20 rezultatų ieškant "kartus"

Desertas Kūčia

Desertas Kūčia Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 1 stiklinė kviečių 1/2 l medaus 500 g cukraus 500 g aguonų prieskoniniai vaisiai (razinos, graikiški riešutai, figos, migdolai) Gaminimas: Kviečius nuplauti ir pamerkti nakčiai. Kitą dieną išvirti, kol suminkšt�..

Recepto vertinimas: 0

Vištienos kremas

Vištienos kremas Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 700 g virtos vištienos, 70 g sviesto, 0,5 stiklinės raudonojo vyno, 0,5 litro grietinėlės, 10 g želatinos, muskato riešuto, pipirų, druskos, 0,5 litro sultinio drebučiams. Gaminimas: Vištieną ištrinkite prieskoniais ir tris kartus gerai p..

Recepto vertinimas: 0

Įdaryta višta

Įdaryta višta Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1 višta, 100 g prieskoninių daržovių, 200 g veršienos, 1 stiklinė pieno, 50 pyrago, 1 kiaušinis, truputis pipirų, druskos, marinuotų agrastų. Gaminimas: Nuvalytą vištą perpjaukite išilgai ir peiliu nuimkite mėsą nuo kaulų, palikdami ..

Recepto vertinimas: 4

Kiauliena, kepta džiovintų abrikosų tyrėje

Kiauliena, kepta džiovintų abrikosų tyrėje Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1,5 kg kiaulienos išpjovos, 1 stiklinė supjaustytų džiovintų abrikosų, 3/4 stiklinės apelsinų sulčių, 0,5 stiklinės abrikosų nektaro, pusės citrinos sultys, 1 šaukštas medaus, 1/4 šaukšto cinamono. Gamin..

Recepto vertinimas: 0

Editos kalėdinis pyragas

Editos kalėdinis pyragasKadangi visi mūsų draugai šį pyragą yra pavadinę Editos pyragu , nors jis buvo kepamas per Kalėdas , pavadinome jį dvigubu vardu Ingridientai: 50g mielių 300g pieno 50ml cukraus 150 margarino ar sviesto 800ml miltų 2 valgomieji šaukštai cinamono 1 st..

Recepto vertinimas: 4

Desertas „Kūčia“

Desertas „Kūčia“Ingridientai: 500 g cukraus 1 stiklinė kviečių 500 g aguonų 1/2 l medaus prieskoniniai vaisiai (razinos, graikiški riešutai, figos, migdolai) Gaminimas: Kviečius nuplauti ir pamerkti nakčiai. Kitą dieną išvirti, kol suminkštės, kelis kartus k..

Recepto vertinimas: 0

Tradicinė "Kūčia"

Tradicinė "Kūčia" Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 2 Ingridientai: Stiklinė kviečių, 500g aguonų, 300g medaus, 500g cukraus, 50g razinų, 50g džiovintų figų, 50g kapotų riešutų, 50g kapotų migdolų. Gaminimas:  Stiklinę kviečių nuplaukite ir pamerkite nakč..

Recepto vertinimas: 0

Šermukšnių uogienė

Šermukšnių uogienė Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1kgšermukšnių, 1kg cukraus, 3 stiklinės vandens. Gaminimas: Uogienei uogos renkamos po pirmųjų šalnų — pašalusios arba, surinkus anksčiau, prieš verdant palaikomos per naktį šaldytuve, kad sušalt�..

Recepto vertinimas: 0

Kepta jautiena su slyvų ir grybų padažu

Kepta jautiena su slyvų ir grybų padažuIngridientai:1 kg. jautienos filė, vienos citrinos sultys, 100 g. šviežių ar šaldytų mėlynųjų slyvų, 50 g. pievagrybių, 700 g. virtų grūstų bulvių, 200 g. grikių miltų, kiaušinis, krakmolo, jautienos prieskoniai, smulkiųjų baltųjų pipir..

Recepto vertinimas: 0

Keptos tortilijos su kiauliena (Garnachas)

Keptos tortilijos su kiauliena (Garnachas)Ingridientai:½ baltojo svogūno; 1-2 česnako skiltelės; 1 morka; 1 šakelė čiobrelių; 1 lauro lapas; 300 g kiaulienos; 2 bulvės. Aliejaus kepimui; 12 mažų tortilijų, maždaug 8 cm skersmens. Padažui: 2 dideli pomidorai; ½ mažo svogūno; 1-..

