23 rezultatų ieškant "tesloje"

Grybai tešloje

Iš miltų, kiaušinių, aliejus, druskos ir tarkuoto sūrio išmaišyti tešlą. Grybus pamirkyti tešloje ir kepti. Skanaus. ..

Recepto vertinimas: 3

Veršiena tešloje

Mėsą supjaustyti, apibarstyti prieskoniais, citrinos sultimis. Užmaišyti tešlą, į kurią sudėti išplaktus baltymus. Ant iešmo verti tešloje pamirkytus mėsos gabalus ir tada kepti. Iškeptą mėsą papuošti citrinos griežinėliais ir petražolės lapeliais. Skanaus. ..

Recepto vertinimas: 0

Viščiukai tešloje

Viščiukus perpjauti pusiau, įtrinti druska, citrinos sultimis. Tada supjaustyti gabalais ir apvirti. Iš kiaušinių, pieno, aliejaus, miltų užmaišyti tešlą, pasūdyti, pagardinti muskatu. Vištienos gabalus pamirkyti tešloje ir kepti. Patiekti apibarsčius petražolės lapeliais. Skanaus...

Recepto vertinimas: 0

Grybai, kepti tešloje (itališka pica) I

Įmaišytą 1 tešlą 40 minučių palaikyti šiltai. II tešlos tūris iki vartojimo turi padidėti 2 kartus. Tešlą iškočioti ir ja iškloti išardomos formos dugną ir sieneles. Grybus ir lašiniukus supjaustyti smulkiais kubeliais ir suberti ant tešlos. Kiaušinius išplakti su skysčiu ir ..

Recepto vertinimas: 4

Grybai, kepti tešloje (itališka pica) II

Išardomos formos sieneles ir dugną iškloti tešla, pašlakstyti aliejumi ir patepti pomidorų tyre. Viduryje padėti pusę pomidoro, nupjautąja puse į viršų. Aplink išdėlioti nepjaustytus arba pusiau perpjautus grybus, susuktas į ritinėlį kilkes, pomidorų skilteles, norint —ir dešros..

Recepto vertinimas: 1

Grybai, kepti tešloje

Iš miltų, su skysčiu išplaktų kiaušinių, aliejaus, druskos ir tarkuoto sūrio įmaišyti skystą tešlą, Grybus su koteliais arba tik kepurėles pamirkyti tešloje ir kepti dideliame riebalų kiekyje, kol iškeps ir iš visų pusių paraus. Papuošti dideliame riebalų kiekyje keptais petra..

Recepto vertinimas: 0

Krabų lazdelės alaus tešloje

Krabų lazdeles atšildome. Iš alaus, kiaušinių, miltų, prieskonių užmaišome grietinės tirštumo tešlą. Kiekviena krabų lazdelę panardiname į tešlą , apvoliojame tešloje ir dedame į įkaitintą keptuvę kepti. Apkepame iš abiejų pusių . Kepame kol gražiai apskrunda.&..

Recepto vertinimas: 4

Bananai tešloje

Bananą supjaustyti įstrižais griežinėliais (1 bananas vienam žmogui) . Kiaušinius išplakti ir sudėti miltus , druską , tris šaukštelius pieno arba vandens (masės tirštumas turėtu būti kaip grietinės) . Bananą pamirkyti tešloje ir dėti į įkaitintus riebalus..

Recepto vertinimas: 0

Aštri vištiena tešloje

Vištieną nuplaukite, nusausinkite ir supjaustykite kubeliais. Paruoškite tešlą. Į dubenį suberkite persijotus miltus, raudonąsias paprikas, česnakus, imbierus ir druską. Įmuškite kiaušinį ir gerai išmaišykite. Į tešlą sumerkite vištienos kubelius ir palikite pastovėti 4 valanda..

Recepto vertinimas: 4

Silk tešloje

Mėsą ir lašinius supjaustyti dideliais kubeliais, pasūdyti, pabarstyti pipirais. Daržoves nuvalyti, nuplauti ir supjaustyti dideliais gabalais. Puode pašildyti sviestą, jame pakepinti lašinius ir mėsos gabalėlius. Pridėti daržoves ir taip pat pakepinti. Visus ingriedientus pabarstyti mi..

Recepto vertinimas: 4

Žuvis tešloje

ZUVIS SUPJAUSTOMA GABALELIAIS.VIRTOS MORKOS,PAPRIKA IR AGURKAS SUPJAUSTOMI SMULKIAIS KUBELIAIS.IMUSAMAS KIAUSINIS, IDEDAMI MILTAI, VANDENS PILAMA TIEK KAD MASE GAUTUOS GRIETINES TIRSTUMO. LYDEKA PAMIRKOME TESLOJE IR DEDAME I KEPTUVE,ANT VIRSAUS DAR PO TRUPUTI UZDEDAME TESLOS. IR KEPAME KOL GRAZIAI ..

Recepto vertinimas: 2

Vištiena tešloje

Česnaką išspaudžiame ir gerai išmaišome su produktais skirtais padažui, kol gausis vientisa masė. Vištieną supjaustome šiaudeliais ir pamarinavę su prieskoniais apie 1 valandą palaikome šaldytuve. Kiaušinius išplakame su grietinėle, miltais bei prieskoniais. Keptuvėje įkaitina..

