25 rezultatų ieškant "sirupu"

Tiršta ryžių košė su pienu

Ryžius gerai išplaukite šaltu vandeniu, dėkite į verdantį vandenį. Užvirinę vieną kartą, nusunkite per koštuvą ir perpilkite šaltu vandeniu. Kai vanduo nuvarvės, ryžius dėkite į 6 stiklines karšto, bet neverdančio vandens arba pieno. Virdami dažnai maišykite, kad neprisviltų...

Recepto vertinimas: 2

Riešutiniai ledai

Riešutus padžiovinkite, nutrinkite luobelę, supjaustykite ir pakaitinkite orkaitėje, kol pasidaro rudi. Ledus išplakite, sudėkite į taurelę. Beliko apibarstyti riešutais ir apipilkti vyšnių sirupu. Skanaus! ..

Recepto vertinimas: 3

Salotos „Gardumėlis“

Kiaušinių trynius ištrinti su cukrumi ir suberti miltus. Į mišinį supilame karštą pieną. Maišant kaitiname, kol pradeda tirštėti. Tada perkošiame, pridedame vanilinio cukraus. Kriaušes supjaustome skiltelėmis ir sudedame į dubenį su mirkytomis razinomis ir užpilamos vaniliniu pada..

Recepto vertinimas: 0

Arbata su "Ipekos" sirupu

Užplikykite norimą kiekį arbatos, ir vietoj cukraus įpilkite Ipekos natūralių uogų sirupo. Gaunasi gan įdomus gėrimas. Kviečiu visus pamėginti !!! ..

Recepto vertinimas: 0

Juodos duonos trupinių tortas

Duonos džiūvėsėlius užpilame grietinėle ir ištriname, kad pasidarytų purūs. Trynius išsukame su cukrumi, įberiame prieskonius ir įdedame pusę džiūvėsėlių.Krakmolą sumaišome su likusiais džiūvėsėliais ir riešutais. Išplakame baltymus ir atsargiai juos išmaišome su tryni..

Recepto vertinimas: 4

Biskvitinis tortas su persikais

Apie biskvitinę tešlą Į plakimui skirtą indą supilame kondensuotą pieną ir jame išmaišome sodą. Po to po vieną įmušame kiaušinius, suberiame miltus ir išmaišome. Paruoštą tešlą pilame į riebalais pateptą tortinę formą ir kepame 30 min. 180-200C temperatūros orkaitėje...

Recepto vertinimas: 0

Varškės pudingas su riešutais

Riešutus sukapoti, apkepti orkaitėje ir sugrūsti kartu su 2 šaukštais cukraus ir džiūvėsiais. Razinas perrinkti ir nuplauti šiltu vandeniu. Varškę pertirnti per sietelį, suberti cukrų, įdėti lydytą sviestą, įmušti kiaušinių trynius, įberti druskos, sutarkuotos citrinos ar ape..

Recepto vertinimas: 0

Braškinis paukščių pienas

Keletą braškių atidėti, kitas išsukti su varške, cukrumi, sirupu, pabaigoje supilti citrinos sultis. Želatiną ištirpinti nedideliame kiekyje vandens. Grietinėlę išplakti iki standumo, sumaišyti su želatina ir viską supilti į varškės ir braškių mišinį. Padėti, kad sustingtų...

Recepto vertinimas: 0

Kokteilis "Pina Colada"

Inde kokteiliams ruošti sumaišykite ledo gabalėlius su baltuoju romu, kokoso riešutų grietinėle, paprasta grietinėle, cukraus sirupu ir ananasų sultimis. Indą gerai pakratykite. Kokteilį papuoškite šviežių ananasų griežinėliais bei cukruota vyšnia...

Recepto vertinimas: 4

Kumpis, keptas su persikais

Virtuviniame kombaine išsukame 400 g persikų su sirupu, cukraus sirupą, garstyčias, cukrų, sojų padažą ir pusę kiekio sidro. Kumpį dedame į kepimo formą. Ant jo užpilame persikų mišinį, įdedame laurų lapelius. Kepame kumpį 190 laipsnių C karštumo orkaitėje 1 val. 20 minu..

Recepto vertinimas: 0

Braškių tortas su mėtų kremu

Kiaušinius išplakame su 5 šaukštais vandens, 175 g miltinio cukraus, pakeliu vanilinio cukraus ir žiupsneliu druskos. Miltus persijojame su krakmolu, kepimo milteliais ir kakava. Sumaišome su išplakta mase. Tešlą dedame į pergamentiniu popieriumi išklotą torto formą. Kepame 200 laipsn..

Recepto vertinimas: 0

Jogurto ir grietinėlės tortas su avietėmis ir gervuogėmis

Orkaitę įkaitinti iki 200°C temperatūros. Tešlai kiaušinių trynius atskirti nuo baltymų ir su cukrumi išplakti iki purios masės. Sudėti citrinos žievelę ir vanilinį cukrų. Baltymus išplakti iki standžių putų ir atsargiai sudėti ant trynių masės. Miltus sumaišyti su kepimo mi..

Recepto vertinimas: 0

Šaltalankių gėrimas (Jūratės) (foto)

Nuplautas šaltalankių uogas užpilti karštu (bet ne verdančiu) vandeniu, kad apsemtų ir palaikyti maždaug 2 min., (taip vėliau jos lengviau susimaigys). Tada vandenį nupilti, o uogas sumaigyti. Ant dubenėlio krašto uždėti dvigubos marlės gabalėlį ir nupilti susidariusias sultis. Uog..

