite pomidoru tyre, ipilkite 250ml vandens, pasudykite, suberkite prieskonius..

Recepto vertinimas: 0

Sumuštiniai su kepenų paštetu

Svogunelius perpjaukite pusiau. Duonos riekutes aptepkite kepenu pastetu ir perpjaukite pusiau, - gausite trikampius sumustinius. Puoskite konservuotu svoguneliu puselemis ir zalumynais...

Recepto vertinimas: 0

Raktiniai žodžiai: perpjaukite