25 rezultatų ieškant "baltymais"

Kokosiniai sausainiai

Indą su baltymais pastatyti ant garuojančio vandens ir standžiai išplakti , po truputį berti cukraus pudrą . Kai masė sutirštės indą nukelti . Suberti kokoso drožles , išmaišyti tešlą. Šaukšteliu mažomis dalimis sudėti tešlą į svietu pateptą skardą , palikt dideli..

Recepto vertinimas: 3

Varškės pyragas su šokolado kepure

Iš tešlai skirtų produktų paruošti tešlą ir vienodu sluoksniu sudėti ant sviestiniu popieriumi išklotos skardos. Varškę sumalti ir sumaišyti su baltymais, išplaktais su cukrumi. Gautą masę sudėti ant tešlos. Kepti 200 C temperatūoje. Išeptą atvėsusį pyragą aptepti piene išti..

Recepto vertinimas: 0

Serbiška „Nuga"

Baltymai išplakami giliame pusdubenyje, nenustojant plakti, dalimis sudedamas cukrus ir supilamas ištirpintas medus. Indas su baltymais įstatomas į puodą su karštu vandeniu ir maišant baltymai kaitinami 30 minučių. Masei sutirštėjus, nuimama nuo ugnies, sudedami stambiai supjaustyti rie..

Recepto vertinimas: 5

Bobutės kepsnelis

Sviestą ir kiaušinių trynius ištrinti, supilti grietinę, suberti išsijotus miltus, vanilinį cukrų. Suminkyti tešlą kaip makaronams. Iš jos iškočioti ploną lakštą. Pusę obuolienės sumaišyti su išplaktais baltymais ir užtepti ant tešlos lakšto. Jį susukti į volelį. Kepti vid..

Recepto vertinimas: 3

Sausainiai su varške

Miltus sumaišyti su sviestu, baltymus išplakti su 1 stikline cukraus. Tešlą padalinti į tris lygias dalis ir idėti 1 valandai į šaldymo kamerą. Iš tešlos kočiojame blyną, tepame baltymais, cinamonu, riešutais. Susukame į triubelę, supjaustome 1 cm storio kubeliais, kepame 160 laipsn..

Recepto vertinimas: 5

Jogurtinis tortas

Baltymus išplakti su trupučiu cukraus ir sudėti puse vanilinio cukraus. Atskirai išplakti trynius ir pamažu išmaišyti su baltymais. Sudėti miltus, kepimo miltelius ir krakmolą, atsargiai išmaišyti. Tešlą sudėti į riebalais išteptą formą ir iškepti, kepti 15 min. 200 laipsnių tem..

Recepto vertinimas: 0

Įdarytas viščiukas, keptas folijoje

Įšdarytas viščiukas įtrinamas druska. Paruošiamas įdaras: petražolių lapeliai smulkiai supjaustomi, sumaišomi su džiūvėsėliais bei išplaktais baltymais, įberiama muskato riešuto ir druskos. Viščiukas prikemšamas įdaro, užsiuvamas, surišamas, suvyniojamas į foliją ir kepama..

Recepto vertinimas: 0

Įdaryta lydeka drebučiuose

Lydeką nuskusti, išskrosti per padarytą pjūvį neperpjaunant papilvės, išimti žiaunas ir išplauti šaltame vandenyje. Numauti odą taip, kad galva ir uodega pasiliktų neatskirtos nuo odos. Įdarui skirtą žuvies mėsą, išėmus kaulus, sukapoti arba sumalti mašinėle kartu su pakeptu sv..

Recepto vertinimas: 1

Kepti obuoliai su baltymais

Obuolius, išėmus sėklalizdžius, apvirti cukraus sirupe ir jame atšaldyti. Išėmus įdaryti kapotais riešutais, sumaišytais su medumi. Viršų apdėlioti kiaušinių išplaktais baltymais ir kepti orkaitėje...

Recepto vertinimas: 0

Šachmatinis tortas

Šokoladinis biskvitas: sutrinti trynius su puse kiekio cukraus ir vanilinio cukraus, kad masė taptų puri. Atskirai išplakti baltymus, pamažu beriant likusį cukrų. Miltus sumaišyti su krakmolu, kepimo milteliais ir šokoladu ar kakava. Sudėti į trynius pakaitomis su plaktais baltymais ir ..

Recepto vertinimas: 0

Prancūziškai ruoštos bulvės

Iš krakmolo, trynių ir pieno užmaišyti tešlą (kaip lietiniams). Išmaišyti su plaktais baltymais. Nuskustas, nuplautas bulves supjaustyti griežinėliais, 5 min. apvirti vandenyje, nusunkti. Bulvių griežinėlius pamirkyti tešloje ir kepti įkaitintuose riebaluose. Patiekiamos su daržov..

Recepto vertinimas: 0

Vanilinis vyniotinis su braškių žele

Kiaušinių baltymus atskirti nuo trynių. Baltymus su puse kiekio cukraus išplakti iki standžių putų. Trynius išsukti iki purumo su likusiu cukrumi ir atsargiai išmaišyti su baltymais. Miltus bei krakmolą išsijoti ir palengva įmaišyti į kiaušinių masę. Tešlą supilti į kepimo..

Recepto vertinimas: 0

Lašiša tešloje

Nuo lašišos nupjaukite riebiąją dalį (kur prie odos), susmulkinkite, sumaišykite su plaktais kiaušinių baltymais ir 400 g grietinėlės. Padėkite į šaldiklį, kad atvėstų. Likusią lašišų filė perpjaukite įstrižai pusiau, apšlakstykite citrinų sultimis, pagardinkite pipira..