Recepto vertinimas: 2

Elizabetos tortas su vyšniomis

Orkaitę įkaitinti iki 200°C temperatūros. Kiaušinių trynius atskirti nuo baltymų ir plakti iki purios masės. Plakant po truputį suberti cukrų. Sumaišyti miltus, kepimo miltelius ir maltus riešutus. Šį mišinį berti į trynių masę. Baltymus išplakti iki standžių putų ir atsargi..

Recepto vertinimas: 0

Anyžiniai pyragėliai iš Peru (Turones)

Kiaušinio trynius išplakite šakute, supilkite pieną, vandenį, anyžius; palaikykite 15 minučių. Miltus suberkite į dubenį, sumaišykite su mielėmis ir druska. Sudėkite gabaliukais supjaustytą sviestą. Palengva išmaišykite mentele, supilkite trynių ir pieno mišinį. Skardą ištepk..

Recepto vertinimas: 0

Desertinės kriaušės

Kavą sumaišyti su cukrumi ir užvirinti. Įdėti vanilės lazdelės išgremžtą šerdį ir virti dar 5 min. Kriaušes nuplauti, nulupti (kotelius palikti). Kitoje pusėje nei kotelis atpjauti mažą griežinėlį kriaušės, kad galima būtą ją pastatyti, ir atsargiai išimti sėklas. Kriauš..

Recepto vertinimas: 0

DESERTINĖS KRIAUŠĖS

Kava sumaisyti su cukrumi ir uzvirinti. Ideti vaniles gabaleli ir virti dar 5 minutes. Kriauses nuplauti, nulupti, taciau palikti kotelius. Kitoje puseje nei kotelis atpjauti maza griezineli kriauses, kad galimetu ja pastatyti, ir atsargiai isimti seklas. Kriauses pastatyti i puoda, uzpilti kavos si..

Recepto vertinimas: 0

TRADICINIAI VANILINIAI LEDAI

Cukrų ir vanilininį cukrų sudėti į ugniai atsparų nedidelį indą. Supilti pieną. Dubenėlį įstatyti į puodą su verdančiu vandeniu ir maišyti, kol masė užvirs. Pieną nukelti nuo viryklės. Kiaušinio trynius sudėti į ugniai atsparų indą ir po truputį pilant pieną gerai išplakt..

Recepto vertinimas: 5

Šaldytos trešnės

Tresnes geriausia saldyti uzpylus cukraus sirupu. Atsildzius laisvai supiltas saldytas tresnes, jos tamseja ir netenka prekines isvaizdos. Cukraus sirupui 300 g cukraus istirpinti 0,7 l vandens, iberti 1/2 saukstelio citrinu rugsties arba supilti 3-4 saukstus citrinu sulciu. Tuomet sirupa uzvirti ir..

Recepto vertinimas: 1

Geltonos trešnės su juodaisiais serbentais

Uogas gerai nuplauti. Is tresniu isimti kauliukus. Paruostas uogas talpiai sudeti i stiklainius. Tuomet uzpilti karstu sirupu ir kaitinti verdanciame vandenyje: 0,5 l talpos stiklainius 15-20 min., 1 l - 20-25 min., 3 l - 45 min. Iskaitintus sandariai uzdaryti metaliniais dangteliais...

Recepto vertinimas: 0

Vytintos aktinidijos

Nevisiskai subrendusias, bet pradejusias minksteti aktinidijas uzpilti 350-400 g cukraus ir laikyti per nakti (9-10 vai.) kambario temperaturoje. Susidariusias sultis nupilti ir is ju paruosti sirupa - 300 g cukraus ir 250 g sulciu. Uogas uzpilti sirupu ir kaitinti 80 C temperaturoje 7-8 min. Pakait..

Recepto vertinimas: 0

Ledo bokštas

Aliejumi patepame forma, i ja pilame paeiliui visus tris sluoksnius, po 20 min. palikdami kiekviena is ju saltai.Pirmam sluoksniui pakeli persiku zele istirpiname 1,5 stiklines verdancio vandens ir pravesus pilame i forma. Sustingdome.Antram sluoksniui zele istirpiname 1 stiklineje verdancio vandens..

Recepto vertinimas: 0

Brendis su vyšniu sirupu

Pilame brendi ir vysniu sirupa i viena mase. Po to ismaisome garstycias su aliejumi (kiekvienam pagal savo skoni) ir sumaisome su brendziu ir vysniu sirupu. Isimetam kelis ledukus. Ir geriam su pasimegaujimu...P.S. (Buna trumpalaikis salutinis poveikis nuo aliejaus, bet pabandyti tikrai verta!!!) (..

Recepto vertinimas: 0

Ledo bokštas

Aliejumi patepame formą, į ją pilame paeiliui visus tris sluoksnius, po 20 min. palikdami kiekvieną iš jų šaltai.Pirmam sluoksniui pakelį persikų želė ištirpiname 1,5 stiklinės verdančio vandens ir pravėsus pilame į formą. Sustingdome.Antram sluoksniui želė ištirpiname 1 stiklin..

Recepto vertinimas: 0

Paprastas skanus biskvitas(torciukas)

Išplakti kiaušinį ir į tą pati indą ipilti kondensuoto pieno ir miltų. Viska išplakti ir įdeti į orkaite įkaitinta iki 200 C . Kai iškeps galima užpilti uogiene ar kokiu sirupu, ar pasigaminti skanu torčiuka...

Recepto vertinimas: 4

Raktiniai žodžiai: sirupu