25 rezultatų ieškant "galva"

Kukuliai unguryje

Išplauname ungurio galvą, su pagaliuku pražiodome, įdedame į verdantį vandenį su trupučiu druskos ir paverdame 10 min. Išėmę truputį atvėsiname. Mėsmale sumalame svogūną, virtą morką ir išmirkytą piene batoną. Viską sumaišome su žuvies faršu, įmušame kiaušinį, sudedame ..

Recepto vertinimas: 0

Balandėliai

Įmušti kiaušinius į dubenį, įberti cukraus, įdėti žiupsnelį druskos. Viską gerai išplakti. Supilti pieną, šiek tiek paplakti, įberti miltus. Gerai išplakti, kad neliktų nė gabalelio miltų. Įberti vanilinį cukrų, dar įdėti aliejų. Po to kepti. Tai yra tradiciniai ..

Recepto vertinimas: 4

Siurprizas (sumuštinis)

Kopūstas, nuėmus pažeistus ir nešvarius lapus, nuplaunamas ir lygiu pjūviu nupjaunama apačia.Taip paruoštas kopūstas pastatomas ant padėklo ar lėkštės ir prismaigstomas pikantiškų sumuštių. Pikantiškiems sumuštiniams dešra, mėsa ir įvairių rūšių sūris supjaustom..

Recepto vertinimas: 5

Padaže keptos paukštienos kulšelės

ant vištienos sudedame majonezą, paukštienos prieskonių, truputis druskos, aliejaus, smulkiai supjaustome česnaką, kmynų, tarkuotus obuolius. Vietoj tarkuotų obuolių galime įpilti ir obuolių sultis, ar cielus obuolius. Palaikius 1 val. šaunameį orkaitę kartu su cielom vid.dydžio ža..

Recepto vertinimas: 4

Bulvių plokštainis (kugelis)

Įkaitinti orkaitę iki 225° C. Nuluptas bulves smulkiai sutarkuoti į dubenį, nusunkti. Taip pat svogūną smulkiai sutarkuoti ir sudėti į tarkius. Pieną užvirinti ir užpilti ant tarkių. Pasūdyti, įmušti kiaušinį, įpilti aliejaus ir viską išmaišyti. Išmaišytą m..

Recepto vertinimas: 4

Pustutės spurgutės

Viska sumetam i viena bliudą.. :) tadum išmaišom :) Jus neisivaizduojat kaip faina ir lengva :) kur dar geriau rasit tokį lengvą ir fainą receptą!!! Na va tada su visa šita mase elgiesi kaip nori! Galima suvolioti ivairaus dydžio rutuliukus. arba menuliukus, eglutes, kas tik saus į galvą..

Recepto vertinimas: 5

Velykiniai zuikiai

Užkaisti bulves su ryžiais,ant keptuves paketinti morkas su svogūnais,ir kai išvirs bulves su ryžiais tada supilti pakepintas morkas ir svogunus ir supilti šprotus. ..

Recepto vertinimas: 0

Žiediniai kopūstai su pomidorų padažu

Nedidelę žiedinio kopūsto galvą suskirstykite žiedynėliais. Patroškinkite garuose arba pakepinkite mikrobangų krosnelėje, kol daržovės suminkštės. Prikaistuvyje pakaitinkite šaukštą aliejaus. Įberkite pusę šaukštelio maltų pipirų, šaukštelį itališkojo žolelių mišinio ir..

Recepto vertinimas: 0

Virta šerno galva

Išvalytą šerno galvą kelioms valandoms pamerkti šaltame vandyne, o paskui apiplikyti karštu vandeniu. Galvą įvynioti kepimo popieriuje ir virti vandenyje. Į vandenį įpilti acto, pasūdyti, įberti pipirų, lauro lapų. Taip pat įdėti perpus perpjautus svogūnus ir česnako skilteles. I..

Recepto vertinimas: 1

Kiaulės galva su kopūstais

Kiaulės galvą sukapoti, sudėti į puodą, suberti prieskonius, druską, pipirus ir šutinti 1 valandą. Svogūną pakepinti su morka. Raugintus kopūstus ir pakepintas daržoves sudėti į puodą su kiaulės galva ir troškinti. Patiekti su bulvėmis. Skanaus! ..

Recepto vertinimas: 0

Kepta silkė su grietine

Silkei išimami viduriai, nupjaunama galva. Susukta į pergamentinį popierių silkė kepama ant kaštų anglių, nuolat pavartant 10 minučių. Nuėmus popierių iškepta silkė dedama į lėkštę ir užpilama grietine. ..

Recepto vertinimas: 0

Karpis

Karpį ištrinkite prieskoniais, druska ir palikite por?i valandų. Kepimo formą išklokite folija, folijos kraštai turi būti ilgesni, kad vėliau būtų galima užlenkti. Gausiai dėkite morkų, petražolių, krapų ir pjaustyto svogūno. Paguldę karpį į pilvelį pridėkite pjaustyto svogūn..

Recepto vertinimas: 0

Įdaryta lydeka drebučiuose

Lydeką nuskusti, išskrosti per padarytą pjūvį neperpjaunant papilvės, išimti žiaunas ir išplauti šaltame vandenyje. Numauti odą taip, kad galva ir uodega pasiliktų neatskirtos nuo odos. Įdarui skirtą žuvies mėsą, išėmus kaulus, sukapoti arba sumalti mašinėle kartu su pakeptu sv..

