18 rezultatų ieškant "vista"

Ryžiai su višta

Paimkite mažą vištą, patroškinkite. 1,5stiklinės ryžių išplaukite, nusausinę patroškinkite su 2 šaukštais sviesto, dažnai maišydami, pakepkite iki rausvumo. Po to įpilkite 4 stiklines buljono arba vandens, pavirkite ryžius. Pridėkite šaukštą pomidorų tyrės, druskos, pipirų, ..

Recepto vertinimas: 0

Įdaryta višta

Vištą ištrinkite druska ir sutintomis kadagių uogomis. Įdarui sviestą išsukite iki baltumo, sukant sudėkite kiaušinius ir džiūvėsėlius, truputį druskos ir kelias sutrintas kadagio uogas. Gerai išsuktu įdaru prikimškite vištą, ją užsiūkite ir įvynioję į pergamentinį popieri..

Recepto vertinimas: 0

Kepta višta arba gaidys

Vištą nuvalykite, įtrinkite druska. Krūtinę ir šlauneles prismaigstykite supjaustytų lašinukų. Vištą suriškite siūlais taip, kad sparnai priglustų, o kojas prispauskite sukryžiuotas ar sukiškite jas į papilvėje padarytą skylę. Keptuvėje ištirpinkite riebalus ir apkepinkite par..

Recepto vertinimas: 1

Virta višta su majonezu

Nuvalykite vištą, ištrinkite druska ir dėkite į verdantį pasūdytą vandenį ir virkite ant silpnos ugnies. Mėsai kiek suminkštėjus dėkite virti daržoves ir virkite kol mėsa baigs virti. Viską atšaldykite sultinyje, kuriame virė ir po to mėsą nuimkite nuo kaulų. Sudėkite vištą ..

Recepto vertinimas: 0

Įdaryta višta

Nuvalytą vištą perpjaukite išilgai ir peiliu nuimkite mėsą nuo kaulų, palikdami neliestus sparnelių ir šlaunelių kaulus. Mėsa paklokite ant lentelės, palyginkite, pasūdykite ir susiūkite. Veršieną, vištos likučius ir piene išmirkytą pyragą du kartus permalkite, į masę įmušk..

Recepto vertinimas: 4

Troškinta višta

Paruoštą vištą iš vidaus įtrinti druska, apibarstyti prieskoniais ir pakepti. Įpilti vandens, citrinos sulčių, sudėti supjaustytas daržoves ir troškinti. Į skystį, kuriame buvo troškinama įdėti miltų ir pagaminti padažą. Skanaus. ..

Recepto vertinimas: 0

Honkongietiškai kepta višta

Išvalyta višta nuplaunama, nusausinama ir supjaustoma gabalėliais. Gabalėliai suvilgomi citrinos sultimis ir įtrinami druska. Aliejus supilamas puode ant grilio grotelių ir vištos gabalėliai jame apkepami. Apkepti mėsos gabalėliai išimami iš puodo. Likusiame aliejuje pakepinami susmulki..

Recepto vertinimas: 0

Višta, įdaryta grybais

Paruoštą vištą įtrinti druska. Grybus ir porą sukapoti ir troškinti įdėjus dalį riebalų. Jei reikia, įpilti vandens. Baigiant troškinti, suberti susmulkintas pipirų ankštis. Vištą prikimšti šio įdaro, užsiūti ir iki rusvumo pakepinti riebaluosę. Apkepintą vištą perdėti į..

Recepto vertinimas: 0

Višta su česnakais

Vištą įtriname vištienos prieskoniais, druska, smulkintais rozmarinais, česnaku ir palaikome 2 - 3 valandas. Tada į skardą įpilame vyno, ant vištos užtepame sviesto ir, uždengę folija, kad kuo mažiau kepimo skysčio išgaruotų, kepame. Jei kepimo skystis išgaruoja, į skardą dar įp..

