11 rezultatų ieškant "mielines"

Mielinės bandelės

Paruošiame mielinę tešlą . Ją padalijame į dvi dalis . Ant vienos dalies minkydami užsijojame kavos . Antra dalį tešlos išminkome . Iš tešlos tarp rankų suformuojame virveles ir jas supiname kaip ilgą kasą . Bandeles supjaustome ir patepame išplaktu kiaušiniu . Kepame 20..

Recepto vertinimas: 2

Mielinės tešlos vyniotinis su aguonomis

Tešla užmaišoma ir užminkoma kaip pagerintam pyragui. Aguonos gerai nuplaunamos ir išbrinkinamos karštame vandenyje, paskui vanduo nusunkiamas, o aguonos sumalamos mėsmale arba sutrinamos molinėje čerpėje. Riešutai nuplikomi ir, nulupus luobelę, smulkiai sukapojami. Apelsinų cukrinuka..

Recepto vertinimas: 5

Mielinės spurgos su obuoliais

Mielės ištrinamos su šaukšteliu cukraus, sumaišomos su pašildytu pienu, supilami su cukrumi išplakti kiaušiniai, druska, prieskoniai ir stambiai sutarkuoti nulupti obuoliai. Išminkius pastatoma šiltai, kad pakiltų. Į įkaitintus riebalus tešla dedama riebaluose pavilgytu šaukštu. I..

Recepto vertinimas: 3

Paprasčiausios mielinės tešlos pyragas

Į dubenį išsijoti miltus, viduryje padaryti duobutę. Pieną pašildyti maždaug iki 35°C, į jį sutrupinti mieles, įberti šaukštelį cukraus ir išmaišyti. Gautą mišinį supilti į duobutę miltuose ir maišyti su kraštuose esančiais miltais, kol tešla pasidarys grietinės tirštumo..

Recepto vertinimas: 3

Mielinės bandelės su riešutais

Pieną pašildyti ir išmaišyti su tirpintu (atvėsusiu) sviestu bei šaukštu cukraus. Suberti sutrupintas mieles ir gerai išmaišyti. Uždengti ir palaikyti šiltai apie 15 min., kol mielės pakils. Į dubenį suberti miltus, viduryje padaryti duobutę ir supilti pakilusias mieles. Įberti..

Recepto vertinimas: 0

Mielinės bandelės su margarinu

Mieles sudėti į dubenį ir ištrinti. Pieną truputį pašildyti ir supilti į dubenį ant mielių. Supilti margariną, suberti druską, cukrų ir maišyti, kol mielės ištirps. Maišant po truputį suberti miltus. Sukti, kol tešla atšoks nuo indo kraštų. Tešlą išversti ant milta..

Recepto vertinimas: 0

Mielinės tešlos pyragaičiai su migdolais

Pieną pašildyti ir į jį sutrupinti mieles. Suberti cukrų ir išmaišyti. Į didelį dubenį persijoti miltus, juose padaryti duobutę ir supilti išleistas mieles. Viršų pabarstyti miltais ir palikti maždaug 30 min. pakilti. Kiaušinį išplakti, įmaišyti kambario temperatūros svie..

Recepto vertinimas: 0

Mielinės tešlos pyragėliai su vyšniomis

Miltus dubenėlyje gerai sumaišyti su sausomis mielėmis. Sudėti kitus tešlai skirtus produktus ir elektriniu maišikliu viską suminkyti į vientisą tešlą. Jei tešla labai lipni, įberti dar truputį miltų. Tešlą apie 30 min. laikyti šiltoje vietoje, kad pakiltų. Tešlos tūris turi p..

Recepto vertinimas: 5

Mielinės tešlos obuolių pyragas su sviestu

Pieną pašildyti. Miltus sumaišyti su 50 gramais cukraus ir suberti į dubenėlį. Kauburėlio viduryje padaryti įdubimą. Į jį sutrupinti mieles, supilti šiltą pieną, pamaišyti šakute ir uždengti. 20 minučių palaikyti šiltoje vietoje, kad įmaišalas pakiltų. Obuolius nupl..

Recepto vertinimas: 3

Mielinės spurgos su slyvų įdaru

Miltus persijoti į dubenėlį ir viduryje padaryti įdubimą. Į jį suberti sutrupintas mieles ir su 2 šaukštais cukraus bei nedideliu kiekiu pieno paruošti įmaišalą. Jį uždengti ir palaikyti 15 min., kad pakiltų. Ant įdubimo su įmaišalu kraštų suberti 2 šaukštus cukraus, druską..

Recepto vertinimas: 4

Mielines spurgos su varške

Į pusę stiklinės pieno įberti truputi cukraus, sudėti mieles, viską sumaisyti ir palikti kad pakiltų. Po to supilti likusį pieną, miltus su cukrumi, kiaušinius ir išminkyti tešlą. Baigiant minkyti supilti išlydita sviestą, sumaltą varškę, kvapus. Tešlą pridengti ir palikti..

Recepto vertinimas: 3

Raktiniai žodžiai: mielines