Recepto vertinimas: 5

Silkės mielinėje tešloje

Miltai, margarinas, druska išminkomi, pienas išplakamas su mielėmis, supilami miltai, užmaišoma tešla ir paliekama 1 valandai šiltai, kad pakiltų. Silkėms išimami kaulai. Lašiniai ir salierai smulkiai supjaustomi ir pakepinami, kol salierai suminkštėja. Į silkių vidų įdedama laš..

Recepto vertinimas: 0

Tešloje keptas karpis

Karpį išdarinėjame ir supjaustome stačiakampiais gabalais. Juos įtriname druska ir pipirais. Iš tešlai skirtų produktų užmaišome grietinės tirštumo tešlą. Joje apvoliojame karpio gabalėlius ir kepame ant nedidelės ugnies su aliejumi. Apkepusius gabalėlius vėl merkiame į tešl..

Recepto vertinimas: 1

Sūris, keptas tešloje

Kiaušiniai ištrinami su druska, suberiami miltai, supilamas pienas ar vanduo ir įmaišoma grietinės tirštumo tešla. Sūris supjaustomas 0,5—1 cm storio riekutėmis. Kiekviena riekutė pamirkoma tešloje ir šaukštu dedama į įkaitintus taukus. Apkepamos abi pusės. Tuoj pat valgoma su gr..

Recepto vertinimas: 0

Užkandėlė tešloje

Pievagrybius nuvalome ir apšlakstome citrinų sultimis. Brokolius nuplauname, nuvalome ir išskirstome žiedynais. Morkas nuskutame ir gerai nuplauname. Svogūnus nulupame ir supjaustome žiedais, cukiniją - griežinėliais. Brokolius, cukinijos griežinėlius ir morkas blanširuojame verdančia..

Recepto vertinimas: 0

Morkos tešloje

Morkas nuskusti, nuplauti ir supjaustyti storais griežiniais. Virti pasūdytame vandenyje, nusunkti. Kiaušinius išplakti su grietine, įdėti druskos, miltų, kad tešla būtų tirštesnė nei lietiniams. Morkas apvolioti tešloje ir kepti, kol pagels. ..

Recepto vertinimas: 0

Kiauliena tešloje

Į dubenį supilti miltus, padaryti juose duobutę, įdėti į ją 150 g minkšto, gabaliukais supjaustyto sviesto bei 0,5 šaukštelio druskos. Viską greitai pirštais išminkyti ir įpilti 0,5 stiklinės vandens. Kai tešla taps vienalytė, suformuoti iš jos rutulį, uždengti servetėle ir pa..

Recepto vertinimas: 4

Obuoliai, kepti alaus tešloje

Sudedame kiaušinį, įpilame 1 šaukštą aliejaus, miltus, pasūdome ir išmaišome. Maišydami supilame alų. Tešla turi būti tirštesnė už lietinių tešlą. Užmaišytą tešlą padedame 1 valandai į šaldytuvą. Kiaušinių baltymus išplakame iki putų ir prieš pat kepimą įmaišome ..

Recepto vertinimas: 0

Keptas baklažanas tešloje (foto)

Baklažaną gerai nuplauti ir nenulupus supjaustyti 0,5cm - 1cm storio griežinėliais. Miltus užpilti vandeniu, sudėti prieskonius, gerai išmaišyti (tešlos konsistencija turi būti panaši į jogurto). Taip pat į tešlą galima įdėti susmulkinto svogūno, ciberžolės, nuo kurios blynelia..

Recepto vertinimas: 5

Tešloje kepti langustai su padažu

Langustus sumaišyti su svogūnais, druska, pipirais, actu, aliejumi,imbieru. Pastatyti vienai valandai marinuotis. Iš miltų, pieno ir kiaušinių sumaišyti skystą tešlą ir taip pat palikti 1 val. Svogūną supjaustyti ir sumaišyti su imbieru, česnaką įmesti, nepjaustyti ir patrošk..

Recepto vertinimas: 0

Bananai tešloje su medaus padažu

Dubenėlyje sumaišome miltus, kukurūzų krakmolą ir kepimo miltelius. Maišydami pamažu supilame vandenį, kiaušinio baltymą ir sezamo aliejų. Bananus nulupame, supjaustome į 8 vienodus gabalėlius. Plokščioje keptuvėje ant vidutinio karštumo ugnies be riebalų pakepiname sezamo sėkla..

Recepto vertinimas: 4

Kriaušės sluoksniuotoje tešloje

Jei naudojate šaldytą sluoksniuotą tešlą- ją atšildyti. Orkaitę įkaitinti iki 220°C temperatūros. Kriaušes nulupti, perpjauti pusiau, išimti sėklas ir patroškinti 500 ml vandens. Ataušinti. Jei naudojamos konservuotos kriaušės, jas reikia padėti, kad nuvarvėtų. Tešlą i..

Recepto vertinimas: 0

Raktiniai žodžiai: tesloje