25 rezultatų ieškant "pora"

Ypatingosios salotos su rūkytomis lašišomis

Salotų lapus nuplaukite, nusausinkite. Suplėšykite nedideliais kaspinėliais. Dalį lapų palikite patiekalui papuošti. Išvirkite ryžius. Mažus konservuotus agurkėlius supjaustykite kubeliais. Nuplaukite porą, perpjaukite poro šaknį išilgai per pusę, supjaus..

Recepto vertinimas: 0

Avienos kepsnys su troškintomis daržovėmis

Orkaitė įkaitinama iki 150laipsnių. Anyžius supjaustomas maždaug 1 cm išilgais griežinėliais. Cukinija supjaustoma maždaug 3 cm griežinėliais. Raudonasis svogūnas supjaustomas išilgomis skiltelėmis. Daržovės sudedamos į kepimo indą. Ant viršaus užberiami čiobreliai, rozmarinas,..

Recepto vertinimas: 0

Sriuba su bulvių omletu

Supjaustykite nuluptus šakniavaisius ir porą, apkepinkite riebaluose, užpilkite vandeniu ir išvirkite. Į nuovirą sudėkite sultinio kubelį ir žirnelius. Supjaustytą omletą dėkite į lėkštę arba patiekite atskirai. Omletui riebalus ištrinkite su druska ir kiaušinio tryniais, sudėkit..

Recepto vertinimas: 0

Porų sriuba

Į vandenį supilti viskį, suberti peletrūnus, cukrų, sudėti vištieną, jautieną, šoninę ir palikti nakčiai. Slyvas vandenyje užmerkti. Kitą dieną į puodą su mėsa sudėti vieną supjaustytą porą, svogūną, įberti druskos, pipirų ir virti apie 2 valandas. Tada mėsą supjaustyti ..

Recepto vertinimas: 0

Raudonasis buljonas

Paimti 1,5 jautienos, nuplauti, padėti į puodą, įpylus 3 šaukštus vandens, pridėti supjaustytų šaknelių ir žalumynų. Užvožti ir troškinti mėsą ant mažos ugnies; žiūrėti, kad gerai apraustų, bet kad neprisviltų. Aprausvinus mėsą, įpilti 15 stiklinių. šalto vandens, pasta..

Recepto vertinimas: 0

Vištiena ir pastos sriuba

Vištieną supjaustykite mažais gabalėliais. Iš paprikos išimkite sėklas. Nuplaukite porą. Papriką ir porą supjaustykite griežinėliais. Visus ingredientus gerai išmaišykite ir gautą masę įdėkite į šaldytuvą (jame laikykite iki kol patieksite). Įdėję į puodą šiek tiek maisti..

Recepto vertinimas: 0

Žuvienė su prancūzišku česnakiniu majonezu

Pirmiausia paruoškite česnakinį majonezą. Inde sutrinkite česnako skilteles ir sumaišykite su kiaušinio tryniais. Maišydami pamažu supilkite aliejų. Įdėkite druskos. Prieš patiekdami laikykite šaldytuve. Verdančiu vandeniu perliekite pomidorus, nulupkite nuo jų odelę ir supjaustyki..

Recepto vertinimas: 0

Bulvės normaniškai

Didelėje keptuvėje įkaitinkite aliejų ir pakepinkite česnaką 2-3 minutes, kol pageltonuos. Česnako skilteles išimkite. Sudėkite ančiuvius ir kepinkite juos apie 5 minutes, trindami juos šakute, kad jie išsileistų aliejuje. Nuimkite nuo ugnies ir sudėkite mėtas bei petražoles. T..

Recepto vertinimas: 0

Avienos kotletai

Avieną sumalti, įdėti du trynius, šaukštą sviesto. Batoną išmirkyti, truputį nuvarvinti ir sudėti į mėsą, pagal poreikį pasūdyti ir pabarstyti prieskoniais, gerai išmaišyti ir suporcijuoti kotletus. Palikti pusvalandžiui, kad pagulėtų. Apvolioti kiaušinio baltymuose, džiūvės..

Recepto vertinimas: 0

Silkė su razinomis ir cinamonu

Sviestą išsukti su cukrumi, varškę permalti, riešutus, razinas, vaisius susmulkinti, citriną sutarkuoti su žieve, į sviestą dėti varškę. Išmaišyti, sudėti į formą ir į šaldytuvą. ..

Recepto vertinimas: 2

Pasukų žiedas

Želatiną išbrinkinti, ištirpinti ir supilti į pasukas, įberti druskos ir smulkiai pjaustytų svogūnų laiškų. Manau, kad česnakiuko pora skiltelių irgi neblogai būtų. Supilti į apvalią ( kekso) formą ( prieš tai patepus aliejumi) ir įdėti į šaldytuvą. Kai sustings, išversti ..

Recepto vertinimas: 0

Trinta porų ir petražolių sriuba

Petražolių šaknis, svogūną nuvalyti, smulkiai supjaustyti, porą švariai nuplauti, nusausinti, smulkiai supjaustyti. Puode pakaitinti sviestą, jame patroškinti petražoles, svogūną, porą. Užpilti sultinį, grietinėlę ir dar 10 min. ant vidutinio karštumo ugnies patroškinti. Puodą n..

Recepto vertinimas: 0

Troškinta kiauliena garstyčių ir grybų padaže

Supjaustykite mėsą nemažais gabaliukais ir pakepinkite šiek tiek su svogūnais. Po to sudėkite į puodą, įpilkite virinto vandens tiek, kad apsemtų mėsą, įdėkite kelias skilteles peiliu suspausto česnako, pora šaukštų majonezo, pora lauro lapelių, šaukštą garstyčių padažo, į..