Recepto vertinimas: 4

Šokoladiniai biskvitiniai sausainiai (Ryčio)

Sutarkuokite marcipanų masę. Išsukite masę su cukrumi ir kiaušinių baltymais. Gautą tešlą šaukštu išdėliokite ant kepimo skardoje patiesto sviestinio popieriaus. Išlyginkite sausainių paviršių. Palaikykite 30 minučių kambario temperatūroje. Įjunkite orkaitę ir nustatykite 175..

Recepto vertinimas: 5

Varškės pyragas su razinomis (Ramunės)

Tešlai kambario temperatūros sviestą ištrinkite su cukrumi taip, kad cukrus visiškai ištirptų. Po vieną įmuškite kiaušinių trynius ir gerai išsukite, kad gautųsi vientisa masė. Miltus persijokite ir sumaišykite su kiaušinių mase ir įberkite druskos. Užminkykite vientisą tešl..

Recepto vertinimas: 2

Šokoladiniai pyragėliai su raudonųjų serbentų džemu

Kiaušinių trynius atskiriame nuo baltymų ir sudedame į atskirus dubenėlius. Cukrų padalijame pusiau. Vieną dalį plakame su kiaušinių baltymais, kol susidaro standžios putos, kitą sukame su tryniais, kol pabąla. Į trynių masę po truputį pilame persijotus miltus, vanilinį cukrų, k..

Recepto vertinimas: 0

Baltasis arba spalvotasis glajus

Persijotą cukraus pudrą (kad nebūtų gumulėlių) sukite su kiaušinių baltymais (vandeniu ar kt. priedais), kol masė taps vientisa. Pagardinkite trupučiu citrinų sulčių bei aromatine esencija. Jei glajus per tirštas, įpilkite daugiau skysčio ar citrinų sulčių, jei per skystas, ..

Recepto vertinimas: 4

Sluoksniuotos tešlos krepšeliai su obuolių įdaru

Razinas nuplikyti verdančiu vandeniu, padėti, kad nuvarvėtų skystis, ir sudėti ant lentos. Razinų kauburėlį kiek pakapoti dideliu peiliu, kad beveik visos būtų įpjautos. Paskui suberti į dubenėlį ir užpilti romu. Palaikyti 1 val., kad susigertų romas. Obuolius nulupti, supjaustyti ..

Recepto vertinimas: 0

MORKŲ IR DŽIŪVĖSĖLIŲ TORTAS

Supjaustytas morkas, margarina pakaitinti nedideliame vandens kiekyje, atvesinti, suberti miltus, maltus dziuveselius, cukru, imusti kiausinius, supilti grietine ir ismaisyti. Mase sudeti i riebalais istepta skarda ir iskepti vidutinio karstumo orkaiteje. Atsaldyta plokstaini perpjauti ir pertepti u..

Recepto vertinimas: 0

GREIPFRUTŲ PUTESIAI SU ŠOKOLADINIAIS SAUSAINIAIS

Sausainiams kiausiniu baltymus isplakame su cukrumi ir druska. Riesutus sumaisome su kakava ir isplaktais kiausiniu baltymais. Iskepame nedidelius paplotelius. Putesiams isspaudziame 1 greipfruto sultis. Likusi greipfruta isskirstome skiltelemis. Nutarkuojame citrinos zieve ir isspaudziame sultis. S..

Recepto vertinimas: 4

Valovanai su grybų ''ikrais''

Grybus ir kubeliais supjaustytus svogunus pakepiname svieste paskanindami druska ir maltais juodaisiais pipirais. Pakepintus grybus su svogunais ir kiausiniu trynius sumalame mesmale, sumaisome su majonezu ir gauta mase pripildome valovanus. Susmulkiname baltymus. Baltymais, ikrais ir petrazoliu sak..

Recepto vertinimas: 0

Kepti pievagrybiai su ''kepurėlėmis''

Pievagrybius nuplauname, nuvalome, ispjauname kotelius ir vidu pabarstome druska. Varske pertriname per tinkleli ir sumaisome su iki standziu putu isplaktais baltymais, susmulkintomis cesnako skiltelemis bei druska. Taip paruostu idaru pripildome pievagrybiu kepureles, pabarstome dziuveseliais ir ke..

Recepto vertinimas: 0

Šokoladinai ledai su riešutais

Atskirti kiausiniu trynius ir issukti su saukstu cukraus, imaisyti kakava. Baltymus isplakti iki standziu putu. Su likusiu cukrumi isplakti atsaldyta grietinele. Ismaisyti su tryniais ir baltymais. Sudeti riesutus, sokolado drozles ir viska ismaisyti. Sukresti i forma ir ideti i saldikli 5val. susal..

Recepto vertinimas: 0

Varškės pyragas su šokoladine ''kepure''

Is teslai skirtu produktu paruosiame tesla ir vienodu sluoksniu sudedame ant sviestiniu popieriumi isklotos skardos.Varske sumalame ir sumaisome su baltymais, isplaktais su cukrumi. Gauta mase sudedame ant teslos. Kepame 220 C temperaturoje.Iskepusi atvesusi pyraga aptepame su pienu istirpintu sokol..

Recepto vertinimas: 3

Kepti pievagrybiai su kepurėlėmis

Pievagrybius nuplauname, nuvalome, išpjauname kotelius ir vidų pabarstome druska.Varškę pertriname per tinklelį ir sumaišome su iki standžių putų išplaktais baltymais, susmulkintomis česnako skiltelėmis bei druska. Taip paruoštu įdaru pripildome pievagrybių kepurėles, pabarstome dži..

Recepto vertinimas: 0

Raktiniai žodžiai: baltymais