14 rezultatų ieškant "apvoliojimui"

Baklažano suktinukai

Baklažaną supjaustyti plonais žiedeliais ir pabarstyti prieskoniais bei apvolioti miltais. Apkepti aliejuje. Iš sūrio , kiaušinių , česnako bei majonezo paruošti įdarą. Kiaušinius, sūrį sutarkuoti burokine ar smulkesne tarka, susmulkinti česnaką ir viską išmaišyt..

Recepto vertinimas: 0

Apkepti žiediniai kopūstai

Trynius ištrinti su cukrumi, supilti pavirintą medų (atvėsusį), suberti prieskonius, supilti lydytą sviestą, grietinę, išplaktą su soda, suberti sijotus miltus ir maišyti. Tuomet dėti išplaktus baltymus. Supilti tešlą į paruoštą skardą. Kepama apie 40 min. vidutinio karštumo ork..

Recepto vertinimas: 0

Kepta cukinija su česnaku

Cukiniją supjaustome griežinėliais, apie 0,5 cm storio. Griežinėlius apibarstome prieskoniais ir apvoliojame miltais. Dedame į įkaitintą keptuvę ir apkepame iš abiejų pusių. Iškepusius dedame į lėkštę ir dar karštus apibarstome smulkiai sukapotu česnaku. Taip iškept..

Recepto vertinimas: 3

Mėsos faršo kepsneliai

Morkas sutarkuotis per burokinę tarką, svogūnus smulkiai sukapoti ir viską apkepti aliejuje įkaitintoje keptuvėje. Į mėsos faršą įmušti kiaušinį, suberti prieskonius, pravėsusias apkeptas morkas bei svogūnus ir gerai išminkyti. Gautą masę tepti ant vaflio lakšto ir u..

Recepto vertinimas: 4

Kotletai su sūriu

Avižinius dribsnius užpilti verdančiu vandeniu, kad išbrinktų . Turi gautis košė. Į faršą įmušti kiaušinį, sudėti pravėsius avižinius dribsnius, smulkiai kapotą svogūną, prieskonius (pipirai, bazilikas ir kt.) , druską ir viską gerai išminkyti. Sūrį supjaustyti l..

Recepto vertinimas: 4

Triufeliai iš šokolado

Šokoladą susmulkinti, išlydyti, įdėti supjaustytą smulkiais gabaliukais sviestą, išmaišyti, praaušinti, supilti į ataušusią kavą. Paskui pilame grietinėlę, įlašiname romo esencijos, įpilame brendžio ar įmaišome kokoso drožlių. Masę valandai įdedame į šaldytuvą. Paskui i..

Recepto vertinimas: 3

Bulvių ir kumpio dešrelės

Bulvės ir kumpis sumalami mėsmale, suberiami miltai, salierų lapeliai, įmušamas kiaušinis, supilamas pienas, suminkoma. Daromos dešrelės, apvoliojamos miltais, išplaktu kiaušiniu, dedamos į išteptą riebalais skardą ir 10—15 min. kepamos orkaitėje. Valgoma su raugintais agurkais ar..

Recepto vertinimas: 0

Suvalkietiškai įdaryti veršienos kepsneliai

Veršiena supjaustoma skersai raumenų, truputį pamušama, pabarstoma druska, sumaišyta su prieskoniais, dedamas paruoštas įdaras, ir kepsnelis stipriai susukamas, pavilgomas išplaktame kiaušinyje, pavoliojamas džiūvėsėliuose ir kepamas dideliame riebalų kiekyje. Įdarui apvirintos ..

Recepto vertinimas: 4

Troškinta aviena su daržovėmis

Mėsa sukapojama gabalais, pabarstoma druska, sumaišyta su prieskoniais, pavoliojama miltuose ir apkepinama riebaluose. Sudedama į puodą, užpilama trupučiu karšto vandens ir troškinama 30—40 min. Tada sudedamos daržovės (jos gali būti apkepintos riebaluose arba neapkepintos). Tik pupos..

Recepto vertinimas: 0

Kokosiniai rutuliukai (Ramintos)

Sumaišome kondensuotą pieną su kokoso drožlėmis (šiek tiek stambesniųjų drožlių galime atidėti apvoliojimui). Pagaminus tešlą reikia iškarto gaminti rutuliukus, nes ji stovėdama stingsta ir sunkiau padaryti gražios formos rutuliuką. Rankomis formuojame rutuliukus, į kiekvieno rut..

Recepto vertinimas: 5

SŪRIO KAMUOLIUKAI

Stamblai sutarkuojame suri. Kiausini sumaisome su ''Vegeta'', iberiame pipiru, supilame ant tarkuoto surio, iberiame miltu ir viska ismaisome iki vientisos mases. Formuojame kamuoliukus, pavoliojame miltuose, isplaktame kiausinyje, dziuveseliuose ir kepame ikatintame aliejuje, kol graziai parausta. ..

Recepto vertinimas: 0

TRIUFELIAI II

Viska permalti per mesmale, siek tiek vafliu palikti apvoliojimui. Is gautos mases spausti norimo dydzio ir formos triufelius, apvolioti maltuose vafliuose. (Lina)..

Recepto vertinimas: 0

Sniego vaišiai

Varske sumaisyti su cukrumi ir kokosu drozlemis (4 saukstelius palikit apvoliojimui). Ilasinti vanilines emulsijos. Sumaisyti i mase ir is jos formuoti nedidelius rutuliukus, i ju vidu ideti po lazdynu riesuta. Kamuolelius apvolioti kokosu drozlese. Labai skanu, sveika ir greitai, tinka vaikams smal..

Recepto vertinimas: 0

Pyragas su žuvimi ir brokoliais

Iš tešlai skirtų produktų paruošiame trapią tešlą ir 1 vai. paliekame šaltai. Tuomet iškočiojame 5 mm storio tešlos lakštą ir įklojame į kepimo formą. Apipjauname tešlos kraštus.Žuvį pabarstome prieskoniais, apvoliojame kiaušinio plakinyje, miltuose ir iškepame aliejuje. Atvė..

Recepto vertinimas: 0

Raktiniai žodžiai: apvoliojimui