Recepto vertinimas: 4

Kaimiškos bulvės

Bulves su lupenomis sudėkite į puodą, įpilkite vandens, įberkite kmynų, pasūdykite ir isvirkite. Isimkite is puodo, perliekite saltu vandeniu ir nulupkite. Dėkite į saldytuvą ir palaikykite per naktį. Porą nuvalykite, perpjaukite isilgai, nuplaukite ir supjaustykite pusžiedžiais. Svog..

Recepto vertinimas: 0

Pavasarinių daržovių sriuba

Atskirkite kopūsto žiedynėlius, nuvalykite, nuplaukite ir supjaustykite griežinėliais morkas, sparagus, porą ir salierą. Nuplaukite ir smulkiai supjaustykite pomidorus. Mėsos sultinį supilkite į puodą ir užvirinkite. Sudėkite daržoves, įberkite druskos, pipirų, įdėkite sultinio kub..

Recepto vertinimas: 0

Pikantiška sriuba

Mėsą supjaustykite gabaliukais. Prikaistuvyje pakaitinkite aliejų, pakepinkite mėsą taip, kad apskrustų is visų pusių. Nuvalykite česnakus, perpjaukite juos per pusę ir kartu su pomidorų tyre, paprika bei raudonėliais sudėkite į mėsą. Į puodą įpilkite 750 ml vandens, 250 ml raudon..

Recepto vertinimas: 0

Bandelės su lašiniais

Tešla gaminama kaip pagerintam pyragui. Smulkiai supjaustytas svogūnas pakepinamas su trupučiu riebalų. Į tą pačią keptuvę sudedami supjaustyti lašiniukai ir pašildoma (nespirginama). Į nukeltus nuo ugnies lašinius suberiami prieskoniai, džiūvėsėliai ir išmaišoma. Pakilu..

Recepto vertinimas: 3

Duoninis tortas

Tryniai ištrinami su cukrumi, į juos sudedami prieskoniai. Duonos džiūvėsėliai sudrėkinami grietinėle ir ištrinami, kad pasidarytų purūs. Pusė jų supilama į trynius kartu su kakava ir išmaišoma. Baltymai gerai išplakami ir dedami į trynius, atsargiai maišant ir perpilant krakmol..

Recepto vertinimas: 0

Skryliai su aguonomis

Iš miltų ir sūdyto vandens įmaišoma kietoka tešla. Gerai išminkoma, plonai iškočiojama, supjaustoma 3—4 cm dydžio kvadratėliais ir sūdytame vandenyje išverdama (išverda maždaug per 5—7 min). Aguonos nuplaunamos, nuplikomos verdančiu vandeniu ir porą valandų palaikomos, ka..

Recepto vertinimas: 5

Šlaunelės su vyno padažu

Vištienos šlauneles pabarstykite druska ir pipirais. Morkas supjaustykite. Porą nuvalykite, nuplaukite ir supjaustykite "ratukais". Pievagrybius nuplaukite ir supjaustykite ne itin plonais griežinėliais. Svogūną nulupkite ir smulkiai supjaustykite. Aliejų pakaitinkite su sviestu. Višt..

Recepto vertinimas: 0

Avokado salotos (Justės) (foto)

Salotas ir pekino salotas supjaustyti, sudėti į dubenį. Avokadą ir pomidorus supjaustyti kubeliais, sudėti į dubenį. Suberti nepjaustytas alyvuoges. Išspausti citrinos sultis ir jomis, bei aliejumi apšlakstyti salotas. Pagardinti druska ir pipirais. Keletą kartų lengvai viską išmaišy..

Recepto vertinimas: 0

Mėsos vyniotinis su sūriu (Ramunės)

Mėsą gerai išmaišyti su svogūnais, supjaustytais smulkiais kubeliais, kiaušiniais ir maltais džiūvėsėliais.Paskaninti masę druska ir pipirais. Porą nuvalyti, nuplikyti verdančiu vandeniu arba trumpai pavirinti. Palikti ant sietelio, kad gerai nuvarvėtų. Išdėlioti mėsą ant kepimo..

Recepto vertinimas: 5

Dešrelių apkepas

Nulupkite salierus, pastarnokus bei morkas ir supjaustykite ½ cm dydžio gabalėliais. Kiekvieną daržovių rūšį virkite atskirai, bet tame pačiame vandenyje (vieną po kito). Supjaustykite porą žiedeliais, o dešreles- kubeliais. Įkaitinkite keptuvėje aliejų ir pakepinkite porą bei i..

Recepto vertinimas: 0

MAKARONAI SU SOJOS FARŠU

Uzpilti sojos farsa verdanciu vandeniu ir pora minuciu pavirtinti ant mazos ugnies. Tuo tarpu virti makaronus. Isbrinkusi farsa nusunkti ir sudeti i keptuve, kurioje jau turetu buti ikaites aliejus. Sojos farsas labai sugeria riebalus, todel aliejaus vis reikes pripilti. Sudeti i farsa prieskonius i..

Recepto vertinimas: 0

Traškus pyragas su įdaru

Susipjaustykime 100 g dešros ar kumpio, saujele pievagrybiu, baltąją dalį poro. Porą su pievagrybiais pakepinti ant sviesto. Į dubenį dedame dešros (kumpio), beriame ataušintą porą su pievagrybiais, smulkiai tarkuojame fermentinį sūrį, viską išmaišome. Plakikliu išplakame 2 kiauš..

Recepto vertinimas: 0

Raktiniai žodžiai: pora