24 rezultatų ieškant "virimui"

Spurgos su marmeladu

Į puodą supilti vandenį, sudėti margariną ir kaitinti, kol margarinas ištirps, suberti druską ir užvirinti. Į verdantį vandenį suberti miltus ir maišyti, kol susidaręs kietas tešlos gumulas lengvai atšoks nuo puodo dugno. Nukelti puodą nuo ugnies, po vieną įmušti kiaušinius, kie..

Recepto vertinimas: 0

Jūrų velnias

Supjaustyti jūros velnio filė smulkiais apie 1,5 cm pločio apskritimais, apvolioti miltuose, po to sezamo sėklose. Nulupti pomidorą ir supjaustyti smulkiais kubeliais. Salotas nuplauti. Į pašildytą keptuvę dėti šaukštą sviesto ir truputį aliejaus virimui. Įkaitus riebalams, sudėti j..

Recepto vertinimas: 4

Mieliniai žagarėliai

Iš kiaušinių, cukraus, trupučio miltų, mielių ir pieno užmaišykite skystą tešlą ir pastatykite šiltai, kad pakiltų. Po valandos, jei tešla tinkamai pakilusi, sudėkite visus miltus, užminkykite ir laikykite šiltai, kol pakils. Pakilusią tešlą iškočiokite 1 mm storio lakštais, ..

Recepto vertinimas: 3

Žemaitiški cepelinai

Bulves nuskusti ir išvirti. Išvirtas bulves sutrinti, kad išeitų košė. Į bulvių košę sudėti miltus, įmušti kiaušinius, pagardinti druska ir viską gerai iрmaišyti. Iš gautos tešlos suformuoti delno dydžio paplotėlius, į kiekvieną jų įdėti faršo. Paplotėlį ..

Recepto vertinimas: 5

Aukštaitiška žuvienė

Žuvis išvaloma, sudedama į šaltą vandenį ir užverdama. Virti apie 1,5 val. Įdedama svogūnai, lauro lapai, drukos pagal skonį. Kai sultinys išverda, nukošiama. Į nukoštą sultinį sudedami ryžiai, smulkiai supjaustytos morkos. Kai ryžiai išverda supylamas pienas, pipirai..

Recepto vertinimas: 5

Pustutės spurgutės

Viska sumetam i viena bliudą.. :) tadum išmaišom :) Jus neisivaizduojat kaip faina ir lengva :) kur dar geriau rasit tokį lengvą ir fainą receptą!!! Na va tada su visa šita mase elgiesi kaip nori! Galima suvolioti ivairaus dydžio rutuliukus. arba menuliukus, eglutes, kas tik saus į galvą..

Recepto vertinimas: 5

Makaronų apkepas

Išvirkite makaronus pasūdytame vandenyje, įpildami aliejaus. Nuvarvinkite. Nuvalykite ir supjaustykite daržoves bei prieskonius, kaip nurodyta aukščiau. Kog nudlerne i letsaltet vand tilsat olie, og stil dem til side. Rens og snit grøntsager og krydderier som beskrevet ovenfor. Keptuvėje į..

Recepto vertinimas: 0

Makaronų apkepas

Išvirkite makaronus pasūdytame vandenyje, įpildami aliejaus. Nuvarvinkite. Nuvalykite ir supjaustykite daržoves bei prieskonius, kaip nurodyta aukščiau. Kog nudlerne i letsaltet vand tilsat olie, og stil dem til side. Rens og snit grøntsager og krydderier som beskrevet ovenfor. Keptuvėje į..

Recepto vertinimas: 0

Naminiai žagarėliai

Tešlai skirtus produktus sumaišykite ir išminkykite, kočiokite kočelu vis užlenkdami tol, kol bus matyti daug smulkių burbuliukų. Išminkytą teslą apdengti drėgnu skudureliu, kad nedžiūtų, ir įdėti į šaldytuvą 1-2 valandoms. Iškočiokite nedideliais gabalais, juos supj..

Recepto vertinimas: 3

Pasnikiniai žagarėliai

Iš nurodytų produktų užminkyti tešlą, iškočioti ir daryti žagarėlius. Kepti įkaitintame aliejuje. Iškepusius dėti ant sugeriamo popieriaus (tinka popieriniai rankšluosčiai),kad sugertų riebalus. Sudėjus į indą,kuriame bus patiekiami, apibarstyti cukraus pudra. Ska..

Recepto vertinimas: 0

Ankštinių pipirų padažas

Į svogūnų padažą (virimui įpusėjus) suberti smulkiai kapotus anktšinius pipirus, viską apibarstyti raudonaisiais pipirais ir dar pavirinti. Galima įpilti konservų sulčių ..

Recepto vertinimas: 0

Tortas SKRUZDĖLYNAS

Iš visų produktų gerai išminkome tešlą. Ją išmušame. Plonai iškočiojame (miltų ant lentos neberiame, o ją ištepame aliejumi, kad tešla nepriliptų). Supjaustome keturkampiais, maždaug 3 - 4 centimetrų ilgio gabalėliais. Verdame riebaluose, kol pasidarys gelsvi. Gabalėliams sujung..

