25 rezultatų ieškant "perpjaukite"

Įdaryta višta

Nuvalytą vištą perpjaukite išilgai ir peiliu nuimkite mėsą nuo kaulų, palikdami neliestus sparnelių ir šlaunelių kaulus. Mėsa paklokite ant lentelės, palyginkite, pasūdykite ir susiūkite. Veršieną, vištos likučius ir piene išmirkytą pyragą du kartus permalkite, į masę įmušk..

Recepto vertinimas: 4

Vištienos salotos

Melioną perpjaukite per pusę . Iš vienos jo pusės išimkite sėklas ir išskobkite minkštimą . Kitą meliono pusę nulupkite ir supjaustykite kubeliais . Į išskobtą meliono pusę dėkite kubeliais supjaustytą vištieną , abrikosus , suberkite migdolus . Užpilkite jogurtu ir v..

Recepto vertinimas: 0

Varškės pyragas su slyvomis

Pagaminkite tešlą. Miltus persijokite į dubenį į kalnelį ir jo viduryje padarykite nedidelę įdubą. Į įdubą įmuškite kiaušinį ir įberkite žiupsnelį druskos. Apibarstykite cukrumi. Atšaldytą sviestą sutarkuokite stambia trintuve arba supjaustykite nedideliais gabalėliais ir iš..

Recepto vertinimas: 5

Salotos vaikų šventėms

1. Nuplaukite visus vaisius ir nusausinkite. 2. Kriauses ir obuolius perpjaukite i keturias dalis, ispjaukite seklalizdzius. Vaisiu zieveles lupti nereikia. 3. Kriauses ir obuolius supjaustykite plonais griezineliais, apslakstykite citrinos sultimis (kad nepajuoduotu). 4. Pasiruoskite stikline salo..

Recepto vertinimas: 4

Makaronai su artišokų padažu

Miltus nusijokite į dubenį, viduryje padarykite duobutę. Sudėkite kiausinių baltymus ir įpilkite 150 ml vandens, ismaisykite su miltais, kad gautumėte tirstą vientisą masę. Rankomis minkykite teslą 8--10 minučių. Tesla turi būti elastinga. Jeigu tesla limpa, pridėkite dar truputį mil..

Recepto vertinimas: 0

Makaronų salotos su tunu

Į 1 litrą verdančio vandens įberkite druskos, įpilkite saukstą aliejaus ir sudėkite makaronus. Virkite tiek, kiek pataria instrukcija ant makaronų pakelio, po to perpilkite saltu vandeniu ir supjaustykite. Majonezą sumaisykite su kečupu, jogurtu ir cukrumi. Pagardinkite druska ir pipirais...

Recepto vertinimas: 4

Salotos su šparagais

Jogurtą supilkite į dubenį, sumaisykite su majonezu ir garstyčioms, pagardinkite pipirais, pasūdykite. Suberkite supjaustytus svogūnų laiskus. Nulupkite desrą ir svogūną. Obuolį, pomidorą, desrą, svogūną supjaustykite siaudeliais, sparagus perpjaukite į tris dalis ir suberkite į dub..

Recepto vertinimas: 0

Vištienos salotos su vynuogėmis

Nuluptus obuolius ir salierą supjaustykite kubeliais. Nuo vistos slaunelės nulupkite odą ir isimkite kaulus, mėsą susmulkinkite. Vynuoges perpjaukite per pusę ir isimkite kauliukus. Medų istirpinkite ir supil..

Recepto vertinimas: 2

Vištienos salotos “Romantika“

Melioną perpjaukite per pusę. Is vienos pusės isimkite sėklas ir isskobkite vidų. Kitą meliono pusę nulupkite ir isimkite sėklas. Supjaustykite kubeliais.Sudėkite kubeliais pjaustytą vistieną, abrikosus, suberkite migdolus. Užpilkite jogurtu ir ismaisykit..

Recepto vertinimas: 1

Vištienos filė su morkomis ir apelsinais

Morką supjaustykite ratukais. Svogūną smulkiai supjaustykite. Rozmarino lapelius taip pat susmulkinkite. Du apelsinus nulupkite, kad neliktų baltos žievelės, suskirstykite skiltelėmis. Trečdalį apelsino perpjaukite perpus ir išspauskite sultis. Migdolus paspraginkite keptuvėje b..

Recepto vertinimas: 0

Paprikų užkandis

Nuplautas paprikas perpjaukite pusiau, išimkite sėklalizdžius. Paruoškite įdarą: brokolius 5 min. patroškinkite grietinėlėje. Išgriebusi nuvarvinkite ir pertrinkite per sietelį, (muškite kiaušinius, suberkite sūrį, pasūdykite, pagardinkite pipirais, muskatais ir išplakite elektrin..

Recepto vertinimas: 0

Menkės šašlykai vakarėliui

Menkių filė nuplaukite, nusausinkite popieriniu rankšluosčiu ir supjaustykite gabaliukais. Paprikas nuplaukite, perpjaukite pusiau, išskobkite sėklalizdžius ir supjaustykite panašaus dydžio kaip žuvį gabaliukais. Citrinas nuplaukite, nuplikykite verdančiu vandeniu, perpjaukite pusi..

Recepto vertinimas: 0

Spagečiai su keptomis jūros gėrybėmis

Pamerkite moliuskus ir midijas į atskirus indus su šaltu vandeniu 1 valandai. Nusausinkite ir padėkite į šalį. Pašalinkite taškuotą kalmarų odelę ir supjaustykite juos mažais gabalėliais, čiulptuvus perpjaukite pusiau. Nuo pomidorų nukoškite skysčio perteklių ir plonai juos supja..