Recepto vertinimas: 2

Tortilijos su jautiena (Burritos de res)

Tortilijos su jautiena (Burritos de res)Ingridientai:400 g jautienos sprandinės; 1 svogūnas; 1 česnako skiltelė; 500 ml mėsos arba daržovių sultinio; Druska ir ką tik malti juodieji pipirai; 2-3 pomidorai; Po 1 mažą raudonąją ir žaliąją papriką; 2 valg. š. alyvuogių aliejaus; 2 kar..

Recepto vertinimas: 3

Meksikietiškas pomidorų padažas (Salsa de jitomate)

Meksikietiškas pomidorų padažas (Salsa de jitomate)Ingridientai:1 kg saulėje prinokusių pomidorų (arba 1 skardinė konservuotų be odelių); 1 svogūnas; 2 česnako skiltelės; 1 aitrioji paprika (chile serrano); 1-2 šakelės šviežių petražolių; ½ ryšulėlio šviežių kalendrų; 3 v..

Recepto vertinimas: 0

Meksikietiška Velykų duona (Pan de Pascua)

Meksikietiška Velykų duona (Pan de Pascua)Ingridientai:500 g miltų; 40 g mielių; 1 arb. š. cukraus; 50 ml pieno; 1 svogūnas; 2 valg. š. aliejaus; 200 g Ementalio arba Čederio sūrio; 2 šakelės šviežių mėtų; 4 kiaušiniai; 150 g sviesto; 1,5 valg. š. Crème fraîche arba riebios g..

Recepto vertinimas: 0

UOGŲ KREPŠELIS

UOGŲ KREPŠELISIngridientai:100g braškių50g mėlynių50g raudonųjų serbentų50g geltonųjų serbentų50g žemuogių 100g uogų džemo 100g mėgstamo likerio (geriausia kokosinio)100g plaktos grietinėlės200g sluoksniuotos tešlosGaminimasTešla: į 500g miltų sudėkite mieles i..

Recepto vertinimas: 0

GRAIKINIŲ RIEŠUTŲ UOGIENĖ (azerbaidžianiečių)

GRAIKINIŲ RIEŠUTŲ UOGIENĖ (azerbaidžianiečių)Ingridientai:1 kg išvalytų nuo plėvelės neprinokusių graikinių riešutų1,5 kg cukraus3 g citrinos rūgšties3 g gvazdikėlių arba kardamonoGaminimasRiešutus u&..

Recepto vertinimas: 0

GRAIKINIŲ RIEŠUTŲ UOGIENĖ (uzbekų)

GRAIKINIŲ RIEŠUTŲ UOGIENĖ (uzbekų)Ingridientai:50 neprinokusių graikinių riešutų1 kg cukraus2 stiklinės vandens1 citrinavandeniui500g kalkių3 l vandensGaminimasVandens paruošimas: 500g kalkių gesinti 3 litrais vandens ir duoti pastov&#..

Recepto vertinimas: 5

AGURKŲ SALOTOS ŽIEMAI

AGURKŲ SALOTOS ŽIEMAIIngridientai:7 kg agurkų, 100 g svogūnų, 15 g druskos, 80 g 3% acto, česnako, petražolių, aliejaus.GaminimasAgurkus 6-8 valandoms pamerkiame vandenyje, du kartus jį pakeičiame. Po to agurkus išgriebiame ir supjaustome 1 cm s..

Recepto vertinimas: 5

Mėlynių kompotas II (greitas)

Mėlynių kompotas II (greitas)Ingridientai:11 vandens, 300-500 g cukraus.GaminimasPerrinktas uogas nuplauti ir suberti ant tinklelio, kad nuvarvėtų vanduo. Į paruoštus stiklainius suberti uogas Išvirti sirupą ir juo užpilti į stiklainius subertas uoga..

Recepto vertinimas: 0

Marinuotos daržovės su svarainiais

Marinuotos daržovės su svarainiaisIngridientai:Marinatui: 1 l vandens, šaukštas druskos, 1-2 šaukštai cukraus 6-8 paruošti svarainiai, 2 laurų lapeliai, 10 kvapiųjų pipirų,1 cm pločio krieno gabalėlis, nedidelė šakelė pe..

Recepto vertinimas: 0

Mieliniai rageliai su aguonomis

Mieliniai rageliai su aguonomisIngridientai:75 g mielių,50 g cukraus,50 g sviesto,1 šaukštas vanilinio cukraus, 250 g pieno, 350-400 g miltų, 7 kiaušinis į tešlą, 1 kiaušinis aptepimui.Įdarui:6 šaukštai cukraus, 6 šaukštai aguonų.Glajui:1 baltymas, 4-5 šaukštai cukraus pudros,truput..

Recepto vertinimas: 3

Raktiniai žodžiai: kartus