Recepto vertinimas: 4

Porų ir bulvių kroketai

Išvirti bulves, sutrinti. Porus virti 2 -3 minutes, nuvarvinti. Sumaišyti su bulvėmis ir likusiais produktais. Mišinį palaikyti šaldytuve apie valandą. Formuoti nedidelius kroketus ir virti aliejuje. Nuvarvinti ant popierinių rankšluosčių, patiekti su natūraliu jogurtu...

Recepto vertinimas: 0

Kiniška vištienos sriuba

Gaminimo eiga: Kiniskus grybus mirkykite vandenyje 2-3 val. Nusausinkite ir supjaustykite juostelėmis. Dideliame prikaistuvyje užvirinkite 2,5 litro vandens, sudėkite susmulkintus sultinio kubelius, džiovintas daržoves, visčiuką ir užvirinkite. Uždenkite, ugnį sumažinkite ir virkite ant s..

Recepto vertinimas: 0

Bulvės, virtos riebaluose

Bulvės nulupamos, supjaustomos 4 cm ilgio ir 1 cm storio šiaudeliais ir sudedamos į vandenį. Į indą su ištirpintais ir įkaitintais riebalais dedamos nusausintos bulvės. Jos turi laisvai plaukioti. Po 10 min. kiaurasamčiu išgriebiamos, nuvarvinami riebalai. Taip apvirtas bulves galima la..

Recepto vertinimas: 0

Švilpikai

Nuskustos bulvės išverdamos, nusunkiamos, nugarinamos ir sugrūdamos. Ataušus suberiami miltai, įmušami kiaušiniai, viskas suminkoma, padaromas volelis, jis suplojamas ir supjaustomas įstrižais rombeliais. Jie sudedami į miltais išbarstytą skardą, aptepami plaktu kiaušiniu ir kepami n..

Recepto vertinimas: 4

Dzūkiški jautienos kukulaičiai

Mėsa sumalama, pridedama svieste pakepintų svogūnų, prieskonių, druskos ir gerai išmaišoma. Daromi nedideli kukulaičiai, pavilgomi išplaktame kiaušinyje, pavoliojami džiūvėsėliuose ir verdami riebaluose, kol gražiai parusvės. Išimti iš riebalų palaikomi šiltoje orkaitėje ir pa..

Recepto vertinimas: 0

Spurgos pavakariams (kropeliai)

Tešla ruošiama kaip mieliniam pyragui, tik ji turi būti daug minkštesnė. Kai užminkyta tešla pakyla, virimui riebalai įkaitinami, į juos pamirkytu metaliniu šaukštu leidžiamos norimo dydžio spurgos. Apverdama viena, paskui kita pusė. Iš riebalų išgriebiamos skylėtu graibštu ..

Recepto vertinimas: 0

Kaimiškas tortas

Miltai, supjaustytas atšaldytas sviestas ir druska kapojama ant stalo, pamažu pilant grietinę, kol nelieka sausų miltų. Tešla suspaudžiama į 3 gabalus ir atšaldoma. Paskui iškočiojami 3 papločiai, iškepami vandeniu suvilgytoje skardoje ir ten pat atšaldomi. Kremui sviestas gerai ..

Recepto vertinimas: 0

Švilpikai (bulbonai)

Su lupenomis virtos bulvės nulupamos, sumalamos mėsmale, suberiami miltai, įmušami kiaušiniai, pasūdoma, viskas suminkoma, padaromas volelis, jis suplojamas ir supjaustomas įstrižais rombeliais. Šie sudedami į miltais išbarstytą skardą, aptepami plaktu kiaušiniu ir kepami nelabai kar..

Recepto vertinimas: 4

Trapūs žagarėliai

Tryniai ir kiaušinis išmaišomi su grietine ir į juos miltų beriama tiek, kad galima būtų lengvai kočioti tešlą. Ji labai gerai išminkoma, išmušama. Tešla gerai išminkyta, jei tempiant abiem rankom ji trūkinėja pūslelėmis. Po to valandai padedama į šaldytuvą, išėmus kuo plon..

Recepto vertinimas: 1

TORTAS SKRUZDĖLYNAS

Is visu produktu gerai isminkome tesla. Ja ismusame. Plonai iskociojame (miltu ant lentos neberiame, o ja istepame aliejumi, kad tesla nepriliptu). Supjaustome keturkampiais, mazdaug 3 4 centimetru ilgio gabaleliais. Verdame riebaluose, kol pasidarys gelsvi. Gabaleliams sujungti paruosiame sirupa:1..

Recepto vertinimas: 4

Mielines spurgos su varške

Į pusę stiklinės pieno įberti truputi cukraus, sudėti mieles, viską sumaisyti ir palikti kad pakiltų. Po to supilti likusį pieną, miltus su cukrumi, kiaušinius ir išminkyti tešlą. Baigiant minkyti supilti išlydita sviestą, sumaltą varškę, kvapus. Tešlą pridengti ir palikti..

Recepto vertinimas: 3

Bandelės su grybais

Iš tešlai skirtų produktų užminkyti tešlą. Džiovintus grybus nuplauti, išvirti ir sumalti mėsmsle. Svogūnus susmulkinti ie apkepti aliejuje, sumaišykite su grybais ir paskaninkite prieskoniais. Tešlą plonai iškočioti, išspausti apskritimus, ant jų uždėti įdaro, gerai užspausti ..

Recepto vertinimas: 3

Raktiniai žodžiai: virimui