Recepto vertinimas: 0

Kepenėlių ir persikų šašlykai (Ramunės)

Kepenėles išvalykite, obuolius nulupkite, perpjaukite pusiau ir pašalinkite sėklalizdžius, persikus perpjaukite pusiau ir išimkite kaulelius. Ant iešmų kepenėles verkite paeiliui su obuolių ir persikų skiltelėmis, ištepkite aliejumi ir kepkite ant grotelių. Iškepusias kepenėles pas..

Recepto vertinimas: 0

Toskanos troškinys

Keptuvėje įkaitinkite 1 šaukštą aliejaus ir pakepinkite dešreles iš abiejų pusių apie 5 min., kol paruduos. Išimkite dešreles, įpilkite likusį aliejų ir 3-4 min. pakepkite svogūnus, salierus, morkas bei česnaką. Pomidorus nuplikykite verdančiu vandeniu, nulupkite ir perpjauki..

Recepto vertinimas: 0

Graikiškos salotos

Nulupkite agurkus. Nupjaukite galiukus ir perpjaukite išilgai perpus. Šaukštu išskobkite sėkleles. Puseles supjaustykite 1,25 cm ilgio gabaliukais. Išpjaukite ir pašalinkite paprikų šerdis. Perpjaukite paprikas ir jas išvalykite. Supjaustykite. Nulupkite raudonąjį svogūną ir nupj..

Recepto vertinimas: 3

Marinuotų porų salotos

Nupjaukite porams šaknis ir višūnes. Perpjaukite išilgai pusiau, tik nepjaukite prie šaknies pagrindo. Kruopščiai nuplaukite. Padalykite į du pundelius; suriškite juos abiejuose galuose. Sudėkite į verdantį vandenį ir virkite ant mažos ugnies 15-25 minutes. Kai porai bus minkšti..

Recepto vertinimas: 0

Aštrios meliono salotos

Didįjį melioną perpjaukite išilgai pusiau. Išskobkite sėklas ir išmeskite. Kiekvieną puselę supjaustykite į tris pailgas skiltis. Nupjaukite minkštimą nuo žievės ir supjaustykite 2,5 cm gabalėliais, nesuardydami skilties formos. Gabalėlius pastūmėkite į šalis, kad atrodytų įd..

Recepto vertinimas: 0

Valdorfo vištienos salotos

Nuluptą svogūną ir nuskustą morką supjaustykite į keturias dalis. Salierų viršūnėles ir lapelius nuskabykite. Petražoles, čiobrelius bei lauro lapą suriškite į ryšelį. Nuo vištos krūtinėlių apačios nupjaukite kremzles. Į platų puodą pripilkite vandens. Sudėkite pipirus, s..

Recepto vertinimas: 0

Atogrąžinės salotos su vištiena

Nuluptą svogūną ir nuskustą morką supjaustykite į keturias dalis. Salierų viršūnėles ir lapelius nuskabykite. Suriškite į ryšelį petražoles, čiobrelius ir lauro lapą. Pripilkite platų puodą vandens. Sudėkite į jį pipirus, daržoves ir prieskonių mišinį. Užvirinkite ir vir..

Recepto vertinimas: 0

Balto šokolado tortas

Puodelyje išlydikite riebalus ir ataušinkite. Migdolus išmaišykite su dviem kiaušiniais. Persijokite miltų ir kepimo miltelių mišinį. Į migdolų-kiaušinių masę suberkite cukrų, miltus ir druską. Tešlą stipriai plakite (geriausiai mikseriu) apie 5 minutes. Likusius keturis kiaušin..

Recepto vertinimas: 3

Vištiena su sezamo sėklomis ir daržovėmis

Viščiukų krūtinėlių filė supjaustykite pailgomis juostelėmis, pagardinkite vištienos prieskoniais, sezamų sėklomis ir apkepkite aliejuje. Padėkite šiltai, kad neatauštų. Tuomet paruoškite garnyrą. Svogūną ir česnako skilteles susmulkinkite, pakepinkite karštuose riebaluose..

Recepto vertinimas: 0

SUMUŠTINIAI SU AVOKADOMIS

Perpjaukite avokadas ir isimkite kaulus. Isgremzkite minkstima saukstu ir sudekite i inda. Uzpilkite citrinu sultimis bei sudekite sutrintus cesnakus. Sutrinkite ir issukite vientisa mase. Sumaisykite aitrijuju papriku gabalelius su aliejumi, pabarstykite druska ir sudekite i avokadu mase. Paskrudin..

Recepto vertinimas: 2

KEPTI BANANAI SU MIGDOLAIS

Sumaisykite apelsinu sultis su citrinos sultimis, sudekite muskato riesuta ir kardamona. Skarda, kur kepsite bananus istepkite sviestu. Aplupkite bananus ir perpjaukite isilgai pusiau, sudekite ant skardos. Bananus apipilkite sultimis, apslakstykite likusiu sviestu, tolygiai apibarstykite cukrumi. D..

Recepto vertinimas: 0

Sumuštiniai su kepenų paštetu

Svogunelius perpjaukite pusiau. Duonos riekutes aptepkite kepenu pastetu ir perpjaukite pusiau, - gausite trikampius sumustinius. Puoskite konservuotu svoguneliu puselemis ir zalumynais...

Recepto vertinimas: 0

Raktiniai žodžiai: perpjaukite