Recepto vertinimas: 0

Grybais įdaryta višta

Išvalytą vištą padėkite ant pjaustymo lentelės krūtinėle į apačią. Nuo kaklo pjaukite išilgai žemyn, stengiantis nepažeisti aplink esančios odos ir filė. Kuo atsargiau pašalinti visus kaulus ir kremzles - stuburą, krūtinkaulį, šlaunikaulius. Geriausia tai daryti siauru plonu ir..

Recepto vertinimas: 0

Kepta įdaryta višta

Vištą paruošti. Įdarui skirtus vištos skilvį, širdį, sparnus ir kaklą pusiau išvirti. Apvirtą mėsą, pakeptas svieste kepenėles ir žalią nuimtą nuo kaulų mėsą sumalti. Į išsuktą iki purumo sviestą sudėti maltos mėsos masę, piene mirkytą pyragą, kiaušinį ir viską gerai..

Recepto vertinimas: 3

Įdaryta grybais višta

1. Išvalytą vištą padėkite ant pjaustymo lentelės krūtinėle į apačią. Nuo kaklo pjaukite išilgai žemyn, stengiantis nepažeisti aplink esančios odos ir filė. Jūsų tikslas - kuo atsargiau pašalinti visus kaulus ir kremzles - stuburą, krūtinkaulį, šlaunikaulius. Geriausia tai da..

Recepto vertinimas: 0

Kepta višta su citrina

Vištą nuplauname, nusausiname, įtriname iš vidaus ir iš išorės sviesto, prieskonių, susmulkintų česnakų mišiniu. Citriną subadome šakute ir įdedame į vištos vidų. Vištą dedame į išteptą sviestu arba aliejumi keptuvą, apšlakstome brendžiu, įpilame truputį verdančio vand..

Recepto vertinimas: 3

Bulvių plokštainis su višta

Bulvės sutarkuojamos, išsunkiamos, užplikomos verdančiu pienu, įdedama 50 g sviesto, pasūdomą, sumaišoma. Paruošta višta supjaustoma nedideliais gabaliukais, sudedama į verdantį pasūdytą vandenį ir verdama 10— 15 min. Išgriebiama kiaurasamčiu ir nuvarvinamas vanduo. Į svies..

Recepto vertinimas: 0

Virta višta su baltuoju padažu

Išdarinėta ir gerai išplauta višta dedama į karštą vandenį, pridedama prieskonių, prieskoninių daržovių ir verdama ant mažos ugnies 1 — 1/2 val. Baigiant virti, pasūdoma. Išvirusi mėsa išimama iš sultinio, supjaustoma, tvarkingai sudedama į pašildytą pusdubenį, užpilama ba..

Recepto vertinimas: 0

Virta višta su ryžiais

Malti pipirai sumaišomi su cukrumi, kmynais ir druska. Tuo mišiniu iš išorės ir iš vidaus įtrinama višta. Taip paruošta šaltai laikoma parą. Virti labiau tinka senesnės vištos, o kepti - jaunesnės. Į puodą įpilama 2,5-3l. vandens, sumetamos išilgai perpjautos morkos, o kai va..

Recepto vertinimas: 0

Šventinė višta

Vištą ištrinkite prieskoniais su druska. Į vidų įkiškite rozmarino šakelę, pabarstykite džiovintu rozmarinu arba kmynais. Vištą susiūkite, suriškite kojas. Kepkite orkaitėje 40-45 minutes. Tuo metu paruoškite padažą. Vyną užvirinkite ir virkite 10-15 minučių, kol pusė jo..

Recepto vertinimas: 0

Višta su česnakais

Vištą įtriname vištienos prieskoniais, druska, susmulkintais rozmarinais, česnakais ir palaikome 2-3 vai. Tada į skardą įpilame vyno, ant vištos užtepame sviesto ir, uždengę folija, kad kuo mažiau kepimo skysčio išgaruotų, kepame. Jei kepimo skystis išgaruoja, į skardą dar įpilam..

Recepto vertinimas: 0

Raktiniai žodžiai: vista