Recepto vertinimas: 1

Silkė aliejuje su spirgintais grybai

Silkes išmirkyti, išvalyti, nulupti, išimti kaulus, supjaustyti, kad būtų patogu valgyti, ir sudėti į indą. Pridėti galvą ir uodegą. Džiovintus grybus išvirti truputį pasūdytame vandenyje, supjaustyti pailgais plonais gabalėliais ir kartu su panašiai supjaustytais svogūnais pakepi..

Recepto vertinimas: 3

Silkė su krienais

Silkes išmirkyti, nulupti, pašalinti kaulus, supjaustyti įstrižais gabalėliais, sudėti į silkinę (pridėti galvą, uodegą) ir užpilti grietinės padažu su krienais. Papuošti kietai virto kiaušinio griežinėliais ir petražolių lapeliais. Skanaus! ..

Recepto vertinimas: 1

Silkė majoneze

Silkę išmirkyti, išskrosti, nulupti, pašalinti kaulus, supjaustyti įstrižais gabalėliais ir sudėti į silkinę, sudarant vieną didesnę silkę. Ją užpilti majonezu, pakraščius apibarstyti storoku pjaustytu svogūnų laiškų sluoksniu, viršų papuošti kietai virto kiaušinio griežin..

Recepto vertinimas: 5

Šviežių kopūstų troškinys

Pievagrybius supjaustyti griežinėliais, pakepinti svieste. Atskirai pakepinti vieną supjaustytą svogūną. Kopūstus, papriką ir salierus supjaustyti šiaudeliais. Antrąjį svogūną supjaustyti žiedeliais, susmulkinti žiedinį kopūstą, suberti žirnelius, užpilti 1/2l. vandens, sultini..

Recepto vertinimas: 1

Užkepėlė su kopūstais

Kopūsto galvą įmerkti į pasūdytą verdantį vandenį. Kai ji suminkštės, išimti, atvėsinti ir smulkiai supjaustyti. Nedideliame riebalų kiekyje apkepinti faršą, pabarstyti jį druska ir pipirais. Mažais gabaliukais supjaustyti lašinius. Į riebalais išteptą skardą sluoksniais sud..

Recepto vertinimas: 0

Karpis drebučiuose

Paruoštą žuvį supjaustyti gabaliukais. Galvą, uodegą ir pienius atidėti. Žuvies gabaliukus sudėti į šiltą kur-bujon nuovirą ir virti 45 minutes. Tuomet žuvį išimti, pašalinti nuo jos odą ir supjaustyti. Gabaliukus į pusdubenį sudėti taip, kad žuvis įgautų savo pirmykštę f..

Recepto vertinimas: 0

Brokolių, žiedinių kopūstų apkepas

Ryžius, brokolius ir žiedinius kopūstus išvirkite pasūdytame vandenyje. Svogūną ir morką susmulkinkite, apkepkite, sumaišykite su ryžiais ir daržovėmis, paskaninkite prieskoniais ir žaluma. Į riebalais pateptą formą sudėkite ryžių ir daržovių mišinį, užpilkite kiaušinių, ..

Recepto vertinimas: 5

Balinta žuvienė

Karpį išvalykite ir supjaustykite gabaliukais. Užpylusi vandeniu, suberkite papriką ir virkite ant silpnos ugnies, kol žuvis suminkštės. Išgriebkite. Pomidorą nuplikykite, nulupkite ir supjaustykite kubeliais. Žaliąją papriką perpjaukite pusiau, išskobkite sėklalizdį ir supjaus..

Recepto vertinimas: 0

Itališki makaronai II

Svoguna pakepinti, sudeti lasisa, miltus, truputi apkepinti ir supilti grietine su grietinele, susmulkintus krapus, pagardinti druska, pipirais ir truputi patroskinti ant silpnos ugnies. Patiekti su virtais makaronais ir svieziomis darzovemis apslakstytomis citrinos sultimis. (Diana)..

Recepto vertinimas: 0

Įdaryta kiaulės galva

Kiaules galva isplauname. Padarome ertme. Galva ir perpjautas kojeles per nakti pamerkiame i parugstinta vandeni. I malta mesa sudedame prieskonius, ismirkyta bandele ar 2-3 riekutes batono, imusame kiausinius, iberiame druskos ir isminkome. Pripildome galvos ertme. Pilame i puoda vandens tiek, kad ..

Recepto vertinimas: 0

Kiaulienos šaltiena

Mesa nuplauti, ideti i salta vandeni, uzvirinti, nugraibyti putas ir 3 - 5 valandas virti ant mazos ugnies 85 - 90C temperaturoje. Likus valandai iki virim pabaigos, sudeti prieskonines darzoves. Isvirusia mesa (jau be kaulo) isimti is sultinio ir supjaustyti gabaleliais. Sultini perkosti per marle ..

Recepto vertinimas: 3

Sūdyta lašiša

Lašiša paruošiame - išdorojame, nupjauname galva, išimame stubura su pagrindiniais kaulais. Pasiruošiame druskos ir cukraus mišinį santykis druskos su cukrum yra 2/1. Indo kuriame sudysite lašiša dugna pabarstote mišiniu, suklojat lašiša žvinais žemyn ir gausiai apibarstote mišiniu,..

Recepto vertinimas: 0

Raktiniai žodžiai: galva